הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תביעה ייצוגית כנגד חברת פנגאיה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
על זיוף ערכים תזונתיים לכאורה.

93DF2D07-A769-49AB-9BDB-D7C93EF9EBA8.jpeg

כתב התביעה:

קישור לצפייה: https://drive.google.com/file/d/1nAMT2ox8KdzfdXPS4qlhAaOM4zY7bZqn/view?fbclid=IwAR2953LonZLZcqFNOKjNr_pJwtQKFE_NrrG9dqODyuyHd5zNgsJoNcv1CD0&mibextid=kdkkhi

הנחה שלי:
החברה תציג כנגד בדיקות מעבדה שהחטיפים שלה עומדים בהצהרות וכנראה היתה חבילה עם סטייה כלשהי והיא מצטערת מאוד על עוגמת הנפש שנגמרה לתובעת. כפיצוי, התובעת תקבל 5 חבילות חטיפים לפי הטעמים שהיא תבחר.
על מנת שלא ישנו כאלו מקרים, הנתבעת תגביר את הבדיקות המדגמיות שלה.

התביעה תעלה לתובעת 5 ספרות ו- 3 שנים של הליכים ובתמורה היא תקבל כאמור כמה חטיפי חלבון שיהוו חטיפי החלבון היקרים בהסטוריה.

לא רלוונטי.
זה יוגדר כ- "סטייה חד פעמית", הנהלים ירועננו והשופט יזדרז לתיק הבא.

הייתי רוצה להצטרף לתביעה הזאת, אני צורך הרבה מהחטיפים שלהם בהנחה שכמות החלבון כמו שרשום.

לאחרונה החטיפים שלהם מאוד יבשים, יש מצב שהם שינו מתכון כתוצאה מהתביעה, ובעצם יגידו שהחטיפים שלהם כיום זהים לערכים הישנים שרשמו.

אי אפשר לסמוך על אף אחד היום, אני עובר לחווה ואוכל ביצים, דגים ובעלי חיים שאגדל בעצמי, בסופו של דבר, אי אפשר לדעת מה מוכרים לנו.
מזל שזה רק סטיה בערכים ולא חומר רעיל כלשהו שנכנס לחטיפים בטעות.

הייתי רוצה להצטרף לתביעה הזאת, אני צורך הרבה מהחטיפים שלהם בהנחה שכמות החלבון כמו שרשום.

לאחרונה החטיפים שלהם מאוד יבשים, יש מצב שהם שינו מתכון כתוצאה מהתביעה, ובעצם יגידו שהחטיפים שלהם כיום זהים לערכים הישנים שרשמו.

אי אפשר לסמוך על אף אחד היום, אני עובר לחווה ואוכל ביצים, דגים ובעלי חיים שאגדל בעצמי, בסופו של דבר, אי אפשר לדעת מה מוכרים לנו.
מזל שזה רק סטיה בערכים ולא חומר רעיל כלשהו שנכנס לחטיפים בטעות.
או שאל תזמין מישראל

הבעיה במה שקורה זה שיש מצב שעוד חברות עושות עלינו סיבוב ומשקרות בערכים התזונתיים כך שבפועל אנחנו צורכים מאות קלוריות יותר ליום. (אהמ אהמ בגללם לא ירדתי במשקל בשבוע מסויים בחיטוב 😃 ? )

∆משרד הבריאות מאפשר סטייה עד 20 אחוז.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-03-01-12-37-05-947_com.brave.browser-edit.jpg
    Screenshot_2023-03-01-12-37-05-947_com.brave.browser-edit.jpg
    KB 95 · צפיות: 98
עד שלא הוכחו בבית משפט כשקרנים, אני מקווה שזה טעות.
לך תדע אם זה לא תביעה סתם.

הנחה שלי:
החברה תציג כנגד בדיקות מעבדה שהחטיפים שלה עומדים בהצהרות וכנראה היתה חבילה עם סטייה כלשהי והיא מצטערת מאוד על עוגמת הנפש שנגמרה לתובעת. כפיצוי, התובעת תקבל 5 חבילות חטיפים לפי הטעמים שהיא תבחר.

התביעה תעלה לתובעת 5 ספרות ו- 3 שנים של הליכים ובתמורה היא תקבל כאמור כמה חטיפי חלבון שיהוו חטיפי החלבון היקרים בהסטוריה.
אז יביאו עוד חבילה ויראו שגם בה יש סטייה?
או שאל תזמין מישראל
כי רק בישראל יש רמאים ועבריינים

הנחה שלי:

מסכנה התובעת, אבל כל מי שראה את התביעה לא יגע בחטיפים האלו.

לצרכן הישראלי יש זכרון מאוד קצר, כל מה שצריך זה קופון\הנחה\טעם חדש\רענון לאריזה והוא יקנה, במיוחד כאשר הנתבעת תגיד שהיא הגבירה את הבדיקות המדגמיות שלה.

דוגמאות:
מישהו זוכר את הסיפור עם טונה ויליגר?
תנובה?
סימילאק?
אוסם והבשר הקפוא?
תאריך התפוגה בזוגלובק?
עוף טוב והפסטרמה?

ואלו חברות הרבה יותר גדולות ומוכרות מאשר חברת חטיבי חלבון לטבעונים.
תגגלו קצת ותגלו איך נגמרו הפרשות, זה יתן לכם מושג כללי איך זה יסתיים כאן.

נערך לאחרונה:
לצרכן הישראלי יש זכרון מאוד קצר, כל מה שצריך זה קופון\הנחה\טעם חדש\רענון לאריזה והוא יקנה, במיוחד כאשר הנתבעת תגיד שהיא הגבירה את הבדיקות המדגמיות שלה.

דוגמאות:
מישהו זוכר את הסיפור עם טונה ויליגר?
תנובה?
סימילאק?
אוסם והבשר הקפוא?
תאריך התפוגה בזוגלובק?
עוף טוב והפסטרמה?

ואלו חברות הרבה יותר גדולות ומוכרות מאשר חברת חטיבי חלבון לטבעונים.
תגגלו קצת ותגלו איך נגמרו הפרשות, זה יתן לכם מושג כללי איך זה יסתיים כאן.
סנפרוסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית