הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקמת קלה בגב תחתון?

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
מישהו יודע עד כמה מעלות העקמת נקראת "קלה"? , וייתכן שעשיתי משהו שגרם לעקמת?

פשוט תמיד שאתה הולך תשמור על גב ישר לא מכופף ובמיוחד שאתה מתאמן !

פשוט תמיד שאתה הולך תשמור על גב ישר לא מכופף ובמיוחד שאתה מתאמן !
אל תדבר אל דברים שאין לך מושג בהם, זה המבנה של עמוד השדרה.

בקשר לשאלה, מצטרף גם לשאלה, ממש לפני כמה ימים גם אני גיליתי שיש לי, ורציתי לדעת אם יש איזה סכנה להתאמן במצב כזה?( אני עוד כמה ימים הולך לאורטופד, אבל סתם לדעת בינתיים)

תודה,

אם זה טבעי אין מה לעשות בקשר לזה זה ידוע זה לא שהמצאתי.
יש הרבה שלא שומרים על גב ישר בתמונה למשל דדליפט וסקוואט שצריך לשמור בהם על גב ישר בכול הכוח.
מה אין לי מושג ? אתה אומר שאם תהיה עם גב עקום בבדדליפט אתה חושב שלא תהיה לך עקמת ? שום מבנה בעקבות דברים כאלה קורים תאונות.
תחשוב לפני שאתה מתקן מישו.

אם זה טבעי אין מה לעשות בקשר לזה זה ידוע זה לא שהמצאתי.
יש הרבה שלא שומרים על גב ישר בתמונה למשל דדליפט וסקוואט שצריך לשמור בהם על גב ישר בכול הכוח.
מה אין לי מושג ? אתה אומר שאם תהיה עם גב עקום בבדדליפט אתה חושב שלא תהיה לך עקמת ? שום מבנה בעקבות דברים כאלה קורים תאונות.
תחשוב לפני שאתה מתקן מישו.
אם תהיה עם גב עקום בדדליפ ואתה לא מתאמן במשך שנים ובצורה מקצועית, אז ברור שזה יהיה לך, אבל אתה לא יכול להחליט ככה סתם שהגורם לזה זה שהוא לא הולך עם גב ישר. סקוליוזיס זה עיקום של יותר מ10 מעלות בעמוד שדרה, והליכה עם גב ישר לא תתקן את זה.

---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:58 ----------

איך אני שונוא את הילדים האלה שיש להם סקוליוזס של כמה מעלות בודדות ומתחילים ללכת לאורטופד
ולשאול על זה ומה לא,
קיצר תתאמן תתאמן כוססאמק צשמור על טכניקה וזה רק ישפר את המצב.
וואלה דוקטור?
ואם מחר יהיה לי נזק לגב בגלל זה, אתה תתקן לי אותו?

אם תהיה עם גב עקום בדדליפ ואתה לא מתאמן במשך שנים ובצורה מקצועית, אז ברור שזה יהיה לך, אבל אתה לא יכול להחליט ככה סתם שהגורם לזה זה שהוא לא הולך עם גב ישר. סקוליוזיס זה עיקום של יותר מ10 מעלות בעמוד שדרה, והליכה עם גב ישר לא תתקן את זה.

---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:58 ----------

וואלה דוקטור?
ואם מחר יהיה לי נזק לגב בגלל זה, אתה תתקן לי אותו?

ללכת עם גב ישר זה לא יתקן את זה נכון אבל שיילך ישר כמה שהוא יכול שלא יילך כולו עקום ואז כול הגב שלו יתעקם בכלל אני מכיר ילדים מילדות שהלכו עם גב מכופף והיום הם גיבנים (איך שלא אומרים את זה ברבים).
ועוד אחד שהיה הרבה במשחק היה משחק בתחרויות בקונטר סטרייק הזה והוא לא היה יושב ישר כמו שצריך היום יש לו עקמת בגב.
זה מתקשר לגב עקום בסופו של דבר.

זה שיש לך עקמת בזווית גבווההה! זה לא הופך אותך לדוקטור.
עובדה שאני סובל מכאבי גב למרות שהטכניקה שלי נכונה, אז זה דורש בדיקה של אורטופד.

• פותח/ת השרשור
9 תגובות ואף אחת לא ענה על השאלה...
אני לא נלחץ מזה , בבדיקת CT מצאו עקמת קלה ולא כתבו כמה מעלות.

• פותח/ת השרשור
הרצתי לפני ששאלתי פה, מה שמצאתי היה רק הסברים כלליים ופרסומות לכירופרקטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית