הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה על סייקל טסט 500 מ"ג + מסטרון 200 מ"לג + 30-40 מ"ג ויני

אדיר512

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
סייקל
טסט אנטט 500 מג מחולק לפעמיים בשבוע
200מג מסטרון מחולק לפעמיים
30 עד 40 מג ויני

אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.

כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.
זה פורום סטרואידים ותרופות, על מה ציפית שהשרשור יהיה, על מצב החסה בשטחים?

אני חושב שזה מטומטמם, לא אחראי, אנוכי, עצוב, מפחיד, לא שווה, מסוכן, אכזרי להזריק לעצמך חומרים.

כתבת כותרת לא אינפורמטיבית, אז כתבתי מה אני חושב.
אני לא מסכים עם תוכן הדברים.
אנאבוליים בנו לי מסת שריר גדולה, כוח גדול, והכל בזמן קצר, בשילוב אימונים קשים
האם זה בריא? לא. האם זה כל הדברים שכתבת? גם לא.
עוד מהתקופה שהייתי טבעי תמיד הערכתי מוזרקים, ואני חושד שאינך מבין כמה ברצינות אנחנו לוקחים את העולם הזה.
להזריק לא מסתכם בלדחוף מחט לעור פעמיים בשבוע ולבלוע כמה כדורים, זה מסתכם בשינוי חיי היומיום האישי, באופן מוחלט.
הוצאות על חומרים, מזרקים, פד אלכוהול, שינויים במצבים ההורמונליים (עצבים, אקנה, רגישות, דיכאון, מצבים פסיכולוגיים, תראה את השרשור שלי על אקנה), חלבון גבוה מאוד (קשה לדחוף הרבה אוכל לפעמים, בטח חלבון) וכן הלאה.
אני הוצאתי על אנאבוליים בחודשיים האחרונים באזור ה15 אלף שקל (בעיקר בגלל הורמון גדילה) ועד סיום הסייקל אני צפוי להגיע לאזור ה20 אלף.
החומרים מעיפים לי את המוטיבציה לשמיים, עם אנאבוליים אני מרגיש גבר, אני לא פוחד ממחטים, מניתוחים, מאנשים.
בניתי בחודשיים האחרונים (מאז שחזרתי להתאמן) מסת שריר באופן מסחרר ומעלה חשד.
הכוח שבניתי בתקופה קצרה גם כן הוא אדיר, ואתה זוכר אותי עוד מפעם ודאי, אלחנן..
@עזוב
תבין אחי שאנאבוליים נותן לי מוטיבציה לחיות. אני כל כך מאושר שיש לי מטרות כאלה, לראות את עצמי מתחזק וגדל..
אמנם עד אוג' 21 הייתי טבעי, ועכשיו אני בצד השני, ואני מאושר
עשיתי טעויות בסייקלים אבל חזרתי לעצמי לגמרי ברוך השם... אני בועט נושם וחי. יש לי מלא אנרגיה ומוטיבציה במכון
אני נהייתי כל כך חברותי שפיתחתי חברויות חדשות במכון, אני מקבל מבטים מבחורות, ולפעמים בחורות מתחילות איתי ישירות (גם בנות שנראות ממש טוב, ואני רציני)
אני על חומרים, ואני מאושר

עוד מהתקופה שהייתי טבעי תמיד הערכתי מוזרקים, ואני חושד שאינך מבין כמה ברצינות אנחנו לוקחים את העולם הזה.
להזריק לא מסתכם בלדחוף מחט לעור פעמיים בשבוע ולבלוע כמה כדורים, זה מסתכם בשינוי חיי היומיום האישי, באופן מוחלט.
הוצאות על חומרים, מזרקים, פד אלכוהול, שינויים במצבים ההורמונליים (עצבים, אקנה, רגישות, דיכאון, מצבים פסיכולוגיים, תראה את השרשור שלי על אקנה), חלבון גבוה מאוד (קשה לדחוף הרבה אוכל לפעמים, בטח חלבון) וכן הלאה.
אני הוצאתי על אנאבוליים בחודשיים האחרונים באזור ה15 אלף שקל (בעיקר בגלל הורמון גדילה) ועד סיום הסייקל אני צפוי להגיע לאזור ה20 אלף.
החומרים מעיפים לי את המוטיבציה לשמיים, עם אנאבוליים אני מרגיש גבר, אני לא פוחד ממחטים, מניתוחים, מאנשים.
@עזוב
תבין אחי שאנאבוליים נותן לי מוטיבציה לחיות. אני כל כך מאושר שיש לי מטרות כאלה, לראות את עצמי מתחזק וגדל..
עשיתי טעויות בסייקלים אבל חזרתי לעצמי לגמרי ברוך השם... אני בועט נושם וחי. יש לי מלא אנרגיה ומוטיבציה במכון
אני נהייתי כל כך חברותי שפיתחתי חברויות חדשות במכון, אני מקבל מבטים מבחורות, ולפעמים בחורות מתחילות איתי ישירות (גם בנות שנראות ממש טוב, ואני רציני)

נשמח לתמונה, לא מזלזול אלא רק לראות שינוי של בן מתאמן כשהוא על הורמון גדילה

נשמח לתמונה, לא מזלזול אלא רק לראות שינוי של בן מתאמן כשהוא על הורמון גדילה
אני כרגע בחיטוב אז אני על אחוז שומן יחסית גבוה
לפני חודש וחצי חזרתי להתאמן
1.80 112 קילו
אם התרשמת מהתוצאות בחודש וחצי האלו, אני אשמח לפתוח לוג ובו אפרסם תמונות, תוצאות, מינון של חומרים ותוספים, אימונים וכו'

קבצים מצורפים

• 20230302_183642.jpg
    20230302_183642.jpg
    1.4 MB · צפיות: 60
נערך לאחרונה:
סייקל
טסט אנטט 500 מג מחולק לפעמיים בשבוע
200מג מסטרון מחולק לפעמיים
30 עד 40 מג ויני

טורטייה, שם על המחבת, קצת רסק, גבנ"ץ, על זה חביתה 3 ביצים, מקפל, צריבה דקה לכל צד, מגיש את זה לצד מלפפון בייבי ועגבניית שרי על מצע של זילוף שמן זית
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

1.80 112 קילו
אם התרשמת מהתוצאות בחודש וחצי האלו, אני אשמח לפתוח לוג ובו אפרסם תמונות, תוצאות, מינון של חומרים ותוספים, אימונים וכו'

תמיד כיף לקרוא לוג התקדמות

נערך לאחרונה:
הכי מתאים לי בעולם, אני מתנגד לסימום וחומרים עוד מאז שדרכתי לראשונה בפורום.
לא, התגובה עצמה לא מתאימה לך כי כתבת את זה בצורה לא יפה. כאילו אתה תוקף את כל מי שכן החליט לגעת בחומרים(החלטה אישית של כל אחד).
זה שאתה נגד חומרים זה ידוע לי אבל כל התגובות שלך עד היום היו אחרות ממה שכתבת כאן.
גם אם אתה עצבני אין סיבה לרשום תגובה כזאת אלחנן.

טורטייה, שם על המחבת, קצת רסק, גבנ"ץ, על זה חביתה 3 ביצים, מקפל, צריבה דקה לכל צד, מגיש את זה לצד מלפפון בייבי ועגבניית שרי על מצע של זילוף שמן זית

תמיד כיף לקרוא לוג התקדמות
אפשר להעביר ביקורות על הסייקל, על הגוף, שאלות, הכל

איך זה בדיוק אנוכי שבן אדם מזריק לעצמו חומרים?
באותה נשימה אני יכול להגיד שזה חסר אחריות שבן אדם מסקביט 200 קילו

יש לנו בעיה כזו במדינה שאנשים אוהבים להטיף ולא להסתכל על עצמם, חיה ותן לחיות.

רוני קולמן עכשיו נכה לא בגלל החומרים שהוא לקח שזה בערך פי 30 מבן אדם ממוצע פה, אלא מהמשקלי עבודה המטורפים שלו, אבל על זה אף אחד לא מדבר, אה?
צודק, סתם פרקתי, אני לא חושב שזה אנוכי, ואני סבור שכל מקרה לגופו.
אני כן סבור שעל פי רוב, זה טפשי, לא אחראי, עצוב, מפחיד, מסוכן ולא שווה.

רוני קולמן לא התפורר מלהרים משקל כבד, הגוף מתחזק מלהרים משקל כבד. הגוף כן נחלש מחומרים, העצמות והגידים אני מתכוון, אני יכול להציג את המחקרים שהוצגו כבר כאן בפורום כמה פעמים אם תרצה. סטטיסטית אחוז הפציעות פי כמה יותר גבוה אצל מוזרקים. מסתבר שלהזריק יחד עם להרים כבד זה רעיון רע.

זה פורום סטרואידים ותרופות, על מה ציפית שהשרשור יהיה, על מצב החסה בשטחים?
זה מוצג לי בהודעות החדשות בלי ציון באיזה פורום זה, צריך כותרת אינפורמטיבית, זה חוקי הפורום.
לא, התגובה עצמה לא מתאימה לך כי כתבת את זה בצורה לא יפה. כאילו אתה תוקף את כל מי שכן החליט לגעת בחומרים(החלטה אישית של כל אחד).
זה שאתה נגד חומרים זה ידוע לי אבל כל התגובות שלך עד היום היו אחרות ממה שכתבת כאן.
גם אם אתה עצבני אין סיבה לרשום תגובה כזאת אלחנן.
פרקתי תסכול, אבל אני כן בדעה שלהזריק זה כל הדברים שציינתי, כולל מטומטם.

@עזוב
אין לי ספק שאתה כרגע למעלה בגל והכל וורוד ויפה, מה קורה כשבטעות הגזמת? טעית בטעות שתשלם עליו ביוקר? יורד מהחומרים?
כשאני קופץ ממטוס בלי מצנח החיים שלי יפים עד שאני פוגע בקרקע.

אין לך מושג עם מי אתה מדבר אחי
תן כבוד
הבנאדם אחד מהמשתמשים הפעילים בפורום שמבינים בסטרואידים יותר מכולם
כן אה הבחור עם המאה הודעות בלחץ לעומת החברה האחרים עם האלפים שלא זורקים שטויות כאלה לאוויר
בכל מקרה אשמח לסימוכין לטענת האסטרוגן 😃

כן אה הבחור עם המאה הודעות בלחץ לעומת החברה האחרים עם האלפים שלא זורקים שטויות כאלה לאוויר
יש לי עוד משתמש מ2008 קיצור...
אין צורך להתחיל מ500 בשבוע רלוונטי לך שאני אתן הסברים למה כי בסופו של יום לא מזיז מה כל אחד עושה.. אני יכול לעזור ולהדריך איך לבצע סייקל בצורה נכונה בשביל שלא יהיה צורך בתרופות אחרות ותופעות לוואי שמגבילות..

פרקתי תסכול, אבל אני כן בדעה שלהזריק זה כל הדברים שציינתי, כולל מטומטם
אין בעיה שזה עדיין הדעה שלך
אבל אין סיבה לכתוב דברים כאלה בתוקפנות
גם לי יש דעה לגבי כל הדת אבל אני לא כותב על זה דברים בתוקפנות

הבן אדם נטל סטרואידים לפני 13 שנה בנאדם
מה אכפת לי כמה הודעות יש לו בפורום?

צודק, סתם פרקתי, אני לא חושב שזה אנוכי, ואני סבור שכל מקרה לגופו.
אני כן סבור שעל פי רוב, זה טפשי, לא אחראי, עצוב, מפחיד, מסוכן ולא שווה.

רוני קולמן לא התפורר מלהרים משקל כבד, הגוף מתחזק מלהרים משקל כבד. הגוף כן נחלש מחומרים, העצמות והגידים אני מתכוון, אני יכול להציג את המחקרים שהוצגו כבר כאן בפורום כמה פעמים אם תרצה. סטטיסטית אחוז הפציעות פי כמה יותר גבוה אצל מוזרקים. מסתבר שלהזריק יחד עם להרים כבד זה רעיון רע.

זה מוצג לי בהודעות החדשות בלי ציון באיזה פורום זה, צריך כותרת אינפורמטיבית, זה חוקי הפורום.

פרקתי תסכול, אבל אני כן בדעה שלהזריק זה כל הדברים שציינתי, כולל מטומטם.

אין לי ספק שאתה כרגע למעלה בגל והכל וורוד ויפה, מה קורה כשבטעות הגזמת? טעית בטעות שתשלם עליו ביוקר? יורד מהחומרים?
כשאני קופץ ממטוס בלי מצנח החיים שלי יפים עד שאני פוגע בקרקע.
מה כבר יקרה?
זה לא מר אולימפיה
אני משתמש חובבן, בשביל כוח וגודל.. לא תחרות
אני לא לוקח מינונים שלוקחים באולימפיה

1.80 112 קילו
אבל למה לא מהפרונט יותר מעניין חח חוץ מזה כמה זמן אתה בסייקל? סייקל ראשון שלך?

הגוף כן נחלש מחומרים, העצמות והגידים אני מתכוון, אני יכול להציג את המחקרים שהוצגו כבר כאן בפורו
אשמח למחקר שמראה שיש היחלשות של העצמות. לגבי גידים ידוע שיש סוגי חומרים שיכולים לפגוע בעקיפין בגידים. ממש לא כל הסוגים.

רוני קולמן לא התפורר מלהרים משקל כבד, הגוף מתחזק מלהרים משקל כבד
לרוני קולמן עוד היו פריצות דיסק מהתיכון, עוד לפני שבכלל לקח חומרים. הסיבה שהוא נכה זה בגלל ניתוח שהסתבך ולא באופו ישיר מהרמת משקלים כבדים.

סטטיסטית אחוז הפציעות פי כמה יותר גבוה אצל מוזרקי
מן הסתם. הסיבה העיקרית היא מן הסתם כי ככל שהמשקלים עולים, הסיכון יחד איתו. מבחינה פיזיולוגית הסטרואידים נותנים לך התאששות טובה יותר לשרירים אבל הגידים והמפרקים נשארים מאחור. מבחינה מנטלית, סטרואידים גם נותנים יותר ביטחון עצמי בחדכ מבחינת היכולות שלך.
להגיד שלקחת אנאבולים בשביל להרים כבד זה רעיון רע זה לא נכון. זה הכל עניין של מידה ולדעת את המגבלות הפיזיות שלך ולא לעוף על עצמך נטו כי אפשר.

לגבי מה שאתה חושב על מוזרקים, עניין אישי שלך. קצת מוזר לי רמת הנגטיביות שלך על מה אנשים מחליטים עבור עצמם אבל בסדר. זה שלך.

דעתי האישית אנשים שמקלפים קלמנטינה במקומות ציבוריים סגורים אנשים שלא מכבדים.
אני גם לא אוהב בנות זוג שרוצות נשיקות בבוקר לפני שמצחצחים שיניים.
מסכן פותח האשכול סה"כ שאל מה חושבים בקשר לסייקל שרוצה/רצה לעשות לאיפה זה הגיעה..

אין בעיה שזה עדיין הדעה שלך
אבל אין סיבה לכתוב דברים כאלה בתוקפנות
גם לי יש דעה לגבי כל הדת אבל אני לא כותב על זה דברים בתוקפנות
אם אפתח נושא לשמוע דעות על הדת, עם כותרת מטומטמת ולא אינפורמטיבית, תתפרע עם התגובה שלך .
תקפתי לא את החומרים, אלא את הכותרת הדפוקה, ועל הדרך נתתי את דעתי על חומרים.
מה כבר יקרה?
זה לא מר אולימפיה
אני משתמש חובבן, בשביל כוח וגודל.. לא תחרות
אני לא לוקח מינונים שלוקחים באולימפיה
מינון יתר, ניסיון חומרים חדשים, טעויות, נזק מתמשך כתוצאה מטעויות...
אבל מה זה מעניין אותך? עכשיו הכל מרגיש לך מצוין, אז לא יכול להיות נזק. אתה תהיה שונה מהשאר.
אשמח למחקר שמראה שיש היחלשות של העצמות. לגבי גידים ידוע שיש סוגי חומרים שיכולים לפגוע בעקיפין בגידים. ממש לא כל הסוגים.
יש הרבה סוגי PEDS, אני בטוח שלא כל אחד עושה אותו נזק. לגבי העצמות, נחשפתי למידע הזה כשהייתי מטופל לקרוהן עם פרדניזון, כל משפחת הקורטיקוסטרואודים עלולים לגרום החלשות עצמות, זה גם רשום על האריזה. לא כל PED תגרום להחלשות עצמות, אבל כמו שציינתי, חלקם כן.
לרוני קולמן עוד היו פריצות דיסק מהתיכון, עוד לפני שבכלל לקח חומרים. הסיבה שהוא נכה זה בגלל ניתוח שהסתבך ולא באופו ישיר מהרמת משקלים כבדים.
פריצות דיסק לא בהכרח קשור לפציעות, אנשים יכולים להיות עם פריצות דיסק שנים בלי תופעות לוואי. אתה בעצמך לא טוען שהוא נכה מהאימונים ולא החומרים.
מן הסתם. הסיבה העיקרית היא מן הסתם כי ככל שהמשקלים עולים, הסיכון יחד איתו. מבחינה פיזיולוגית הסטרואידים נותנים לך התאששות טובה יותר לשרירים אבל הגידים והמפרקים נשארים מאחור. מבחינה מנטלית, סטרואידים גם נותנים יותר ביטחון עצמי בחדכ מבחינת היכולות שלך.
להגיד שלקחת אנאבולים בשביל להרים כבד זה רעיון רע זה לא נכון. זה הכל עניין של מידה ולדעת את המגבלות הפיזיות שלך ולא לעוף על עצמך נטו כי אפשר.
מדויק, הרבה סיבות לחשוש לפציעות עם חומרים, ומכאן הטענה שיש הסתברות שרוני קולמן סבל מהשימוש שלו.
לגבי מה שאתה חושב על מוזרקים, עניין אישי שלך. קצת מוזר לי רמת הנגטיביות שלך על מה אנשים מחליטים עבור עצמם אבל בסדר. זה שלך.
אני שונא את ה culture של חומרים, והייתי רוצה לקדם ולטפח ספורט ועולם עם כמה שפחות מההרגל המגונה הזה שבעיניי. אני רוצה כמה שיותר ענפי ספורט עם בדיקות לדוגמה, כי כשאין בדיקות, אתה בהכרח מעודד שימוש בPEDS, כי רק משתמשים יהיו בטופ בפער.
אני רוצה למנוע מכל ילד וילדה מלהיחשף למושג שמפתה לאנשים מסוימים שעלולים להיפגע מזה.

יש הרבה סוגי PEDS, אני בטוח שלא כל אחד עושה אותו נזק. לגבי העצמות, נחשפתי למידע הזה כשהייתי מטופל לקרוהן עם פרדניזון, כל משפחת הקורטיקוסטרואודים עלולים לגרום החלשות עצמות, זה גם רשום על האריזה. לא כל PED תגרום להחלשות עצמות, אבל כמו שציינתי, חלקם כן.
אבל דיברנו על סטרואידים אנאבולים, לא על קורטיסטרואידים. נהפכת לדמגוג?

פריצות דיסק לא בהכרח קשור לפציעות, אנשים יכולים להיות עם פריצות דיסק שנים בלי תופעות לוואי. אתה בעצמך לא טוען שהוא נכה מהאימונים ולא החומרים.
כמה ילדים בתיכון אתה מכיר שיש להם פריצות דיסק ? רוני קלמן סבל מכמה מהם והוא הודה שזה נגרם לו כתוצאה מטכניקה לקויה כשהיה עושה פאווליטפטינג בתיכון.

מדויק, הרבה סיבות לחשוש לפציעות עם חומרים, ומכאן הטענה שיש הסתברות שרוני קולמן סבל מהשימוש שלו.
אולי כן אולי לא. הוא גם סבל לפני כן.

אני שונא את ה culture של חומרים, והייתי רוצה לקדם ולטפח ספורט ועולם עם כמה שפחות מההרגל המגונה הזה שבעיניי. אני רוצה כמה שיותר ענפי ספורט עם בדיקות לדוגמה, כי כשאין בדיקות, אתה בהכרח מעודד שימוש בPEDS, כי רק משתמשים יהיו בטופ בפער.
אני רוצה למנוע מכל ילד וילדה מלהיחשף למושג שמפתה לאנשים מסוימים שעלולים להיפגע מזה.
תשנא את התרבות, את המשחק.. לא את האנשים. אף אחד כאן לא מעודד שימוש בהם.

ובוא אגלה לך סוד קטן, כי אתה תמים מאוד. גם בתחרויות עם בדיקות סימום יש שימוש באנאבולים. תקרא על המקרה של לאנס האמסטרונג ותבין כמה קל לעקוף את הבדיקות של השקל 90 האלו.
כמו שדיאז, חבר של @McGregor אמר: "everybody's on steroids".

אם אפתח נושא לשמוע דעות על הדת, עם כותרת מטומטמת ולא אינפורמטיבית, תתפרע עם התגובה שלך .
תקפתי לא את החומרים, אלא את הכותרת הדפוקה, ועל הדרך נתתי את דעתי על חומרים.

מינון יתר, ניסיון חומרים חדשים, טעויות, נזק מתמשך כתוצאה מטעויות...
אבל מה זה מעניין אותך? עכשיו הכל מרגיש לך מצוין, אז לא יכול להיות נזק. אתה תהיה שונה מהשאר.

לא הבנתי על מה כל הדיון המיותר הזה, חבר, פיתוח גוף זה ספורט קיצוני שכולל בחלק בלתי נפרד ממנו שימוש בחומרים כאלו ואחרים, חלאס לבלבל את המוח וחלאס לנסות להיות צודק בכוח גם כשהדיון מיותר מיסודו.
״לטפח ספורט עם כמה שפחות הרגל מגונה״.
אז לך תשחק מחניים וקח את זה בקטע תחרותי.
פיתוח גוף זה שימוש בחומרים, זה חלק בלתי נפרד כמו שכבר אמרתי מהסיבה הפשוטה שאי אפשר להיראות ככה ולהגיע לרמה גופנית כזאת ללא שימוש.
ואל תחשוב אפילו על להציג לי עכשיו איזה כמה מפתחי גוף טבעיים בכאילו שלקח להם 20 שנה להביא רמה של ילד במר ישראל, זה לא הספורט וזה לא מעניין אף אחד.

כמו שדיאז, חבר של @McGregor אמר: "everybody's on steroids".
לא נכון , ביבי לוקח hgh יחידה שתיים ביום.
Hgh זה לא סטרואידים.
אבל כן כולם על חומרים היום.
סבתא שלי כפרה אליה שברה את הרגל לא ממזמן וגם אחרי ניתוח ברך ניראה לי אני שם אותה בקרוב על deca לעזור לה קצת כי הרופאים לא רוצים.. נצרף אותה לקבוצה של "אנאבוליק אנד האלסי"

לא נכון , ביבי לוקח hgh יחידה שתיים ביום.
Hgh זה לא סטרואידים.
אבל כן כולם על חומרים היום.
סבתא שלי כפרה אליה שברה את הרגל לא ממזמן וגם אחרי ניתוח ברך ניראה לי אני שם אותה בקרוב על deca לעזור לה קצת כי הרופאים לא רוצים.. נצרף אותה לקבוצה של "אנאבוליק אנד האלסי"
אחי, הוא דיבר על לוחמי הufc (ובאופן כללי יותר על ספורטאים), לא על ביבי ולא אנשים שמחוץ לעולם הספורט.
אל תשים את סבתא שלך על ננדרלון, אוקיי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית