עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תדבר אל דברים שאין לך מושג בהם, זה המבנה של עמוד השדרה.פשוט תמיד שאתה הולך תשמור על גב ישר לא מכופף ובמיוחד שאתה מתאמן !
אם תהיה עם גב עקום בדדליפ ואתה לא מתאמן במשך שנים ובצורה מקצועית, אז ברור שזה יהיה לך, אבל אתה לא יכול להחליט ככה סתם שהגורם לזה זה שהוא לא הולך עם גב ישר. סקוליוזיס זה עיקום של יותר מ10 מעלות בעמוד שדרה, והליכה עם גב ישר לא תתקן את זה.אם זה טבעי אין מה לעשות בקשר לזה זה ידוע זה לא שהמצאתי.
יש הרבה שלא שומרים על גב ישר בתמונה למשל דדליפט וסקוואט שצריך לשמור בהם על גב ישר בכול הכוח.
מה אין לי מושג ? אתה אומר שאם תהיה עם גב עקום בבדדליפט אתה חושב שלא תהיה לך עקמת ? שום מבנה בעקבות דברים כאלה קורים תאונות.
תחשוב לפני שאתה מתקן מישו.
וואלה דוקטור?איך אני שונוא את הילדים האלה שיש להם סקוליוזס של כמה מעלות בודדות ומתחילים ללכת לאורטופד
ולשאול על זה ומה לא,
קיצר תתאמן תתאמן כוססאמק צשמור על טכניקה וזה רק ישפר את המצב.
אם תהיה עם גב עקום בדדליפ ואתה לא מתאמן במשך שנים ובצורה מקצועית, אז ברור שזה יהיה לך, אבל אתה לא יכול להחליט ככה סתם שהגורם לזה זה שהוא לא הולך עם גב ישר. סקוליוזיס זה עיקום של יותר מ10 מעלות בעמוד שדרה, והליכה עם גב ישר לא תתקן את זה.
---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:58 ----------
וואלה דוקטור?
ואם מחר יהיה לי נזק לגב בגלל זה, אתה תתקן לי אותו?