הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש תוסף מוכח שעוזר במניעת דלקות?

יש כל מני תוספים שמוגדרים כאנטי-דלקתיים, אבל לחלקם יש תועלת בדלקות יותר ספציפיות, לדוגמא כורכומין הוכח כיעיל מאוד בדלקות הקשורות לשחיקת סחוס

• פותח/ת השרשור
יש כל מני תוספים שמוגדרים כאנטי-דלקתיים, אבל לחלקם יש תועלת בדלקות יותר ספציפיות, לדוגמא כורכומין הוכח כיעיל מאוד בדלקות הקשורות לשחיקת סחוס
מה לגבי אומגה 3? קראתי שהוא גם מסייע כאנטי דלקתי? צרכתי בעבר (בעצתו של מייק) אבל אינני זוכר את כמות ה- EPA+DHA היומית המומלצת, ידוע לך ?

מה לגבי אומגה 3? קראתי שהוא גם מסייע כאנטי דלקתי? צרכתי בעבר (בעצתו של מייק) אבל אינני זוכר את כמות ה- EPA+DHA היומית המומלצת, ידוע לך ?
יכול להיות שהוא אנטי דלקתי קל מאוד, אבל לא הייתי מסתמך עליו ולדעתי זה יהיה בזבוז כסף לצרוך אותו בשביל התכונה האנטי-דלקתית שלו

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהוא אנטי דלקתי קל מאוד, אבל לא הייתי מסתמך עליו ולדעתי זה יהיה בזבוז כסף לצרוך אותו בשביל התכונה האנטי-דלקתית שלו
מה לגבי שאר הסגולות שלו?, ממה שקראתי הוא אחד מתוספי התזונה המשמעותיים…
זה עקרוני מתי צורכים את טבליות הכורכומין? עם האוכל ? לפני האוכל? לילה/בוקר?

מה לגבי שאר הסגולות שלו?, ממה שקראתי הוא אחד מתוספי התזונה המשמעותיים…
כנראה שהוא לא תוסף כזה קריטי, הוא לא רע, פשוט לא כזה משמעותי כמו שעשו ממנו לפני כמה שנים

זה עקרוני מתי צורכים את טבליות הכורכומין? עם האוכל ? לפני האוכל? לילה/בוקר?
זה אני לא יודע לומר, זה כנראה גם תלוי בצורת ההכנה של הכמוסה בתוסף שאתה קונה

אחד מתוספי התזונה המשמעותיים…
תזכור שבסופו של דבר תוספים זה משהו שהוא מאוד מאוד מינורי ושולי ומאוד מנופח ואוברייטד
כל התוספים שבעולם והטרן הכי חזק שבעולם לא יפצו על מחסור כרוני של שינה
אל תשכח את הבסיס רק

לפני שאתה ניגש לתוספים, תבדוק את העומס שלך באימונים, אפשר למגר את כמות הדלקות כשעובדים בסרגל מאמצים נכון, תוספים זה פלסטר וגם לא משפיע בצורה ניכרת, אלא אם כן אנחנו מדברים על gear

היית ממליץ על צריכת קפסולה ביום למתאמן לא לתחרות או שזה מיותר?

היית ממליץ על צריכת קפסולה ביום למתאמן לא לתחרות או שזה מיותר?
זו שאלה כללית מדי לטעמי, זה תלוי באופי הכאבים כדי לאבחן האם מדובר בכאב על רקע OA או שלא, תלוי באיכות ובמינון של התוסף. האם המתאמן תחרותי או לא זה לא שאלה, גם לאנשים שלא מתאמנים בכלל אני יכול להמליץ על זה, אבל אני אמליץ למי שזה יכול להתאים לו.
אם אתה רוצה אתה מוזמן לקנות ולנסות, ותראה אם זה נותן לך שיפור מסויים או לא

התוסף הכי טוב זה טסטוסטרון אנתת, ולהחליף את כל השכיבות סמיכה והחרטות למיניהם בברזלים אחרת התוצאות בהתאם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית