הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
ברוך השם הכל טוב. סיימתי פי סי טי. מדדי בדיקות דם תקינים.
מרגיש שהתאוששתי מהסייקל.
איזה סיבה יש לך להכנס לעולם הזה של חומרים כשאתה אדם עם מסת שריר ככ קטנה, שואל ברצינות.
אתה משחק עם ההורמונים בגוף שלך זה לא מנטוס

אני בטוב ,
יש כבר מחשבות על הסייקל הבא? או שאתה מניח את המחט?
סייקל הבא בעוד כמה חודשים
הולך להריץ טסט ננדרולון ביחד בשילוב של אוראלי טוב כמו S23, מתישהו לרדת מהננדרולון ולעבור לטרן. הסייקל הבא מתוכנן לארוך כחצי שנה, והמטרה שלי לסייקל הקרוב תהיה לבנות מקסימום שריר ומינימום שומן בפרק זמן של חצי שנה.

אחי אולי בלי הטרן הפעם... 🤣
לא חבל שוב פעם לאוכל כאפה?! טרן זה חרא חומר!
אכלתי כאפה מהננדרולון, לטרן כבר התרגלתי 🤣
אומרים שטרן חומר קשה, ננדרולון חומר קשה גם!
טרן מרגישים את תופעות הלוואי תוך זמן קצר ולטווח הארוך זה חמור, הננדרולון מרגישים את תופעות הלוואי אחרי פרק זמן, ולטווח הארוך זה דופק.
הרצתי טרן כמה חודשים והייתי במצב נפשי סבבה, כשהננדרולון נכנס לטווח הארוך נכנסו בעיות (אובדנות). ברוך השם האובדנות והדיכאון עברו תוך יומיים כשהפסקתי להזריק.

מ"ג: 98
מתכנן מחר לחזור להזריק, הפעם אתחיל עם 300 מ"ג טסט שבועי. כרגע אין תכנון לעוד משהו חוץ מזה. החיטוב ממשיך עוד, עד לאחוז שומן מספיק נמוך, ומשם נראה האם לשמר מסה ולהיות על ניטראלי או לעלות במשקל...

מ"ג: 98
מתכנן מחר לחזור להזריק, הפעם אתחיל עם 300 מ"ג טסט שבועי. כרגע אין תכנון לעוד משהו חוץ מזה. החיטוב ממשיך עוד, עד לאחוז שומן מספיק נמוך, ומשם נראה האם לשמר מסה ולהיות על ניטראלי או לעלות במשקל...
יש לך תמונת פיזיק עדכנית?

יש לך תמונת פיזיק עדכנית?
בעזרת השם בסוף החיטוב אצטלם ואעלה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מ"ג: 97.8 נכון ליום חמישי בבוקר (25 ביולי).
לא עשיתי העמסת פחמימות כבר כמה חודשים, והייתי במשך חודשים על גרעון קלורי.. לכן, החלטתי לעשות הפסקה מהדיאטה למשך כמה ימים, חמישי-שישי ושבת. ביום ראשון, אחזור לתפריט.
אני לא משתולל עם האוכל, ממילא הקיבה קטנה בחיטוב והרעב פחת, אבל לא מגביל מעצמי כלום. אני מניח שתהיה עלייה של נוזלים ב1-2 קילו.
בקרוב חוזר לחומרים.
שבת שלום לכולם 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית