ייעוץ לעזאזל נפצעתי. מה לעשות?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
לפני שבוע סיימתי אימון והרגשתי כאב במפרק כף יד שמאל, בצד שמאל שלה. הכאב הוא בעיקר כשאני עושה תנועה עם כף יד שמאל, הצידה. כלומר מנסה להזיז אותה שמאלה או ימינה (לא תנועה טבעית כל כך). אחרי כמה ימים זה התחיל ביד ימין, בצד הנגדי. כלומר בצד ימין.

מה הדבר שהכי טוב לעשות? ליישם את המ שכתוב בפרוטוקול פציעות בפורום של ריפ? (לפני שנפסיק להתאמן ונלך לאורטופד במקרה הכי גרוע) יש גם כדורים נגד דלקות כאלה השאלה עד כמה הם אפקטיבים.
אין לי מושג מאיזה תרגיל זה נגרם.

• פותח/ת השרשור
בקשר לסקוואט אני צריך לבדוק את זה, אבל כשאתה מתאר את השבירה אז כן שמתי לב שבלחיצת חזה שאני מבצע אותה בסמית (אל תצחקו! 😛) כי אין לי כרגע שום שותף המפרקים באמת נשברים בניגוד לחופשי.
זה לא טוב הא? =\
עוד סיבה למה לא לעשות בסמית...

זה לא טוב כי זה מפעיל לחץ על המפרק (העדין גם ככה). כך גם בסקוואט.
לפני שאתה מתחיל פרוטוקולים ודברים כאלה תבדוק (אגב, אין הרבה מה לעשות שם עם פרוטוקולים, זה ברוב הפעמים בעיה של גידים).

הפרוטוקול פציעות של ריפ הוא לפציעות שריר. זה לא מה שיש לך.
אתה כנראה פשוט הפעלת לחץ מיותר על המפרק וגרמת שם לדלקת. תן לזה להירגע (אתה יכול להשתמש קצת באדויל או משהו אנטי דלקתי) ותפסיק לעשות את מה שגרם לזה.

נדמה לי שהפרוטוקול של סטאר.
וכן, אפשר לנסות איבופרופן לאיזה שבוע ככה. לפעמים לפעמים זה עובד

גם לי זה קרה לפני כמה חודשים...זה כאב במשך שבוע ימיים ולכן נאלצתי להפסיק כל תרגיל שמכאיב לי שם, כעבור שבוע לאט לאט הכאב התחיל לעבור

גם לי יש דלקת בכתף כנראה, כשאתם אומרים לנסות איבופרופן (אדוויל), מה הכוונה? לקחת פעם ביום?

• פותח/ת השרשור
גם לי יש דלקת בכתף כנראה, כשאתם אומרים לנסות איבופרופן (אדוויל), מה הכוונה? לקחת פעם ביום?

דלקת בכתף קיבלתי מחתירה בעמידה. תרגיל לא סימפטי.
הפסקתי עם התרגיל, לקחתי כמה ימים כדור נגד דלקת וזה עבר.
אני חושב שלקחתי פעם ביום.

הפרוטוקול של סטאר והוא מופיע בנעוץ בפורום של ריפ
בעיקרון הוא טוב להרבה פציעות
הגידים יגיבו יותר טוב למנוחה וקרח בהתחלה
ואחרך כך תנסה להזרים דם למקום ולראות איך האיזור מגיב
תעבור על הפרוטוקול ותראה מה עושים +-

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית