הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה על סייקל טסט 500 מ"ג + מסטרון 200 מ"לג + 30-40 מ"ג ויני

אדיר512

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
סייקל
טסט אנטט 500 מג מחולק לפעמיים בשבוע
200מג מסטרון מחולק לפעמיים
30 עד 40 מג ויני

500מג בשבוע = 75% יעבור לאסטרוגן
מסטרון אחלה אבל תלוי באיזה אחוז שומן אתה נמצא אחרת לא רלוונטי
30-40 ויני גם כן תלוי באיזה אחוז שומן אתה נמצא ואם אתה לכיוון תחרויות או סתם צילומים אחרת חבל על הכבד ו הליפידס..

למה 75 אחוז יעבור לאסטרוגן
כי להתחיל ב 500 בשבוע זה יותר מדי סתם ארומטיזציה גבוה זה ברו סיינס של 2002 ולא נכון היום.
תתחיל נמוך תעלה לאט תעשה בדיקות ובמידת הצורך תוסיף ai.

500מג בשבוע = 75% יעבור לאסטרוגן
מסטרון אחלה אבל תלוי באיזה אחוז שומן אתה נמצא אחרת לא רלוונטי
30-40 ויני גם כן תלוי באיזה אחוז שומן אתה נמצא ואם אתה לכיוון תחרויות או סתם צילומים אחרת חבל על הכבד ו הליפידס..
מסטרון עובד בכל אחוז שומן , האפקט הויזואלי פשוט ניכר ככל שאתה יותר חטוב,ודי עם האוראלים והכבד זה פשוט מוגזם ההיסטריה .

מסטרון עובד בכל אחוז שומן , האפקט הויזואלי פשוט ניכר ככל שאתה יותר חטוב,ודי עם האוראלים והכבד זה פשוט מוגזם ההיסטריה .
כמובן כל חומר אנאבולי עובד לא משנה מה האחוז שומן פשוט לא רואה הגיון לקחת מסטרון שזה נטו חומר ויזואלי וגם כמובן לא במינון של 200 אלה יותר לכיוון ה 500+ בשביל לקבל אפקט הגיוני ממנו מה כן בשביל ה dht אני אישית מעדיף פרווירון.

כמובן כל חומר אנאבולי עובד לא משנה מה האחוז שומן פשוט לא רואה הגיון לקחת מסטרון שזה נטו חומר ויזואלי וגם כמובן לא במינון של 200 אלה יותר לכיוון ה 500+ בשביל לקבל אפקט הגיוני ממנו מה כן בשביל ה dht אני אישית מעדיף פרווירון.
פרווירון לא אנאבולי בבני אדם
מסטרון זה ניורוסטראיד כמו סם למוח , ההשפעות החיוביות שלו הן הרבה יותר מויזואליות ,בשילוב עם נור 19 הוא מקל על תופעות לוואי פרוגסטרוניות , חומר מדהים.

פרווירון לא אנאבולי בבני אדם
מסטרון זה ניורוסטראיד כמו סם למוח , ההשפעות החיוביות שלו הן הרבה יותר מויזואליות ,בשילוב עם נור 19 הוא מקל על תופעות לוואי פרוגסטרוניות , חומר מדהים.
פרווירון אנאבולי מ 75מג אבל אני אישית לא משתמש בו בשביל זה.
קח 100מג פרווירון ותשלב אותו או קצת נפפ ו טסט קצר
אמאלה ואבאלה .. הפאמפ לא ישחרר אותך והדופמין זה כמו לגמור כל שניה 😆

כי להתחיל ב 500 בשבוע זה יותר מדי סתם ארומטיזציה גבוה זה ברו סיינס של 2002 ולא נכון היום.
תתחיל נמוך תעלה לאט תעשה בדיקות ובמידת הצורך תוסיף ai.
מצחיק שאתה אומר "זה ברו סיינס" וזורק "75% יעבור לאסטרוגן"

אם לא הייתי מדבר איתו באופן פרטי גם אני הייתי חושב ככה
הוא אמר לי דברים שקרו לי על סטרואידים לפני שאני אמרתי לו שהם קרו.. הבן אדם מנוסה בסייקלים רבים.
לפני מעל עשור הבנאדם שקל מעל 100 קילו, על 1.75, על חומרים...
אני יודע שגוף מטורף זו לא אינדקציה לידע, אבל שילוב של ניסיון+ דברים בפועל שהוא אומר לי ואני רואה שהם ממש קורים+ הדברים שהוא אומר נתמכים חזק במחקרים והרבה דברים אחרים, אני לא צריך להאמין לו... אני רואה פה שחור על גבי לבן שהבנאדם עומד מאחורי המילים שלו.
אני לא יודע איך הוא בחיים האמיתיים (אני מניח שבן אדם טוב, באמת), אבל באנאבוליים - הוא אחת הכתובות שאני יותר סומך עליהם.

אם לא הייתי מדבר איתו באופן פרטי גם אני הייתי חושב ככה
הוא אמר לי דברים שקרו לי על סטרואידים לפני שאני אמרתי לו שהם קרו.. הבן אדם מנוסה בסייקלים רבים.
לפני מעל עשור הבנאדם שקל מעל 100 קילו, על 1.75, על חומרים...
אני יודע שגוף מטורף זו לא אינדקציה לידע, אבל שילוב של ניסיון+ דברים בפועל שהוא אומר לי ואני רואה שהם ממש קורים+ הדברים שהוא אומר נתמכים חזק במחקרים והרבה דברים אחרים, אני לא צריך להאמין לו... אני רואה פה שחור על גבי לבן שהבנאדם עומד מאחורי המילים שלו.
אני לא יודע איך הוא בחיים האמיתיים (אני מניח שבן אדם טוב, באמת), אבל באנאבוליים - הוא אחת הכתובות שאני יותר סומך עליהם.
אוקיי
יש פה עוד הרבה אנשים שגם להם יש המון ניסיון וידע

אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.

כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.

אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.

אל תהיה תמים. הוא רשם מה אנחנו חושבים על הסייקל שהוא רשם ולא באופן כללי מה חושבים על חומרים...

אל תהיה תמים. הוא רשם מה אנחנו חושבים על הסייקל שהוא רשם ולא באופן כללי מה חושבים על חומרים...
תסתכל על הכותרת, רשום "מההאתם חושבים".
זה נשמע לך אינפורמטיבי? זה נגד כללי הפורום.
מעצבן לראות דברים כאלו.
ממש לא מתאים לך לכתוב דברים כאלה
מפתיע אותי לרעה אלחנן
הכי מתאים לי בעולם, אני מתנגד לסימום וחומרים עוד מאז שדרכתי לראשונה בפורום.

איך זה בדיוק אנוכי שבן אדם מזריק לעצמו חומרים?
באותה נשימה אני יכול להגיד שזה חסר אחריות שבן אדם מסקביט 200 קילו

יש לנו בעיה כזו במדינה שאנשים אוהבים להטיף ולא להסתכל על עצמם, חיה ותן לחיות.

רוני קולמן עכשיו נכה לא בגלל החומרים שהוא לקח שזה בערך פי 30 מבן אדם ממוצע פה, אלא מהמשקלי עבודה המטורפים שלו, אבל על זה אף אחד לא מדבר, אה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית