Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
בהצלחה ותזכור תמיד שהכל מצולם ומתועד היום ומבחינת שוטר\שופט הגבר הגדול והמוזרק הוא תמיד אשם, גם אם זו הגנה עצמית.
אל תדאג אחי, אני לא הולך לעשות בלאגן.
אני כבר 4.5 חודשים בסייקל והולך טוב, זה ימשיך ככה בע"ה.
לא יהיו בעיות.
תודה רבה על התגובות, מוערך מאוד.

Even עדכן את הלוג המוזרק היציב (Comeback) עם העדכון הבא:

עדכון לוג 12/02/2026

צהריים טובים לכולם.
מ"ג: 104.3
גובה: 1.80
אני בן אדם אחר לגמרי.
היום במכון, פשוט ראיתי במראה בן אדם אחר לגמרי ממי שהייתי לפני חודש וחצי, או אי פעם.
פעם הערכתי גודל על ידי נפח כללי, אבל עכשיו על 104.3 אני נראה גדול יותר מ118.2.
בנוסף, בלי בגדים אני נראה גדול יותר מאשר עם בגדים. לפני כן זה היה הפוך. הגוף מרשים יותר כשהוא חשוף.
אני מרגיש שהגוף שלי משתנה לטובה כל כמה ימים בצורה ויזואלית, אני כל כך שמח לראות את התוצאות מגיעות ב"ה.
בעוד 15 ימים בע"ה ייכנס מאסטרון לסייקל לפיניש הסופי.
המאמן שלי אמר לי שהוא משער שעל 97 קילו אהיה 12% ולא ב100, אז החיטוב יצטרך להמשיך עוד קצת אחרי שאגיע ל100.
כמו כן, אחרי העלאת המשקל בסקאל קראשר מ40 ל42.5 לשמיניות, הוא גם אמר לי לא להוסיף עוד משקלי עבודה בזמן החיטוב, במיוחד לא במבודדים.
אני מקשיב לו.
ממשיך חזק בכל הכוח בע"ה!!
בשם השם יתברך נעשה ונצליח!

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

עדכון לוג 16/02/2026

צהריים טובים לכולם.
מ"ג: 102.8
המשקל לא אמיתי, הוא משקף ירידה חדה של נוזלים אתמול כתוצאה מפעילות לא יזומה שנוספה לי אתמול מעבר לשגרה הרגילה שלי, אז המשקל היום נראה קצת פחות.
אני אמור להיות בין 103.3-103.5 מחר בע"ה, וזה יתן לי ירידה של 1-1.2 קילו משבוע שעבר.
לגבי האימונים,
הכוח נשמר, אבל אני מרגיש שאני קרוב יותר לכשל מלפני כן. שיותר קשה לי לדחוף/ למשוך/ ללחוץ למספר החזרות כמו מקודם. אני כן מצליח, אין ירידה בחזרות או במשקל באף תרגיל, אבל אני מרגיש שהירידה בכוח קרובה.
איבוד כוח= איבוד שריר.
אני לא יכול להרשות לעצמי את זה.
לכן, אעשה מה שעשיתי בפעם האחרונה שהרגשתי שהכוח בקרוב יתחיל לרדת, אעלה מינון של הטרן בעוד קצת.
עלייה קודמת הייתה מ300 ל-320, והעלייה הפעם תהא מ320 ל-360.
העלייה מתבצעת רק לאחר שקיבלתי אישור לכך מהמאמן שלי.
מבחינת תזונה - 320-340 גרם חלבון יומי, פחמימה לפני אימון בלבד ובימים של אירובי אחרי האימון נוספים שני תמרים מג'הול בננה אחת.
אימונים עדיין 5 פעמים בשבוע.
הסיבה לעלייה של 40 מ"ג ולא 20 כמו העלייה הקודמת, היא שאני כבר בחיטוב עמוק, בגרעון אגרסיבי, ובגרעון רצוף כבר 25 ימים ללא הפסקות!
במידה ותופעות הלוואי יוחמרו בצורה משמעותית מדי, אחזור ל320 מ"ג.

שמח לשמוע שאתה משתפר ולקחת איתך איש מקצוע,
זה חשוב תמשיך ככה ואני מאמין שתשתפר עוד.

עדכון לוג 19/02/2026

ערב טוב לכולם חברים.
הטרן בסייקל כבר 42 ימים.
מ"ג: 100.6
אתמול ישבתי עם המאמן שלי כחלק מהמפגש הדו שבועי שלנו שאני מקבל כחלק מהליווי,
והוא ניסה להבין מאיפה בעצם הירידה מגיעה?
אז בדקנו את התפריט והקלוריות ככלל (יותר נכון הוא בדק), את האירובי, ואז הוא שאל אותי על הקנאביס.
ואז קלטתי שלא עישנתי כבר כמה ימים, אולי אפילו יותר. והוא אמר לי שזה תוצאה ישירה של הורדת הקנאביס, שמחזיק נוזלים תת עוריים על הגוף, הורדת הקנאביס ל-0 הובילה לאיבוד הנוזלים האלה.
בנוסף, האנרגיה השתפרה, במיוחד באימונים, אבל העצבים קשים יותר.
אני מאמין שאחזור לוויד, אבל לא כרגע. לא לחוץ בכלל על זה, בפרט כשאני רואה שהגוף נראה עוד יותר טוב!
ממשיך חזק בכל הכוח בע"ה!
בשם השם יתברך נעשה ונצליח!

עדכון לוג 21/02/2026

קשה לי להירדם.
אני עצוב.
אני בודד.
לא יודע למה אני מרגיש ככה. אולי הטרן, אולי הגרעון, אולי הכל. החיים חרא פשוט, זאת האמת.
מחר העמסת פחמימות נקייה אחרי חודש רצוף בגרעון ממושך וחזק, חודשיים כבר בחיטוב.
ירדתי מ118.2 ל100.0, הגיע הזמן להעמיס.
ב96-97 יסתיים החיטוב בע"ה. זה אומר בערך סוף מרץ.

יש לי דז'ה וו..

אתה נשמע לי בן אדם אינטילגנט , חבל שאתה חוזר על אותן טעויות ולא לומד מהן, זה יתקע בכל דבר בחיים.

תוריד את הטרן לאלתר, אפשר להנות מהתהליך גם ללא טרן, העיקר נפש בריאה.

בנוסף הייתי מוסיף אירובי ודואג לצ'ט מיל פעם בשבוע

יש לי דז'ה וו..

אתה נשמע לי בן אדם אינטילגנט , חבל שאתה חוזר על אותן טעויות ולא לומד מהן, זה יתקע בכל דבר בחיים.

תוריד את הטרן לאלתר, אפשר להנות מהתהליך גם ללא טרן, העיקר נפש בריאה.

בנוסף הייתי מוסיף אירובי ודואג לצ'ט מיל פעם בשבוע
הכל טוב, זה בגלל שהורדתי גראס בבת אחת.
עישנתי אתמול בלילה, אני מרגיש 100% יותר טוב, בכל קנה מידה אפשרי.
ממילא לטרן יש גג עוד 3-4 שבועות והוא בחוץ.

עדכון לוג 22/02/2026

צהריים טובים לכולם.
היום יום שני של העמסת פחמימות, המאמן שלי אמר לי בשני הימים להגיע ל3500 קלוריות ולא מעבר, שהמטרה היא למלא גליקוגן בצורה שתיראה טוב על השריר, לא סתם להתנפח מנוזלים.
אז אני מקשיב לו.
האימון היום היה אכזרי. איזה פאמפ מטורף, כמה כוח, כמה אנרגיות.
הרגעים בהם אני מרגיש הכי טוב זה לא כשאני מעשן או שותה או אוכל.
אלא כשאני במכון. שם הרגעים הכי יפים שיש בכל החיטוב הזה. שם אני באמת מבין כמה אני חיה.
גם ליד המתאמנים הגדולים ביותר במכון, אני אחד הגדולים.
היום ראיתי את המורה שלי לספורט מהתיכון. יצא לי לפגוש אותו לפני כמה שבועות, כשעוד צנחתי חזק במשקל, והוא רמז פעם קודמת על שימוש בחומרים,
והפעם כשראיתי אותו ניגשתי אליו בשיא הפאמפ, ממש התפוצצתי משרירים. זה היה נראה כאילו אני פי 2 יותר גדול ממנו, הרגשתי כמה פלג הגוף העליון שלי ענקי, ביחס לפעם האחרונה שדיברנו. 10 קילו פחות מהפעם האחרונה שנפגשנו, וב"ה אני נראה גדול יותר.
הוא שאל אותי "הכל בסדר? אתה מרגיש טוב?" והרגשתי שהוא לא סתם שואל, אלא מתכוון לומר:
"שמע, אני רואה שאתה על חומרים חזק. תבדוק שאתה לא קורס, שהכל בסדר."
הפאמפ היום היה כל כך חריג, שפשוט הסתכלתי במראה ויצא לי בקול "וואו!!!! איזה פאמפ מטורף!!!!!!" וחיוך מאוזן לאוזן.
אציין שבאימונים אני לוקח לאחרונה יותר זמן מנוחה בין הסטים, מהסיבה שנגמר לי האוויר מהר ואני חייב מנוחה. אפילו כשאני הולך ברחוב בהליכה רגילה אני מתנשף, זה הטרן.
אז יותר מנוחה בשביל שהדופק יסתדר, ואז עוד סט. עובד חלק.
ממשיך חזק בע"ה.
בשם השם יתברך נעשה ונצליח.

עדכון לוג 24/02/2026

יום מנוחה.
מ"ג: 99.8
אני מריח כבר את הסוף בע"ה.
אני מרגיש הרבה יותר ביטחון עצמי להיות בלי חולצה.
זה נראה שפלג גוף העליון ענקי ובטן אסופה וקטנינה, אפילו לא נופלת, עומדת יציב, עם עוד קצת שומן מעליה, אבל אני רחוק מלהיות שמן.
למעשה, אני מרגיש הכי "בילדר" שהייתי בחיים, עם בגדים או בלי בגדים.
הגראס עושה טוב. זה מרגיש שהוא מנחית אותי מהמחשבות האלימות של הטרן וממצבי מלחמה וחרדה בראש על כל סיטאוציה.
אני מעשן אחת לכמה ימים, כי אין באמת צורך כל יום.. ואני גם לא עושה את זה בשביל הכיף אלא בשביל השלווה.
בעוד יומיים הטרן יהיה כבר 7 שבועות בסייקל בי"ה, ואני מרגיש שאני שורף שומן טורבו עליו.
בכללי, אני מרגיש "דלוק" מהטרן. לטוב ולרע.

3-4 קילו לסיום החיטוב.
@McGregor המלצת לי לעשות צ'יט מיל כל שבוע, אתה צודק. אבל רק צ'יט מיל.

פיצה האט אחת לשבוע, מוגבל לפיצה+ קולה גדול+ תוספת, וזהו. כל שאר התפריט כרגיל.
הסיבה לכך נובעת מהעובדה שאני מרגיש כמה ההעמסה שעשיתי עזרה לי למצב רוח.
אירובי אין לי מה להוסיף כרגע כי אני יורד במשקל בקצב טוב מאוד ב"ה ושומר על הכוח ומקפיד על חלבון גבוה ושינה כשהיא לא נדפקת לי מהטרן.
ממשיך חזק בכל הכוח בע"ה.

היום אני יודע שגם אתה וגם @BambaBuilder צודקים לגבי הטרן ושזה לא שווה את זה, אבל אני מכוון מעכשיו לתחרויות בליגה של הפרו ככל והגנטיקה תאפשר לי, ואני הולך לבנות גוף של פרו בע"ה.
אני מתכנן להקדיש את 2026-2027 כולה למחזורי מסה חיטוב עם המאמן שלי, לפני שאשקול בכלל רישום לתחרות כלשהו.

עדכון לוג 25/02/2026

צהריים טובים לכולם.
היום היה אימון כתפיים.
לפני האימון הרגשתי קטן, אבל כשהגעתי למכון והסתכלתי במראה... ראיתי הכל גדול יותר.
יש לי ורידים חדשים בבייספס, בשני הידיים.
אני לא יודע אם זה כבר משתקף בתמונות, אבל במראה רואים בוודאות ורידים בשני הידיים בבייספס.
אני מרגיש כאילו היחס שריר שומן נוזלים משתנה משבוע לשבוע בקטע חזק.
אז אני כבר לא יודע אם אני גדול יותר, קטן יותר, נפוח יותר
לא יודע כבר כלום.
אני פשוט מגיע ומתאמן. אין לי כוח לנבור בזה. די. נמאס לי. אני לא עוצר עד 96-97 קילו וכשמגיע לשם עוצר ויוצא לקרוז של חודש על טסט 300 מ"ג לפי הוראת המאמן שלי.
נמאס לי כבר לספק את האו סי די שלי, ואת הטרן שמגביר אותו פי אלף. זהו! אני לא פוחד לאבד שריר. אני על טרן, פרימו, סוסטנון, ועוד כמה ימים גם מאסטרון ייכנס בע"ה.
יש חלבון גבוה, אימונים כבדים, אין ירידה בכוח.
ממשיך חזק בע"ה

עדכון לוג 26/02/2026

בוקר טוב לכולם.
היום העדכון יחשוף קצת אמת עליי, אני רוצה שתכירו אותי קצת יותר טוב, ותקבלו מענה לחלק מהדברים בשטח שאלתם את עצמכם כשקראתם או כשאתם קוראים ועוקבים אחרי מה שאני מפרסם...
אז היום יום מנוחה, ואני שומע מוזיקה אהובה עליי במיוחד:

קישור לצפייה: https://youtu.be/_iF7lkXKHlA?si=h1S__Y9rtRDK-gIQ

החיבור האפל לעולם הגותי התחיל אצלי עוד מגיל צעיר, הרבה לפני השימוש בסטרואידים תמיד אהבתי את המראה הזה.
בשנתיים שלוש האחרונות, קעקעתי על הגוף שלי מתחת לבגדים קעקועים אפלים וגותים, שנותנים ביטוי למי שאני באמת. הסתרתי אותם מכם, מכולם, כי לא רציתי שידעו את הזהות שלי באמת. כי חשבתי שאני פגום, מוזר, שונה, או רגיש מדי.
היום אני יודע שהראייה שלי על כאב הוא הסתכלות עליו כחלק מהזהות שלי, לא בהכרח משהו שצריך לפתור, אלא שלווה ושקט מתוך החושך.
ובקרוב, אני הולך לעשות קעקוע נוסף, הפעם, כזה שהולכים לראות חזק, ואני מבטיח, שאתם הראשונים שתראו אותו על אמת, עם מתן פירוט על כל פרט ופרט בקעקוע הזה, ומדוע נבחר דווקא באזור זה.
אני עוד שבועיים יורד מהטרן סופית, ועוד חודש יהיה הקעקוע.
זה הקעקוע המתוכנן:

חשוב שתבינו משהו, עברו שש שנים מאז שהתחילה לי המחשבה על לקעקע על עצמי את הזאב המיילל, עכשיו הגעתי לנקודה שבה אני חופשי מהכבלים שכלאו אותי, כי אימא שלי זרקה אותי מהבית, כי התחלתי לגלות את האמת הקשה והמרה לגביה ולגבי בעלה, ולהתעמת מול אלימות פיזית, תדמיתית ורגשית.
אף אחד לא יגיד לי יותר מה לעשות.
ומי שינסה לשלוט בי - אני אעשה לו מה שעשיתי לבעלה של אימא שלי ואימא שלי, השפלה פומבית כתגובה לניסיון השפלה פומבית, ללא רחמים או דיחוי.

הנה הקעקוע המיועד:

קבצים מצורפים

• IMG-20260224-WA0004.jpg
    IMG-20260224-WA0004.jpg
    KB 138.6 · צפיות: 37

בתור חובב קעקועים ובתור אחד שגם מקועקע

רק אמליץ לך לא לקעקע על הצוואר, אזור הצוואר ומעלה זה האזור היחידי שאתה לא יכול להצניע במקרה הצורך, אתה לא יודע מה יהיה איתך בעוד 10-20 שנים

אגב, במה אתה עובד/עוסק?

בתור חובב קעקועים ובתור אחד שגם מקועקע

רק אמליץ לך לא לקעקע על הצוואר, אזור הצוואר ומעלה זה האזור היחידי שאתה לא יכול להצניע במקרה הצורך, אתה לא יודע מה יהיה איתך בעוד 10-20 שנים

אגב, במה אתה עובד/עוסק?
אני עוסק בליווי אקדמי.
עובדתית, אני מוכר לסטודנטים עבודות אקדמיות לתואר ראשון ושני בתחום ההוראה, בתשלום.
הקטע של הקעקוע בצוואר זה כדי לסמל מרד ואנרכיה. גם לממסד עצמו, גם לאנשים שמשתמשים בדת בתור כלי שליטה, ובעיקר, סימון ריבונות על הזהות שלי.
אחרי קעקוע כזה, המשפחה הרעילה שלי תתנדף מחיי כשיבינו שאבד כל קצה חוט לשליטה בי, כי זה הדבר היחיד ממנו הם מונעים.
בכל מקרה, אין לי עניין בעבודות משרדיות או ממשלתיות.

אני עוד שבועיים יורד מהטרן סופית, ועוד חודש יהיה הקעקוע.
כלומר כשבועיים אחרי שתפסיק את הטרן.

שאלתי AI תוך כמה זמן תופעות לוואי מנטאליות של טרן יעברו:
Mental side effects after stopping Trenbolone (tren) generally last for several weeks to several months, with acute symptoms typically peaking in the first 1–2 weeks and emotional instability persisting as the body recovers its natural hormone balance. Because Trenbolone is highly suppressive and has a strong impact on neurotransmitters, recovery can be more intense than with other steroids, often requiring 3–6 months for full hormonal stabilization.

כלומר אתה מתכנן לעשות קעקוע בצוואר בזמן שאתה נמצא בפיק של השפעות הטרן. אולי עדיף לחכות ולראות אם עדיין תרצה?

כלומר כשבועיים אחרי שתפסיק את הטרן.

שאלתי AI תוך כמה זמן תופעות לוואי מנטאליות של טרן יעברו:
Mental side effects after stopping Trenbolone (tren) generally last for several weeks to several months, with acute symptoms typically peaking in the first 1–2 weeks and emotional instability persisting as the body recovers its natural hormone balance. Because Trenbolone is highly suppressive and has a strong impact on neurotransmitters, recovery can be more intense than with other steroids, often requiring 3–6 months for full hormonal stabilization.

כלומר אתה מתכנן לעשות קעקוע בצוואר בזמן שאתה נמצא בפיק של השפעות הטרן. אולי עדיף לחכות ולראות אם עדיין תרצה?
מקבל.
לא מזריק יותר טרן. היום הוזרק 90 מ"ג טרן, 300 מ"ג סוסטנון ו300 פרימו. טרן לא יהיה יותר.
זהו. נגמר.

כל הכבוד לך על ההתמדה, העבודה הקשה שאתה נותן וגם כמובן שהלכת למאמן.
שיהיה לך המון בהצלחה עם כל החיטוב שתהיה מבסוט מהתוצאה הסופית!
אני בעצמי מנסה לחזור לחיטוב לאחר שקצת הרסתי הרבה ממה שעשיתי מאכילה רגשית(תקופת מבחנים נוראית), אשתדל לחזור 100% להכל ולתת בראש כמוך.

כל הכבוד לך על ההתמדה, העבודה הקשה שאתה נותן וגם כמובן שהלכת למאמן.
שיהיה לך המון בהצלחה עם כל החיטוב שתהיה מבסוט מהתוצאה הסופית!
אני בעצמי מנסה לחזור לחיטוב לאחר שקצת הרסתי הרבה ממה שעשיתי מאכילה רגשית(תקופת מבחנים נוראית), אשתדל לחזור 100% להכל ולתת בראש כמוך.
ריטלין LA אחי
איתו הכל יותר קל בחיטוב, תאמין לי
אני לא מרגיש את הגרעון עליו רוב הזמן
תודה רבה!! מעריך מאוד!

מקבל.
לא מזריק יותר טרן. היום הוזרק 90 מ"ג טרן, 300 מ"ג סוסטנון ו300 פרימו. טרן לא יהיה יותר.
זהו. נגמר.
מקווה שתעמוד בזה חח
אני מבין את כל הקטע עם הטרן שזה אשכרה Love and hate relationship. מצד אחד זה החומר הכי טוב שיש אבל מצד שני זה רע מאוד לגוף. אני אומנם בדרכי לרדת מחומרים לכמה שנים(צריך לעשות בדיקת פוריות וכל הנלווים) אבל גם שאני אחזור בעתיד, אני יודע שזה לא שווה בסופו של דבר לקחת טרן.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית