עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי להתחיל ב 500 בשבוע זה יותר מדי סתם ארומטיזציה גבוה זה ברו סיינס של 2002 ולא נכון היום.למה 75 אחוז יעבור לאסטרוגן
מסטרון עובד בכל אחוז שומן , האפקט הויזואלי פשוט ניכר ככל שאתה יותר חטוב,ודי עם האוראלים והכבד זה פשוט מוגזם ההיסטריה .500מג בשבוע = 75% יעבור לאסטרוגן
מסטרון אחלה אבל תלוי באיזה אחוז שומן אתה נמצא אחרת לא רלוונטי
30-40 ויני גם כן תלוי באיזה אחוז שומן אתה נמצא ואם אתה לכיוון תחרויות או סתם צילומים אחרת חבל על הכבד ו הליפידס..
כמובן כל חומר אנאבולי עובד לא משנה מה האחוז שומן פשוט לא רואה הגיון לקחת מסטרון שזה נטו חומר ויזואלי וגם כמובן לא במינון של 200 אלה יותר לכיוון ה 500+ בשביל לקבל אפקט הגיוני ממנו מה כן בשביל ה dht אני אישית מעדיף פרווירון.מסטרון עובד בכל אחוז שומן , האפקט הויזואלי פשוט ניכר ככל שאתה יותר חטוב,ודי עם האוראלים והכבד זה פשוט מוגזם ההיסטריה .
פרווירון לא אנאבולי בבני אדםכמובן כל חומר אנאבולי עובד לא משנה מה האחוז שומן פשוט לא רואה הגיון לקחת מסטרון שזה נטו חומר ויזואלי וגם כמובן לא במינון של 200 אלה יותר לכיוון ה 500+ בשביל לקבל אפקט הגיוני ממנו מה כן בשביל ה dht אני אישית מעדיף פרווירון.
פרווירון אנאבולי מ 75מג אבל אני אישית לא משתמש בו בשביל זה.פרווירון לא אנאבולי בבני אדם
מסטרון זה ניורוסטראיד כמו סם למוח , ההשפעות החיוביות שלו הן הרבה יותר מויזואליות ,בשילוב עם נור 19 הוא מקל על תופעות לוואי פרוגסטרוניות , חומר מדהים.
מצחיק שאתה אומר "זה ברו סיינס" וזורק "75% יעבור לאסטרוגן"כי להתחיל ב 500 בשבוע זה יותר מדי סתם ארומטיזציה גבוה זה ברו סיינס של 2002 ולא נכון היום.
תתחיל נמוך תעלה לאט תעשה בדיקות ובמידת הצורך תוסיף ai.
סורי 76% תודה ברומצחיק שאתה אומר "זה ברו סיינס" וזורק "75% יעבור לאסטרוגן"
אין לך מושג עם מי אתה מדבר אחימצחיק שאתה אומר "זה ברו סיינס" וזורק "75% יעבור לאסטרוגן"
קצת הגזמתאין לך מושג עם מי אתה מדבר אחי
תן כבוד
הבנאדם אחד מהמשתמשים הפעילים בפורום שמבינים בסטרואידים יותר מכולם
אם לא הייתי מדבר איתו באופן פרטי גם אני הייתי חושב ככהקצת הגזמת
אוקייאם לא הייתי מדבר איתו באופן פרטי גם אני הייתי חושב ככה
הוא אמר לי דברים שקרו לי על סטרואידים לפני שאני אמרתי לו שהם קרו.. הבן אדם מנוסה בסייקלים רבים.
לפני מעל עשור הבנאדם שקל מעל 100 קילו, על 1.75, על חומרים...
אני יודע שגוף מטורף זו לא אינדקציה לידע, אבל שילוב של ניסיון+ דברים בפועל שהוא אומר לי ואני רואה שהם ממש קורים+ הדברים שהוא אומר נתמכים חזק במחקרים והרבה דברים אחרים, אני לא צריך להאמין לו... אני רואה פה שחור על גבי לבן שהבנאדם עומד מאחורי המילים שלו.
אני לא יודע איך הוא בחיים האמיתיים (אני מניח שבן אדם טוב, באמת), אבל באנאבוליים - הוא אחת הכתובות שאני יותר סומך עליהם.
אל תהיה תמים. הוא רשם מה אנחנו חושבים על הסייקל שהוא רשם ולא באופן כללי מה חושבים על חומרים...אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.
כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.
ממש לא מתאים לך לכתוב דברים כאלהלא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.
נכון. יש עוד אנשים.אוקיי
יש פה עוד הרבה אנשים שגם להם יש המון ניסיון וידע
תסתכל על הכותרת, רשום "מההאתם חושבים".אל תהיה תמים. הוא רשם מה אנחנו חושבים על הסייקל שהוא רשם ולא באופן כללי מה חושבים על חומרים...
הכי מתאים לי בעולם, אני מתנגד לסימום וחומרים עוד מאז שדרכתי לראשונה בפורום.ממש לא מתאים לך לכתוב דברים כאלה
מפתיע אותי לרעה אלחנן
אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.
כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.