הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה גיינר אני צריך לקחת? (בן 15)

גברעל

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני בן 15 קניתי גיינר היום ואני לא יודע כמה לקחת אני אוכל ביום 1600-2000 קלוריות בלי גיינר אני צריך לדעת אם אפשר לקחת 600 גרם ביום פעמיים ביחד 600 או לקחת 200 גרם במנה

1600-2000 קלוריות זה הבדל גדול. זה הבדל שיכול להכריע אם תישאר או תרד במשקל(בהנחה ו2000 הוא ניטרלי)
תכוון למספר מסוים, אני לא אומר לך להיות מדויק על הקלוריה כי זה חסר תועלת, יש חוסר דיוקים שאתה לא שולט בהם, אבל אל תהיה בטווח כלכך גדול
לא הבנתי כלכך את החלק השני של ההודעה שלך חוץ ממשהו על זה שקנית גיינר ומשהו על 600/200 גרם
גיינר זו השלמת קלוריות, אתה מן הסתם לא רוצה להיות תלוי באבקה של השלמת תזונה כל קריירת האימונים/מסה שלך, אז תתייחס לזה בהתאם
לגיינר יש ערכים וקלוריות כמו כל אוכל אחר, תוסיף אותו לקלוריות היומיות שלך כך שזה יעזור לך להגיע לסך הרצוי

אין פה כלכך נתונים עליך אז גם לתת לך הערכה של tdee אין לי איך, תחפש מחשבון tdee בגוגל, תזין שם נתונים וזה יתן לך הערכה גסה לכמה אתה שורף ביום. תנסה לאכול את הכמות הזאת + 200 כל יום למשך שבועיים ותראה איך המשקל מגיב
בהצלחה

החלפתי לכותרת אינפורמטיבית. שים לב בפעם הבאה - "גיינר" זו לא כותרת מספיק מפורטת.

לשאלתך -
א. תתחיל תהליך עם דיאטן ספורט שעובד עם נוער.
ב. בצע חיפוש בפורום תחת המונח גיינר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית