הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת חברת תוספי תזונה

יוחאי1234

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
שלום חברים, עד כמה זה קשה להתחיל מוצר חדש של תוסף תזונה ומה התהליך שצריך לעשות?

נגיד לפתח כאילו משהו חדש נגיד אני רוצה להכין חטיף חלבון ולמכור אותו כמו אול אין או משהו כזה איך עושים את זה מה האישורים שצריך ואיך אני יכול להפיץ אותו בחנויות?

תתקשר למשרד הבריאות ותגיד להם שאתה רוצה להכין, הם יתנו לך את החוקים שאתה צריך לעמוד בהם..
אגב, אם אתה שוקל להשיק תצטרך הון עצמי של 50-100 מליון, כי להכין בבית אף לא יקנה מימך, ולא יתנו לך אישור ממשרד הבריאות.
עסקי המזון זה העסקים הכי קשים שיש, זה לא בגדים שאתה תופר ומציע לאנשים לקנות.

• פותח/ת השרשור
תתקשר למשרד הבריאות ותגיד להם שאתה רוצה להכין, הם יתנו לך את החוקים שאתה צריך לעמוד בהם..
אגב, אם אתה שוקל להשיק תצטרך הון עצמי של 50-100 מליון, כי להכין בבית אף לא יקנה מימך, ולא יתנו לך אישור ממשרד הבריאות.
עסקי המזון זה העסקים הכי קשים שיש, זה לא בגדים שאתה תופר ומציע לאנשים לקנות.
אז איך אפשר להגיע למצב שיש לי מותג חטיפי חלבון כמו Allin או trust איך מייצרים את החטיפים האלה בכלל? יש לך מישהו שאני יכול לפנות אליו עם שאלות בשביל להבין איך עושים את הדרך הזאת כי זה באמת הדבר שאני הכי רוצה

כן, רוב התשובות הן בגוף השאלה,
אתה רוצה לבנות מותג חטיפי חלבון? תסתכל על האריזה איפה המפעל שבו מייצרים (אם לא מדובר ביבוא לארץ). ופשוט תגיע לשם לראות איך המקום עובד, אחת האופציות זה לעבוד במקום כזה אם יש לך אפשרות.
לצורך העניין, תצטרך הון כספי יחסית גבוהה רק כדי לעמוד בפרמטרים של משרד הבריאות - כדי שתוכל לקבל אישור מהם למוצר שלך + כשרות מהרבנות. תצטרך מפעל משופץ (גם בתור חנות) כדי לבנות.
וזה רק על קצה המזלג, יש הרבה עבודה והמון כאב ראש ובירוקרטיה כשמדובר במזון. ואת זה אני אומר לך בתור שף פרטי שעבדתי בהמון מטבחים ואולמות אירועים, איפה שיש ייצור מזון זו תעשייה ענקית שאתה בתור דג רקק הסיכוי שלך לא גבוהה.
אתה רוצה להילחם במעצמות שפיתחו מוצרים על הדרך, כל האבקות חלבון למיניהן זה תוצר לוואי של הכנת גבינות, לוקחים את הנוזל ומייבשים אותו לאבקה. (אתה יכול לראות ביוטיוב אין מכינים גבינה מחלב וחומץ).
אם אתה עדיין נעול על לבנות עסק כזה, תתקשר למשרד הבריאות בטלפון ותשאל אותם מה הבירוקרטיה,

גם לי מרגיש הלכת רחוק מדי..

כמו שאמרו בדרך כלל יש היגיון כלשהו שמקימים עסק אם לא עבדת בתחום ואתה עם אפס ניסיון (ו0 כסף להביא שותף שלו יש לו את הניסיון) אז חבל על הזמן..

נשמע לי שהרבה יותר קל להתחיל ביבוא ממותג(שגם מלא חברות עושות את זה, תסתכל על ארץ הייצור), תפנה לחברה בחול שאהבת את המוצרים שלהם שאין אותם בישראל, תקנה כמויות עם מיתוג שלך, נשמע לי יעד הרבה הרבה יותר ריאלי

תצטרך הון עצמי של 50-100 מליון
בוא נזרוק מספר לאוויר ונחרטט עוד יותר.
אז איך אפשר להגיע למצב שיש לי מותג חטיפי חלבון כמו Allin או trust איך מייצרים את החטיפים האלה בכלל? יש לך מישהו שאני יכול לפנות אליו עם שאלות בשביל להבין איך עושים את הדרך הזאת כי זה באמת הדבר שאני הכי רוצה
יש לי בן דוד שהתחיל עסק של גלידות טבעוניות שכבר נמצאים במעל 100 חנויות בארץ, קוראים להם הירודיון.
אני לא יגיד לך שזה קל, תצטרך הון עצמי כלשהו או הלוואות בהתחלה, אבל הכי חשוב לדעתי להתחיל לאט לאט ולא לנסות לשלוט בשוק בין לילה.
לקבל אישור ממשרד הבריאות וכל הביורוקרטיה זה לא נראה לי החלק הקשה, להשיג מכונות או מפעל להכין בו את המוצר, ולהשיג מוצר שבאמת טוב ומצליח להתחרות בשוק, זה החלק הקשה. זה שוק מאוד תחרותי, מה אתה מציע שאין כבר בשוק? יהיה קשה להתחרות עם חברות גדולות ומבוססות שיכולים למכור חטיפים בזול יותר ממך כי הם מכינים בכמות גדולה יותר ממך.

מה שבן דוד שלי עשה, זה להכין מאות ואלפי גלידות בבית עם מכונות ביתיות עד שהגלידה הגיע למרקם ולטעם שהוא חיפש (והוא עדיין תמיד משפר אותם). התחיל למכור בשכונה הקטנה שלו, קיבל פידבק שהמוצר טוב ורצוי, ראה את השוק ומי המתחרים שלו ואיך הוא נכנס לשוק הזה. מי יהיו הלקוחות שלו שאין להם מענה מהמתחרים שלו, ואיך הוא עונה לצרכים שלהם.
אתה יכול פשוט להרים טלפון לחברות האלו ולראות מה הם עושים ולדבר איתם, אני בטוח שתמצא כמה שישמחו לדבר איתך.

אם יש לך רעיון טוב, מענה לביקוש של אנשים שאין לו תחליף בשוק, זה השקעה וכאב ראש רציני, אבל לך על זה. זה הזדמנות לעזור לאלפי אנשים ולהרוויח כסף. עלול לקחת כמה שנים לפני שתהיה ריווחי בכלל, אבל זה עסק שחייבים בו חזון וסבלנות לדעתי.

הנה המוצר של בן דוד שלי, תשלח לו הודעה אם תרצה Herodian ice cream / גלידה טבעית

לפתוח חברת תוספים בשוק שיש בו כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה מותגים שרובם נמכרים גם על ידי "Influencers" עם ים עוקבים וכו' אתה נכנס לשוק תחרותי מאוד, רווי במוצרים קיימים שאין עליהם הרבה בקרה והסיכוי שלך לחדור לחנויות פיזיות עם המוצר שלך כאשר יש כבר כל כך הרבה ספקים ומוצרים הוא נמוך מאוד. כן הייתי מקשיב לבחור שהגיב על הגלידה, זה נראה כמו "מסלול" שאתה תצטרך לקחת אם תרצה לפתוח חברה של תוספים.

תצטרך למצוא פתרון של ייצור, של פיתוח, מיתוג, הפצה אתה צריך הון התחלתי די גבוה בשביל בכלל לחדור לשוק, ואם תעשה תוכנית עסקית קדימה עם ראייה של השוק הנוכחי, כנראה שהשולי רווח שלך יהיו נמוכים מאוד.

דבר עם רמי לוי...
ברגע שרמי לוי יכנס לשוק תוספי המזון כולנו נרוויח.
אבקת חלבון רמי לוי 😂
רמי לוי מוכר אבקה של EMC2 והם לא זולים.

אם כבר, "אושר עד" שכבר מוכרים אבקות של GO ב200 שקל בלי שום מבצע.
יכולים לתת תחרות טובה עם מוצרים של KIRKLAND/COSTCO.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית