עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המלצה לעשות בדיקות לראות אם יש חוסרים.
אם אין חוסר אין טעם לתסף.
מגנזיום וכורכומין לא כל כך מוכחים ככה שלא הייתי בודק ואם רוצים אז אפשר לתסף.מנצל כדי לשאול, האם תשובתך תהיה זהה גם לגבי כורכומין? מגנזיום? ויטמין סי?
אהלן
כרגע סטודנט אין לי המון זמן להתעסק באוכל והתזונה לא הכי משהו.
מתאמן באופן קבוע.
לא אוכל פירות וירקות בכלל.(כרגע לא יכול לשנות את זה)
תזונה מרובת חלבון בעיקר..
המלצה למולטי ויטמין מתאים?
במולטי אין כמות ויטמנים ומינרלים בשביל לתסף איתו גם ככה במצב של חוסר,המלצה לעשות בדיקות לראות אם יש חוסרים.
לאחרונה העומס באימונים שלי עלה ואני מרגיש קצת תשוש בין לבין, כיאילו הגוף לא מתאושש כמו שצריך.המלצה לעשות בדיקות לראות אם יש חוסרים.
אהלן
כרגע סטודנט אין לי המון זמן להתעסק באוכל והתזונה לא הכי משהו.
מתאמן באופן קבוע.
לא אוכל פירות וירקות בכלל.(כרגע לא יכול לשנות את זה)
תזונה מרובת חלבון בעיקר..
המלצה למולטי ויטמין מתאים?
אני לא מסכים איתך מהסיבות האלוהמלצה לעשות בדיקות לראות אם יש חוסרים.
אני לוקח מולטי וויטמינים בנוסף לתפריט טוב, ככה הייתי ממליץ.לא כדאי להגיע למצב שלא אוכלים בכלל ירקות
1. יש חסרים שלא רואים בבדיקות הדם בגלל שהמאגרים לא נמצאים בדם למשל סידן 99% בעצמות. לכן מדידה שלו בדם לא תעיד על חסר.
2.יש בדיקות דם שבכלל לא מבצעים- דובר פה בשיחה על ויטמין סי- בכלל לא בודקים בבדיקות שגרתיות. בשביל שתדע שיש לך חסר תצטרך להתחיל לסבול ממכל מיני סימפטומים כמו דימומים בחנייכים וכו'
3.מולטי ויטמין לא מכסה את כל מה שהירק נותן לך לא קיים שם את כל ההיתרונות הבריאותים שלו וגם תצטרך לאכול מספיק סיבים ממקורות אחרים כדי שלא תיהיה לך עצירות
4.מולטי ויטמין ממומלץ שלא מכיל מכל מיני ציפוים זה סולגאר VM2000
בהצלחה
אני לא מסכים איתך מהסיבות האלו
אני לוקח מולטי וויטמינים בנוסף לתפריט טוב, ככה הייתי ממליץ.
אני לא רואה צורך לתסף משהו ל"יתר ביטחון", אבל זה אני.במולטי אין כמות ויטמנים ומינרלים בשביל לתסף איתו גם ככה במצב של חוסר,
למה לא לתסף במולטי בשביל שלא להגיע למצב של חוסר?
שוב, אם אין חוסר אני לא רואה צורך.לאחרונה העומס באימונים שלי עלה ואני מרגיש קצת תשוש בין לבין, כיאילו הגוף לא מתאושש כמו שצריך.
השינה שלי פיקס, חלבון גבוה, מתאמן כמו שצריך 4 פעמים בשבוע באנקר.
הגיוני שמתאמן גם ידרש לתזונה שהיא מעל הממוצע מבחינת אדם לא מתאמן לא? כדי להרזיק את כל העומס השבועי.
גם אם המדדים בבדיקות דם תקינים לדעתך לא יהיה צורך לתסף במולטי?
לא שולל את דעתך פשוט אני חושב שאלו בדיקות שאפשר לבקש מהרופא משפחה ולקבל בלי הרבה מאמץ.אני לא מסכים איתך מהסיבות האלו
כורכומין אני צורך כי יש לי בבית.מבחינת תיסוף, אתה צורך רק מולטי ויטמין? מה לגבי כורכומין? אומגה 3? ויטמין D? מתוך עניין.
כמו שכתבו לפני, אין בדיקות דם לסידן, וויטמין C, B, K, A, אבץ, אשלגן, נתרן, מגנזיום...לא שולל את דעתך פשוט אני חושב שאלו בדיקות שאפשר לבקש מהרופא משפחה ולקבל בלי הרבה מאמץ.
סיבה ברורה לקחת תוסף כלשהו זה כשאין אותו הרבה בתפריט, כגון תפריט ללא ירקות.לקחת Just In Case זה משהו שאני פחות מאמין בו, גם אדם שאוכל ירקות יכול לסבול מהחוסרים הנ"ל ככה
ממליץ על מולטי ויטמין מסוים?כורכומין אני צורך כי יש לי בבית.
בעיקרון אני אקנה אותו כשיש לי דלקת קשוחה שלא עוברת, שלא היה לי ברוך השם כבר הרבה זמן.
אומגה 3 אני צורך.
וויטמין D אני לא צורך, בדיקות דם שלי תקין.
אני צורך וויטמין C ו B קומפלקס, ספירולינה אבץ וכל מיני מרעין בישין.
כמו שכתבו לפני, אין בדיקות דם לסידן, וויטמין C, B, K, A, אבץ, אשלגן, נתרן, מגנזיום...
לא שאין בדיקות דם לחלק מהדברים שציינתי, אלא שהם לא משקפים את הצורך הגופני שלנו.
סידן גבוה בדם לא אומר שאין מחסור בעצמות, להיפך, זה יכול להעיד על בריחת סידן מהעצמות לדם.
סיבה ברורה לקחת תוסף כלשהו זה כשאין אותו הרבה בתפריט, כגון תפריט ללא ירקות.
סיבה שניה זה סימפטומים. אי אפשר לומר בוודאות שצינון קשור לחוסר וויטמין C, אבל נזק מלקחת וויטמין C אין כמעט. מינון יתר יהיה מעל גרם וויטמין C ביום, וגם אז רק שלשול, קל לדעת אם הגעת למינון יתר. ככה שאין נזק מלקחת גם 3000 מ"ג ביום.
סיבה שלישית, זה סיבה להאמין שאתה צריך אותו. נגיד לספורטאי בשונה מרובץ ספה קלאסי שעליו נקבעו הRDA, כנראה צריך הרבה יותר וויטמינים ממה שנהוג לחשוב.
בסופו של דבר הבריאות שלך זה שיקול אישי שלך, לא הRDA והרופא יכול לעזור לך עם זה יותר מידי, הלוואי שהיה מקצוע שבו אחראים על הפרטים הספציפיים האלו, תוספי תזונה, אבל בנתיים אין. רופא הוא מקצוען מחלות ותרופות, ונשארנו בלי יועצי תוספים כלל.
עד כדי כך שמעולם לא פגשתי רופא שממליץ לחולה הנוטל פרדניזון לקחת גם סידן, למרות שזה על האזהרות של התרופה, ותמיד התרופה מובילה לחוסר סידן. פשוט חוסר מודעות.
אני לא מקצוען בשוני בין המולטי השונים.ממליץ על מולטי ויטמין מסוים?
יש כל כך הרבה בשוק והאמת שהידע שלי בנושא די דל מבחינת הבנה של מה שאני צריך
אני לא מקצוען בשוני בין המולטי השונים.
אני מחפש מוצר עם כמה שפחות כימיקלים לא בריאים, וערך וויטמינים גבוה.
זה מה שאני משתמש, גם כשר https://il.iherb.com/pr/garden-of-l...sules/18251?rcode=DYC6697&utm_medium=appshare
זה ☆kאיך/איפה אתה רואה שהמוצר כשר?
למשהו יש קוד הנחה לiherb במקרה?