עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לגבי אומגה 3? קראתי שהוא גם מסייע כאנטי דלקתי? צרכתי בעבר (בעצתו של מייק) אבל אינני זוכר את כמות ה- EPA+DHA היומית המומלצת, ידוע לך ?יש כל מני תוספים שמוגדרים כאנטי-דלקתיים, אבל לחלקם יש תועלת בדלקות יותר ספציפיות, לדוגמא כורכומין הוכח כיעיל מאוד בדלקות הקשורות לשחיקת סחוס
יכול להיות שהוא אנטי דלקתי קל מאוד, אבל לא הייתי מסתמך עליו ולדעתי זה יהיה בזבוז כסף לצרוך אותו בשביל התכונה האנטי-דלקתית שלומה לגבי אומגה 3? קראתי שהוא גם מסייע כאנטי דלקתי? צרכתי בעבר (בעצתו של מייק) אבל אינני זוכר את כמות ה- EPA+DHA היומית המומלצת, ידוע לך ?
מה לגבי שאר הסגולות שלו?, ממה שקראתי הוא אחד מתוספי התזונה המשמעותיים…יכול להיות שהוא אנטי דלקתי קל מאוד, אבל לא הייתי מסתמך עליו ולדעתי זה יהיה בזבוז כסף לצרוך אותו בשביל התכונה האנטי-דלקתית שלו
זה עקרוני מתי צורכים את טבליות הכורכומין? עם האוכל ? לפני האוכל? לילה/בוקר?יש כל מני תוספים שמוגדרים כאנטי-דלקתיים, אבל לחלקם יש תועלת בדלקות יותר ספציפיות, לדוגמא כורכומין הוכח כיעיל מאוד בדלקות הקשורות לשחיקת סחוס
כנראה שהוא לא תוסף כזה קריטי, הוא לא רע, פשוט לא כזה משמעותי כמו שעשו ממנו לפני כמה שניםמה לגבי שאר הסגולות שלו?, ממה שקראתי הוא אחד מתוספי התזונה המשמעותיים…
זה אני לא יודע לומר, זה כנראה גם תלוי בצורת ההכנה של הכמוסה בתוסף שאתה קונהזה עקרוני מתי צורכים את טבליות הכורכומין? עם האוכל ? לפני האוכל? לילה/בוקר?
תזכור שבסופו של דבר תוספים זה משהו שהוא מאוד מאוד מינורי ושולי ומאוד מנופח ואוברייטדאחד מתוספי התזונה המשמעותיים…
היית ממליץ על צריכת קפסולה ביום למתאמן לא לתחרות או שזה מיותר?יכול להיות שהוא אנטי דלקתי קל מאוד, אבל לא הייתי מסתמך עליו ולדעתי זה יהיה בזבוז כסף לצרוך אותו בשביל התכונה האנטי-דלקתית שלו
זו שאלה כללית מדי לטעמי, זה תלוי באופי הכאבים כדי לאבחן האם מדובר בכאב על רקע OA או שלא, תלוי באיכות ובמינון של התוסף. האם המתאמן תחרותי או לא זה לא שאלה, גם לאנשים שלא מתאמנים בכלל אני יכול להמליץ על זה, אבל אני אמליץ למי שזה יכול להתאים לו.היית ממליץ על צריכת קפסולה ביום למתאמן לא לתחרות או שזה מיותר?