Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
Even עדכן את הלוג המוזרק היציב (Comeback) עם העדכון הבא:

עדכון לוג 18/01/2026

ערב טוב חברים
אז אתמול והיום החלטתי לעשות העמסת פחמימות.
אתמול היה נקי. היום לא. לא מכוון, תכננתי לעשות את שניהם מלוכלך, אבל נשאר לי בשבת רק אוכל נקי בבית.
והיום... הזמנתי פיצה! למעשה, אני אוכל אותה ממש ברגעים אלו.
וגם קולה (רגילה)
ועוד איזה טרנד מגניב של פיצה האט מהימנות של ה35 שקל שלהן
בנוסף, היום היה אימון חזה כבד, עלייה חדה במשקלי העבודה.
אני מייחס את זה גם לטרן וגם להעמסת פחמימות. עשיתי 50 קילו דאמבלים לחיצת חזה שטוחה לעשירייה כמו כלום!
בדרך כלל זה מתחיל להיות קשה על 4547.5, הדאמבלים הכי כבדים במכון עלו כמו כלום!
ובנץ עליון? 120 לשמינייה!
לא ייאמן כמה כוח פחמימות וחומרים נותנים!!!
שמעו, איך אני אוהב להתאמן!!!!!!!!!!!!!!!!

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן
בע"ה מחר חזרה לחיטוב.

קבצים מצורפים

• IMG_20260118_163744.jpg
    IMG_20260118_163744.jpg
    KB 859.9 · צפיות: 34

עדכון לוג 19/01/2026

טרן זה חרא סטרואיד!
טרן הוא מלך הסטרואידים
ככל שעוברים הימים, מרגיש את תופעות הלוואי, וכן את התוצאות המדהימות.
אחרי העמסת פחמימות אני נראה הכי גדול שנראיתי אי פעם, אולי כי העמסתי אתמול 7-8 אלף קלוריות, והפאמפ התפוצץ!
כוח בשיא
מראה בשיא
וגם אם יהיו ימים שאני אוכל תסביכים, אני לא אתרגש! אני אזכור שזה מגיע מהטרן וזה לא אמיתי! כי התוצאות בסוף שוות את זה.
סייקל נוכחי כרגע (תזכורת):
סוסטנון 600 מ"ג
פרימו 400 מ"ג
טרן אצטט 300 מ"ג
הגיעה חבילה אתמול בלילה...

קבצים מצורפים

• 17688375699132250811662560177678.jpg
    17688375699132250811662560177678.jpg
    KB 551.2 · צפיות: 30

עדכון לוג 21/01/2026

צהריים טובים לכולם.
אני על הטרן כבר 14 יום,
אני מרגיש שתופעות הלוואי מחמירות עוד יותר.
העצבים עלו עוד קצת, אבל מתחילים להתייצב. עצם זה שאני גר לבד ושאני לא עובד מול אנשים פיזית פותר לי המון קונפליקטים, התקפי זעם, סטרס (קורטיזול!)
אמנם הטרן מוריד קורטיזול חזק, אבל רוגע נפשי זה חובה.
נשאר על 300 מ"ג ולא משנה כלום,
כנאמר לעיל על הסוסטנון והפרימו - מינון לא משתנה.
באימונים לפעמים יש פחות מוטביציה לבוא אבל באימונים הגוף מרים ומרים חזק, המשקלים נשמרים לחלוטין ב"ה.
והפאמפ הכי טוב שהיה לי בחיים, פשוט וואו
קשר מוח שריר בשיא. שום דבר לא מעניין אותי באימון חוץ מלדחוף משקלים ולפרק אגרסיות על הברזלים.
בחורות הן מאוסות כרגע בעיניי. פשוט לא אכפת לי מהן.
אני מרגיש שלהקפיד על אימונים, חומרים, תזונה, שינה, זה באמת מה שחשוב.
יש יותר ביטחון, פחות סבלנות לאנשים במיוחד באימון, אין לי כוח לאף אחד באמת. אני נחמד ומחייך למי שאומר שלום או לאיזה מבוגר בן 60 שמבקש הדרכה בתרגיל, אבל אין לי באמת כוח לאף אחד.
בא לי פשוט לרצוח את הברזלים כשאני שם.
במהלך האימונים, אני נזכר בדברים בילדות שמעצבנים אותי עד היום בשביל להוציא עוד כוח ממני בביצוע, ואני מתפוצץ במשקלים.
האגרסיות כל כך חזקות, האנרגיות כל כך גבוהות.

הפנים שלי משתנות קצת, כך נראה, כאילו הפנים הופכות פחות עגולות ויותר.. מרובעות
אולי אני סתם מדמיין.

אני מרגיש שהנוזלים מההעמסה מתנקזים לי מהגוף,
מבחינת פחמימה זה 200 גרם ביום אימון (סביב האימון)
ביום בלי אימון 100 גרם פחמימה.
אני אשקל בקרוב, בע"ה.
אעדכן!

עדכון לוג 25/01/2026

צהריים טובים לכולם.
היום הייתי עצבני רצח. ישנתי 8 שעות בלילה, וקמתי מפוצץ אנרגיות ומלא עצבים.
צעקתי על עצמי כשהתארגנתי למכון, לקחתי נשימות ואמרתי לעצמי "כשתגיע למכון תפרוק הכל על הברזלים", וכשהגעתי למכון אפילו לא אמרתי שלום לפקודות קבלה בכניסה כמו בד"כ, הייתי עצבני מדי.
נכנסתי עצבני לאימון, עשיתי אימון חזה כבד, וגם אחריו היו עצבים, אבל פחות.
איזה מבוגר שאל אותי היום "מתי נראה אותך באולימפיה?" עניתי לו שאולימפיה עדיין רחוק ממני, אבל אולי אתחרה במר ישראל 2027
אחרי זה הוא שאל אותי אם אני טבעי, ועניתי לו שלא. ואז הוא אמר לי "אתה נראה טבעי". ואז שאל אותי האם אפשר להגיע לגוף כמו שלי באופן טבעי, ועניתי לו שאולי למישהו עם גנטיקה טובה מאוד זה אפשרי, אבל לא לרוב האנשים - הפוטנציאל הגנטי מגביל אותך בתור טבעי.
אחרי זה הוא גם הסתכל עליי כל הסטים שלי. מטריד קצת.
מה אני אגיד לכם? חפירות ואי-נוחות קצת.
מילא זו הייתה בחורה, אבל גבר? שחרר אחי
מה לי ולך?
תן להתאמן בשקט.
בסדר, הכל טוב.
מחר בע"ה שקילה. מקווה לראות ירידה במשקל משבוע שעבר.
אני רק מזכיר, המטרה היא ירידה של 0.8 קילו בשבוע, אפילו 1 קילו מתקבל - כי יש טרן, שינה, אימונים, תזונה (ובעיקר חלבון!)
אחרי שאסיים חיטוב בע"ה אני ארד מהחומרים לכמה חודשים, חייב ריסט לעצמי.
PCT חזק כמקובל לסייקל ארוך וכבד כמו שלי.
אעדכן, בע"ה.
בשם השם נעשה ונצליח.

קבצים מצורפים

• 622216275_1601112177869426_7196585458782217589_n.jpg
    622216275_1601112177869426_7196585458782217589_n.jpg
    KB 709.9 · צפיות: 76
  • 620633048_2017866002389342_349616695594984256_n.jpg
    620633048_2017866002389342_349616695594984256_n.jpg
    KB 115.1 · צפיות: 73
נערך לאחרונה:

עדכון לוג 30/01/2026

בוקר טוב לכולם.
מ"ג: 107.6
ירידה כבר של כמעט 10 קילו מתחילת החיטוב (הרבה מזה מים מתחילת החיטוב, בואו נהיה כנים).
מבחינת כוח - עלה עוד. היום עשיתי סקול קראשר ל40 קילו שמינייה כרגיל לסט הכבד, וזה עלה די בקלות. אז עשיתי 10. שבוע הבא בע"ה אעלה משקל.
בכללי, למרות הריקון מגליקוגן, האימון ידיים היום היה פשוט... קל
פאמפ מטורף, מבטים מכל פינה, אבל אימון קליל. זורם. גם מה שכבד זרם.
למרות שאני מרוקן מגליקוגן. למרות שאני על 2300 קלוריות יומי במ"ג 107.4
גם אחרי האימון נשארתי עצבני רצח.
אני נמצא עכשיו באיזה שהוא סוג של שיא עבורי, ב"ה, אך הדרך עוד ארוכה.
בינתיים - בע"ה ממשיך חיטוב
עד 100 קילו, עד ה12% שומן!

עדכון לוג 31/01/2026

שבוע טוב לכולם.
מזה יום 23 ימים שהטרן אצטט בסייקל.
מינון טרן עולה ל320 מ"ג.
באופן אישי, כשהדי אייץ בי שלקחתי יצא לי מהגוף (מינון 400 EW הייתי למשך 10 שבועות פחות או יותר) הרגשתי כמה חרא הוא גרם לי. הבנתי שהוא ממש שיחק עם הנפש שלי פנימה, כי האישיות שלי השתנתה, התחלתי לחשוב על ריגושים, משמעות לחיים, למרות שהפרולקטין בבדיקות הדם הראה שהכל תקין כרגע.
אבל כשהוא יצא? זה נעלם. חזרתי לעצמי לרגע. כאילו הכל נהיה קליל יותר, מאוזן יותר.
פחות תנודות רגשיות קיצוניות.
מה שכן, ידעתי שאני לא נכנס להרפתקאות בזמן הסייקל אלא מתמקד בסייקל עצמו, לכן למרות המחשבות על ריגושים, לא עשיתי דבר בנושא.
הטרן משפיע, אבל אחרת.
גם הדי אייץ' בי וגם הטרן נתנו לי עצבים, אבל הטרן יותר.
וגם הרבה יותר כוח וקשיחות.
אני בגרעון קלורי עמוק ומתמשך, מחטב עד 105 בע"ה לפני העמסה הבאה.
בקיצור, ממשיך בכל הכוח.
אעדכן.

עדכון לוג 01/02/2026

צהריים טובים לכולם.
מ"ג: 106.9
ירידה של 11.3 קילו בחודש וחצי חיטוב בינתיים (כולל נוזלים).
כוח? אפס ירידה בכוח. בחלק מהתרגילים המשקלים אף עלו בצורה לא-משמעותית.
אני על 65 שומן ביום (מגיע מאגוזי מלך/ חמאת בוטנים), 150 פחמימה (ביום בלי אימון 100 או 150+ אירובי), חלבון 340.
הורדתי מ360 ל340 כי ירדתי 11 קילו במשקל, אז 340 זה פצצה מבחינתי.
הלחץ דם שלי היום בבוקר היה בשמיים. ישנתי בלילה מעולה, ב"ה, ובבוקר קמתי עצבני בטירוף. הייתי כל כך אנרגטי ועצבני, צרחתי על עצמי בבית כשדמיינתי איך אני תוקף פיזית ומילולית אנשים מהעבר שפגעו בי או שניסו לפגוע בי וגילו שאני לא פראייר בכלל, והרגשתי לחץ בראש.. הרגשתי את הידיים רועדות קצת ושאני מתחיל להסתחרר ועלול ליפול ולאבד הכרה.
ישבתי, נרגעתי, אכלתי, ויצאתי לאימון.
אחרי האימון גם היו עצבים, גם עכשיו ברגע זה הרגליים שלי קופצות, וואי כמה אנרגיות.
אבל העצבים נרגעו משמעותית ב"ה. האימונים פשוט שואבים אותם החוצה.
כהרגלי, באימונים אני נזכר בטראומות מהעבר כדי להתעצבן בטירוף ולשחוט את האימונים!
בדיקות דם בקרוב לראות שהכל תקין.
תוספי תזונה ייכנסו במידת הצורך.
נס קפה ירד לגמרי מהיומיום. הוא פשוט גורם לי לעצבים קשים אפילו יותר.
אני לא צריך קפה בבוקר, הטרן מספיק חזק.
היום במכון כיווצתי ידיים מול המראה (אימון כתפיים היה היום) וראיתי שיש לי סוף סוף גולה בולטת בבייספס, כמו של הבילדרים הגדולים והחטובים.
אבל... זה עדיין בקטנה, כאילו, זה נראה ענק, אבל אין עדיין הפרדות רציניות,
בקיצור, ממשיך חזק בכל הכוח!
בשם השם נעשה ונצליח!

עדכון לוג 05/02/2026

בוקר טוב לכולם, חברים.
יש לי מאמן חדש.
הוא זול יותר מדני אבל לא בטוח בכלל שהוא פחות טוב.
אתמול דיברנו על מה המטרות שלי, והוא אמר לי שכדי להגיע לאן שאני שואף להגיע אצטרך להעלות מינונים.
טרן אצטט נשאר 320 מ"ג
פרימו עולה ל600 מ"ג (במקום 400)
סוסטנון נשאר 600
בעוד כמה שבועות בע"ה ייכנס מאסטרון קצר במינונים גבוהים שיתן פיניש חזק למראה עד סוף החיטוב.
ביום ראשון בדיקות דם (פרופיל הורמונלי), ובאם תתקבל תוצאות חיוביות, ביום ראשון אזריק כבר לפי הפרוטוקול החדש.
גרעון ממשיך חזק. חלבון גבוה. שינה קשה לפעמים, אבל מתמודדים.

עדכון לוג 09/02/2026

בוקר טוב לכולם.
מ"ג: 106.1
ירידה של 900 גרם ב-5 ימים.
קצב מעולה מבחינתי, ב"ה, ממשיך חזק.
מתחילת החיטוב ירדתי 12.1 ק"ג.
הכוח נשמר לחלוטין ב"ה, אימונים ממשיכים חזק.
פרימו עלה ל600 כי בדיקות הדם הראו שכרגע הכל טוב.
אני מרגיש מרוקן ורעב יותר (במיוחד בלילה) ככל שהימים עוברים, אבל התוצאות שוות את זה.
והעמסה אעשה רק כשאגיע ל105 יציב לכל הפחות. ייתכן ואדחה את זה עד 102-103 קילו.
בכל מקרה, ממשיך חזק.
עד ה100 קילו בע"ה.

עדכון לוג 11/02/2026

צהריים טובים לכולם.
מ"ג: 104.4
מופתעים? גם אני!
בשלושת הימים האחרונים ירדתי מ106.5 ל104.4, ירידה של 2.1 ק"ג ב-3 יומיים.
אני מייחס את הירידה החדה במשקל להעלאת מינון הפרימו מ400 ל600 מ"ג.
ב"ה הכוח נשמר לחלוטין, גם עם קצת פחות שינה לפעמים.
על הבוקר אני מרגיש כבר טורבו, עצבני ברמות, דלוק, מדמיין שאני רוצח מישהו, קובר אותו באדמה, או תוקף אותו באלימות מילולית ופיזית. לא סתם אנשים.
בני זונות שמגיע להם לאכול רק חרא.
הכל בגדר דמיון, אבל נהייתי דרוך יותר ומוכן למלחמה יותר בכל רגע נתון כמעט.
הפאמפ שהיה לי היום מהאימון כתפיים היה משהו מטורף, עליתי לאוטובוס, וכולם הסתכלו עליי המומים.
ישבתי באחד המושבים, בזמן שכולם מסתכלים עליי, ואני שם לב שאני לא נכנס בתוך המושב, אלא נופל החוצה, אז לקחתי שני מושבים.
והתחושה הזאת שאתה ענק כולם מסתכלים עליך? זה פשוט מרגיש כל כך טוב.
זה פשוט פשע לא ליהנות מזה כשזה קורה.
אני כבר בגרעון קלורי במשך 20 ימים ברצף, לא רואה סיבה להעמסות בשבוע - שבועיים הקרובים, אולי כשתיכנס משכורת ב-1 בחודש.
בקיצור, ממשיך חזק בכל הכוח בע"ה!!!!
בשם השם יתברך נעשה ונצליח.

על הבוקר אני מרגיש כבר טורבו, עצבני ברמות, דלוק, מדמיין שאני רוצח מישהו, קובר אותו באדמה, או תוקף אותו באלימות מילולית ופיזית. לא סתם אנשים.
בני זונות שמגיע להם לאכול רק חרא.
הכל בגדר דמיון, אבל נהייתי דרוך יותר ומוכן למלחמה יותר בכל רגע נתון כמעט.
התלבטתי אם ואיך להגיב אבל זה מוטיב חוזר בלוג.

נראה שעולם האימונים\פיתוח גוף זה משהו שחשוב לך בחיים. אני מניח שאתה נוקט בצעדים מסויימים כדי להפחית סיכונים שיפגעו לך ביכולת להתאמן, נכון? (מקשיב לגוף אם מרגיש שפציעה מתקרבת, נח מספיק בין אימונים, מקפיד על טכניקה וכו').

אני רוצה להפנות את תשומת הלב שלך לסיכון שעלול להיות יותר משמעותי מכל פציעה אחרת. אם החופש שלך ילקח ממך.
מה יקרה אם הרגשות האלה יתפרצו במקום או בזמן הלא נכונים? יכול להיות פגיעה בבן אדם ויכול להיות אפילו סתם פגיעה ברכוש. כל המרחב הציבורי כיום מצולם ומערכת אכיפת החוק תגיע עם דיעות קדומות נגדך (גבר גדול שלוקח חומרים). תפנה לאיש מקצוע, כמו שפנית בעבר למאמנים שידעו למקסם את היכולת הפיזית שלך, ככה יש מקצוענים שיכולים לעזור לך עם הרגשות האלה ולהוריד את הסיכון שילקח ממך החופש להתאמן לאכול ולקחת תוספים מיוחדים.

התלבטתי אם ואיך להגיב אבל זה מוטיב חוזר בלוג.

נראה שעולם האימונים\פיתוח גוף זה משהו שחשוב לך בחיים. אני מניח שאתה נוקט בצעדים מסויימים כדי להפחית סיכונים שיפגעו לך ביכולת להתאמן, נכון? (מקשיב לגוף אם מרגיש שפציעה מתקרבת, נח מספיק בין אימונים, מקפיד על טכניקה וכו').

אני רוצה להפנות את תשומת הלב שלך לסיכון שעלול להיות יותר משמעותי מכל פציעה אחרת. אם החופש שלך ילקח ממך.
מה יקרה אם הרגשות האלה יתפרצו במקום או בזמן הלא נכונים? יכול להיות פגיעה בבן אדם ויכול להיות אפילו סתם פגיעה ברכוש. כל המרחב הציבורי כיום מצולם ומערכת אכיפת החוק תגיע עם דיעות קדומות נגדך (גבר גדול שלוקח חומרים). תפנה לאיש מקצוע, כמו שפנית בעבר למאמנים שידעו למקסם את היכולת הפיזית שלך, ככה יש מקצוענים שיכולים לעזור לך עם הרגשות האלה ולהוריד את הסיכון שילקח ממך החופש להתאמן לאכול ולקחת תוספים מיוחדים.
לא יקרה אחי
אני על כדורים (ריטלין LA במינון 40 מ"ג) ויודע לווסת את הרגשות שלי.
לכן, כל מה שקורה הוא רק בדמיון, ולא בשליטתי, אבל גם במצבים של חיכוך אני לא מאבד עשתונות אלא מגיב בצורה פרופורציונלית לסיטואציה ובאופן סביר.
מה שכתבתי כאן בא לתאר את איך אני מרגיש, איך זה להיות בסייקל כבד כזה, פשוט המציאות שלי על דפי הפורום.
אבל, זה לא אומר שאפגע במישהו.
מאחר ואתה קורא את הלוג שלי, ודאי ראית שפרסמתי עדכונים בלוג על ריב עם השכנה, ואני בטוח שהיו עוד כאלה שכתבתי.. שים לב שבאף אחד מהמקרים זה לא הסלים לאלימות פיזית.
לגבי איש מקצוע... אתה מתכוון למאמן? יש לי מאמן, פשוט קצת זול יותר מדני.

נערך לאחרונה:
לכן, כל מה שקורה הוא רק בדמיון, ולא בשליטתי, אבל גם במצבים של חיכוך אני לא מאבד עשתונות אלא מגיב בצורה פרופורציונלית לסיטואציה ובאופן סביר.
יפה. תזכור שכל מה שצריך זה פעם אחת, ואז גם אין משמעות לאינסוף הפעמים הקודמות בהן עצרת את עצמך.

לגבי איש מקצוע... אתה מתכוון למאמן?
התכוונתי לגורם רפואי (לא יודע איזה, אבל אני בטוח שרופאת המשפחה תוכל לעזור למי לפנות) שיכול לעזור בלהפסיק את הרגשות האלה במקום שתצטרך להתמודד עם הצורך לעצור את עצמך ולקחת סיכון (גם אם קטן, הוא עדיין קיים) שזה יתפרץ החוצה.

יפה. תזכור שכל מה שצריך זה פעם אחת, ואז גם אין משמעות לאינסוף הפעמים הקודמות בהן עצרת את עצמך.

התכוונתי לגורם רפואי (לא יודע איזה, אבל אני בטוח שרופאת המשפחה תוכל לעזור למי לפנות) שיכול לעזור בלהפסיק את הרגשות האלה במקום שתצטרך להתמודד עם הצורך לעצור את עצמך ולקחת סיכון (גם אם קטן, הוא עדיין קיים) שזה יתפרץ החוצה.
זה מגיע מהטרן אחי, רופאת משפחה לא תוכל להרגיע מערכת עצבים שעובדת על 320 מ"ג טרן שבועי, אבל אני חושב שאתה באמת מודאג יתר על המידה.
זה לא מבטל במעט את ההערכה שלי על התגובות שלך, שברור לי שבאו ממקום טוב.

זה מגיע מהטרן אחי
יכול להיות שטרן זה לא בשבילך? אתה לא מתחרה במר אולימפיה וזה לא הפרנסה שלך, אז יש לך פריווילגיה לשים את הבריאות שלך קודם. חלק מהבריאות זה לקום בבוקר רגוע עם ראש חופשי, בלי להרגיש שאתה צריך לעצור את עצמך ולהתעסק בתחביבים שלך ובאנשים שאתה אוהב.

יכול להיות שטרן זה לא בשבילך? אתה לא מתחרה במר אולימפיה וזה לא הפרנסה שלך, אז יש לך פריווילגיה לשים את הבריאות שלך קודם. חלק מהבריאות זה לקום בבוקר רגוע עם ראש חופשי, בלי להרגיש שאתה צריך לעצור את עצמך ולהתעסק בתחביבים שלך ובאנשים שאתה אוהב.
יכול להיות. וברגע זה אני כותב לך את זה כשאני עם חולצה קצרה בבית ומזיע בטירוף מהטרן, יכול להיות שטרן זה לא בשבילי.
אבל הוא עובד לי מדהים, ואין תקריות אלימות בכלל, ולאחרונה אין תקריות בכלל ב"ה.
הדמיון רחוק מהמציאות הרבה פעמים, גם פה.
בלי קשר, אם דיברת על פנייה לאיש מקצוע, כן הייתי רוצה להבין למה יש לי נטייה לחשוב שאני קטן תמיד.
אז אם כבר, בקטע הזה.

אין תקריות אלימות בכלל
זה לא מדד טוב כי פעם אחת זה כבר יותר מדי וזה כבר עלול להיות מאוחר מדי מבחינת ההשלכות עבורך.
וחוץ מזה זה לא איכות חיים לחיות עם הצורך לעצור את עצמך כל הזמן. אם אפשר להוריד את זה - החיים יהיו יפים יותר, לא?

למה יש לי נטייה לחשוב שאני קטן תמיד
אני לא מומחה אבל כנראה שזו המקבילה הגברית של אנורקסיה שקיימת בעיקר אצל נשים. במקרה ההוא יותר מקובל חברתית לפנות לגורם מקצוע וכך לקבל עזרה בהתמודדות. אבל גברים יותר עקשנים ולא מרגישים בנוח 'להודות' בבעיה. נראה שאתה כבר התגברת על זה ומודע לזה, שזה כבר צעד אחד לכיוון שיפור.

טיפ בשקל אבל בכל זאת - אפשרות אחת היא לנסות ולגדול עוד ועוד. האם יש לזה סוף? ככל שהמסת שריר עולה כך גם יותר קשה להעלות במסת שריר, וצריך לפנות לעזרים חיצוניים עם יותר תופעות לוואי. ריץ' פיאנה כבר לא איתנו.
אפשרות שנייה היא לנסות לשנות את הרגשות. באופן אידאלי להגיע למצב בו אתה שלם עם זה שאמנם לא תהיה מר אולימפיה, אבל אתה כן יכול להיות יותר גדול\חזק מ- 80% מהאוכלוסייה בגילך תוך כדי שמירה על הבריאות.

כנראה הדרך הכי טובה להתחיל זה לקבוע תור אצל רופא.ת המשפחה. לשתף ולשאול מה דעתה. אם אתה לא מרוצה ממנה, תנסה לשאול בקבלה של הקופת חולים שלך על רופא.ת משפחה מומלצת אחרת (ואז להתייעץ איתה או אפילו לעבור באופן קבוע). אם אתה עדיין לא מרוצה תחזור לפה ואולי מישהו יוכל לעזור לך להגיע לבעל מקצוע שכן תתחבר אליו.

זה לא מדד טוב כי פעם אחת זה כבר יותר מדי וזה כבר עלול להיות מאוחר מדי מבחינת ההשלכות עבורך.
וחוץ מזה זה לא איכות חיים לחיות עם הצורך לעצור את עצמך כל הזמן. אם אפשר להוריד את זה - החיים יהיו יפים יותר, לא?

אני לא מומחה אבל כנראה שזו המקבילה הגברית של אנורקסיה שקיימת בעיקר אצל נשים. במקרה ההוא יותר מקובל חברתית לפנות לגורם מקצוע וכך לקבל עזרה בהתמודדות. אבל גברים יותר עקשנים ולא מרגישים בנוח 'להודות' בבעיה. נראה שאתה כבר התגברת על זה ומודע לזה, שזה כבר צעד אחד לכיוון שיפור.

טיפ בשקל אבל בכל זאת - אפשרות אחת היא לנסות ולגדול עוד ועוד. האם יש לזה סוף? ככל שהמסת שריר עולה כך גם יותר קשה להעלות במסת שריר, וצריך לפנות לעזרים חיצוניים עם יותר תופעות לוואי. ריץ' פיאנה כבר לא איתנו.
אפשרות שנייה היא לנסות לשנות את הרגשות. באופן אידאלי להגיע למצב בו אתה שלם עם זה שאמנם לא תהיה מר אולימפיה, אבל אתה כן יכול להיות יותר גדול\חזק מ- 80% מהאוכלוסייה בגילך תוך כדי שמירה על הבריאות.

כנראה הדרך הכי טובה להתחיל זה לקבוע תור אצל רופא.ת המשפחה. לשתף ולשאול מה דעתה. אם אתה לא מרוצה ממנה, תנסה לשאול בקבלה של הקופת חולים שלך על רופא.ת משפחה מומלצת אחרת (ואז להתייעץ איתה או אפילו לעבור באופן קבוע). אם אתה עדיין לא מרוצה תחזור לפה ואולי מישהו יוכל לעזור לך להגיע לבעל מקצוע שכן תתחבר אליו.
לא אחי, המטרות שלי שונות ומרחיקות לכת ממה שאתה מתאר לעצמך

בהצלחה ותזכור תמיד שהכל מצולם ומתועד היום ומבחינת שוטר\שופט הגבר הגדול והמוזרק הוא תמיד אשם, גם אם זו הגנה עצמית.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית