נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
למה ואיזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זוכר שדרק אמר משהו על זהגיגגלתי ומסתבר שזה טיקטוק טרנד.
אני מכיר את זה רק עם קריאטין, אבל לקריאטין יש מרקם חולי / אבקה טהורה אז זה לא ממש מתעופף לריאות.
עם פורמולה של פרי וורקאוט שמכילה כמה עשרות של רכיבים שונים כולל פילטרים זה נשמע רע מאוד.
גם לריאות וגם לשיניים (חומצה ציטרית שנמצאת ב90 אחוז מהמוצרים, חייבים לדלל עם מים)
לא הייתי עושה את זה לעיתים תכופות...
לגבי זה שהמים עוזרים להפעיל את המרכיבים - חרטא.
לא מכיר כאלה אישית אבל זאת תופעה שצריכים למגראיך בדיוק? פעם ראשונה שאני שומע על זה. נחנקתי רק מלדמיין. אנשים עושים את זה?
אני אשמח לחוות דעתך (רכיבים) על זה של Allin.לא,
אמרתי שהמינונים טיפה בעייתיים (לא משהו קריטי)
אני עדיין משתמש בו לעיתים.
תשלח את הרכיבים…אני אשמח לחוות דעתך (רכיבים) על זה של Allin.
תשלח את הרכיבים…
מינונים לא רלוונטים, לא משהו שהייתי לוקח.לייף אול אין פרה-וורקאאוט- בטעם פטל כחול
30 מנות הגשה: אבקה להכנת משקה בטעם פטל כחול המכילה קראטין, חומצות אמינו וקפאין.
תוסף תזונה
כמות קפאין גבוהה
קראטין - 2.5 גרם
ל-ארגינין - 1,470 מ"ג
בטא אלנין - 500 מ"ג
קפאין - 200 מ"ג
לייף אול אין פרה-וורקאאוט- בטעם פטל כחול
30 מנות הגשה: אבקה להכנת משקה בטעם פטל כחול המכילה קראטין, חומצות אמינו וקפאין.
תוסף תזונה
כמות קפאין גבוהה
קראטין - 2.5 גרם
ל-ארגינין - 1,470 מ"ג
בטא אלנין - 500 מ"ג
קפאין - 200 מ"ג
חומצה ציטרית זה חומצת לימון, זה כמו לשים לימון בסלט או לתת ביס בלימון(ויש כאלה שעושים את זה)גיגגלתי ומסתבר שזה טיקטוק טרנד.
אני מכיר את זה רק עם קריאטין, אבל לקריאטין יש מרקם חולי / אבקה טהורה אז זה לא ממש מתעופף לריאות.
עם פורמולה של פרי וורקאוט שמכילה כמה עשרות של רכיבים שונים כולל פילטרים זה נשמע רע מאוד.
גם לריאות וגם לשיניים (חומצה ציטרית שנמצאת ב90 אחוז מהמוצרים, חייבים לדלל עם מים)
לא הייתי עושה את זה לעיתים תכופות...
לגבי זה שהמים עוזרים להפעיל את המרכיבים - חרטא.
אוקיי, תודה רבה. אז אילו מינונים לחפש במנה?מינונים לא רלוונטים, לא משהו שהייתי לוקח.
מה אתה רוצה ?מ.ה ה.ק.ט.ע ע.ם ה.נ.י.ק.ו.ד ה.מ.פ.ג.ר
חומצה ציטרית זה חומצת לימון, זה כמו לשים לימון בסלט או לתת ביס בלימון(ויש כאלה שעושים את זה)
אני גם יכול להפחיד אותך עם חומצה אסקורבית, אבל זה בסהכ ויטמין C
בטא אלנין לכיוון 3.2אוקיי, תודה רבה. אז אילו מינונים לחפש במנה?
אחפש. תודה רבה!בטא אלנין לכיוון 3.2
ציטרולין מאלאט 6-8 / ארג׳נין 1-3
עם זה אני מסכים, הטרנד של הדריי סקופ זה מזה בולשיטכנראה שלא הבנת אותי כמו שצריך. חומצה ציטרית כשלעצמה היא לא מסוכנת, אבל אם תגרד בפה חומצה ציטרית 99.9% אתה בוודאות פוגע באמייל של השן. אם תצליח לשאוף קצת לריאות זה גם לא ממש יעשה איתן חסד.
אין שום סיבה לשים בפה סקופ של פורמולה, זה חד משמעית מעשה טיפשי ולא בריא בעליל. בשביל לחסוך כמה דקות עם כוס מים, שׁגם ככה אולי כדאי לשתות אם אתה כבר שותה את הרכיבים. לא מופתע שכמובן זה התחיל בטיקטוק...
מעשה טיפשי ולא בריא בעליל