Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
או שפשוט תוריד את הטרן
לגבי הרדמות של האצבעות - נסה להוסיף אספירין
יטופל. תודה
אני מתקדם חזק על הטרן, חבל להפסיק אותו אחרי שהוא עמוק כבר בדם ורק התחיל להניב תוצאות

• פותח/ת השרשור
עדכון:
החלומות נהיים קשים יותר ויותר. היום חלמתי שהאקסית שלי מתה, ובחלום שלי אני בכיתי את החיים שלי כשזה קרה, וחלמתי שבמקומה אני יוצא עם אחותה אבל לאחותה יש פנים ואישיות של מישהי אחרת שהכרתי בעבר.. בכיתי בחלום, אמרתי לעצמי "אשתי מתה... אשתי מתה".. אשה דתייה עם כיסוי ראש שמעה את זה והזדהתה רגשית, כמעט התחילה לבכות.
קמתי מהחלום, הבנתי שזה רק חלום, ואז חזרתי לישון והחלום ההזוי המשיך.
קמתי מבועת בבוקר מאידך, ומגיסא מאושר שזה רק חלום. עד עכשיו החלום מטריד אותי. הוא גם הכניס אותי לדיכאון.
היום מכניס דוסטינקס.

עדכון:
החלומות נהיים קשים יותר ויותר. היום חלמתי שהאקסית שלי מתה, ובחלום שלי אני בכיתי את החיים שלי כשזה קרה, וחלמתי שבמקומה אני יוצא עם אחותה אבל לאחותה יש פנים ואישיות של מישהי אחרת שהכרתי בעבר.. בכיתי בחלום, אמרתי לעצמי "אשתי מתה... אשתי מתה".. אשה דתייה עם כיסוי ראש שמעה את זה והזדהתה רגשית, כמעט התחילה לבכות.
קמתי מהחלום, הבנתי שזה רק חלום, ואז חזרתי לישון והחלום ההזוי המשיך.
קמתי מבועת בבוקר מאידך, ומגיסא מאושר שזה רק חלום. עד עכשיו החלום מטריד אותי. הוא גם הכניס אותי לדיכאון.
היום מכניס דוסטינקס.
אבל היא אקסית, למי אכפת

• פותח/ת השרשור
אבל היא אקסית, למי אכפת
היא קצת יותר מאקסית, זה מורכב. אנחנו לא ביחד ולא מדברים, אבל היא לא "עוד אחת".. היה לנו ילד משותף, שנפטר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לא התאמנתי מאז יום שני, כי אני חולה.
בתקווה להבריא עד יום ראשון...

נערך לאחרונה:
היא קצת יותר מאקסית, זה מורכב. אנחנו לא ביחד ולא מדברים, אבל היא לא "עוד אחת".. היה לנו ילד משותף, שנפטר

לא התאמנתי מאז יום שני, כי אני חולה.
בתקווה להבריא עד יום ראשון...
משתתף בצערך, בכל מקרה אם הטרן גורם לך לחרדות נסה בתור התחלה להוריד עוד מינון ואם זה לא עוזר אז אני במקומך הייתי מוריד אותו לגמרי.
מבטיח לך שאפשר להגיע לתוצאות יפות גם ללא הטרן, וכל הכיף בסייקל זה גם להנות מהתהליך.

• פותח/ת השרשור
משתתף בצערך, בכל מקרה אם הטרן גורם לך לחרדות נסה בתור התחלה להוריד עוד מינון ואם זה לא עוזר אז אני במקומך הייתי מוריד אותו לגמרי.
מבטיח לך שאפשר להגיע לתוצאות יפות גם ללא הטרן, וכל הכיף בסייקל זה גם להנות מהתהליך.
כרגע אני סבבה על הטרן ברוך השם

לא התאמנתי מיום שני. אני עם שפעת. מחכה להבריא ולחזור להתאמן.

• פותח/ת השרשור
תרגיש טוב ותחזור בהקדם 😃
תודה גבר

בוקר טוב חברים
ברוך השם מרגיש יותר טוב. מקווה מחר, בעזרת השם לחזור להתאמן.
הבוקר ביצעתי בדיקות דם הורמונליות.
היום לא הצלחתי להזריק. ניסיתי להזריק לירך שמאל, המחט פשוט סירבה לחדור פנימה לעור, אז ניסיתי בירך ימין. מרוב שניסיתי כבר ירד לי דם מהדקירה, למרות שהמחט לא נכנסה
אני חושש שמא אני מעמיס על הירכיים חזק מדי בזריקות. כי יוצא לי להזריק כמעט כל יום, ובגלל שאין לי מזרקים עם מספיק נפח, אז 2 במכה לפעמים, ועוד לאותה הירך.
נתקעתי בלי מחטים ומזרקים נוספים. יש לי עוד בחד"כ. כנראה שהזריקה של הטרן תידחה למחר, יחד עם הטסט, המאסטרון והבולדנון.
חוץ מזה, היום רוקנתי את הcc האחרון שהיה בויאל של הטרן, והייתי אמור לבצע קנייה רק עוד כמה ימים. צריך לראות מה אעשה עם זה...
קודם להבריא

נערך לאחרונה:
תודה גבר

בוקר טוב חברים
ברוך השם מרגיש יותר טוב. מקווה מחר, בעזרת השם לחזור להתאמן.
הבוקר ביצעתי בדיקות דם הורמונליות.
היום לא הצלחתי להזריק. ניסיתי להזריק לירך שמאל, המחט פשוט סירבה לחדור פנימה לעור, אז ניסיתי בירך ימין. מרוב שניסיתי כבר ירד לי דם מהדקירה, למרות שהמחט לא נכנסה
אני חושש שמא אני מעמיס על הירכיים חזק מדי בזריקות. כי יוצא לי להזריק כמעט כל יום, ובגלל שאין לי מזרקים עם מספיק נפח, אז 2 במכה לפעמים, ועוד לאותה הירך.
נתקעתי בלי מחטים ומזרקים נוספים. יש לי עוד בחד"כ. כנראה שהזריקה של הטרן תידחה למחר, יחד עם הטסט, המאסטרון והבולדנון.
חוץ מזה, היום רוקנתי את הcc האחרון שהיה בויאל של הטרן, והייתי אמור לבצע קנייה רק עוד כמה ימים. צריך לראות מה אעשה עם זה...
קודם להבריא
אתה במסה או חיטוב? לא הבנתי למה גם מאסטרון וגם בולדנון? ועוד בולד במינון נמוך ככ

• פותח/ת השרשור
אתה במסה או חיטוב? לא הבנתי למה גם מאסטרון וגם בולדנון? ועוד בולד במינון נמוך ככ
בולד יוצא תכף
Cutting

האמת שזה לא משנה אם הוא בחיטוב או במאסה, לא רואה טעם לקחת מאסטרון באחוז שומן גבוה
Disagree.
יש לו אפקט פסיכולוגי טוב, לא מוותר עליו גם באחוז שומן גבוה

אני רוצה להסביר למי שלא הבין למה שילוב של חומרים אלו
אני מנסה לשלב חומרים חזקים, שיתנו אפקט גם של שריפת שומן (GH, טרן, אנאבר) יחד עם סטרואידים בונים שריר. לכן שילוב של סארמס כמו S23, ושילוב של בולדנון, וכן הלאה. חוץ מזה שבולד מוסיף תיאבון, והטרן פשוט רוצח לי את התיאבון. תארו לעצמכם לאכול 400 גרם חלבון נקי בלי פחמימה בצד, נטו חזה עוף בלי שמן, זה קשה.
אבל... הבולד חסר משמעות עבורי. הוא פשוט לא מעלה אותי מספיק בכוח ושריר. לכן, בקרוב אוציא את הבולד, ואכניס במקומו דקה.
השיטה הזו היא אולי המצאה, אבל היא עובדת לי, וכרגע אני מצליח לבנות שריר וכוח ולשרוף שומן.
אגב, העליתי לא מזמן סרטון לפה של הבנץ' שלי 117.5x5
אשמח לביקורת חיובית/ שלילית על הטכניקה בבקשה 😃))

נערך לאחרונה:
בולד יוצא תכף
Cutting

Disagree.
יש לו אפקט פסיכולוגי טוב, לא מוותר עליו גם באחוז שומן גבוה

אני רוצה להסביר למי שלא הבין למה שילוב של חומרים אלו
אני מנסה לשלב חומרים חזקים, שיתנו אפקט גם של שריפת שומן (GH, טרן, אנאבר) יחד עם סטרואידים בונים שריר. לכן שילוב של סארמס כמו S23, ושילוב של בולדנון, וכן הלאה. חוץ מזה שבולד מוסיף תיאבון, והטרן פשוט רוצח לי את התיאבון. תארו לעצמכם לאכול 400 גרם חלבון נקי בלי פחמימה בצד, נטו חזה עוף בלי שמן, זה קשה.
אבל... הבולד חסר משמעות עבורי. הוא פשוט לא מעלה אותי מספיק בכוח ושריר. לכן, בקרוב אוציא את הבולד, ואכניס במקומו דקה.
השיטה הזו היא אולי המצאה, אבל היא עובדת לי, וכרגע אני מצליח לבנות שריר וכוח ולשרוף שומן.
אגב, העליתי לא מזמן סרטון לפה של הבנץ' שלי 117.5x5
אשמח לביקורת חיובית/ שלילית על הטכניקה בבקשה 😃))
גם ננדרולון וגם טרן אמאלה חח

• פותח/ת השרשור
גם ננדרולון וגם טרן אמאלה חח
כבר הכנסתי אותם בסייקל אחד בעבר.
אם תעשה הכל כמו שצריך אין מה לדאוג
מבחינת תוצאות - הדקה מוסיף שריר בצורה אדירה. אני באמת מאמין שאני יכול לסיים את הסייקל עם היקף יד 50 בשילוב של דקה טרן, שאר החומרים, מספיק חלבון ואימונים קשים.

בוקר טוב
החלמתי 95% מהשפעת ברוך השם... אבל יש עדיין קצת שיעולים והרגשה כללית לא טובה כל כך.
מתלבט האם להתאמן היום או לא
אולי אקח אופטלגין ואצא לאימון

עדכון:
התקשרו אליי מקופת החולים. ברוך השם אין לי סכרת.
הכבד שלי במצב לא טוב. לכן, אני מוריד לגמרי כל אוראלים.
אני יורד מהS23, מהאנאבר, וגם מליב 52...
נמשיך רק עם זריקות.

נערך לאחרונה:
קח סירופ לשיעול ולגבי הרגשה כללית - תתלבש חם, שים אוזניות ואימון קליל רק יעזור לך להבריא יותר מהר, לי לפחות זה תמיד עוזר

לגבי האוראלים - כל מי שיבצע בדיקה באמצע סייקל עם אוראלים יצאו לו תוצאות חריגות, אם זה לא חמור חמור אתה יכול פשוט להוריד את S23 ולהוריד מינון לאנאבר.

בכל מקרה אני תמיד נגד 2 אוראלים בו זמנית.

• פותח/ת השרשור
קח סירופ לשיעול ולגבי הרגשה כללית - תתלבש חם, שים אוזניות ואימון קליל רק יעזור לך להבריא יותר מהר, לי לפחות זה תמיד עוזר

לגבי האוראלים - כל מי שיבצע בדיקה באמצע סייקל עם אוראלים יצאו לו תוצאות חריגות, אם זה לא חמור חמור אתה יכול פשוט להוריד את S23 ולהוריד מינון לאנאבר.

בכל מקרה אני תמיד נגד 2 אוראלים בו זמנית.
שמע
אני הייתי בשבוע האחרון על מינון מטורף של אופטלגין
אני מדבר איתך על 4-6 כדורים ביום. פחות מזה לא הצלחתי לישון. הייתי מתעורר עם כאבי שיניים מטורפים או כאב גרון פסיכי
אי אפשר לישון
כרגע מעיף s23 ואנאבר, עוד שבוע בדיקות נוספות+ אולטרסאונד לכבד. אם הכבד חוזר לעצמו, אחזיר s23 ואנאבר באותו מינון, ואחרי שבוע בדיקות נוספות, בתקווה שהאופטלגין העיף לי את ההורמון לשמיים

מעדכן:
השעה 13:12. מרגיש טוב ברוך השם טפו טפו טפו הולך לאימון. מה יהיה? עוד לא יודע

היה אימון מלא:
בנץ' פרס 120x5x2 (משקל, חזרות, סטים, בהתאמה).
122.5x5x1
122.5x4x1
122.5x5x1
במילים: 2 סטים של 120 הושלמו בהצלחה. לאחר מכן העליתי משקלים ל122.5 והסט הושלם בהצלחה. סט רביעי נחתי פחות מ10 דקות ונכשלתי בחזרה החמישית. סט חמישי עלו כל 5 החזרות. אני מייחס את הכשל בסט הרביעי למעט מדי מנוחה בין הסטים, היות ובסט החמישי (אחרי שהגוף חטף עוד סט) המוט עלה...
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 40x10x4
פרפר: 4x15 השלמת נפח
פשיטת מרפקים כנגד פולי כבד: 10x12
אחלה אימון!!!!
התאמנתי עם סוושאטרט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון אתמול:
פולי עליון 100x8x10
חתירה כנגד פולי 90x10x5
פולאובר השלמת נפח 5x10
פרס 70x5x3, 72.5x3x1. לא היה קשה ה72.5, אבל נמתח לי השריר באמצע, ולא יכלתי להמשיך
הרחקה לצדדים השלמת נפח 4x15
כפיפת מרפקים: 10x10-12
יורד מכל האוראלים, לא ממשיך טרן. כרגע ממשיך טסט מאסטרון בולדנון. מקווה לראות בבדיקת הדם הקרובה שתפקודי הכבד תקינים יותר מהבדיקה האחרונה. אני סיימתי עם אוראלים לסייקל הנוכחי.
אני חוויתי תופעות שלא אציין אותם כתוצאה מתפקודי הכבד הגרועים שיצאו לי בבדיקות הדם, אבל שבוע לפני הבדיקות כל יום צרכתי מינון של 4-6 כדורים אופטלגין ביום. מאמין שיש תרומה כלשהי לכך.
עם זאת, אני מרגיש הקלה בתסמינים מתופעות הלוואי של הכבד, מלבד חוסר תיאבון. כרגע ממשיך רק עם שמנים ובלי טרן.
מקווה שתפקודי הכבד יסתדרו, ואז אחזור לטרן עד סיום הסייקל. אוראלים לא יהיו יותר בסייקל הנוכחי

אימון אתמול:
פולי עליון 100x8x10
חתירה כנגד פולי 90x10x5
פולאובר השלמת נפח 5x10
פרס 70x5x3, 72.5x3x1. לא היה קשה ה72.5, אבל נמתח לי השריר באמצע, ולא יכלתי להמשיך
הרחקה לצדדים השלמת נפח 4x15
כפיפת מרפקים: 10x10-12
יורד מכל האוראלים, לא ממשיך טרן. כרגע ממשיך טסט מאסטרון בולדנון. מקווה לראות בבדיקת הדם הקרובה שתפקודי הכבד תקינים יותר מהבדיקה האחרונה. אני סיימתי עם אוראלים לסייקל הנוכחי.
אני מרגיש לא בריא לעומת מה שהרגשתי כשהייתי טבעי. בהחלט הסטרואידים פוגעים בבריאות. מחכה כבר לסיים את הסייקל, ולחזור להרגשה הטובה, ולמדדים תקינים בבדיקות דם.

איך ההרגשה הכללית אח?
לדעתי זה הדבר הכי חשוב ב סייקל גוף וראש שהוא יחסית במצב נורמלי וטוב יאפשר לך להתקדם בצורה האופטימלית ההתעסקות בתופעות לוואי כל הזמן לדעתי פוגעת בהתקדמות(רק דעה לא הייתי על סייקל אף פעם)
מעבר לזה אתה על 50 פחמימה במקס איך החיטוב מתקדם יש עייפות?
יש הערכה של אחוזי שומן והתקדמות ?

• פותח/ת השרשור
איך ההרגשה הכללית אח?
לדעתי זה הדבר הכי חשוב ב סייקל גוף וראש שהוא יחסית במצב נורמלי וטוב יאפשר לך להתקדם בצורה האופטימלית ההתעסקות בתופעות לוואי כל הזמן לדעתי פוגעת בהתקדמות(רק דעה לא הייתי על סייקל אף פעם)
מעבר לזה אתה על 50 פחמימה במקס איך החיטוב מתקדם יש עייפות?
יש הערכה של אחוזי שומן והתקדמות ?
אני יורד מהחומרים.
הכבד שלי בכזה מצב שאם אמשיך עם הסטרואידים, תוך חודש אני צריך השתלה חלילה.
אני מרגיש פיזית את הכבד שלי כואב.
אני יורד מכל החומרים ולא חוזר עד הודעה חדשה.
הולך להשיג tudka ועוד איזה צמח שיעזור לי לנקות את הרעל מהגוף
החיטוב התקדם מצויין. גדילה בשריר, עלייה בכוח, ירידה במסת השומן. רק שהכבד שלי גוסס, ואני רציני

עוד לא פינקת בתמונות פרונט אבל למה החלטת לרדת מטרן? היית חדור מטרה עליו
ירדתי מהכל.
אני לא נוגע באנאבולים עד הודעה חדשה.
הכבד שלי לא מאפשר לי

הדילר המניאק שלי מנסה לשכנע אותי להמשיך לעשות את הסייקל למרות שראה את הבדיקות, והסברתי לו על המצב וההרגשות שלי

כרגע אין לא חיטוב ולא מסה
כרגע המטרה היא לשמר את הבריאות שלי.
הורדתי חלבון ל0.8x משקל גוף
מעלה פחמימה ל150
לא מתפרע יותר מדי
מוסיף אירובי
שבוע הבא מתחיל pct בעזרת השם

נערך לאחרונה:
אני יורד מהחומרים.
הכבד שלי בכזה מצב שאם אמשיך עם הסטרואידים, תוך חודש אני צריך השתלה חלילה.
אני מרגיש פיזית את הכבד שלי כואב.
אני יורד מכל החומרים ולא חוזר עד הודעה חדשה.
הולך להשיג tudka ועוד איזה צמח שיעזור לי לנקות את הרעל מהגוף
החיטוב התקדם מצויין. גדילה בשריר, עלייה בכוח, ירידה במסת השומן. רק שהכבד שלי גוסס, ואני רציני

ירדתי מהכל.
אני לא נוגע באנאבולים עד הודעה חדשה.
הכבד שלי לא מאפשר לי

הדילר המניאק שלי מנסה לשכנע אותי להמשיך לעשות את הסייקל למרות שראה את הבדיקות, והסברתי לו על המצב וההרגשות שלי

כרגע אין לא חיטוב ולא מסה
כרגע המטרה היא לשמר את הבריאות שלי.
הורדתי חלבון ל0.8x משקל גוף
מעלה פחמימה ל150
לא מתפרע יותר מדי
מוסיף אירובי
שבוע הבא מתחיל pct בעזרת השם
יפה שאתה דואג לבריאות...אעיד על עצמי שמבחינה נפשית ופיזית החומרים חשובים לי יותר מהכול

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית