הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהומבין

• פותח/ת השרשור Amit77
  • פורסם בתאריך

Amit77

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
אני כבר יומיים קורא על יהומבין עם קפאין ועדיין לא הצלחתי להבין איך אני מסדר את היום שלי עם הארוחות כל המדריכים מסורבלים ולא מובנים ונראה כאילו לא אוכלים בכלל שלוקחים את הכדורים מה עם כל הכמות חלבון שמכניסים וכמה פחמימות מותר לאכול בכלל ואיך לאכול מבחינת הזמנים והכל את זה לא הצלחתי להבין והאם היהומבין ב IHerb הוא טוב בכלל

הצלחתי להבין והאם היהומבין ב IHerb הוא טוב בכלל
iHerb לרוב משווקת מוצרים של חברות אחרות. תבחר פשוט חברה וותיקה ותחפש את יוהיצבין טהור (בדרך כלל מלח hcl) ולא צמח.

אני כבר יומיים קורא על יהומבין עם קפאין ועדיין לא הצלחתי להבין איך אני מסדר את היום של
זה חלק מהבעיות של שימוש ביוהימבין (לא חסר). בדרך כלל אנשים לוקחים אותו אחרי שנת לילה ,על כיבה ריקה ודופקים אירובי של שעה ולאחר מכן ממשיכים בסדר היום.

בכלליות התכשיר הזה לא כל כך אפקטיבי,אל תצפה ממנו ליותר מידי. שום דבר לא יחליף גרעון קלורי עם פעילות אירובית.

ציטוט מכתבה נעוצה -
"לכן, כדאי לקחת יוהימבין על קיבה ריקה בבוקר מבלי לאכול שום דבר, ללכת לעשות פעילות אירובית (בלבד, אין לקחת יוהימבין לפני אימון משקולות - אלא אם בא לכם להגיע למיון [לחץ דם]). לאחר הפעילות האירובית נדרש לחכות; הזמן שנדרש לחכות הוא 4 שעות מזמן הצריכה של היוהימבין. אם אתם לא מעוניינים לקחת זאת על קיבה ריקה בבוקר, יש לקחת זאת לאחר 4 שעות מאז שאכלתם ארוחה (חשוב שלא תהיה גדולה מידי, עד 600-700 קלוריות. מעל לכך יכולה להיווצר בעיה עקב עיכול ארוך).
יש לקחת יוהימבין, לעשות אירובי ולא לאכול 4 שעות מרגע הצריכה של הכדור. ז"א שכן, אתם צריכים לצום 8 שעות."

• פותח/ת השרשור
ואם אני לוקח את הכדור והולך להתאמן כוח אחרי 4 שעות זה תקין או לקחת את הכדור אחרי האימון וזהו

שלח הודעה פרטית אח
אין לי מושג איך עושים את זה באתר פה לא מצאתי את הכפתור
אתה מוזמן לשאול פה ננסה לעזור לך
אגב אם אתה כבר מתכנן להזמין מהאינטרנט, אני הייתי הולך על t3 כדי למנוע בעיות לב שקלן עלול לגרום. (אם תשתמש בt3 בתבונה תוכל לעשות חיטוב איכותי עם מינימום תופעות לוואי)

אם אתה שואל דבר כזה עדיף לא להתעסק עם תרופות בעלות סיכון לתופעות לוואי שלא תדע איך להתמודד כי אתה לא מכיר אותן. T3 זה הורמון שהגוף שלך מייצר בצורה טבעית ותיסוף חיצוני של t3 סינטטי יעלה לך את הצריכה הקלורית של הגוף שלך. הייתי ממליץ לך לחקור את הנושא לעומק כי כנראה שגם את המנגנון הפעולה של קלן והתופעות לוואי שלו אתה לא מכיר.
חוץ מזה מה האחוז שומן שלך שאתה חייב חומרים כדי לרדת? כי ל12 אחוז שומן כל אדם ממוצע יכול להגיע בלי הרבה מאמץ

כשאני השתמשתי הייתי מחלק את זה ל2 מנות. עשר מ"ג על הבוקר כשאני קם (שעה 7) עושה קצת אירובי, אוכל ב11.00 ועוד 10 מ"ג בשעה 16.00 והייתי הולך להתאמן ב20.00 בערב.

בתכלס אני לא שמתי לב לאיזה שהוא הבדל מיוחד בין כשלקחתי יהומבין לבין שפשוט הייתי בגירעון קלורי ותפריט מסודר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית