הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
מקבל את זה.
בעזרת השם אחפש מקום להתאשפז בו, לא מחלקה סגורה.
אולי משהו בסגנון אשפוז יום.
תגובה מצוינת, עניינית, מכילה ומכבדת. תודה רבה.
ברכת שבוע טוב
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אימון היום:
בנץ' פרס: 4x5x127.5, 1x127.5. בסט החמישי המוט נפל לי כמעט על הצוואר, ולא יכלתי להמשיך ללחוץ אחרי זה. הבנץ' באופן כללי היה קשה.
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x8x47.5 - גריינד סט אחרון בעיקר
פרפר השלמת נפח: 5x15
לחיצה צרפתית: 5x15
אימון קשה ומתיש. בזבזתי על הבנץ' מעל שעה.
מ"ג: 108.2. ירדתי חצי קילו במשקל. אני מעריך שאם הייתי מצליח לעלות אפילו 200-300 גרם הבנץ' היה עולה גם ל-130. אני מתקשה מאוד לעלות במשקל, למרות כמות קלוריות גבוהה.
אני מקשר את הקושי בעלייה במשקל למסת שריר גבוהה, משקל גוף גבוה, שימוש בסטרואידים שמאיצים את חילוף החומרים, עצם היותי פעיל+ מתאמן כבד מאוד/ הרבה נפח.
נשמע כמו אלטרנטיבה נהדרת, שמח בשבלך, שבוע טוב.
כל הכבוד על המשקלים. אוהב אותך.

אחי, אני לא רוצה להציק לך, אבל זה נשמע כבר התחלת בשלב הראשון לשינוי כלפי התוצאה החשובה מכל וזו הבריאות הנפשית שלך.
מה החבר אמר ?

נערך לאחרונה:
נשמע כמו אלטרנטיבה נהדרת, שמח בשבלך, שבוע טוב.
כל הכבוד על המשקלים. אוהב אותך.

אחי, אני לא רוצה להציק לך, אבל זה נשמע כבר התחלת בשלב הראשון לשינוי כלפי התוצאה החשובה מכל וזו הבריאות הנפשית שלך.
מה החבר אמר ?
אמר שיחפש לי מקום טוב
לא רוצה, חלילה ליפול על בית חולים פסיכיאטרי פסיכי כמו מה שמראים בטלוויזיה
כמו כן, אינך מציק לי.

נערך לאחרונה:
אימון היום:
בנץ' פרס': 5x10x100. כאב במפרקים בסוף הסט אבל משקל לא כבד, ברוך השם.
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x10x30 קל

אמר שיחפש לי מקום טוב
לא רוצה, חלילה ליפול על בית חולים פסיכיאטרי פסיכי כמו מה שמראים בטלוויזיה
כמו כן, אינך מציק לי.
מה שמראים בטלוויזיה, זה המקרי קצה,
ולגבי ההחלטה לאישפוז, זה ממש מגניב שעשית את הצעד הזה. יש לך אומץ, ואני מעריץ את זה בך. אני יודע שביקשת עזרה, וזה קשה, אבל זה העניין: בחירה במקום שהיא נכונה משהו שהוא סופר אישי.

אני חושב שאתה צריך לקבל את ההחלטה הזו בעצמך. למה? כי אתה היחיד שיודע בדיוק מה אתה מחפש. אתה צריך מקום שיגרום לך להרגיש טוב, תוכל להיראות,אולי להיות במסגרת אימונית כלשהו

לדעתי צריך לשקול דברים כמו איזה סוג של הכשרה אתה רוצה לעשות, איזו אווירה אתה צריך, אילו שירותי תמיכה לדעתך יעזרו לך הכי הרבה. הכל תלוי במה שאתה רוצה מהחוויה הזו, חבר.

וdont sweat למהר להחליט. זה מהלך גדול, אז וודא שאתה מוצא את המקום הנכון. אתה לא רוצה לנחות במקום שלא מרגיש נכון.

הכנתי לך כמה שאלות ראשונות שיכולת לתת הכוונה ראשונית
מהי הסיבה העיקרית שבגינה אתה רוצה להתאשפז? כמה זה חמור? איפה זה נמצא?

האם אתה רוצה להמשיך עם האימונים כרגיל, לא להתאמן כלל או למצוא פשרה באמצע?

איזה סוג של מתקנים ושירותים אתה מחפש במיקום הזה? האם הם מציעים את התשתית הדרושה לסוג האשפוז שאתה רוצה לעשות?

עד כמה חשוב לך המרחק של המיקום? האם אתה מחפש להתנתק מה סביבה הרגילה שלך או שזה פחות משנה?

יש לך העדפה מבחינת הגדרות עירוניות מול כפריות?

מה התקציב שלך לתקופת אשפוז זו? מקומות אשפוז יכולים להיות יקרים יותר.

כמה זמן אתה מתכנן לתת לאשפוז העצמי הזה? האם המקום מתאים לטווח הארוך?

איזה סוג של תמיכה רפואית או טיפול אתה רוצה לעבור תקופה זו? האם הם מציעים שירותים כמו ייעוץ, טיפול או השגחה רפואית?

האם הם מציעים הזדמנויות חברתיות או פעילויות קבוצתיות?

מהן הביקורות או העדויות של אנשים שהתארחו שם? האם הם חיוביות?
תיקח את זה ברצינות בבקשה, אין יותר חשוב מזה.
תמשיך לעדכן במסגרת שנח לך

הכנתי לך כמה שאלות ראשונות שיכולת לתת הכוונה ראשונית
מהי הסיבה העיקרית שבגינה אתה רוצה להתאשפז? כמה זה חמור? איפה זה נמצא?
אני רוצה להתאשפז כדי להפסיק לרצות למות. מיום ליום המחשבות מחמירות, והפחדים בלילה שהיו לי אחרי שאיחלתי לעצמי מוות כל היום נעלמו, ואתמול בלילה באמת קיוויתי. אין לי כוונות אובדניות, אבל אני לא בטוח כמה אני רוצה להמשיך לחיות. כרגע אני בסאטלה, מרגיש סבבה, דווקא בא לי לחיות קצת.
לא יודע אם זה קשור לאמריקאית, אבל אני מניח שלא, אני מניח שחסרה לי אינטימיות. אני הייתי ממש שמח ללכת לשכב לישון בין הרגליים של מישהי, כשאני מחבק אותה כמו ילד קטן, והיא כמו אימא, מחבקת אותי ומלטפת אותי בחזרה, מלמעלה, מהעמדה החזקה, האימא הלביאה.
שורות אלו נכתבות בסאטלה, הן הכי אמיתיות שיש.
אני זקוק לחום ואהבה כל כך, חום אימהי, וכל הטריגרים מתפוצצים לי בפנים, דברים שקרו לי בילדות, במערכת היחסים האחרונה שלי, עם האמריקאית ההיא, הכל מתנקז לנקודה אחת, אך אני לא בטוח האם אמריקאית אחראית לתחושות שלי. אני נוטה להאמין שלא, היות ובחדר הכושר אני רואה בנות שמושכות אותי, והייתי שמח להיות איתן, וגם, כאשר הייתי בקשר עם היהודייה מבלרוס היה לי הרבה פחות עצוב בגלל האמריקאית, עד למצב שכשאני והיהודייה ניתקנו קשר, הרגיש לי שלא אכפת לי מהאמריקאית. אני מעריך שבגלל שעם האמריקאית החוויה הכי חזקה שהייתה לי מכל הנשים שהייתי איתן, יש לה גם סוג של משמעות במצבי הנפשי.
הכל ייפתר כשאמצא מישהי להיות איתה באינטימיות. חיבוקים, חום, מגע, אהבה. זה כל מה שאני צריך כרגע, במיוחד מהסוג שציינתי למעלה.

האם אתה רוצה להמשיך עם האימונים כרגיל, לא להתאמן כלל או למצוא פשרה באמצע?
אימוני משקל גוף, אלא אם כן בבית חולים פסיכיאטרי יש חדר כושר עם פלטות ומוט (אני מאוד מקווה שלא, בגלל הסביבה), ואז, במקרה כזה, אתאמן בחד"כ.
מבחינת חומרים, לרדת לקרוז של טסט, עם הורדת ננדרולון, עד סיום האשפוז. אני שמח שהטסט והננדרולון לא פוגעים בי במצב הנפשי. הטסט אף מועיל, היות והוא נותן כוח גברא חבל על הזמן! נשים אומרות לי שאני אוהב את עצמי ברמה מוגזמת, וזה נכון. אני 1.80, אני בחור גדול ושרירי, יש לי פנים יפות, ובאופן כללי אני די מושלם חוץ מהשריטות הקטנות שלי.
איזה סוג של מתקנים ושירותים אתה מחפש במיקום הזה? האם הם מציעים את התשתית הדרושה לסוג האשפוז שאתה רוצה לעשות?
אני מחפש מקום שיטפלו בי, שיהיו אחראים לכל, ואתמסר לכל. לתרופות, לזריקות. אני חושש שאם לא אתאשפז בקרוב אני עלול למצוא את עצמי במצב שאני מנסה לפגוע בעצמי, באופן קונקרטי.

עד כמה חשוב לך המרחק של המיקום? האם אתה מחפש להתנתק מה סביבה הרגילה שלך או שזה פחות משנה?
רעיון מעניין.
אני חושב שהכי טוב עבורי לנסוע לצפון, הרחק הרחק מהדרום. סביבה שונה, אנשים שונים (למרות שאנחנו ישראלים)
יש לך העדפה מבחינת הגדרות עירוניות מול כפריות?
שווה מחשבה...
מה התקציב שלך לתקופת אשפוז זו? מקומות אשפוז יכולים להיות יקרים יותר.

אני מעריך שאסתדר.
כמה זמן אתה מתכנן לתת לאשפוז העצמי הזה? האם המקום מתאים לטווח הארוך?
עדיין אין לי מקום. עוד שבוע יש לי ימים מרוכזים של הלימודים, ולאחריהן חודשיים של הפסקה מהלימודים. אני כעת לא עובד. כך, שאני מתכנן להתאשפז עם סיום הימים המרוכזים, מיד אחריהם.
עד שאחלים, עד שאהיה יותר בסדר, עד שהמחשבות שלי כבר לא יאכלו לי את המוח ואני רק אשחק אותה כל היום בלהתנהג מישהו שאני לא, מישהו שמושך תשומת לב שלילית.
אתה יודע כמה מערכות יחסים פספסתי, בגלל שהתנהגתי משהו שאני לא? מה שקורה לי דופק לי הכל. אני חייב לאזן את עצמי מהר
איזה סוג של תמיכה רפואית או טיפול אתה רוצה לעבור תקופה זו? האם הם מציעים שירותים כמו ייעוץ, טיפול או השגחה רפואית?
מקווה שכן, עדיין אין לי מקום סגור.
שמעתי המלצות על כמה מקומות מצוינים.
האם הם מציעים הזדמנויות חברתיות או פעילויות קבוצתיות?
מקווה שכן
מהן הביקורות או העדויות של אנשים שהתארחו שם? האם הם חיוביות?
אני חושב שכולם ענו שהמקום מצוין. אבל, אני עדיין לא סגור על המקום הזה.
תיקח את זה ברצינות בבקשה, אין יותר חשוב מזה.
תמשיך לעדכן במסגרת שנח לך

תמיד.

עדכון גב:
תמונה.jpg

מקווה להשיג בחד"כ תמונה שרואים את הגב באופן שיותר משקף את המציאות.
זה מה יש בינתיים.

נערך לאחרונה:
אני מעריך שאסתדר.

עדיין אין לי מקום. עוד שבוע יש לי ימים מרוכזים של הלימודים, ולאחריהן חודשיים של הפסקה מהלימודים. אני כעת לא עובד. כך, שאני מתכנן להתאשפז עם סיום הימים המרוכזים, מיד אחריהם.
עד שאחלים, עד שאהיה יותר בסדר, עד שהמחשבות שלי כבר לא יאכלו לי את המוח ואני רק אשחק אותה כל היום בלהתנהג מישהו שאני לא, מישהו שמושך תשומת לב שלילית.
אתה יודע כמה מערכות יחסים פספסתי, בגלל שהתנהגתי משהו שאני לא? מה שקורה לי דופק לי הכל. אני חייב לאזן את עצמי מהר
אתה מלך ואני מעריץ אותך,
תן בראש.

עדכון דרמטי:
אני יורד מהחומרים לעת עתה, מסיבות שכרגע החלטתי שלא לציין.
לעומת הסייקל הקודם, בו ירדתי מהחומרים כי הגעתי למצב של כמעט קריסה ומוות, הפעם הסיבה שונה, ברוך השם.
אני חייב להחזיר ייצור טסט טבעי לעת עתה. אולי בשלבים מאוחרים יותר אספר למה.
מעכשיו אין יותר שפיצים, בינתיים.
יום רביעי זריקת טסט אחרונה. יום ראשון הבא מתחיל hcg, טמוקסיפן, וכלומיד. בתקווה להתאוששות מהירה מהסייקל, למרות ששילבתי ננדרולון עם טרן שהוא משבית כפול

סרטון שלי מדבר על תרגילים אפקטיביים לבניית מסת שריר בישבן. סתם, בשביל הפייס
ניכר מהסרטון שיש עליי מסה גדולה, אני שם לב שיותר מהסייקל הקודם. ברוך השם אני נראה טוב!

האימון היום היה אימון קל, ומי יתן וביום שישי אעשה אימון במכון הישן שלי. קבעתי עם חברים משם. מתכנן לתת בנץ' כבד בששי, בעזרת השם, עם עודף מטורף של מוטביציה
אימון היום:
בנץ' פרס: 5x10x100 - קליל
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x15x30 - קליל
אימון קליל וטוב. פאמפ יפה מהבנץ' והדאמבלים... כמובן גם מהלחיצה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230723_155413_Video Player.jpg
    Screenshot_20230723_155413_Video Player.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 86
נערך לאחרונה:
עדכון אימון משלשום
פולי עליון: 5x8x110 - די קליל. בעזרת השם שבוע הבא 120
חתירה כנגד פולי: 5x10x120 - המשקל מתחיל להיות קל יותר. לפי דעתי בעוד שבועיים אעלה משקל ל130, בעזרת השם
פולאובר השלמת נפח: 5x15
אובר האד פרס: 5x5x75 - מצויין.
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 3x12
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 10x10
בעזרת השם היום בנץ' כבד. בשם השם נעשה ונצליח...

אני חזק יותר ממך, וגדול יותר ממך. כמו כן, אנשים חושדים בי שאני מוזרק וחלקם ממש בטוחים בכך. אני בחור גדול מאוד.
לאף אחד לא אכפת חוץ ממך
תפסיק לכתוב שטויות כאלה ותתרכז בעצמך.
לא צריך ללכת לחפש שטויות כאלה "אני יותר חזק ממך וגדול ממך" מה זה יעזור לך בחיים ?
רוצה גם להוסיף את דעתי למשהו שכתבת כאן, נכון שמי שכן חושב להתחיל שימוש בחומרים אז עדיף שיתחיל ברגע שהגיע לפוטנציאל הטבעי שלו אבל אם החליט אחרת אז שיבושם לו. הכי חשוב שיעשו את זה בצורה חכמה בלי לעשות נזקים.

שמח לראות שהחלטת סופית לא להתקרב לזה אבל תתמיד.
אני חזרתי לטרן לאחרונה כשאני על מינון של טסט נמוך אבל החלטתי לרדת מזה רק אחרי שבועיים כי בדיוק אני יוצא עם מישהי ואני לא רוצה שהטרן ישפיע עליי בצורה רעה ושמשהו יהרס.
אני לא אשקר, יש סיכוי גדול שבעתיד הרחוק אני כן ארצה לחזור לקחת רק בגלל ההרגשה איתו במכון אבל זה כן ישפיע על המצב הנפשי שלי אז אני חושב שלך במיוחד עדיף לא להתקרב לכל החומרים הקשים. אני גם במצב לא הכי בהיר אבל לא אפגע בעצמי בחיים. אגיד את זה כך - בפיסיטי שעשיתי שנה שעברה, הייתי בדיכאון הכי קשה בחיי שהיו לי הרבה מחשבות לא טובות. אז כן חומרים "קשים" כמו טרן לא הכי חכם לקחת

נערך לאחרונה:
לאף אחד לא אכפת חוץ ממך
לא צריך ללכת לחפש שטויות כאלה "אני יותר חזק ממך וגדול ממך" מה זה יעזור לך בחיים ?
רוצה גם להוסיף את דעתי למשהו שכתבת כאן, נכון שמי שכן חושב להתחיל שימוש בחומרים אז עדיף שיתחיל ברגע שהגיע לפוטנציאל הטבעי שלו אבל אם החליט אחרת אז שיבושם לו. הכי חשוב שיעשו את זה בצורה חכמה בלי לעשות נזקים.

אני חזרתי לטרן לאחרונה כשאני על מינון של טסט נמוך אבל החלטתי לרדת מזה רק אחרי שבועיים כי בדיוק אני יוצא עם מישהי ואני לא רוצה שהטרן ישפיע עליי בצורה רעה ושמשהו יהרס.
אני לא אשקר, יש סיכוי גדול שבעתיד הרחוק אני כן ארצה לחזור לקחת רק בגלל ההרגשה איתו במכון אבל זה כן ישפיע על המצב הנפשי שלי אז אני חושב שלך במיוחד עדיף לא להתקרב לכל החומרים הקשים. אני גם במצב לא הכי בהיר אבל לא אפגע בעצמי בחיים. אגיד את זה כך - בפיסיטי שעשיתי שנה שעברה, הייתי בדיכאון הכי קשה בחיי שהיו לי הרבה מחשבות לא טובות. אז כן חומרים "קשים" כמו טרן לא הכי חכם לקחת
טרן בהחלט חומר מעולה מבחינת תוצאות אבל כמה שהוא טוב מבחינת תוצאות הוא גומר אותך נפשית...מספיק פעמים נכנסתי לדיכאון בגללו אבל מצאתי דרך להתאזן עליו-ציפרלקס ...תמיד כשאני בסייקל עם טרן משלב ציפרלקס וזה מפחית את הסיידס הנפשיים שהוא גורם...מה שכן לא ממליץ לאף אחד כמובן לקחת ציפרלקס בשביל זה ..אישית זה משהו שעובד עליי אז משתף אבל כמובן שכול אחד יעשה את החושבין שלו

לאף אחד לא אכפת חוץ ממך

חזרת לזיין לי את המוח שוב?

היום התאמנתי בחד"כ אחר.
עדכון אימון היום:
בנץ' פרס: 120x1, 130x, 140x1, 150x1, 5x5x100
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x10x48
היום בדקתי PR לבנץ'. היה סבבה.

היום התאמנתי בחד"כ אחר.
עדכון אימון היום:
איזה חדכ התאמנת? בבש? 150 בנץ יפה מאוד שיא חדש לא?

לא, בג'ימנט בנתיבות. פשוט קבעתי עם חבר שהתאמנתי איתו בעבר בחד"כ הזה
כן, שיא חדש. עוד מעלה אעלה סרטון.
אתה מתקדם בקצב מעולה .. אני גם נותן פוש על הבנץ והסקוואט שלי להעלות במשקלי עבודה

אתה מתקדם בקצב מעולה .. אני גם נותן פוש על הבנץ והסקוואט שלי להעלות במשקלי עבודה
כן אחי גם אתה
גדלת מהפעם האחרונה שראיתי אותך.
אני יום ראשון מתחיל pct, בגלל מה שסיפרתי לך. תוך כמה חודשים מאמין שאחזור לחומרים ואתקדם אף יותר, בעזרת השם...
וכן מעולה אחי, כוח זה חשוב

בנץ' פרס 150 קילו

קבצים מצורפים

• 20230728_115818.mp4
    42.9 MB
נערך לאחרונה:
כן אחי גם אתה
גדלת מהפעם האחרונה שראיתי אותך.
אני יום ראשון מתחיל pct, בגלל מה שסיפרתי לך. תוך כמה חודשים מאמין שאחזור לחומרים ואתקדם אף יותר, בעזרת השם...
וכן מעולה אחי, כוח זה חשוב

בנץ' פרס 150 קילו
עלה יפה...בהצלחה בpct תקופה קצת קשוחה

היום התאמנתי בחד"כ אחר.
עדכון אימון היום:
אני אגיב למה שאני רוצה גבר, זה פורום ציבורי.
אם אני אראה תגובות מפגרות שלך, אני בהחלט אגיב לך על זה כי אתה סתם מתנהג כמו שמוק.
במיוחד עכשיו מתנהג כמו ילד קטן.

אני אגיב למה שאני רוצה גבר, זה פורום ציבורי.
אם אני אראה תגובות מפגרות שלך, אני בהחלט אגיב לך על זה כי אתה סתם מתנהג כמו שמוק.
במיוחד עכשיו מתנהג כמו ילד קטן.
טוב אחי. שבוע טוב

עלה יפה...בהצלחה בpct תקופה קצת קשוחה
יהיה בסדר. אם אני שורד את החרא שעברתי בימים האחרונים אני אמשיך לשרוד בעזרת השם.
יהיה בסדר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית