Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יפה שאתה דואג לבריאות...אעיד על עצמי שמבחינה נפשית ופיזית החומרים חשובים לי יותר מהכול
אני נמצא במצב שאם אמשיך עם החומרים, לא תהיה לי בריאות לדאוג לה, כי אני פשוט לא אהיה פה.
רק כשהגעתי לנקודת קיצון הבנתי שאני הגזמתי בענק עם החומרים.
אמנם גדלתי בטירוף, ותוך כדי התחטבתי, והכוח עלה בצורה מטורפת... אבל זה לא שווה לי את הכבד שלי
בריאות יותר חשובה מהכל אחי
תודה ל @Kicker177 שפתח לי את העיניים להבין שהדילר שלי אכפת לו רק מכסף... ויותר חשוב מהכל, תודה לו על שעצר אותי בזמן. הדילר שלי בטוח שאני צריך להמשיך להזריק, למרות שראה את התוצאות של הבדיקה. אכפת לו רק מכסף.
הדילר שלי מבואס ממש שאני יוצא לpct
הכבד שלי על הקרשים. חייב להציל אותו

אני יורד מהחומרים.
הכבד שלי בכזה מצב שאם אמשיך עם הסטרואידים, תוך חודש אני צריך השתלה חלילה.
אני מרגיש פיזית את הכבד שלי כואב.
אני יורד מכל החומרים ולא חוזר עד הודעה חדשה.
הולך להשיג tudka ועוד איזה צמח שיעזור לי לנקות את הרעל מהגוף
החיטוב התקדם מצויין. גדילה בשריר, עלייה בכוח, ירידה במסת השומן. רק שהכבד שלי גוסס, ואני רציני
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ירדתי מהכל.
אני לא נוגע באנאבולים עד הודעה חדשה.
הכבד שלי לא מאפשר לי

הדילר המניאק שלי מנסה לשכנע אותי להמשיך לעשות את הסייקל למרות שראה את הבדיקות, והסברתי לו על המצב וההרגשות שלי

כרגע אין לא חיטוב ולא מסה
כרגע המטרה היא לשמר את הבריאות שלי.
הורדתי חלבון ל0.8x משקל גוף
מעלה פחמימה ל150
לא מתפרע יותר מדי
מוסיף אירובי
שבוע הבא מתחיל pct בעזרת השם
לא אומר לך מה לעשות או ממליץ אבל הכבד יתאושש שתרד מהאוראלים אתה כבר ב סייקל לדעתי שווה לך לא לוותר על שה ולהמשיך במינון של טסט אפילו פיזיולוגי כמו trt או קצת מעל עד לסיום הסייקל ולנסות לנצל אותו למיטב שלך.
אם קיבלת החלטה זה שלך מבאס מה שקרה לך מקווה שתאושש במהירות.

• פותח/ת השרשור
לא אומר לך מה לעשות או ממליץ אבל הכבד יתאושש שתרד מהאוראלים אתה כבר ב סייקל לדעתי שווה לך לא לוותר על שה ולהמשיך במינון של טסט אפילו פיזיולוגי כמו trt או קצת מעל עד לסיום הסייקל ולנסות לנצל אותו למיטב שלך.
אם קיבלת החלטה זה שלך מבאס מה שקרה לך מקווה שתאושש במהירות.
אחי זה מעבר למה שאתה חושב
הכבד שלי לא טיפה מעל הערכים הנורמטיביים, אלא פי 4 ויותר. הכבד שלי גוסס. אין מילה אחרת. גוסס
אם אמשיך להזריק ולבלוע כדורים אני אצטרך השתלה חלילה

זה נובע מכך שערבבת 234 סוגי אוראלים בשילוב עם תרופות שכשהיית חולה
תשיג טודקה ואני מאמין שתוך זמן קצר הערכים ישתפרו משמעותית
כשניסינו להעיר לך ולהאיר אותך היית בשלך, מקווה שתלמד לקח להבא

לעניין התזונה - אין צורך להוריד ל 0.8, החלבון לא פוגע בכבד, ההיפך, אם אתה רוצה לשמור על מסת שריר אז תצרוך 1.8 חלבון

לעניין התזונה - אין צורך להוריד ל 0.8, החלבון לא פוגע בכבד, ההיפך, אם אתה רוצה לשמור על מסת שריר אז תצרוך 1.8 חלבון
לדעתי גם במצבו באחוזי השומן הגבוהים טוב אם ימשיך חיטוב ותזונה בצורה פחות פאנטית בזמן שיקום הציר יוכל לעזור לו.

• פותח/ת השרשור
לדעתי גם במצבו באחוזי השומן הגבוהים טוב אם ימשיך חיטוב ותזונה בצורה פחות פאנטית בזמן שיקום הציר יוכל לעזור לו.
אני בערך על 16% שומן כרגע, משקל 105
התחטבתי מאוד מאז התמונות האחרונות.
כרגע אני לא מתעסק בחיטוב או מסה, נטו החלמה
רק כדי לסבר את האוזן: אין לי תיאבון ואני דוחף אוכל בכוח כדי להגיע ל2000 יומית. בגלל תפקודי הכבד אין תיאבון בכלל. לא בבוקר, לא בצהריים, לא בערב. אני יכול לא לאכול שלושה ימים ולא אהיה רעב.

ידוע. טעות שלי.
0.8 בגלל שהייתי על 400 יומי. עצה של Kicker, הולך איתה. לסדר את הכבד והכליות חשוב לי עכשיו יותר מכל הכוח והמסה שבניתי בחודשיים האחרונים.

היו לי כאבים בצד שמאל של הבטן, הרגשתי פיזית את הכבד שלי...
אני מאמין שהרעל מתחיל לצאת לי מהגוף, עכשיו יש לי כאבי ראש חזקים.
שפעת קרוב ל10 ימים, כאבים בצד שמאל של הבטן, כאבי ראש...
עצרתי כשהגוף שלי התחיל להיפגע, אבל מאמין שעצרתי בזמן.
לא מתאמן היום ומחר, כואב לי הראש יותר מדי עבור זה
באלי רק לשכב במיטה כל היום.

נערך לאחרונה:
אני בערך על 16% שומן כרגע, משקל 105
התחטבתי מאוד מאז התמונות האחרונות.
כרגע אני לא מתעסק בחיטוב או מסה, נטו החלמה
רק כדי לסבר את האוזן: אין לי תיאבון ואני דוחף אוכל בכוח כדי להגיע ל2000 יומית. בגלל תפקודי הכבד אין תיאבון בכלל. לא בבוקר, לא בצהריים, לא בערב. אני יכול לא לאכול שלושה ימים ולא אהיה רעב.

ידוע. טעות שלי.
0.8 בגלל שהייתי על 400 יומי. עצה של Kicker, הולך איתה. לסדר את הכבד והכליות חשוב לי עכשיו יותר מכל הכוח והמסה שבניתי בחודשיים האחרונים.
תרגיש טוב, יהיה בסדר
אני מאמין שהתיאבון יחזור אליך תוך שבועיים-שלושה

• פותח/ת השרשור
היום באוטובוס מהלימודים הביתה, ישבתי במושב הקדמי מצד שמאל ממש מאחורי הנהג, הסתכלתי במראה וראיתי כמה אני ענק. הכתף שלי נראית כאילו דחפתי לתוך החולצה גרביים או סנטלתי אותה מרוב שזה פשוט ענק, ואמרתי לעצמי "וואו, אני באמת מפלצת".. רוב הנסיעה הרגשתי חרא. בחילות, עייפות, בקושי היה לי כוח להגיד לנהג "תודה" כשירדתי מהאוטובוס, חוסר התיאבון הקיצוני, בתוך העיר לקחתי קו פנימי ועמדתי עד שהגיעה התחנה שלי לרדת, כי זה יחסית קרוב. הרגשתי שאם עוד כמה דקות אני לא שוכב אני נופל על הרצפה. אני מרגיש מותש ברמה אחרת. אין לי כוח לכלום. אין לי אנרגיה. יש לי כאבי ראש חזקים, שיעולים עדיין מהשפעת שלא עברה, צינון (החלק הכי קל) והרגשה כללית פשוט חרא.
בריאות חשובה יותר מהכל.

מבחינת אימונים:
מוותר על 2 האימונים של היום, ומחר.
אני תשוש מדי.
מבחינת תזונה: שתיתי בבוקר ליטר מיץ תפוזים סחוט טרי טבעי 100%
חוץ מזה, לא יכלתי לאכול כלום. אז קניתי 5 בורקס פיצה וקרואסון אחד ואכלתי.
זה הכל להיום במקום הצ'יט הזה
אבל לא יכלתי ללכת לישון על 430 קלוריות יומי, זה קיצוני מדי.
אני אשתדל מחר להכניס קצת חלבון, אבל זה ממש קשה
אכלתי את המאפים בקושי רב... רק את המיץ יכלתי לשתות בכיף...

אני יודע שהביטחון שלי בסייקל בהתחלה ומה שקורה לי עכשיו מוציא אותי לא טוב, אבל המטרה שלי היא לא לצאת צודק וענק שיכול להתחכם... המטרה שלי היא לשתף את ההליך ומה נגרם לי כתוצאה מזה, גם לטובה, גם לרעה.
לכן אני פותח הכל. אומר את כל האמת ורק את האמת. כל מה שכתבתי בלוג הזה אמת ב100%. החל ממשקלי העבודה, המראה שלי, ועד מה שאני מרגיש עכשיו.
מבחינת תוצאות, בואו נדבר רגע על הסייקל
התחלתי 112 קילו 25% שומן 1.80. זו התחלה יפה, עם מסת שריר כבר רצינית על הגוף. עברו חודשיים ואני שוקל 7 קילו פחות (והחל משבוע הבא אני כנראה אתחיל לאבד משקל גוף, מאמין שתוך כמה שבועות ארד ל100 קילו) ואני בערך 15-16% שומן על 105 קילו. איבדתי 10% שומן או כמעט 10% בחודשיים, תוך כדי עלייה בכוח ובמסת השריר בצורה ניכרת.
טסט, מאסטרון, בולדנון, טרן, GH, אנאבר, S23 - הפכו אותי לחיה תוך זמן קצר. השילוב של כל החומרים האלה הקפיץ לי את השריר הכוח לשמיים, יחד עם איבוד רב של שומן
הטרן מעיף את חילוף החומרים לשמיים. תפקודי בלוטת התריס שלי גבוהים (אם כי עומדים בנורמה או חורגים כלפי מעלה במעט).
אני כרגע באמת נראה כמו מפלצת מסה, אבל חייב להודות שעם חולצה נראה טוב יותר מאשר בלי. אם תהיה לי אנרגיה אצלם תמונה של הפרונט, לפני שאתחיל לאבד נוזלים במהלך הPCT. בכל אופן, אם מישהו רוצה פרונט שהוא מציג טיפה פחות ממה שאני עכשיו שיסתכל על ה117.5 בנץ' שהעליתי. עכשיו אני טיפה יותר גדול, טיפה חזק יותר, וטיפה חטוב יותר. זה ההבדל.
בסייקל הזה עשיתי טעויות נוראיות, וסמכתי על הדילר המניאק שלי שלמרות שסיפרתי לו איך אני מרגיש והראיתי לו את התוצאות אמר לי שאני צריך להמשיך בסייקל, ושזה רק בגלל האופטלגין שלקחתי...
בעזרת השם אני אצא מזה, וכרגע אני יורד מהאנאבולים והאנדרוגנים עד להודעה חדשה.
אם לא הייתי עוצר בזמן, הייתי פשוט מת. הגוף שלי פגוע ומבולבל כל כך מכל מה שעשיתי לו, התעללתי בו ברמות... התחלתי להרגיש כבר לא טוב, אנשים העירו לי שהפנים שלי "אדומות" מדי, ובאותו משפט שאני כבר גדול מדי (לפי איך שאמרו את זה, זה נראה כאילו התכוונו שרואים גם בגדילה שלי וגם עליי שאני מאבד מהבריאות שלי)
בעזרת השם שבוע הבא אני יוצא לpct, ומתרחק כרגע מכל חומר. לא מתקרב. לא טסט אפילו. שום דבר, בטח לא משהו אוראלי.

נערך לאחרונה:
היום באוטובוס מהלימודים הביתה, ישבתי במושב הקדמי מצד שמאל ממש מאחורי הנהג, הסתכלתי במראה וראיתי כמה אני ענק. הכתף שלי נראית כאילו דחפתי לתוך החולצה גרביים או סנטלתי אותה מרוב שזה פשוט ענק, ואמרתי לעצמי "וואו, אני באמת מפלצת".. רוב הנסיעה הרגשתי חרא. בחילות, עייפות, בקושי היה לי כוח להגיד לנהג "תודה" כשירדתי מהאוטובוס, חוסר התיאבון הקיצוני, בתוך העיר לקחתי קו פנימי ועמדתי עד שהגיעה התחנה שלי לרדת, כי זה יחסית קרוב. הרגשתי שאם עוד כמה דקות אני לא שוכב אני נופל על הרצפה. אני מרגיש מותש ברמה אחרת. אין לי כוח לכלום. אין לי אנרגיה. יש לי כאבי ראש חזקים, שיעולים עדיין מהשפעת שלא עברה, צינון (החלק הכי קל) והרגשה כללית פשוט חרא.
בריאות חשובה יותר מהכל.

מבחינת אימונים:
מוותר על 2 האימונים של היום, ומחר.
אני תשוש מדי.
מבחינת תזונה: שתיתי בבוקר ליטר מיץ תפוזים סחוט טרי טבעי 100%
חוץ מזה, לא יכלתי לאכול כלום. אז קניתי 5 בורקס פיצה וקרואסון אחד ואכלתי.
זה הכל להיום במקום הצ'יט הזה
אבל לא יכלתי ללכת לישון על 430 קלוריות יומי, זה קיצוני מדי.
אני אשתדל מחר להכניס קצת חלבון, אבל זה ממש קשה
אכלתי את המאפים בקושי רב... רק את המיץ יכלתי לשתות בכיף...

אני יודע שהביטחון שלי בסייקל בהתחלה ומה שקורה לי עכשיו מוציא אותי לא טוב, אבל המטרה שלי היא לא לצאת צודק וענק שיכול להתחכם... המטרה שלי היא לשתף את ההליך ומה נגרם לי כתוצאה מזה, גם לטובה, גם לרעה.
לכן אני פותח הכל. אומר את כל האמת ורק את האמת. כל מה שכתבתי בלוג הזה אמת ב100%. החל ממשקלי העבודה, המראה שלי, ועד מה שאני מרגיש עכשיו.
מבחינת תוצאות, בואו נדבר רגע על הסייקל
התחלתי 112 קילו 25% שומן 1.80. זו התחלה יפה, עם מסת שריר כבר רצינית על הגוף. עברו חודשיים ואני שוקל 7 קילו פחות (והחל משבוע הבא אני כנראה אתחיל לאבד משקל גוף, מאמין שתוך כמה שבועות ארד ל100 קילו) ואני בערך 15-16% שומן על 105 קילו. איבדתי 10% שומן או כמעט 10% בחודשיים, תוך כדי עלייה בכוח ובמסת השריר בצורה ניכרת.
טסט, מאסטרון, בולדנון, טרן, GH, אנאבר, S23 - הפכו אותי לחיה תוך זמן קצר. השילוב של כל החומרים האלה הקפיץ לי את השריר הכוח לשמיים, יחד עם איבוד רב של שומן
הטרן מעיף את חילוף החומרים לשמיים. תפקודי בלוטת התריס שלי גבוהים (אם כי עומדים בנורמה או חורגים כלפי מעלה במעט).
אני כרגע באמת נראה כמו מפלצת מסה, אבל חייב להודות שעם חולצה נראה טוב יותר מאשר בלי. אם תהיה לי אנרגיה אצלם תמונה של הפרונט, לפני שאתחיל לאבד נוזלים במהלך הPCT. בכל אופן, אם מישהו רוצה פרונט שהוא מציג טיפה פחות ממה שאני עכשיו שיסתכל על ה117.5 בנץ' שהעליתי. עכשיו אני טיפה יותר גדול, טיפה חזק יותר, וטיפה חטוב יותר. זה ההבדל.
בסייקל הזה עשיתי טעויות נוראיות, וסמכתי על הדילר המניאק שלי שלמרות שסיפרתי לו איך אני מרגיש והראיתי לו את התוצאות אמר לי שאני צריך להמשיך בסייקל, ושזה רק בגלל האופטלגין שלקחתי...
בעזרת השם אני אצא מזה, וכרגע אני יורד מהאנאבולים והאנדרוגנים עד להודעה חדשה.
אם לא הייתי עוצר בזמן, הייתי פשוט מת. הגוף שלי פגוע ומבולבל כל כך מכל מה שעשיתי לו, התעללתי בו ברמות... התחלתי להרגיש כבר לא טוב, אנשים העירו לי שהפנים שלי "אדומות" מדי, ובאותו משפט שאני כבר גדול מדי (לפי איך שאמרו את זה, זה נראה כאילו התכוונו שרואים גם בגדילה שלי וגם עליי שאני מאבד מהבריאות שלי)
בעזרת השם שבוע הבא אני יוצא לpct, ומתרחק כרגע מכל חומר. לא מתקרב. לא טסט אפילו. שום דבר, בטח לא משהו אוראלי.
כול הכבוד על ההודעה המפורטת ועל כול השיתוף שלך פה ...לפי כול התמונות שהעלת לא נראה שאתה 16 אחוז שומן...אתה נראה יותר....בכול אופן המון בריאות ותמשיך לעדכן במצבך.... מבחינת תזונה חוזר לאכול ללא תפריט/ערכים מסודרים? מבחינת אימונים מה התכנון העתידי?

• פותח/ת השרשור
כול הכבוד על ההודעה המפורטת ועל כול השיתוף שלך פה ...לפי כול התמונות שהעלת לא ה נראה שאתה 16 אחוז שומן...אתה נראה יותר....בכול אופן המון בריאות ותמשיך לעדכן במצבך.... מבחינת תזונה חוזר לאכול ללא תפריט/ערכים מסודרים? מבחינת אימונים מה התכנון העתידי?
בתמונות ששלחתי אז אכן הייתי 20%+. מאז התחטבתי עוד משמעותית. הGH והטרן מחטבים ברמה אחרת.. תוסיף לזה שילוב של גדילה מטורפת, אחוזי השומן צנחו למטה.
מבחינת תזונה... ברוך השם התיאבון מתחיל לחזור לי באופן מועט. אני אכלתי עכשיו 4 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן+ 2 סקופים אבקת חלבון. ממחר אהיה על 2500. פחות מזה אאבד שריר משמעותית היות ואני שוקל עדיין הרבה ויש עליי מסה גדולה, ובעיקר, החומרים עדיין בדם ובלוטת התריס בתפקוד גבוה מאוד כרגע..
בעזרת השם שבוע הבא pct, מוריד משקלים במהלך הpct ומוסיף חזרות. לאחר סיום הpct ממשיך חיטוב עד 12% שומן מקסימום. מעבר לכך מיותר כי אני בעיקר מחפש כוח.
עם הורדת הS23, התפקוד המיני השתפר.

קמתי לפני שעתיים מכאבים עזים בכבד. כרגע אחרי מקלחת. עדיין כואב, אבל פחות.
חשק עז לשתות מים כל הזמן. הרגשה כללית לא טובה. לא מיובש. כל פעם שאני מתפנה אני מייחל שיצאו כבר כל הרעלים מהגוף שלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ערב טוב חברים
ברוך השם, אני שמח לבשר לכם שאני מרגיש טוב יותר.
בעזרת השם מחר חוזר להתאמן, ויום ראשון מתחיל pct.
הסייקל ארך 10 שבועות. מקווה לשמר כמה שיותר שריר.
עד סיום הpct אשמור על מאזן ניטראלי.
ירדתי מכל החומרים לאלתר.

ערב טוב חברים
ברוך השם, אני שמח לבשר לכם שאני מרגיש טוב יותר.
בעזרת השם מחר חוזר להתאמן, ויום ראשון מתחיל pct.
הסייקל ארך 10 שבועות. מקווה לשמר כמה שיותר שריר.
עד סיום הpct אשמור על מאזן ניטראלי.
ירדתי מכל החומרים לאלתר.
החזרת חלבון?
מאזן קלורי נטרלי ב pct ומשם מה הכיוון?

• פותח/ת השרשור
החזרת חלבון?
מאזן קלורי נטרלי ב pct ומשם מה הכיוון?
כרגע על 50 ביום.
אעלה ל80 תכף... אני פשוט לא מסוגל לאכול יותר מדי.. אני רואה בשר, או חלבון כלשהו ובא לי להקיא.. אני מצליח לאכול בעיקר פחמימות.
אני שוקל 103
אני רוצה לעלות ל0.8X משקל גוף לעוד שבוע שבועיים ואז לעלות ל2X
אחוזי שומן נראים נמוכים יותר, אבל זה בגלל שלא אכלתי. לכל היותר אני 15%.
האמת שזה כיף לראות את הקוביות יוצאות החוצה אחרי מקלחת...
אמנם עשיתי טעויות רציניות בסייקל הזה, ואני מתחרט על הטעויות, אבל צברתי כמות רצינית של שריר ואיבדתי הרבה שומן

עדכון:
התחילו לי פצעים בפנים, ובבתי השחי.
חוץ מזה, ישנה ירידה חדה בחשק המיני.
מחר יעברו 10 ימים לזריקה האחרונה.
ממחר מתחיל טמוקסיפן, והחל מיום חמישי גם כלומיד.
שיהיה לנו הרבה בהצלחה בPCT!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בוקר טוב לכולם
יום שני של הpct, עברו 15 ימים מהזריקה האחרונה.
אני על 40 מ"ג נובלדקס. היום יצטרף פרגניל וביום שני אקנה כלומיד, בעזרת השם
העצבים שיש לי הם מטורפים. אימא שלי אתמול נכנסה אליי לחדר והתפוצצתי מעצבים. שלחתי מייל לאחראי של התואר שאני מבקש לבטל את הלימודים שלי, והוא השיב שרוצה לדבר איתי.
עשיתי את זה כדי לפגוע בה, שתדע שהבן שלה לא יסיים תואר. וההשלכות? למי אכפת?!
הגישה היחידה שלי היא שאותי אף אחד לא תופס בביצים, לא מציב לי תנאים, ומי שהולך איתי הולך אך ורק לפי מה שאני אחליט. ואם לא מתאים לו? ביי-ביי!!!
האקסית שלי שלחה לי הודעה והתפוצצתי עליה בקללות שהיא חתיכת זונה ושרמוטה. שלחתי לה שאם היא תתקשר אליי פעם אחת אני אשחט אותה ואת המשפחה שלה.
אני טועה? כן, אני טועה. כרגע אני מרגיש כל כך צודק
היום יש לי מבחן מסכם לסיום קורס מתקדמים א' באנגלית, וזה קורס דחוף וקריטי לסיים, אותו ואז את מתקדמים ב'. איכשהו אימא שלי הצליחה לשכנע אותי בבכי ללכת למבחן. העצבים שיש לי עכשיו הם חזקים יותר מהסייקל הראשון שלי שהייתי בו על טסט 750, דקה 500, טרן 500
אני לא מפחד לאבד כלום. לא קשרים, לא חברים.
הבנאדם שהציל לי את הכבד מהפורום אני נמנע מלדבר איתו כרגע כדי לא להתפוצץ עליו
אני כל היום מריץ את "Talking to myself" של אמינם.
מבחינת אימונים - לא איבדתי כוח. אמנם אני עצבני מאוד אבל האגרסיביות באימונים ירדה משמעותית, צריך לנוח יותר בין סט לסט.
מבחינת גוף - נראה שגדלתי.

תקנה לך קצת ירוק לעשן, כשהחומרים יצאו לגמרי עוד כמה שבועות אתה תחזור לעצמך
ותלמד להבא להקשיב לאחרים ולא להיות בשלך.
אני על 500 טסט נהיה רגיש פי כמה אז בטח שלא אנסה טרן בחיים

• פותח/ת השרשור
אינידקה הולנדי... בתקווה למצוא אותו

דווקא הסייקל הזה הייתי מתון
לא היו תופעות לוואי של עצבים חמורים מהטרן ברוך השם
כן היו תופעות לוואי לא נעימות אבל עצבים פחות
דיברתי על הסייקל הראשון שעשיתי, לפני שנתיים

בוקר טוב לכולם
העצבים שיש לי הם מטורפים. אימא שלי אתמול נכנסה אליי לחדר והתפוצצתי מעצבים. שלחתי מייל לאחראי של התואר שאני מבקש לבטל את הלימודים שלי, והוא השיב שרוצה לדבר איתי.
הגישה היחידה שלי היא שאותי אף אחד לא תופס בביצים, לא מציב לי תנאים, ומי שהולך איתי הולך אך ורק לפי מה שאני אחליט. ואם לא מתאים לו? ביי-ביי!!!
האקסית שלי שלחה לי הודעה והתפוצצתי עליה בקללות שהיא חתיכת זונה ושרמוטה. שלחתי לה שאם היא תתקשר אליי פעם אחת אני אשחט אותה ואת המשפחה שלה.
היום יש לי מבחן מסכם לסיום קורס מתקדמים א' באנגלית, וזה קורס דחוף וקריטי לסיים, אותו ואז את מתקדמים ב'. איכשהו אימא שלי הצליחה לשכנע אותי בבכי ללכת למבחן. העצבים שיש לי עכשיו הם חזקים יותר מהסייקל הראשון שלי שהייתי בו על טסט 750, דקה 500, טרן 500
מבחינת אימונים - לא איבדתי כוח. אמנם אני עצבני מאוד אבל האגרסיביות באימונים ירדה משמעותית, צריך לנוח יותר בין סט לסט.
אבל יצא ממך טרן קצר חח

בוקר טוב לכולם
מה לעזאזל קראתי עכשיו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית