- פותח/ת השרשור
כל מילה בסלע, כרגיל.מצויין , אני שמח לשמוע!
חשוב גם לעבוד על עצמנו מנטלית וריגשית.. לא רק במכון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מילה בסלע, כרגיל.מצויין , אני שמח לשמוע!
חשוב גם לעבוד על עצמנו מנטלית וריגשית.. לא רק במכון.
בלעדיי אין תרבות, כל הבילדרים והפאוורליפטרים פורשים מהענף ביום שאפרוש 🤪חשבתי שראיתי הכל בחיים ואז נתקלתי בפוסט שלך
איזה סיבה יש לך להכנס לעולם הזה של חומרים כשאתה אדם עם מסת שריר ככ קטנה, שואל ברצינות.ברוך השם הכל טוב. סיימתי פי סי טי. מדדי בדיקות דם תקינים.
מרגיש שהתאוששתי מהסייקל.
תעלה תמונה שלך, נשווה בינינו.איזה סיבה יש לך להכנס לעולם הזה של חומרים כשאתה אדם עם מסת שריר ככ קטנה, שואל ברצינות.
אתה משחק עם ההורמונים בגוף שלך זה לא מנטוס
בקיצור אתה בורח מלענות, בהצלחה בסייקלים, בעיניי אתה עושה טעות חמורה וניכר שאין לך שום מושג מה אתה עושה אבל תהנה 😃תעלה תמונה שלך, נשווה בינינו.
תודה גבר.בקיצור אתה בורח מלענות, בהצלחה בסייקלים, בעיניי אתה עושה טעות חמורה וניכר שאין לך שום מושג מה אתה עושה אבל תהנה 😃
אחי אני שמח לשמוע שאתה יותר טוב.ברוך השם הכל טוב. סיימתי פי סי טי. מדדי בדיקות דם תקינים.
מרגיש שהתאוששתי מהסייקל.
תודה רבה נשמה!אחי אני שמח לשמוע שאתה יותר טוב.
סייקל הבא בעוד כמה חודשיםאני בטוב ,
יש כבר מחשבות על הסייקל הבא? או שאתה מניח את המחט?
אכלתי כאפה מהננדרולון, לטרן כבר התרגלתי 🤣אחי אולי בלי הטרן הפעם... 🤣
לא חבל שוב פעם לאוכל כאפה?! טרן זה חרא חומר!
יש לך תמונת פיזיק עדכנית?מ"ג: 98
מתכנן מחר לחזור להזריק, הפעם אתחיל עם 300 מ"ג טסט שבועי. כרגע אין תכנון לעוד משהו חוץ מזה. החיטוב ממשיך עוד, עד לאחוז שומן מספיק נמוך, ומשם נראה האם לשמר מסה ולהיות על ניטראלי או לעלות במשקל...
בעזרת השם בסוף החיטוב אצטלם ואעלה.יש לך תמונת פיזיק עדכנית?