הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ל UD2

• פותח/ת השרשור Deltoid
  • פורסם בתאריך

Deltoid

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
179
135
1
מה מיוחד בדיאטה הזאת שמאפשרת להיות בגרעון קלורי כל כך גדול מבלי לאבד מסת שריר?
העקרון של 69*מסת שומן בק"ג=גרעון מקסימלי לא תופס בדיאטה הזאת?

העקרון שאתה 3 ימים בגרעון קלורי מקסימלי,אחר כך עושה העמסה וניטרלי.הרעיון שב 3 ימים אתה אמור לרוקן גליקוגן ולאבד מקסימום שומן ובשאר הימים להתאמן חזק ולהוסיף שריר.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שהגרעון הוא יותר מהמקסימלי.
אם אני לא עושה UD2, אבל עדיין דל מאוד בפחמימה (35 גרם) 5 ימים ומעמיס ביום השישי בין 800 ל 1000 גרם פחמימה, אז אפשר להגדיל את הגרעון ל 1000 קלוריות ויותר כמו ב UD2?

אני כיום על 1900 קלוריות ובימים של אירובי אני רץ 8 ק"מ ומשלים 200 קלוריות בלבד.

העניין הוא שהגרעון הוא יותר מהמקסימלי.
אם אני לא עושה UD2, אבל עדיין דל מאוד בפחמימה (35 גרם) 5 ימים ומעמיס ביום השישי בין 800 ל 1000 גרם פחמימה, אז אפשר להגדיל את הגרעון ל 1000 קלוריות ויותר כמו ב UD2?

אני כיום על 1900 קלוריות ובימים של אירובי אני רץ 8 ק"מ ומשלים 200 קלוריות בלבד.
התזונה שתיארת זה AD ,נראה לי אתה ואכל קצת מידי קלוריות ונמאצ בגרעון הרבה מעבר למקסימלי כי לרוץ 8 ק"מ זה הוצאה של המון קלוריות.כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
אני שוקל עכשיו 78, לכן ריצה של 8 ק"מ שורפת פחות או יותר 640 קלוריות (8*78). מתוך ניסוי וטעייה בשבועיים ניאטרלי שעשיתי לפני שלושה שבועות, אני שומר על משקל יציב עם 2650 קלוריות. ביום של אירובי אני אוכל 2100 קלוריות, אבל שורף 640 ולכן נשאר עם 1460 קלוריות.
זאת עדיין צריכה קלורית גבוהה בהרבה מאשר ב UD2 ( ראה למשל את הבלוג של bieatrist).

אני שוקל עכשיו 78, לכן ריצה של 8 ק"מ שורפת פחות או יותר 640 קלוריות (8*78). מתוך ניסוי וטעייה בשבועיים ניאטרלי שעשיתי לפני שלושה שבועות, אני שומר על משקל יציב עם 2650 קלוריות. ביום של אירובי אני אוכל 2100 קלוריות, אבל שורף 640 ולכן נשאר עם 1460 קלוריות.
זאת עדיין צריכה קלורית גבוהה בהרבה מאשר ב UD2 ( ראה למשל את הבלוג של bieatrist).

תקרא את UD2... כי לא נראה שאתה ממש מבין..
בUD2 אתה בגיעון קלורי גדול במשך 3 וחצי ימים בשבוע... כולל אימונים שגורמים לך להרגיש כאילו אנסו אותך 5 גברים בסדר גודל של רן לפני החיטוב ועם כח בCORE כמו של דאוס.
אחריי זה יש לך העמסה של יום וחצי שבא אתה מעל הגירעון ובא אתה אוכל פחממות..
דרך אגב הימים הדלים יכולים להיות גם על 60 פחממות... שלא כמו AD
ואחריי זה ישך יומיים של גרעון קלורי קטן.. או אם ממש קשה לך אז נייטרלי.. עם לא יותר מדי פחממות... סביבות ה100-150 אני מאמין.
לא כזה קשה לרדת לשלילי קטן ביומיים האלה אם אתה עושה את ההעמסה כמו שצריך...
בעיקרון לדעתי הימים הכי קשים זה ה3 וחצי בתחילת השבוע.. במיוחד ביגלל האימונים (לדעתי)
לי אישית לא קשה להיות בגרעון קלורי כמו בUD...
פעם עשיתי PSMF למשך חודש.. ועוד בלי העמסות... נראתי כמו קריסטיאן בל בסרט שלו עם המכונאי.. ><

בUD2 אתה 3 וחצי ימים דל שומן ודל פחמימה ודל קלוריות - בAD אתה רק דל פחמימה ואוכל הרבה שומן וקלוריות
המשותף בהם שאתה אוכל הרבה חלבון, והעמסה פעם בשבוע

UD2 היא דיאטה שכוללת אימונים ספציפיים בנוסף

לך על דיאטה רגילה (אני מעדיף דל פחמימה פשוטה)

אם אנ י זוכר נכון הוא טוען בספר שאפשר לעלות ולרדת במסת שומן ובשריר בו זמנית. (אפשר הכוונה שאם אתה מעל הממוצע מבחינת גנטיקה)

השאלה שלי אם פה, בניגוד לAD יש משהו מבוסס מעבר לתאוריה שנשמעת הגיונית.

• פותח/ת השרשור
בUD2 אתה 3 וחצי ימים דל שומן ודל פחמימה ודל קלוריות - בAD אתה רק דל פחמימה ואוכל הרבה שומן וקלוריות
המשותף בהם שאתה אוכל הרבה חלבון, והעמסה פעם בשבוע

UD2 היא דיאטה שכוללת אימונים ספציפיים בנוסף

לך על דיאטה רגילה (אני מעדיף דל פחמימה פשוטה)

עם גרעון קלורי מקסימלי של כמה?

עם גרעון קלורי מקסימלי של כמה?

אתה לא צריך לחפש גרעון מקסימאלי
אתה צריך לחפש להתחטב מהר, גרעון מקסימאלי דווקא ידפוק לך את הדיאטה לדעתי
תתחיל מכמות גבוה יחסית של קלוריות ועם הזמן תקצץ ותעלה אירובי

אם אנ י זוכר נכון הוא טוען בספר שאפשר לעלות ולרדת במסת שומן ובשריר בו זמנית. (אפשר הכוונה שאם אתה מעל הממוצע מבחינת גנטיקה)

השאלה שלי אם פה, בניגוד לAD יש משהו מבוסס מעבר לתאוריה שנשמעת הגיונית.

אין דבר כזה בו זמנית... אבל כן אפשר יום ככה ויום ככה (לדוגמא...) או שבוע שבוע... כלומר שבוע אתה במצב אנבולי ושבוע קטבולי... אני מאמין שיש הרבה חילוקי דעות בנושא..
זה נקרא recomposition diet
ואז אנשים מוסיפים לזה את המשחק עם הפחממות וזה יוצא CC או Timed carb cycling
w/e

אישית אני עושה משהו דומה... אני אוכל מלא +פחממות ביום עם אימון... ביום בלי אימון אני אוכל דל פחממה ובגירעון..
בנתיים נראה כאילו זה עבד עליי לא רע... אני רואה ירידה קלה באחוז שומן.. וגם התחזקי ועליתי קצת מסת שריר (המשקל שלי פשוט לא זז)
אני כבר חודשיים על זה..
מנקודת מבט של בודיבילדר אני מרוצה
מנוקדת מבט של PL , תזונה טובה יותר הייתה מועילה לי יותר פה.. חחח
למרות שהתקדמתי יפה שבועית למשך החודשיים האלה, אבל קשה.. והלחיצות נתקעות הרבה יותר ..

ואם אתם שואלים למה לעזעזל אני עושה את זה.. אז אין סיבה משמעותית.. סתם כי משעמם לי בחיים ורציתי לנסות את זה..
אני אוהב להתחזק אבל אין לי שום סיבה למהר ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית