עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע כפרה עלייך צחקתי 😆אחי, הוא דיבר על לוחמי הufc (ובאופן כללי יותר על ספורטאים), לא על ביבי ולא אנשים שמחוץ לעולם הספורט.
אל תשים את סבתא שלך על ננדרלון, אוקיי ?
בהזדמנות אצלם פרונטאבל למה לא מהפרונט יותר מעניין חח חוץ מזה כמה זמן אתה בסייקל? סייקל ראשון שלך?
אני מתייחס לחלק שייחסת לי, אלחנן:אם אפתח נושא לשמוע דעות על הדת, עם כותרת מטומטמת ולא אינפורמטיבית, תתפרע עם התגובה שלך .
תקפתי לא את החומרים, אלא את הכותרת הדפוקה, ועל הדרך נתתי את דעתי על חומרים.
מינון יתר, ניסיון חומרים חדשים, טעויות, נזק מתמשך כתוצאה מטעויות...
אבל מה זה מעניין אותך? עכשיו הכל מרגיש לך מצוין, אז לא יכול להיות נזק. אתה תהיה שונה מהשאר.
יש הרבה סוגי PEDS, אני בטוח שלא כל אחד עושה אותו נזק. לגבי העצמות, נחשפתי למידע הזה כשהייתי מטופל לקרוהן עם פרדניזון, כל משפחת הקורטיקוסטרואודים עלולים לגרום החלשות עצמות, זה גם רשום על האריזה. לא כל PED תגרום להחלשות עצמות, אבל כמו שציינתי, חלקם כן.
![]()
Prednisone and other corticosteroids: Balance the risks and benefits
Are you using a corticosteroid? Prednisone and other corticosteroid pills, creams and injections can cause side effects. Find out what to expect.www.mayoclinic.org
פריצות דיסק לא בהכרח קשור לפציעות, אנשים יכולים להיות עם פריצות דיסק שנים בלי תופעות לוואי. אתה בעצמך לא טוען שהוא נכה מהאימונים ולא החומרים.
מדויק, הרבה סיבות לחשוש לפציעות עם חומרים, ומכאן הטענה שיש הסתברות שרוני קולמן סבל מהשימוש שלו.
אני שונא את ה culture של חומרים, והייתי רוצה לקדם ולטפח ספורט ועולם עם כמה שפחות מההרגל המגונה הזה שבעיניי. אני רוצה כמה שיותר ענפי ספורט עם בדיקות לדוגמה, כי כשאין בדיקות, אתה בהכרח מעודד שימוש בPEDS, כי רק משתמשים יהיו בטופ בפער.
אני רוצה למנוע מכל ילד וילדה מלהיחשף למושג שמפתה לאנשים מסוימים שעלולים להיפגע מזה.
סתם הבאתי דוגמה, לא כזה אכפת לי שאני אכתוב תגובה תוקפנית שמופנת לקבוצה גדולה של אנשים.אם אפתח נושא לשמוע דעות על הדת, עם כותרת מטומטמת ולא אינפורמטיבית, תתפרע עם התגובה שלך .
תקפתי לא את החומרים, אלא את הכותרת הדפוקה, ועל הדרך נתתי את דעתי על חומרים.
אמרתי שזה כמובן תלוי בסייקלים שמישהו יריץ. ידעתי שתגיד לי שהרבה אנשים לא משתמשים בחומר כלשהו שאציין.אבל דיברנו על סטרואידים אנאבולים, לא על קורטיסטרואידים. נהפכת לדמגוג?
רגע... לא אמרת שרוני קולמן בכבודו ובעצמו אמר שהפריצת דיסק שלו נגרמה מטכניקה לקויה בפאוורליפטינג, זה משנה את כל התמונה (ציניות).כמה ילדים בתיכון אתה מכיר שיש להם פריצות דיסק ? רוני קלמן סבל מכמה מהם והוא הודה שזה נגרם לו כתוצאה מטכניקה לקויה כשהיה עושה פאווליטפטינג בתיכון.
מי שונא אנשים, אני חבר טוב של הרבה מוזרקים, ושונא את התרבות הזאת ורוצה לראות אותה נעלמת.תשנא את התרבות, את המשחק.. לא את האנשים. אף אחד כאן לא מעודד שימוש בהם.
ובוא אגלה לך סוד קטן, כי אתה תמים מאוד. גם בתחרויות עם בדיקות סימום יש שימוש באנאבולים. תקרא על המקרה של לאנס האמסטרונג ותבין כמה קל לעקוף את הבדיקות של השקל 90 האלו.
כמו שדיאז, חבר של @McGregor אמר: "everybody's on steroids".
הקטע של הדיון לא לפתוח נושא בלי כותרת אינפורמטיבית. ברגע שהכותרת קוראת לי לתת את דעתי, אעשה זאת איך שאני רוצה.לא הבנתי על מה כל הדיון המיותר הזה, חבר, פיתוח גוף זה ספורט קיצוני שכולל בחלק בלתי נפרד ממנו שימוש בחומרים כאלו ואחרים, חלאס לבלבל את המוח וחלאס לנסות להיות צודק בכוח גם כשהדיון מיותר מיסודו.
״לטפח ספורט עם כמה שפחות הרגל מגונה״.
אז לך תשחק מחניים וקח את זה בקטע תחרותי.
פיתוח גוף זה שימוש בחומרים, זה חלק בלתי נפרד כמו שכבר אמרתי מהסיבה הפשוטה שאי אפשר להיראות ככה ולהגיע לרמה גופנית כזאת ללא שימוש.
ואל תחשוב אפילו על להציג לי עכשיו איזה כמה מפתחי גוף טבעיים בכאילו שלקח להם 20 שנה להביא רמה של ילד במר ישראל, זה לא הספורט וזה לא מעניין אף אחד.
אני מקווה שתהיה בריא ולא תינזק, ואני שמח שהצלחת להתאושש. אני לא שונא או כועס עליך, ואני לא שופט או יכול לדמיין ולרדת לסוף דעתך, ולסיבות שלך לעשות מהשנראה לי נורא.אני מתייחס לחלק שייחסת לי, אלחנן:
בסייקל הקודם שלי עשיתי דברים נוראיים (לא פליליים) שאני מתבייש להיזכר בהם ולעלות פה, למרות שיש לי שרשור שמדבר על זה. ולמרות שנדפקתי מזה, הצלחתי להתאושש מזה. זה לקח לי חצי שנה אבל חזרתי לעצמי
וזה היה כשלקחתי מינונים פסיכיים, וחומרים קשים.
אז אבהיר, אני לא אוהב או שונא אנשים על בסיס החומרים שהם לוקחים או לא. יש אנשים מוזרקים שהם חברים קרובים שלי, ויש טבעיים שאני לא מסתדר איתם.סתם הבאתי דוגמה, לא כזה אכפת לי שאני אכתוב תגובה תוקפנית שמופנת לקבוצה גדולה של אנשים.
אני לא אומר שתקפת את החומרים, זה פחות מעניין. התגובה שלך תוקפת את האנשים שמשתמשים. אין בעיה שהתעצבנת מהכותרת אבל עדיין, גם אם זה פורום ציבורי ויכול לרשום מה שבא לך(בגבול הטעם הטוב שלא תקבל אזהרה או הרחקה) אבל נראה קצת שאתה לא סובל אנשים שלוקחים חומרים
ככה התגובה נראת לפחות בישבילי
מה ? אתה אומר שפריצות דיסק לא נגרמות כתוצאה מטכניקה לקויה? הממ אוקיי. זה שיש אנשים שמסתובבים עם פריצות דיסק והם א סימפטומטים את זה אני מכיר.רגע... לא אמרת שרוני קולמן בכבודו ובעצמו אמר שהפריצת דיסק שלו נגרמה מטכניקה לקויה בפאוורליפטינג, זה משנה את כל התמונה (ציניות).
תקרא קצת על פריצות דיסק, זה לא מגיע מטכניקה לקויה, ולא מבססים טענה על מה שמישהו אמר, גם אם יש לו פריצת דיסק.
תתפלא כנה אנשים מסתובבים עם פריצות דיסק בלי לדעת.
חוץ מזה, הדיון זה לא על הפריצות דיסק שלו בתיכון, זה על כך שהוא מושבת היום, ויש סיבה טובה להאמין שזה קשור לחומרים.
רוני קולמן לא נכה היום בגלל המשקלים שהרים? מצטער, לא קראתי עדיין את כל הדיון...מה ? אתה אומר שפריצות דיסק לא נגרמות כתוצאה מטכניקה לקויה? הממ אוקיי. זה שיש אנשים שמסתובבים עם פריצות דיסק והם א סימפטומטים את זה אני מכיר.
הרגע רשמתי לך שאחת הסיבות שהוא מושבת היום זה בגלל ניתוח שהשתבש (hip replacement) ואתה ממשיך עם עניין החומרים.
האמת, שאני גם לא צריך להוכיח את עמדתי שמשהו לא קורה מטכניקה לקויה (שנצטרך לדון מהי אותו טכניקה לקויה). אתה טוען שיש משהו שגורם לפציעות, תראה ביסוס.מה ? אתה אומר שפריצות דיסק לא נגרמות כתוצאה מטכניקה לקויה? הממ אוקיי. זה שיש אנשים שמסתובבים עם פריצות דיסק והם א סימפטומטים את זה אני מכיר.
הרגע רשמתי לך שאחת הסיבות שהוא מושבת היום זה בגלל ניתוח שהשתבש (hip replacement) ואתה ממשיך עם עניין החומרים.
לפי מה שרוני אמר שבמהלך הקריירה שלו הוא כבר היה פצוע הרופאים אמרו לו לעצור אבל הוא המשיך הבחור לא כזה צעיר כן אחרי שפרש והגיל התחיל לתפוס אותו הכל נהיה יותר גרוע יחד אם זה במהלך הקריירה שלו הוא לא יכל לעשות ניתוח כי זה היה מקצר את הקריירה שלו מהר מאוד.האמת, שאני גם לא צריך להוכיח את עמדתי שמשהו לא קורה מטכניקה לקויה (שנצטרך לדון מהי אותו טכניקה לקויה). אתה טוען שיש משהו שגורם לפציעות, תראה ביסוס.
אני יכול להביא כמה מאמרים של פיזיותרפיסטים מוכרים שמכחישים את תאוריית פריצת הדיסק מטכניקה לקויה, אבל אין לי צורך, חובת ההוכחה עליך.
למה עשו לו ניתוח מלכתחילה? ומה היה מצב בריאותו לפני אותו ניתוח?
שלח את המאמרים.אני יכול להביא כמה מאמרים של פיזיותרפיסטים מוכרים שמכחישים את תאוריית פריצת הדיסק מטכניקה לקויה, אבל אין לי צורך, חובת ההוכחה עליך.
יכל ללכת.למה עשו לו ניתוח מלכתחילה? ומה היה מצב בריאותו לפני אותו ניתוח?
שלח את המאמרים.
יכל ללכת.
לא אמרתי שום דבר לגבי האם כן או לא להתחיל מ500 בשבועיש לי עוד משתמש מ2008 קיצור...
אין צורך להתחיל מ500 בשבוע רלוונטי לך שאני אתן הסברים למה כי בסופו של יום לא מזיז מה כל אחד עושה.. אני יכול לעזור ולהדריך איך לבצע סייקל בצורה נכונה בשביל שלא יהיה צורך בתרופות אחרות ותופעות לוואי שמגבילות..
קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/CaXe2zZtqm1/?igshid=NTdlMDg3MTY=
ותראה את שאר הדברים שאסף בושי כותב.
עשיתי קורס אצל תומאס לילי, מאמן פאוורליפטינג אוסטרלי מפורסם מתאר פציעות עם טכניקה מושלמת, וקריירה ארוכה עם מה שמוגדר טכניקה לא אופטימלית, ומסיק שהטכניקה לא מה שפוצע לכאורה. גם Calgary barbell.
וגם סטיב דנובי (PRsPerformance) דיבר על זה לא מעט, לדוגמה כאן בדקה 1:15,
קישור לצפייה: https://youtu.be/2SGejKsnVHw
אבל כמו שאמרתי בהתחלה, לא דרוש ממני להוכיח שמשהו לא פוצע, עליך יש את חובת ההוכחה. אם אין לך הוכחה שטכניקה גרועה פוצעת, סביר להניח שאתה טועה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/CaFYVv0tEek/?igshid=NTdlMDg3MTY=
אפקט הפוך?לא אמרתי שום דבר לגבי האם כן או לא להתחיל מ500 בשבוע
להפך, אני מסכים איתך שminimal effective dose יהיה הרבה יותר טוב מ500 בשבוע סתם כי זה ה"old bro standard"
אבל סתם לזרוק ש-75% עובר לאסטרוגן לא תורם לעמדה שלך, בעיקר אתה משיג עם זה את האפקט ההפוך
קודם כל כבר התחלה טובה, הבאת מספרים שזה כבר מעולהאפקט הפוך?
אני עושה חישוב פשוט לפי בדיקות דם שלי ומינונים ובדיקות דם של אחרים שאני רואה כל יום בקבוצות ווצפ..
250מג בשבוע זה
400 pmol/l e2
150מג בשבוע
170 pmol/l e2
500מג בשבוע
2000+ pmol/l e2
ה ratio יוצא פחות או יותר 5:1 6:2 אסטרודיול מול טסט אם אתה מעביר מדד ל ng/dl אז יוצא עד 70+ אחוז יותר לטובת האסטרודיול מול רמות הטסט שזה מדד טוב לנשים אבל לא לגברים.
למה שתיקח 500 ולא 250?? שגם זה די והותר! לא מבין את כל אלה שדוחפים יותר זה אולד סקולסייקל
טסט אנטט 500 מג מחולק לפעמיים בשבוע
200מג מסטרון מחולק לפעמיים
30 עד 40 מג ויני
250 זה די והותר ?למה שתיקח 500 ולא 250?? שגם זה די והותר! לא מבין את כל אלה שדוחפים יותר זה אולד סקול
עדיף שלא רוב הסיכויים שאחוז גבוהה יעבור ארומטיזציה וזה לא כיף… אין סיבה לפוצץ את הרצפטור בטסט, 250 זה כפול מהנורמא ואנחנו גם ככה לא בונים רק על הטסט… בקיצור זאת הדעה שלי אבל כן אני יכול להסכים איתך באיזשהו מקום אבל תכלס עדיף כמה שפחות250 זה די והותר ?
תלוי בבן אדם
אין בעיה לדחוף 500 אם אתה מגיב טוב לטסט, אין סיבה לעשות זאת אבל זה אין בעיה עם זה.
אל תנסה להפיל את חובת ההוכחה עלי, היא עליך. אם אתה טוען שיכול להיות פציעה מטכניקה רעה, תצטרך להגדיר מה זה טכניקה רעה, ולהוכיח שיש סיכון פציעה, בנתיים לא הבאת שום ביסוס.אשכרה הבאת לי פוסטים באינסטגרם וביוטיוב להוכיח את הנקודות שלך וקראת לזה "מאמרים". אין בעיה בלעגל את הגב העליון בדדליפט, הבעיה היא עם התחתון, מוזמן לשאול את אסף. אני מכיר את הבחור.
ברור שיש עוד פקטורים לפציעות ! יש תזונה, שינה, תדירות אימונים, עומסים ועוד המון פקטורים ! טכניקה מושלמת לא פוטרת אותך מפציעות אובייסלי...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
@elchonon אנחנו קצת באוף טופיק בפורום הנוכחי. אם אתה מעוניין, אשמח להתיידן איתך בפרטי
שוב, אם אתה רוצה.. אפשר להמשיך להתדיין בפרטי. הפכת את הנושא כאן לאוף טופיקאל תנסה להפיל את חובת ההוכחה עלי, היא עליך. אם אתה טוען שיכול להיות פציעה מטכניקה רעה, תצטרך להגדיר מה זה טכניקה רעה, ולהוכיח שיש סיכון פציעה, בנתיים לא הבאת שום ביסוס.
אני ממתין לביסוס שלך.
אני הראתי לך דעות של פיזיותרפיסטים ומאמנים בעלי שם עולמי על כך שמה שאנשים קוראים טכניקה רעה, לדעתם לא פוצע. אתה צריך לבסס את הטענה הנגדית שלך.
גב תחתון עגול בדדליפט, תוכיח שפוצע, תראה בתגובות בפייסבוק שלו, אין סיבה לחשוב שאזור מסוים בגב יפצע אם יתעגל.
בקיצור, תראה משהו שתומך בטענה שלך.
ה"רוב הסיכויים" זה תלוי בבן אדםעדיף שלא רוב הסיכויים שאחוז גבוהה יעבור ארומטיזציה וזה לא כיף… אין סיבה לפוצץ את הרצפטור בטסט, 250 זה כפול מהנורמא ואנחנו גם ככה לא בונים רק על הטסט… בקיצור זאת הדעה שלי אבל כן אני יכול להסכים איתך באיזשהו מקום אבל תכלס עדיף כמה שפחות