Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
WhiteBoy עדכן את הלוג לוג סייקל מסה (Comeback) עם העדכון הבא:

עדכון לוג 05/10/2025

צהריים טובים לכולם.
אני יודע שאמרתי שהשבוע אתחיל ABC, אבל החג באמצע נופל לי לא טוב עם השעות של האימונים שלי, לכן, בע"ה אחרי החגים אתחיל ABC
אימון היום (A כבד):
סקוואט: 5x5x115 - כבד - עלייה במשקלי העבודה. עלייה חדה בכוח. בל בשליטה מלאה. תכננתי לעשות 110 אבל כשנכנסתי ל2 חזרות חימום על 110 לפני תחילת הסטים, זה עלה כמו כלום, אז החלטתי בסוף לעשות 115 היום.
לג פרס: 5x8-10x320 - עלייה חדה בכוח. כבד.
פשיטות ברכיים במכונה: 5x12x97.5 - אם היה משקל גבוה יותר במכונה, הייתי עושה אותו.
בנץ' פרס: 5x15x80 - קל, אחלה פאמפ.
בנץ' פרס עליון: 5x15x60 - קל, אחלה פאמפ.
פרפר השלמת נפח: 5x15 - קל, אחלה פאמפ. דגש על כיווץ מלא של החזה בכל חזרה.
פשיטות מרפקים כנגד פולי: 6x12x32
פשיטות מרפקים כנגד דאמבלים: 4x12x15
יצאתי בלי טיפת אנרגיה. אין טיפת דלק בשרירים. הרעב התחיל בקטנה באמצע האימון, ואני גמור מעייפות.
היום בזמן המנוחה בין הסטים בבנץ' פרס עליון, דיברתי עם @Or-- בקול רם על סטרואידים, תופעות לוואי, סכנות, השפעות, כוח, מסה, וכיוצא באלו.
אחר כך, הוא יצא (סיים אימון כשדיברנו) ואז חזרתי לבנץ' עליון, וראיתי שכל המכון מסתכל עליי, שמעו את השיחה חחחחחח
העליתי מינונים. סוסטנון עלה ל600, ננדרולון ל400. לא יעלה יותר.
אימון פגז, פאמפ מטורף, חזק מאוד, עוצמתי, ולמרות שלא היה לי טיפת גליקוגן בשרירים בסיום האימון, נראיתי פשוט מפלצת מסה.

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

עדכון לוג 06/10/2025

לפני שאכתוב את האימון של היום, אציין שהמכון היה מפוצץ והגעתי יחסית מאוחר ממה שאני רגיל, ועוד המכון נסגר היום ב14:00. כך שהיה לי שעתיים להתאמן.
אימון היום (B כבד):
פולי עליון באחיזה רחבה: 5x6-8x110 - עלייה במשקלי העבודה. טווח תנועה מלא+ כיווץ מלא של הגב.
פולי עליון באחיזה צרה: 5x8x110 - עלייה במשקלי העבודה. טווח תנועה מלא+ כיווץ מלא של הגב.
חתירה במכונה כנגד פולי: 5x10x100 - ניסיתי 110, טווח התנועה היה מלא ברוב החזרות, אך לא הגעתי ל8 חזרות מינימום עם טווח תנועה מלא+כיווץ מלא של הגב, אז נשארתי על 100, והסטים של ה110 לא נחשבים מבחינתי.
בנט אובר רואו: 5x10x100 - כבד. עלייה במשקלי העבודה.
אוברהאד פרס: 3x5x67.5, 2x5x65, 2x3-5x65. עשיתי 3 סטים של 67.5, ואז נותרו לי עוד 2, והמכון היה קרוב לסגירה, והייתי צריך לעשות גם פרפר הפוך, הרחקה לצדדים, כפיפות מרפקים, פטישים, שרגאס, בטן.
לכן, הורדתי ל65 ונחתי 3-5 דקות בין הסטים, כשבסט השביעי נחתי 7-8 דקות, וצלחתי עליו 3 חזרות על 65. הסיבה לעלייה במספר הסטים הוא כי לא עשיתי את כל הסטים כבדים מסיבות לוגסטיות של זמן (5X5X67.5 - כך תכננתי), אז רציתי בכל זאת לתת קצת נפח, למרות שזמני המנוחה היו די קצרים, בשביל שלא תהיה ירידה בנפח, והייתי צריך את זה.
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 5x12
כפיפות מרפקים כנגד מוט: 4x10-12x32 - עלייה במשקלי העבודה.
האמר קרל לברכיאליס: 2x12
אחרי זה העיפו את כולנו מהמכון.
לא הספקתי שרגאס, עבודה על בטן, וגם לא את הנפח שתכננתי לבייספס. אשלים את העבודה בבטן עכשיו, בבית.
למרות הכל, אני מרוצה בטירוף. שברתי שיאים בפולי עליון באחיזה רחבה וצרה, ובבנט אובר רואו, וגם בכפיפות מרפקים. 4 שיאים באימון אחד!
הייתי כל כך עמוק בזון, האנרגיות מהסטרואידים בערו בי, פשוט התפוצצתי על הברזלים, וזה היה מטורף.
כמה אגרסיות עפו על המוט! וואו! והקטע שכשאני לא באימון כן יש עצבים בקטנה, אבל כשאני באימון - אני מרגיש שאני על כוכב אחר, והכל מתפוצץ באימון על הברזלים, האימון היום היה אש מבחינתי! אש! אש!
והפאמפ? רק מתחזק משבוע לשבוע! אני מתחיל להרגיש כמו חיה רעה כשאני מתאמן.
שיהיה חג שמח ואנאבולי לכולם 😃

עדכון לוג 08/10/2025

צהרייים טובים לכולם.
אני בסייקל כבר 16 ימים, מה22/09
אני מרגיש שאני גדל, שאני נכנס לסוג של פיק, והידיים שלי גדלות, הכתפיים, החזה, הגב.
אתמול כשיצאתי מהמקלחת, ראיתי שהכתפיים נראות עבות וגדולות יותר, כאילו מקבלות צורה קשיחה, ורחבה יותר, כאילו הן יוצאות יותר החוצה, והרגשתי גם את הטרפזים מתפוצצים לי. הטרפזים מקבלים צורה וגדלים, וכן כתף אמצעית/אחורית שהוזנחה במשך שנים רבות מציגה גדילה.
הביטחון העצמי בשמיים, האנרגטיות בשיא, כמה כוח ומוטיבציה יש!
בעקבות כל האמור לעיל, ובעקבות זה שאני מרגיש שאני מתאושש מהר מאוד ואני יכול לדחוף עוד נפח, החלטתי לפצל את התוכנית שלי מוקדם יותר לABC, למרות חג שמחת תורה שיחול בשבוע הבא בע"ה.
אימון היום: A (כבד+נפח)
בנץ' פרס: 4x5x115, 1x4x115, 5x8x90- עלייה במשקלי העבודה. עשיתי 110 לחמישייה בסט הראשון, כי הרגשתי לא מאה אחוז לגבי הבנץ' כשהרמתי את ה60, וה80 לחימום. על 100 בחימום זה הרגיש טוב יותר, שהמפרקים והשרירים מתחממים, אז אמרתי שאעשה 110... וה110 עלה בקלילות, חמישייה קלה. אז העליתי ל115. ואז, 3 סטים של 115 מוצלחים, כבדים, ובסט החמישי הרגשתי שיש לי מספיק כוח אחרי 4-5 דקות מנוחה ונכנסתי, ונכשלתי בחזרה האחרונה.
אני מייחס את הכשל בסט האחרון (הכבד) לכך שלא נחתי מספיק, הסטרואידים נותנים תחושה של פחות עייפות בין הסטים, אבל הם עלולים לתעתע, כי אם הייתי מחכה עוד כמה דקות אני בטוח שלא היה כשל בחזרה החמישית, אבל אני לא מתרגש.
לאחר הסטים הכבדים, עשיתי 5 סטים על 90 קילו ל8 חזרות, בשביל עוד נפח, וזה בעצם אחד השינויים בתוכנית.
בנץ' פרס עליון: 5x10x82.5 - די בהלם שהצלחתי לדחוף את זה אחרי 10 סטים של בנץ' פרס, ועוד היה לי כוח לעוד...
פרפר השלמת נפח: 5x10-12x100 - כיווץ מלא של החזה, טווח תנועה מלא כמובן.
לחיצת חזה באחיזה צרה (טרייספס): 4x10x85 - קליל.
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 4x10x32 - פגז. שני סטים עם חבל, ושניים עם מוט ארוך, אחיזה צרה כמובן.
פשיטות מרפקים כנגד דאמבלים בישיבה: 4x10-12x15 - מרגיש קל יותר מאימונים קודמים.

מחר אימון B - גב, יד קדמית
וביום שישי C - רגליים, כתפיים
שרירים גדולים יקבלו 20 סטים באימון (גב, חזה, וכו,), שרירים בינוניים (כתפיים) יקבלו 14-15 סטים באימון, שרירים קטנים (טרייספס בייספס יקבלו 12 ו-10 סטים, בהתאמה).
2 אימונים כבדים בשבוע, 5-6 אימונים בשבוע (תלוי בהתאוששות), פרוגרסיב לוד על ידי העלאה במשקלי העבודה ישמש אינדקציה להתחזקות, לצד בדיקת היקפים אחת לחודש.

יש כל כך הרבה כוח לדחוף, כל כך הרבה עוצמה. אני מרגיש שאני יכול לעשות עוד אימון עכשיו, ואני לא מגזים!

עדכון לוג 09/10/2025

תמונה עדכנית מהיום, תחילת האימון.
מ"ג: 103.5
עלייה של 1.5 קילו ב17 ימים, והיקף יד כמעט 41 קר.

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

וגם shot של סוסטנון ננדרולון.

קבצים מצורפים

• IMG_20251009_112640.jpg
    IMG_20251009_112640.jpg
    2.1 MB · צפיות: 152
  • IMG_20251009_102540.jpg
    IMG_20251009_102540.jpg
    1.4 MB · צפיות: 132

עדכון לוג 11/10/2025

ערב טוב.
היום הייתי עצבני בטירוף. עמדתי מול המראה ודמיינתי אנשים שאני מדמיין שהם אנשים לא נחמדים ושהם עלולים ליזום עימות מילולי נגדי, או אנשים שהתעמתתי איתם בעבר,
ודמיינתי שאני צועק עליהם ומצאתי את עצמי צועק מול המראה בכעס.
אחרי זה הלכתי לחד"כ, נתתי שאט של 100 מ"ג ננדרולון (400 EW כמו שאתם יודעים, לצד 600 מ"ג סוסטנון EW), והרגשתי טוב יותר.
האווירה של חדר הכושר, המכשירים, רק מלעמוד בכניסה הרגשתי שאני מרגיש טוב יותר, ואת הכעס מילא תחושת ההתרגשות לקראת הזרקת הננדרולון שהתרחשה כמה דקות לאחר מכן.
אחרי זה, חזרתי הביתה. עכשיו אני רגוע. ב"ה הכל טוב.
העיקר עבורי זה שלא רבתי עם אף אחד באמת, כל המחשבות על עימותים נשארו אצלי רק בראש, ברוך השם...
השבוע במכון, בתחילת השבוע מישהו שאל אותי כמה אני לוקח, ושאלתי אותו: "למה אתה שואל? רואים?", והוא ענה לי "כן, קצת, מתחילים לראות."
בנוסף, ביום חמישי הסתכלתי על המראה והתלהבתי מהגודל, הרבה זמן לא נראיתי ככה קשיח
והיה שם מישהו שאמר לי: "גדלת המון בזמן האחרון."
בטח שמתם לב שלא דיווחתי לכם כבר כמה אימונים.
אז אגיד לכם, האימונים ממשיכים כרגיל, מתכונת ABC עם נפח מוגדר מראש, לצד חלוקה של נפח/ עצימות, כשהעצימות תהיה 3 פעמים בשבוע של עבודה כבדה (A, B, וC - אחד כבד בשבוע, אחד נפח, מלבד C (רגליים כתפיים) - אחת לשבוע בכלל - כבד
משהוספתי גם סטים עם 20-30 טווחי חזרות, ובין 0-30 שניות מנוחה, לחלק מהתרגילים המבודדים, בפרט על הטרייספס, הבייספס, והברכיאליס.
אין לי מה לעדכן כל אימון, משקלי העבודה לא עפים 5-7.5 קילו בבנץ' בשבוע כמו על טרן.
תמונות יהיו מעת לעת.
העליתי כבר כמה, כמו שראיתם.
בע"ה אמשיך להקפיד ללא הרף על התזונה, השינה, האימונים.
יש לי עד דצמבר להריץ את הסייקל הזה, ובקרוב צפויה בע"ה להתחיל הגדילה הדרמטית, הגדילה שכולם בחד"כ המומים ממנה כשאתה בסייקל רציני, ולה אני מחכה.
שיהיה לכם שבוע טוב 😃 מועדים לשמחה

עדכון לוג 14/10/2025

ערב טוב לכולם.
מ"ג: 104.5
עלייה של 2.5 קילו ב22 ימים.
זוכרים שאמרתי לכם שהיקף היד עלה מ39 ל40.5?
אז עכשיו היקף היד הוא 41.
22 יום בתוך הסייקל
שבוע רביעי התחיל היום!!
אימונים כרגיל, משקלי עבודה עלו משמעותית. בכפיפות מרפקים עליתי מ30 ל-35 קילו, הרחקות לצדדים מ9 קילו עולה ל12 קילו.
בע"ה מחר בנץ' כבד, מקווה לשבור שיא ולעשות 117.5 5X5
היום הוזרק ננדרולון 100 מ"ג.
תדירות זריקות של הננדרולון הקצר היא יום כן יום לא, וסוסטנון ראשון וחמישי.

WhiteBoy עדכן את הלוג המוזרק היציב (Comeback) עם העדכון הבא:

עדכון לוג 15/10/2025

ברכת אחר הצהריים טובים לכולם.
האימון היה פגז, מטורף, טרם עליתי ל117.5 בבנץ' אבל עליתי ב115 ל6 חזרות לסט. שבוע הבא אני מאמין שיהיה 117.5
מבחינתי, הבנץ' התחזק, כי מספר החזרות עלו לכל הסטים.
כמו כן, הבנץ' העליון התחזק ועלה ל87.5 ל8-10, אחרי 10 סטים של בנץ' (5 כבדים, 5 נפח, לא כולל חימום כמובן...)
הפרפר עלה ל110 קילו.
פשיטות מרפקים בדאמבלים בקרוב אעלה ל17.5 לכל דאמבל, ה15 מתחיל להרגיש קל מדי.
זה מבחינת האימונים.
מבחינת ההורמונים, אני נהייתי קצת רגיש יותר. ההורמונים התחילו לשחק בי בנפש קצת, אבל זה בסדר, אני לא מתרגש.
אני מרגיש טוב, ברוך השם, פשוט טיפה יותר רגיש לכל דבר. שם לב לדברים קטנים יותר, כשבתחילת הסייקל לא שמתי לב.
בקרוב בדיקות דם שיכללו פרופיל הורמונלי, אני מתכנן להביא ארימידיקס מהדילר שלי בהצעת @Or-- , בלי קשר לדוסטינקס שיש לי כבר.
אחרי בדיקות הדם המלאות, אוכל לדעת האם בפרולקטין והאסטרדיול

כנסו ללוג המלא כדי לראות את כל העדכון.
בטעות פרסמתי את העדכון לפני שכתבתי הכל, וערכתי אותו, ועל ידי לחיצה על "לקריאת עדכון בלוג המלא - לחצו כאן" תראו את כל מה שכתבתי.
מתנצל מראש על חוסר הנוחות.

משקלי עבודה נוספים שעלו:
סקוואט 5x5x120 עוד 10-15 קילו כבר אצטרך חגורה. בקרוב אזמין.
לג פרס: 350x4x8-10
אני גדל כמו משוגע, מישהו במכון אתמול (היה פעם המנהל של הסניף שלנו) הזכיר את דני קגנוביץ וקובי יפרח, ואמר לי שזה נראה שאני בדרך לשם.
עצם זה ששמו אותי באותה רשימה עם שני הגדולים האלה מחמיאה לי, בפרט כשזה היה פומבי...
אני מרגיש שאני הולך בדרך הנכונה. הסייקל בועט!!!
גם כוח וגם מראה חיצוני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

עדכון לוג 18/10/2025

ערב טוב חברים.
נרגעתי...
אני לא אחפש את הפקידה הזאת בחד"כ, פשוט לא אדבר איתה מילה.
אבל אני מבטיח שאני לא אשתוק לה אם היא תיגש אליי ותנסה לעשות פוזות.
אבל בכל מקרה, אני לא אגזים ואקצין, ולא אגיד לה את הדברים שכתבתי פה היום, דברים קשים מאוד.
כמובן שהמילים הללו לא נאמרו במכון, אליה או למאמן שדרכו הוגשה התלונה...

סוסטנון 600 ננדרולון 400 EW אלה מינונים גבוהים, גם אם בעבר הייתי על יותר חומרים ובמינונים גבוהים יותר, זה עדיין גבוה.
אני צריך לקחת את זה בחשבון, ולא לקחת החלטות פזיזות, גם אם איזו פקידה שחיה בסרט ניסתה לגרום לי לעזוב את המכון או לפגוע לי באגו, כדי שיהיה לה שקט...
לא סתם שיניתי את שם הלוג ל "המוזרק היציב", כשבעבר, כשפתחתי את הלוג הייתי "המוזרק הדיכאוני", עוד לפני הסייקל - הייתי אחרי טראומות רבות טריות, והרבה כאב, הרבה סבל.
אני ממשיך רגוע, ואדע להתמודד בע"ה עם כל סיטאוציה, בלי לרדת למקומות כאלה.
ואני שמח שלא דיברתי ככה לפקידה, או שאמרתי מילים כאלה בכלל במכון.

עדכון לוג 19/10/2025

אחרי אימון נפח היום A (חזה יד אחורית), מחר B כבד (גב, יד קדמית) גב, בע"ה.
תמונה עדכנית שצולמה לפני כמה דקות.

הנה התמונה.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-10-19 at 18.24.14.jpeg
    WhatsApp Image 2025-10-19 at 18.24.14.jpeg
    KB 91.1 · צפיות: 118

עדכון לוג 20/10/2025

תוצאות בדיקות הדם הגיעו.
הכל תקין מלבד הפרולקטין, גבוה מדי.
מחר ייכנס דוסטינקס לסייקל, חצי כדור בשבוע.
בדיקות דם נוספות בעוד כ-3 שבועות.

בזמן האחרון, הפכתי אדיש יותר. קר יותר. פחות אכפת לי מדברים כל כך..
אני לא מתרגש.. אני פשוט פועל באופן מסוים, מופעל.
גם יש ירידה באנרגיה המינית, גם במכון כשאני קולט מבטים של נשים עליי - אני לא נהנה מזה כל כך.. זה נחמד, אבל פחות מלפני כן...
ידעתי שהפרולקטין שלי גבוה...
400 מ"ג ננדרולון זה מינון גבוה, שגורם לתופעות לוואי, לצד תוצאות מדהימות בע"ה.
המטרה העיקרית שלי בסייקל הנוכחי הוא לצבור כמה שיותר שריר.
ו-600 סוסטנון 400 ננדרולון קצר EW זה מתכון לגדילה רצינית, עם כל תופעות הלוואי.
וגם בהן, אפשר לטפל, או להתרגל, משתמשים אמיתיים יודעים שזה תמיד גם וגם.

נערך לאחרונה:

עדכון לוג 21/10/2025

צהריים טובים, חברים.
אימון C היום (כתפיים, רגליים, יד אחורית)
אוברהאד פרס: 4x5x70, 1x4x70 - עלייה במשקלי העבודה. כשל בחזרה האחרונה בסט החמישי.
למרות שהמשקלים עולים, וגם החזרות הכבדות ביותר,עולות עם פחות מאמץ מלפני הסייקל, למרות שהמשקלים עולים, ברוך השם.
פרפר הפוך: 5x15x37
הרחקה לצדדים עם דאמבלים: 5x10-12x12.5
סקוואט: 5x10x100 - קליל.
לג פרס: 5x12x260 - קליל
פשיטות ברכיים במכונה: 4x15
פשיטות מרפקים עם דאמבלים מאחורי הראש בישיבה: 4x15-20
לחיצת חזה באחיזה צרה כנגד מוט: 4x15-20
פשיטות מרפקים כנגד פולי: 6x20-30 על מוט צר, ואחד רחב יותר עם אחיזה צרה. משקלים קלים.
תכננתי לעשות 67.5 אוברהאד פרס, אבל כשנכנסתי לחימום של שתי חזרות על המשקל הזה, זה עלה בקלות, כאילו זה 60 קילו.
אז העליתי ל70 והייתי מוכן להתאכזב, אבל הצלחתי, ב"ה. הסט הראשון והשני עברו בקלילות, סט שלישי והלאה בר נהיה קשה יותר, הרגשתי שאני מתעייף, מתחיל להתרוקן מגליקוגן מהמשקל הכבד.
היום הוזרק ננדרולון 100 מ"ג, וחצי כדור דוסטינקס.
בע"ה בשבוע הבא קנייה של שאר הסייקל.

יש לי עד ה20-22/12 להריץ את הסייקל הזה לפני הירידה מהחומרים, ואני הולך להמשיך להתאמן חזק, ולא לוותר, גם אם החומרים משפיעים.
אני מרגיש מצוין כרגע, ברוך השם.
אעדכן.

הסיבה שהכנסתי יד אחורית באימון C הוא כי אני מאמן ידיים בנפח גבוה יותר.
הן קטנות יחסית לעומת החזה, הגב, הכתפיים. אני שואף להגיע להיקף יד 45 עד סיום הסייקל, בע"ה.
באחד הסייקלים המתקדמים שלי לפני שנתיים הייתי שם או קרוב מאוד לשם, עם ננדרולון וטרן ביחד (מתכון לאסון, ועוד במינונים גבוהים שלהם וגם של הטסט).
יום 29 בסייקל, היום התחיל השבוע החמישי.
היום הוזרק 100 מ"ג ננדרולון, ונלקח חצי כדור דוסטינקס.
מ"ג: 105
1.80

נערך לאחרונה:

עדכון לוג 22/10/2025

בוקר טוב לכולם! 😄
אתמול נלקח חצי כדור ראשון של דוסטינקס, וזמן קצר לאחר מכן הרגשתי שהרגש חוזר לאט לאט, והיום בבוקר - חזרתי לעצמי! אני מרגיש מעולה, שמח!
סוף סוף אני מרגיש!
אפילו האגרסיות שלי הן יותר כיפיות מלשקוע בחוסר רגש כמו הבנקים, אנשי עסקים, עורכי דין.
אבל אל תתבלבלו, האגרסיות הן דרייב חיובי, לא עצבים על אנשים, ואם יש כאלה, אני מרשה לעצמי לפוצץ אותם באימון על המוט.
בנוסף, עברתי לחד"כ אחר, לפרופיט.
המכשירים חדשים לגמרי, כי המכון נפתח בסך הכל לפני שלוש שנים - ואפשר להתאמן שם חזק, האקוסיטקה במקום מאפשרת לצרוח מבלי שזה יישמע מוגזם, לעומת מה שחוויתי בספייס...
וגם, שם אנשים באים יותר ברעל על המשקלים ויש שם מלא gym bros, בעוד בספייס זה מרגיש יותר אווירה של בית קפה עם הרבה מכשירי אירובי, ושם הגישה היא יותר "רגועה", והאקוסיטקה לא משהו. אם אני צורח בזמן החג פרס, כל המכון ישמע. בפרופיט לא.
בפרופיט גם החד"כ הרבה יותר רחב וההשקעה שם היא יותר במשקולות ופחות "חצי מכון רק אירובי", וככה צריך.
בפרופיט אנשים באים לרצוח את המשקלים, או מעודדים את חברים שלהם לרצוח אותם, ואני מעדיף חדר כושר כזה.
חוץ מזה, המכשירים שם הרבה יותר חדישים וטובים, יותר נוח לתפוס, למשוך, לדחוף, ללחוץ.
בנוסף, יש גם מאמנים! בספייס אם יש מאין זה אחד בקבלה והוא לא קם משם. אסור לו לבוא לשמור עליי בבנץ', כי הוא צריך להיות פקידת הקבלה בכניסה.
ובפרופיט יש יותר ממאמן אחד במשמרת, ואפילו פקידות הקבלה שם מתאמנות.
אני מאוד מרוצה, בעיקר מזה שאני חוזר להרגיש!
זוכרים את הבחור שרבתי איתו פה, לא מזמן? שלחתי לו ה"פ אתמול בלילה והתנצלתי בפניו על הקללות והיחס.
הוא השיב לי שזה בסדר...
אני שמח שגם זה הסתיים טוב.

עדכון לוג 24/10/2025

בוקר טוב לכולם
יום 32 בסייקל
מ"ג: 105.3
העלייה מתקדמת יפה, לא מהר מדי, לא איטי מדי.
היו לי מחשבות על להוסיף DHB לסייקל (יש לי אופציה להשיג, למרות המחסור המטורף כרגע בארץ של הסטרואיד הזה), אבל החלטתי לא להיות חזיר, ולהישאר על הסוסטנון והננדרולון, ממילא המינונים גבוהים והתוצאות וואו.
אתמול בחד"כ, לפני שהתחלתי להתאמן, החלפתי חולצה לפני האימון (לחולצת המכון שלי) ועמדתי מול המראה, עם האור הבוהק של החד"כ, ונחשפה דלתא מפחידה, והידיים - וואו! לא האמנתי שאני גדל ככה
אבל זה לא רק זה! כי החזה פשוט התפוצץ מהחולצה, ממש הייתי צריך ליישר את הגופייה על הפטמות כדי שלא "יברחו", כי החזה פשוט עף החוצה, גדל בטירוף, וגם החזה העליון. החזה והכתפיים אצלי כרגע הן חד משמעית השרירים הכי גדולים וחזקים. הגב מתחיל לתפוס צורה רצינית יותר, ואני ממשיך וגדל כמו משוגע.
האמת היא, שמאז שהתחלתי להתייחס לשרירים שלי ברצינות, ולהתמקד בעיקר בעלייה במסת השריר ופחות בכוח (אם כי, גם זו המטרה, אבל מטרה משנית בלבד. זה לא העיקר מבחינתי, לא בסייקל הזה לכל הפחות).
התחלתי לתסף בריטלין LA 40 מ"ג (יש לי מרשם מרופא) ואני לוקח את זה אחרי ארוחת הבוקר, ארוחה מלאה, ואחרי שעה-שעתיים יוצא להתאמן.
הריכוז באימונים כך הוא פשוט מדהים, לא מתרכז בנשים שמסתכלות עליי כשאני מתאמן ולא אכפת לי מזה, אני ממוקד במטרה ושום דבר לא מסיח את דעתי, וככה צריך.
אתמול הוזרק 300 מ"ג סוסטנון, 100 מ"ג ננדרולון.
היום אימון חמישי ואחרון לשבוע - גב ויד קדמית.
כתפיים אני מוריד לאימון אחד בשבוע (כבד בלבד), לצד אימוני חזה (נפח/עצימות), זה מגרה מספיק את הכתפיים.
הכתפיים שלי גמורות מהעומס השבוע:
שברתי שיא באוברהאד פרס (4X5X70
שברתי שיא בבנץ' פרס (117.5 5X5)
יותר מזה, אני אפצע. אני מרגיש את זה. הגוף שלי, גם עם הסטרואידים, לא יכול לסבול נפח של 30 סטים שבועיים לכתפיים, ואני אתן לו כבוד.
ישנה עלייה מסוימת בשומן, אך ניכר שרוב העלייה היא מסת שריר. אני פשוט נראה טוב יותר משמעותית. כולכם ראיתם תמונות, כולכם תראו עוד ממני.
ומבחינת הרגשה - הדוסטינקס עובד 80% בגוף כבר, שחזרתי לעצמי 80%, אני עדיין לא 100% לגמרי, אבל השמחה, החיוכים, ה "מוטביציה" והכיף באימונים חזרו, ופתאום יש משמעות לדברים, אך לא ב100%. צריך עוד קצת סבלנות.
אני ממשיך.
אגב, אחד מתחביביי לפני/ אחרי האימון, אני צופה בסרטונים של ריץ' פיאנה מתאמן, וזה אחד האהובים עליי:

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=1smhmx3ZfnY&t=1579s
Rest in Peace

עדכון לוג 27/10/2025

עדכון אימון היום (B כבד)
פולי עליון באחיזה רחבה: 5x8x115 - כבד אבל סבבה, לא ברמה היסטוריית. עלייה במשקלי העבודה (מ110 ל-115)
פולי עליון באחיזה צרה: 5x6x8x115 - כבד מאוד.
חתירה כנגד פולי: 5x8x105- עלייה במשקלי העבודה (מ100 ל-105)
פולאובר השלמת נפח: 5x10-12
שראגס השלמת נפח: 5x10-12
כפיפות מרפקים כנגד מוט דאבליו: 6x10-12x35. כבד מאוד. 3 סטים צר, 3 סטים רחב. כשל סט אחרון באחיזה רחבה בחזרה האחת עשרה. חשבתי שיש לי 12, אז ניסיתי עוד אחד, לא הלך. אבל שטויות.
האמר קרל לברכיאליס: 4x12x17.5 - עלייה במשקלי העבודה.
כך היד שלי נראתה אחרי 10 סטים של פולי עליון, לפני החתירה הכבדה:

הנה, כך זה נראה אחרי 10 סטים כבדים של פולי עליון.
אחר כך המשכתי לחתירה כבדה.
הבנט אובר רואו ירד מהתוכנית, 25 סטים באימון זה מספיק, ויש כבר חתירה בפולי, אין צורך בשני סוגים של חתירות.
ממילא כל הגב מכוסה חזק בתוכנית הזאת.

קבצים מצורפים

• IMG_20251027_123302.jpg
    IMG_20251027_123302.jpg
    KB 543.7 · צפיות: 56
נערך לאחרונה:
שמע לדעתי עדיף שתלך לאיש מקצוע
אני אישית נמצא אצל מישהו וזה משהו שהייתי צריך במיוחד בכל התקופה הזאת של המלחמה, כל רגע מילואים ואז ניסיון חזרה לשגרה ואז מילואים.. אז קיצר איש מקצוע יעשה לך פלאים, כמובן בגלל שאתה כבר מזריק כמויות גדולות יחסית אז צריך מישהו שיעזור גם בפן הזה..

שמע לדעתי עדיף שתלך לאיש מקצוע
אני אישית נמצא אצל מישהו וזה משהו שהייתי צריך במיוחד בכל התקופה הזאת של המלחמה, כל רגע מילואים ואז ניסיון חזרה לשגרה ואז מילואים.. אז קיצר איש מקצוע יעשה לך פלאים, כמובן בגלל שאתה כבר מזריק כמויות גדולות יחסית אז צריך מישהו שיעזור גם בפן הזה..
יש לי מאמן עכשיו אחי
תודה רבה

נערך לאחרונה:

עדכון לוג 28/10/2025

צהריים טובים לכולם.
הדוסטינקס עובד, והפרולקטין חוזר לנורמה. טרם בוצעו בדיקות דם נוספות.
בהוראת המאמן שלי, ננדרולון קצר יורד, זריקה אחרונה ניתנה לפני 5 ימים. בשלב זה, רמות הננדרולון בדם נמוכות משמעותית.
הרוך הרגשי של ננדרולון נעלם, ב"ה. מקווה שיימשך כך.
מצד שני, העצבים חזרו לי קצת, חזרתי להרגיש. אתם יודעים, אף אחד לא חסין מ600 מ"ג סוסטנון, אלא אם כן קוראים לך תור "Thor Mountain".
הוחלט להחזיר קצת ירוק לחלק מימית השבוע.
לפני הסייקל, הייתי מעשן וויד כל יום, נקי, בלי הטבק המצהיב שיניים, הרעיל והממית.
עם תחילת הסייקל ירדתי מוויד לגמרי, ההחלטה שהתקבלה הייתה "אין וויד עד שיהיה צורך אמיתי. עכשיו זה בשביל לעשות סייקל טוב, אני משחק עם ההורמונים בגוף שלי והורמונים שלא בגוף שלי.
אבל בע"ה יהיה בסדר והסייקל יעבור בבטחה ללא כל סכנה/ בעיה רפואית.
אחת המטרות בסייקל היא להצליח לסיים אותו.
אבל אתם יודעים שאני לא הולך להישאר על 600 מ"ג סוסטנון נקי, נכון?
נכנס DHB במינון 400 מ"ג.
בדיקות הדם הנוספות היו צריכות להיות בעוד כשבועיים, אך לאור השינויים בסייקל אעשה בדיקות דם בימים הקרובים, פרופיל הורמונלי.
בע"ה.
בנוסף, נכנס ליגנדרול 20 מ"ג יומי, אחכה כמה ימים לראות איך אגיב לחומר (חומר יחסית קל).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית