הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה של itaiprz העלתי בשבילו..

אני זוכר עוד תמונות שלך מהתחלת דרכך, בהחלט גדלת יפה יש נוזלים רואים בבירור אל תפחד לא הכל שומן.
הייתי מביא דגש על החזה עליון קצת, כמו כן לא הייתי ממשיך במסה הזו עוד יותר מ3 חודשים,
בהצלחה ✌️

"נתונים בצד" זה טופס מוחבא באתר, ורק מי שגומר לשחק "LBS רמה 1" מגיע לLEVEL 2שבו מוצאים את הטופס הזה:sarcastic:
למעלה: "קישורים מהירים" -> פרופילך ואז מקבלים טופס . תבחר את הTAB של "נתונים פיסיולוגים".

אני זוכר עוד תמונות שלך מהתחלת דרכך, בהחלט גדלת יפה יש נוזלים רואים בבירור אל תפחד לא הכל שומן.
הייתי מביא דגש על החזה עליון קצת, כמו כן לא הייתי ממשיך במסה הזו עוד יותר מ3 חודשים,
בהצלחה ✌️
תודה אחי,

אני מתכנן את המסה עוד טיפה אני ישתדל להעלות פחות מלוכלך כדי למשוך אותה עוד טיפה.

נראה סבבה.
גם אצלי השומן מתרכז בעיקר בבטן... שונא את זה אני כול הזמן עם כרס חחחח

תגידו תודה, אצל רוב האנשים, אם הוא מתרכז בישבן ובאחוריים של הירך ,הרבה יותר קשה להיפטר ממנו . בבטן ,חוץ מהבטן התחתונה זה עוד סביר.(איך רואים שהספרר של לייל השפיע עלי)

אצלי בכלל אין שומן בבטן 😳 גם אם אני יהיה על 18% שומן יהיו לי עדיין 4 ריבועים בולטים. אבל הכל הולך למותניים ולירכיים :(. אחלה תמונות. בהצלחה.

אחלה שיפור מהפעם הקודמת, כל הכבוד, תמשיך לתת בראש עד סוף החורף

גם אצלי אני על 12%שומן +- אבל כל השומן מצטבר בבטן סעמק 😵
איתי נראה טוב מאוד אחלה מסה תמשיך כך ✌️

הנה עידכון לאחר חיטוב קטן של חודש חודש וחצי

והנה שוב הישנה

בחיטוב ירדתי מ90 קילו ל84
לא יודע למה אבל אחרי שראיתי את הסידרה world's strongest man האנשים שמה היו שמנים אבל עם מסה ענקית וככה אני רוצה להיות עכשיו אני מאמין שאני יגיע ל95

נערך לאחרונה:
התמונה השנייה מחמיאה לך יותר. למעט עניין האמות, אתה נראה מרשים מאוד!!

חזק ואמץ, בן אדם, האתר מאחורייך 😃.

התמונה השנייה מחמיאה לך יותר. למעט עניין האמות, אתה נראה מרשים מאוד!!

חזק ואמץ, בן אדם, האתר מאחורייך 😃.
השניה זה שיא המסה 90 קילו, בלי האתר בטח ההיתי עכשיו בקאנטי, למדתי חיטוב ואת הss

אני צריך לתרום אני ינסה לסדר תחשבון בפיפאל אני לא יודע להישתמש בו עדיין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית