הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
אני אומר לך ברצינות אחי, לא בשביל לפגוע בך או משהו, עברתי על כמה עמודים מהדברים שכתבת והספיק לי בשביל להבין שאתה לא 100..
מסכנה אמא שלך עם כמה שאתה מאמלל אותה ואת כל הסביבה הקרובה שלך
יש דרך להגיד דברים, בטח אם שורה לפני אתה רושם לבן אדם שהוא "לא 100%".
יש אנשים מאחורי המסך, אפשר ורצוי לדבר בכבוד.
חחחחחחחחחח אני מתאמן טבעי פחות מחצי שנה ויש לי היקף יד כמו שלך על פחות אחוז שומן ממך.. אחי תרד מהחומרים לא רק שזה דופק לך ת'מוח זה גם לא נותן לך כלום
לגבי זה (נתעלם מההתנסחות המתנשאת) אני די מסכים,
התמורה של החומרים לפיזיק שלך לטעמי לא שווה את תופעות הלוואי שאתה חווה.
האמת שאני לא מצליח לראות את הערך המוסף שאתה מקבל מהחומרים (מבחינת מסת שריר)

יש דרך להגיד דברים, בטח אם שורה לפני אתה רושם לבן אדם שהוא "לא 100%".
יש אנשים מאחורי המסך, אפשר ורצוי לדבר בכבוד.

לגבי זה (נתעלם מההתנסחות המתנשאת) אני די מסכים,
התמורה של החומרים לפיזיק שלך לטעמי לא שווה את תופעות הלוואי שאתה חווה.
האמת שאני לא מצליח לראות את הערך המוסף שאתה מקבל מהחומרים (מבחינת מסת שריר)
הערך המוסף הוא היכולת לבנות שריר ולשרוף שומן בו זמנית בשילוב של טרן במינון גבוה, וכמובן אימונים קשים ושאר ירקות. הכוח והאנרגיה שיש לי בחיטוב למרות הגרעון הוא מרשים, ולא הייתי מצליח לא לאבד שריר/ כוח על 1500 קל' יומי (כן, זה כרגע). כמו כן, עם חומרים ישנה צבירה מהירה של מסה, ומאידך, שריפת שומן מוגברת והגברת חילוף החומרים. מבחינת עובדות בשטח, אני נראה טוב יותר ממה שנראיתי אי פעם. אפס גאווה במשפט, 100% מציאות.

הערך המוסף הוא היכולת לבנות שריר ולשרוף שומן בו זמנית בשילוב של טרן במינון גבוה, וכמובן אימונים קשים ושאר ירקות. הכוח והאנרגיה שיש לי בחיטוב למרות הגרעון הוא מרשים, ולא הייתי מצליח לא לאבד שריר/ כוח על 1500 קל' יומי (כן, זה כרגע). כמו כן, עם חומרים ישנה צבירה מהירה של מסה, ומאידך, שריפת שומן מוגברת והגברת חילוף החומרים. מבחינת עובדות בשטח, אני נראה טוב יותר ממה שנראיתי אי פעם. אפס גאווה במשפט, 100% מציאות.
אני לא אומר שזה לא מקדם אותך אני פשוט אומר שזה לא שווה את התופעות לוואי.
שאני מסתכל על התמונות שלך ומשווה למישהו טבעי אני לא רואה משהו פסיכי שאני אומר וואלה הוא מקבל תמורה טובה לחומרים.

אני אגיד לך יותר מזה (בלי להעליב), אם הייתי רואה אותך והיית נראה כמו בתמונות כנראה שגם לא הייתי חושב שאתה על חומרים,
לא בגלל שלא השתפרת / לא משתפר אלא בגלל שיכלת להגיע לאיפה שאתה ומעבר גם ללא חומרים.

מצד אחד כנראה שזה היה לוקח יותר זמן, מצד שני בוודאות היית במצב נפשי יותר טוב.

אני לא אומר שזה לא מקדם אותך אני פשוט אומר שזה לא שווה את התופעות לוואי.
שאני מסתכל על התמונות שלך ומשווה למישהו טבעי אני לא רואה משהו פסיכי שאני אומר וואלה הוא מקבל תמורה טובה לחומרים.

אני אגיד לך יותר מזה (בלי להעליב), אם הייתי רואה אותך והיית נראה כמו בתמונות כנראה שגם לא הייתי חושב שאתה על חומרים,
לא בגלל שלא השתפרת / לא משתפר אלא בגלל שיכלת להגיע לאיפה שאתה ומעבר גם ללא חומרים.

מצד אחד כנראה שזה היה לוקח יותר זמן, מצד שני בוודאות היית במצב נפשי יותר טוב.
אני במצב נפשי סבבה, ובלב שלם מכבד את הביקורת אך העניין של החומרים.. זה האמת כבר ברור שאני משתמש.. אני לובש חולצות צמודות ממילא ועם שרוול קצר אז בכל מקום חדש שאני מגיע אליו מקבל שאלות ואמירות על שימוש בסטרואידים... אז ככה מבחינת מה שאנשים חושבים עליי זה שאני משתמש, וגם חברי מחדר הכושר אור העיד כמה תגובות לפני שאני נראה "גדול מאוד", אך הגודל שלי הוא לא העניין כאן אלא ההבנה (מבחינתי) שלמסה שצברתי (בעיקר בכתפיים, חזה, וגב) לא הייתי יכול להגיע בלי חומרים. ייתכן ואני טועה, אבל החומרים קידמו אותי בכמה רמות מאז שהתחלתי להזריק (שנתיים וחצי עוד מעט).

מ"ג: 107.2
אימון היום:
בנץ' פרס: 5X5X125 - קל
בנץ עליון: 5X10X107.5 - סביר
פרפר השלמת נפח: 5X15
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 6x12

אימון היום:
משיכת פולי עליון לפנים: 5x8x130 - כבד מאוד.
חתירה כנגד פולי: 5x10x120 - כבד.
פולאובר השלמת נפח: 5x15
מיליטרי פרס: 5x5x85 - גריינד
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 3x15
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 5X15.
אימון קשה.

נערך לאחרונה:
הבחור ילד גדול.. מודע לסיכונים.. שיעשה כרצונו.
במידה והוא מרגיש שזה תורם לו פיזית ונפשית אז שיהיה לו לבריאות.

אף פעם לא הבנתי את המוסר הכפול שיש בין נשים לגברים בנושא:
שגבר רוצה לשפר את המראה שלו אם זה בעזרת סטרואידים או חלילה לבצע השתלת שיער.. אז זה נחשב "מגוחך" , "מביך" , "נרקיסיסטי"....

אבל כשאישה/נערה רוצה לשפר את המראה שלה בעזרת : ניתוח אף , שאיבת שומן , הגדלת חזה , פיסול פנים , הרמת ישבן , בוטוקס בכל נקבובית.... או שהן מחפשת לקנות אוזמפיק כמו ז@נות שמכורות לקוק רק בגלל שהן לא מצליחות לרדת כמה ק"ג בעזרת תזונה ואימונים....
אז כאן זה נורמלי לחלוטין , זה העצמה נשית , זה "אומץ", זה “My Body, My Choice” ....
בקיצור צביעות! 😂

הבחור ילד גדול.. מודע לסיכונים.. שיעשה כרצונו.
במידה והוא מרגיש שזה תורם לו פיזית ונפשית אז שיהיה לו לבריאות.

אף פעם לא הבנתי את המוסר הכפול שיש בין נשים לגברים בנושא:
שגבר רוצה לשפר את המראה שלו אם זה בעזרת סטרואידים או חלילה לבצע השתלת שיער.. אז זה נחשב "מגוחך" , "מביך" , "נרקיסיסטי"....

אבל כשאישה/נערה רוצה לשפר את המראה שלה בעזרת : ניתוח אף , שאיבת שומן , הגדלת חזה , פיסול פנים , הרמת ישבן , בוטוקס בכל נקבובית.... או שהן מחפשת לקנות אוזמפיק כמו ז@נות שמכורות לקוק רק בגלל שהן לא מצליחות לרדת כמה ק"ג בעזרת תזונה ואימונים....
אז כאן זה נורמלי לחלוטין , זה העצמה נשית , זה "אומץ", זה “My Body, My Choice” ....
בקיצור צביעות! 😂
תגובה חזקה. מעריך.

בוקר טוב. מ"ג: 106.8.
כרגע אני על 600 מ"ג טסט ו500 מ"ג ננדרולון. יש בוסט של כוח מהננדרולון, למרות שהטרן ירד.
תופעות לוואי מהטרן הצמטצמו משמעותית או נעלמו כמעט כליל, ברוך השם.
אני בסייקל כבר 3 חודשים. כרגע אין צפי לעצירה, עד סיום החיטוב. אני מתכוון לחטב עד אחוז שומן חד ספרתי.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240428_015725_Gallery.jpg
    Screenshot_20240428_015725_Gallery.jpg
    KB 138.5 · צפיות: 90
עדכון:
היום ה12.05.2024, יורד מהסייקל אחרי 19 שבועות ברצף. כרגע בדם שלי עדיין טסט וננדרולון. מעכשיו אין זריקות יותר למעט של פרגניל.
הסיבה לירידה מהסייקל היא מצב נפשי הולך ומחמיר, עד למצב של אובדנות קונקרטית ומסוכנת. אני כבר שונא את עצמי ברמות, שום דבר לא מרגיע אותי, מינון של צירפלקס עלה ל20 מ"ג.
5 חודשים על סטרואידים, שחלק ארי מהסייקל כלל בתוכו גם אוראלים וגם שמנים חזקים (כמו טרן) הובילו למצב נפשי כמו שאני עכשיו. אובדני, דיכאוני, עם רצונות קונקרטיים ואמיתיים למות.
עם זאת, התוצאות המשוגעות שהשגתי מהסייקל גורמות לי לא להתחרט, אלא פשוט לעצור בשיא.
משקלי עבודה:
בנץ' פרס: 5x5x152.5
בנץ' פרס בשיפוע עליון: 5x10x120
מיליטרי פרס: 87.5x5x5
משיכת פולי עליון: 5x8x130
חתירה כנגד פולי: 5x10x130
הגב נראה כפי שהוא במציאות, היד בתמונה היקף יד 44 ובמציאות כבר כמעט 45.
תוצאות מצוינות עבורי, בפרק זמן כזה, היה לי סייקל איכותי מאוד והתוצאות שהפקתי ממנו מרשימות.
כמה ימים של הפסקה מהחומרים לגמרי, כמקובל, טרם תחילת השימוש בטמוקסיפן וכלומיד, ופרגניל. מתכוון להריץ במשך 4 שבועות ברצף:
נובלדקס: 40/40/20/20
כלומיד: 40/40/20/20
פרגניל יילקח, לפני תחילת השימוש בנובלדקס וכלומיד, ב2 זריקות שונות:
2500IU/ EW. תוך שבועיים האמפולה, יהיה גירוי גדול של lh וfsh ואפשר להמשיך בpct.
מ"ג: 103.8. ירדתי במשקל מתחילת החיטוב והסייקל כ- 13 קילו.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240428_015725_Gallery.jpg
    Screenshot_20240428_015725_Gallery.jpg
    KB 138.5 · צפיות: 85
  • Screenshot_20240325_221917_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240325_221917_WhatsApp.jpg
    KB 75.2 · צפיות: 83
אחי שום גיינז לא שווה את הבריאות הנפשית שלך!!
מתוך דאגה טהורה אני שואל... האם יש לך נטייה להרס עצמי? למה אתה כל פעם דוחף את עצמך לקצה.
אנשים סביבך לא מודאגים? חברים,משפחה,בת זוג?

אחי שום גיינז לא שווה את הבריאות הנפשית שלך!!
מתוך דאגה טהורה אני שואל... האם יש לך נטייה להרס עצמי? למה אתה כל פעם דוחף את עצמך לקצה.
אנשים סביבך לא מודאגים? חברים,משפחה,בת זוג?
ברור, אני מסכים. לכן גם ירדתי מהחומרים. 5 חודשים זה זמן מספיק עבור סייקל.
אנשים מודאגים מסביב, כן.
וכן, יש לי נטייה להרס עצמי.

עדכון:
היום ה12.05.2024, יורד מהסייקל אחרי 19 שבועות ברצף. כרגע בדם שלי עדיין טסט וננדרולון. מעכשיו אין זריקות יותר למעט של פרגניל.
הסיבה לירידה מהסייקל היא מצב נפשי הולך ומחמיר, עד למצב של אובדנות קונקרטית ומסוכנת. אני כבר שונא את עצמי ברמות, שום דבר לא מרגיע אותי, מינון של צירפלקס עלה ל20 מ"ג.
5 חודשים על סטרואידים, שחלק ארי מהסייקל כלל בתוכו גם אוראלים וגם שמנים חזקים (כמו טרן) הובילו למצב נפשי כמו שאני עכשיו. אובדני, דיכאוני, עם רצונות קונקרטיים ואמיתיים למות.
עם זאת, התוצאות המשוגעות שהשגתי מהסייקל גורמות לי לא להתחרט, אלא פשוט לעצור בשיא.
משקלי עבודה:
בנץ' פרס: 5x5x152.5
בנץ' פרס בשיפוע עליון: 5x10x120
מיליטרי פרס: 87.5x5x5
משיכת פולי עליון: 5x8x130
חתירה כנגד פולי: 5x10x130
הגב נראה כפי שהוא במציאות, היד בתמונה היקף יד 44 ובמציאות כבר כמעט 45.
תוצאות מצוינות עבורי, בפרק זמן כזה, היה לי סייקל איכותי מאוד והתוצאות שהפקתי ממנו מרשימות.
כמה ימים של הפסקה מהחומרים לגמרי, כמקובל, טרם תחילת השימוש בטמוקסיפן וכלומיד, ופרגניל. מתכוון להריץ במשך 4 שבועות ברצף:
נובלדקס: 40/40/20/20
כלומיד: 40/40/20/20
פרגניל יילקח, לפני תחילת השימוש בנובלדקס וכלומיד, ב2 זריקות שונות:
2500IU/ EW. תוך שבועיים האמפולה, יהיה גירוי גדול של lh וfsh ואפשר להמשיך בpct.
מ"ג: 103.8. ירדתי במשקל מתחילת החיטוב והסייקל כ- 13 קילו.

אני יודע ששום דבר שנגיד לא יעזור ואני די בטוח שעוד 3-4 חודשים אתה תתחיל סייקל די דומה לזה אבל אני אנסה בכל זאת :
א. עם סייקלון של 300 טסט + אנאבר + אירובי + 4-5 פעמים שבוע אימון כוח + גירעון קלורי אתה תגיע לתוצאות הרבה יותר טוב
ב. בהנחה ומצב הנפשי שלך יהיה יותר טוב גם האימונים שלך יהיו טובים יותר ומכאן גם המוטיבציה וגם התוצאות יותר טובות יותר
ג. תשקיע את הכסף שלך בפסיכולוג, מה זה שווה שרירים (שאגב אתה יכול להשיג עם סייקל יותר פשוט אם רק תשקיע יותר) אם המצב הנפשי שלך על הפנים? בקבר לא רואים את השרירים, ואם לא תתעורר על עצמך אתה תמצא את עצמך מהר מאוד או בקבר או באברבנאל, ואני לא אומר את זה כדי לפגוע רק כדי שתתעורר.

אני יודע ששום דבר שנגיד לא יעזור ואני די בטוח שעוד 3-4 חודשים אתה תתחיל סייקל די דומה לזה אבל אני אנסה בכל זאת :
א. עם סייקלון של 300 טסט + אנאבר + אירובי + 4-5 פעמים שבוע אימון כוח + גירעון קלורי אתה תגיע לתוצאות הרבה יותר טוב
ב. בהנחה ומצב הנפשי שלך יהיה יותר טוב גם האימונים שלך יהיו טובים יותר ומכאן גם המוטיבציה וגם התוצאות יותר טובות יותר
ג. תשקיע את הכסף שלך בפסיכולוג, מה זה שווה שרירים (שאגב אתה יכול להשיג עם סייקל יותר פשוט אם רק תשקיע יותר) אם המצב הנפשי שלך על הפנים? בקבר לא רואים את השרירים, ואם לא תתעורר על עצמך אתה תמצא את עצמך מהר מאוד או בקבר או באברבנאל, ואני לא אומר את זה כדי לפגוע רק כדי שתתעורר.
ברור לי שיכלתי להשיג יותר, ובכל סייקל כמעט תמיד אפשר להשיג יותר. עם זאת, אנאבר לא עושה לי טוב ואירובי לא עשיתי בגלל מינונים גבוהים של טרן במהלך הסייקל. לא סיימתי להתחטב, וגם לא מיהרתי עם זה כל כך. יותר שמחתי לראות איך אני גדל ומתחטב בו זמנית. אני מתכוון להמשיך לחטב, לפחות עד 95, ומשם נראה מה הלאה.
לגבי מצב נפשי - מסכים בכל מילה.
מבחינת פיזיק - אלו תוצאות שטרם הגעתי אליהם עד היום, ובהחלט הסטרואידים נתנו תרומה ראויה, משמעותית ועוצמתית ביותר לאיך שאני נראה היום. הדרך עוד ארוכה עבורי, אבל עבורי כבשתי פסגה חדשה.

בוקר טוב.
לא הזרקתי כבר כמה ימים, הדיכאון חמור פחות, הרצונות למות חלפו לעת עתה.
כרגע לא לוקח כלום מלבד 20 מ"ג ציפרלקס.

אחי אם לא למענך , אז למען האנשים שאוהבים אותך!
תתטפל בעצמך! זה לא בושה לבקש עזרה ,
להפך זאת עוצמה לבוא להגיד זה ה"הפאק" שלי.. זה חלק ממני ואני רוצה רוצה לשנות את זה.

קטן עלייך!!
👍

אחי אם לא למענך , אז למען האנשים שאוהבים אותך!
תתטפל בעצמך! זה לא בושה לבקש עזרה ,
להפך זאת עוצמה לבוא להגיד זה ה"הפאק" שלי.. זה חלק ממני ואני רוצה רוצה לשנות את זה.

קטן עלייך!!
👍
אני בטיפול רגשי כבר כמה ימים ❤️

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית