הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כיצד לנצל את חופשת הקיץ?

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אוקי. האופציות שיש לי הן: SS או חיטוב.
הקיץ זה הזמן שאני יכול להשקיע הכי הרבה ולראות את התוצאות הטובות ביותר שאני יכול להשיג.
השאלה היא איך עדיף להעביר את החודשיים האלו: חיטוב או SS.
אני 1.83 ושוקל 83. אחוזי השומן שלי הם בערך 24-22% לפי כל מיני מחשבונים באינטרנט אבל אני לא שמן, כאילו הכל נמצא במותניים כזה זה מוזר.
עכשיו מבחינת מסת שריר אני לא כל כך מרוצה, אני רוצה יותר לפני שאני עובר לחיטוב. אבל מצד להתאמן על חיטוב בזמן הלימודים יהיה יותר קשה.

השאלה: אילו תוצאות יכולות להיות יותר אפקטיביות במשך הקיץ? יש לי עדיפות למסת שריר להגדיל אותה עוד אבל אם בתוך החודשיים האלו אין טעם לSS ועם חיטוב אני יכול להשיג הרבה יותר אז אני מניח שחיטוב.
והאם אני יכול לשלב אירובי בSS?

אתה לא מעל 20% שומן אני כמעט בטוח לגמרי,ותעשה מה שאתה מרגיש,הנתונים שלך הם דיי גבוליים אבל אם אין לך שריר אז אין לך כל כך מה לחטב

ממש לא 22% אתה יכול להירגע חופשי אתה יכול לעשות SS אם בא לך עוד מאסה, אך אתה בערך ב15% ויש כאלו שזה מעצבן אותם להיות באחוזי שומן גבוהים בקיץ,אז אם אין לך בעיה עם לעלות ב% השומן DO SS
בהצלחה בהמשך

אוקי. האופציות שיש לי הן: SS או חיטוב.
הקיץ זה הזמן שאני יכול להשקיע הכי הרבה ולראות את התוצאות הטובות ביותר שאני יכול להשיג.
השאלה היא איך עדיף להעביר את החודשיים האלו: חיטוב או SS.
אני 1.83 ושוקל 83. אחוזי השומן שלי הם בערך 24-22% לפי כל מיני מחשבונים באינטרנט אבל אני לא שמן, כאילו הכל נמצא במותניים כזה זה מוזר.
עכשיו מבחינת מסת שריר אני לא כל כך מרוצה, אני רוצה יותר לפני שאני עובר לחיטוב. אבל מצד להתאמן על חיטוב בזמן הלימודים יהיה יותר קשה.

השאלה: אילו תוצאות יכולות להיות יותר אפקטיביות במשך הקיץ? יש לי עדיפות למסת שריר להגדיל אותה עוד אבל אם בתוך החודשיים האלו אין טעם לSS ועם חיטוב אני יכול להשיג הרבה יותר אז אני מניח שחיטוב.
והאם אני יכול לשלב אירובי בSS?

לא רוצה ישר על ההתחלה לבאס אותך או להטריל את הפוסט הזה אז אני אגיד בצורה הרצינית ביותר שאני יכול:

אם הגישה שלך היא לעבוד קשה רק בקיץ.. אז תפרוש מעכשיו, התחום הזה לא בשבילך.
אתה לא תגיע לתוצאות משמעותיות בחודשיים, זה לא הולך ככה.
העסק הזה (בהנחה ואתה אוהב אותו) הוא תחביב, הוא אהבה, מי שעושה אותו בשביל להיראות טוב לא יחזיק מעמד בתוכניות האלה הרבה זמן.

בתוכניות בהן המשקל על המוט עולה בצורה מתמשכת, אתה צריך להתאושש כמו שצריך,
אתה צריך לאכול ולישון כמו שצריך, אתה צריך להיות חזק מנטלית בשביל לשים על המוט עוד משקל ולא משנה מה קורה.
כשאתה בא בגישה של "רק בקיץ אני משקיע" אז זה כבר נראה קרב אבוד מראש.

ואם הקרב באמת אבוד אז ההמלצה היא כזאת:
תעשה קצת אירובי, תקפיד על תזונה, תבחר מספר אותיות בין A ועד E, תבקש מהמדריך(=ליצן) הקרוב לביתך תוכנית בטווח אותיות הנבחר, ואולי תיראה קצת יותר טוב לקיץ זה הכל.

ולאחר הפרולוג הנ"ל;
בהנחה ואתה באמת לקחת את דבריי הראשונים ברצינות והחלטת שזה מתאים לך.. אז כן
אני במקומך הייתי הולך על SS ומתחיל להיות רציני.

בהצלחה בכל מקרה

תיקון קטן למה שכתבתי.
אם אתה בוחר בחיטוב אז אני יכול להבין והקטע מלמעלה מבוטל...😣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אתה לא הבנת אותי..
אני הרי החודשיים האלה אני יכול לעבוד רציני, אני אמשיך את התכנית גם בהמשך אני ממש לא בגישה כזאת, פשוט אני לא הייתי בטוח ביחס המסת שריר\אחוזי שומן והאם עדיף כבר עכשיו בגלל הזמן לעשות חיטוב..
אם אני מתחיל SS אני אהיה רציני ואמשיך עד למסת השריר הרצויה ואז אעבור לחיטוב

לא אתה לא הבנת אותי..
אני הרי החודשיים האלה אני יכול לעבוד רציני, אני אמשיך את התכנית גם בהמשך אני ממש לא בגישה כזאת, פשוט אני לא הייתי בטוח ביחס המסת שריר\אחוזי שומן והאם עדיף כבר עכשיו בגלל הזמן לעשות חיטוב..
אם אני מתחיל SS אני אהיה רציני ואמשיך עד למסת השריר הרצויה ואז אעבור לחיטוב

אה אוקיי..

שמע, לפי דעתי, אם אתה באמת לא מסוגל להסתכל על עצמך במראה וכבר מגרד לך הרבה זמן לחטב אז הקיץ זה אופציה טובה (בתור סטודנט אני מבין אותך).

אבל, (וזה המקרה היותר סביר) לפי הנתונים שפירסמת זה לא נשמע שאתה שמן בכלל, אם תחטב אתה תהפוך לשלד.

אני במקומך הייתי הולך על אופציה 2 וממשיך SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית