הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין למתחיל ?

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
שלום חברים אז הזמנתי קריאטין והוא אמור להגיע בקרוב
רציתי קצת טיפים איך אני אמור להשתמש בזה
בפעם הראשונה הבנתי צריך לקחת יותר ממש שצריך ?
אפשר לקחת עם אבקת חלבון ביחד ? משנה מתי לפני אימון ? ? לקחת גם ביום ללא אימון, או סתם ללכת רחוק, מפסיק להתאמן תקופה של איזה חודשיים, זה יהיה בסדר לקחת ? אם אני יפסיק מתישהו להשתמש או באופן רציף זה יהרוס לי את הצורת גוף יהיה מדנדל או משהו ?

כמו שאתם רואים אני לא יודע כלום על התוסף הזה, אז בבקשה תעשו לי סדר.. תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
משפר כוח ועוצמה בממוצע בכ10% כזה (מתחיל לא ישים לב כנראה)
מעלה עליך עוד 1-2 קילו של נוזלים(מתחיל כן ישים לב)
מומלץ לשתות כ1-2 ליטר יותר ביום (כנראה בכל מקרה צריך)
לא משנה מתי ביום ועם מה
3-5 גרם פעם ביום
יש אופציה לקחת יותר בהתחלה ואז לעשות העמסה אבל סתם מיותר לדעתי תתקחיל לקחת והיה בסדר
לא להיבהל אם עולה הcreatinine בדם זה בסדר

כל מה שכתבת פה לא נכון וגובל בחוסר אחריות.
שלום חברים אז הזמנתי קריאטין והוא אמור להגיע בקרוב
רציתי קצת טיפים איך אני אמור להשתמש בזה
בפעם הראשונה הבנתי צריך לקחת יותר ממש שצריך ?
אפשר לקחת עם אבקת חלבון ביחד ? משנה מתי לפני אימון ? ? לקחת גם ביום ללא אימון, או סתם ללכת רחוק, מפסיק להתאמן תקופה של איזה חודשיים, זה יהיה בסדר לקחת ? אם אני יפסיק מתישהו להשתמש או באופן רציף זה יהרוס לי את הצורת גוף יהיה מדנדל או משהו ?

כמו שאתם רואים אני לא יודע כלום על התוסף הזה, אז בבקשה תעשו לי סדר.. תודה לעוזרים
3-5 גרם כל יום, לא משנה השעה והצורת צריכה, אין צורך לשנות שום דבר בהתנהלות שלך.
אין טעם לעשות הפסקות אפשר לקחת באופן רציף.
לא משפיע על הרכב הגוף, עלול לספוח מעט נוזלים אבל לא משהו משמעותי.

כל מה שכתבת פה לא נכון וגובל בחוסר אחריות.

3-5 גרם כל יום, לא משנה השעה והצורת צריכה, אין צורך לשנות שום דבר בהתנהלות שלך.
אין טעם לעשות הפסקות אפשר לקחת באופן רציף.
לא משפיע על הרכב הגוף, עלול לספוח מעט נוזלים אבל לא משהו משמעותי.

הכוונה שאין הבדל אם צורכים 3 גרם או חמישה גרם או שזה אינדיווידואלי? הכוונה של השאלה שלי היא שאם במנת קדם אימון יש 2.5 גרם או 3 גרם, זה אומר שמספיק לקחת את קדם האימון כמנת הצריכה היומיות של הקריאטין?

לא משנה מתי ביום ועם מה
3-5 גרם פעם ביום
יש אופציה לקחת יותר בהתחלה ואז לעשות העמסה אבל סתם מיותר לדעתי תתקחיל לקחת והיה בסדר

1. Creatine use can increase maximum power and performance in high-intensity anaerobic repetitive work (periods of work and rest) by 5% to 15%.[50][51][52]

2.
One well-documented effect of creatine supplementation is weight gain within the first week of the supplement schedule, likely attributable to greater water retention due to the increased muscle creatine concentrations by means of osmosis.[67]

In the first week of taking oral creatine, some people gain about 2 to 4.5 poundsTrusted Source, mainly due to water retention.

3.
Research suggests that creatine works like a sponge in your body — meaning it sucks water into and around the cells. (6) Although the water is still in your body, creatine draws water from your blood, causing the same effects as dehydration.

4.
Since creatine supplementation may increase creatinine levels, it may act as a false indicator of renal dysfunction. Future studies should include renal function markers other than serum creatinine and creatinine clearance.

Effects of creatine supplementation on renal function - PubMed.

תהנו

Creatine use can increase maximum power and performance in high-intensity anaerobic repetitive work (periods of work and rest) by 5% to 15%.[50][51][52]
However, the few meta-analyses are more than 10 years old and suffer from inclusion bias such as the absence of randomization and placebo, the diversity of the inclusion criteria (aerobic/endurance, anaerobic/strength), no evaluation on specific muscles or group of muscles, and the considerable amount of conflicting results
within the last decade.
מתוך הרפרנסים שלך.
וגם- (חוץ מזה שמדובר פה על העמסה בכלל)
CrS has been reported to promote significantly greater gains in strength, fat free mass, and exercise performance primarily of high intensity tasks. However, not all studies demonstrate a beneficial effect on exercise performance, as CrS does not appear to be effective in improving running and swimming performance. CrS appears to pose no serious health risks when taken at doses described in the literature and may enhance exercise performance in individuals that require maximal single effort and/or repetitive sprint bouts.
בכל אופן, מה שהבאת לא קשור כל כך למה שטענת ובבירור רואים שעשית פה צ׳רי פיקינג לטענה שלך.
אשמח לקישור מדויק לטענות שלך.

עריכה,
מצאתי-
For example, short-term creatine supplementation has been reported to improve maximal power/strength (5-15%), work performed during sets of maximal effort muscle contractions (5-15%), single-effort sprint performance (1-5%), and work performed during repetitive sprint performance (5-15%)
מחקר תצפית למיטב ידעתי, על העמסת קיראטין, שלא מדבר על אימוני התנגדות.
לזה התכוונת?

לשבת לנתח כל רפרנס לא אשב כי אין פה איזשהו סינון אלא באמת בחרת מה שמצביע על טענותיך.
הכוונה שאין הבדל אם צורכים 3 גרם או חמישה גרם או שזה אינדיווידואלי? הכוונה של השאלה שלי היא שאם במנת קדם אימון יש 2.5 גרם או 3 גרם, זה אומר שמספיק לקחת את קדם האימון כמנת הצריכה היומיות של הקריאטין?
הייתי מתסף עוד 3 גרם.
משתדל להיצמד ל5.

מתוך הרפרנסים שלך.
וגם- (חוץ מזה שמדובר פה על העמסה בכלל)

בכל אופן, מה שהבאת לא קשור כל כך למה שטענת ובבירור רואים שעשית פה צ׳רי פיקינג לטענה שלך.
אשמח לקישור מדויק לטענות שלך.

עריכה,
מצאתי-

מחקר תצפית למיטב ידעתי, על העמסת קיראטין, שלא מדבר על אימוני התנגדות.
לזה התכוונת?

לשבת לנתח כל רפרנס לא אשב כי אין פה איזשהו סינון אלא באמת בחרת מה שמצביע על טענותיך.

הייתי מתסף עוד 3 גרם.
משתדל להיצמד ל5.

פעם היה בexamine כבר meta analysis ולא הייתי צריך לחפש אבל סתם גיגלתי את הראשון שמצאתי כששאלות החיפוש היו פשוט:
does creatine cause weight gain
does creatine improve performance
לא יודע מה מעבר לזה לחפש האמת, אבל אני עדיין מפספס מה לא אחראי במה שאמרתי?

פעם היה בexamine כבר meta analysis ולא הייתי צריך לחפש אבל סתם גיגלתי את הראשון שמצאתי כששאלות החיפוש היו פשוט:
does creatine cause weight gain
does creatine improve performance
לא יודע מה מעבר לזה לחפש האמת, אבל אני עדיין מפספס מה לא אחראי במה שאמרתי?
דיברתי על עניין הבדיקות דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית