הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האימונים לקראת מסה

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
עכשיו אני במאזן קלורי שלילי ומתחיל לעלות אותו לאט לאט ואחרי קצת שניהיה בניטראלי ונבדוק אותו במדויק בעזרת יומן נתחיל מסה.
פרסמתי פה מקודם את התוכנית שלי אמרו לי שהיא גרועה והמאמן שלי פח אז אני אחליף לab קלאסית. רציתי לדעת אם להתחיל עם חזרות נמוכות של 8-12 לסט ומשקל מקסימלי מעכשיו או לעשות 15-20 ורק אחרי שאני מגיע למסה עם המאזן קלורי חיובי להתחיל בחזרות נמוכות משקל מקסימלי?

8-12 זה לא מס' חזרות נמוך, אני הייתי נשאר בטווח הזה. (במורכבים אפשר גם קצת פחות)
מסה/חיטוב זה מאזן קלורי, תכנית האימונים / מס' החזרות בסט לא רלוונטי אליך בשלב הזה.
תתכנן את ההתקדמות שלך, זה יותר חשוב

• פותח/ת השרשור
8-12 זה לא מס' חזרות נמוך, אני הייתי נשאר בטווח הזה. (במורכבים אפשר גם קצת פחות)
מסה/חיטוב זה מאזן קלורי, תכנית האימונים / מס' החזרות בסט לא רלוונטי אליך בשלב הזה.
תתכנן את ההתקדמות שלך, זה יותר חשוב

אני מדויק בתזונה ברמות (התחטבתי רצח) ומה שאתה אומר זה להמשיך לדייק בתזונה לגבי האימונים זה גם חשוב אבל פחות וab קלאסית תקדם אותי יפה ? איפה אני מוצא איך נקרא תרגיל מורכב וכמה סטים/חזרות בשבוע למבודדים ורגילים?

אני מדויק בתזונה ברמות (התחטבתי רצח) ומה שאתה אומר זה להמשיך לדייק בתזונה לגבי האימונים זה גם חשוב אבל פחות וab קלאסית תקדם אותי יפה ? איפה אני מוצא איך נקרא תרגיל מורכב וכמה סטים/חזרות בשבוע למבודדים ורגילים?

להקפיד על תזונה זה בלי קשר לתוכנית האימונים.
תרגיל מורכב - עובד על יותר ממפרק אחד, לדוגמה בנצ' פרס, פרס, סקוואט, דדליפט, מתח, ועוד...
שוב, תתכנן את ההתקדמות שלך, כל כמה זמן לעלות משקל / להוסיף חזרות, כשהמטרה היא לעלות במשקלי העבודה.
ab זו מתכונת מצוינת להתקדם איתה.

• פותח/ת השרשור
להקפיד על תזונה זה בלי קשר לתוכנית האימונים.
תרגיל מורכב - עובד על יותר ממפרק אחד, לדוגמה בנצ' פרס, פרס, סקוואט, דדליפט, מתח, ועוד...
שוב, תתכנן את ההתקדמות שלך, כל כמה זמן לעלות משקל / להוסיף חזרות, כשהמטרה היא לעלות במשקלי העבודה.
ab זו מתכונת מצוינת להתקדם איתה.

איך התוכנית הזו :
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
תסתכל על התוכנית שרשום שם ab למסה .
A - חזה, כתפיים , יד אחורית .
B - רגליים, גב, יד קדמית .
מומלץ?

• פותח/ת השרשור
כן היא בסדר גמור להתחלה.

בהצלחה

יש הסבר לכמה זמן זה תקופת ההתחלה ? פשוט כל אימון לנסות לעלות ב2.5 קג וכשאני נתקע אחרי תקופה בהיקפים זה אומר שצריך להחליף תוכנית ?

עריכה - תגיד וכתפיים מה עם לעבוד על הראש הקדמי והאחורי? אני רגיל מהמאמן זה שעזבתי אותו לעבוד על כל ראש בנפרד ופה יש בתוכנית שרשמתי רק לחיצה והרחקה לצדדים

יש הסבר לכמה זמן זה תקופת ההתחלה ? פשוט כל אימון לנסות לעלות ב2.5 קג וכשאני נתקע אחרי תקופה בהיקפים זה אומר שצריך להחליף תוכנית ?

עריכה - תגיד וכתפיים מה עם לעבוד על הראש הקדמי והאחורי? אני רגיל מהמאמן זה שעזבתי אותו לעבוד על כל ראש בנפרד ופה יש בתוכנית שרשמתי רק לחיצה והרחקה לצדדים

איזה ראשים בראש שלך תעשה פשוט כמו שצריך אתה לא בילדר שמתכונן לתחרות.

ועד שאתה נתקע בהעלאת משקלים, לא בהיקפים.

• פותח/ת השרשור
איזה ראשים בראש שלך תעשה פשוט כמו שצריך אתה לא בילדר שמתכונן לתחרות.

ועד שאתה נתקע בהעלאת משקלים, לא בהיקפים.

ורגליים יש שם רק תרגיל אחד של 4 סטים סקווט לארבע ראשי מה זה מספיק בשבוע 8 סטים ארבע ראשי אחי? לא אומרים שצריך לעבוד על כל שריר לפחות 10 סטים ?

עריכה - ואין תאומים גם

ורגליים יש שם רק תרגיל אחד של 4 סטים סקווט לארבע ראשי מה זה מספיק בשבוע 8 סטים ארבע ראשי אחי? לא אומרים שצריך לעבוד על כל שריר לפחות 10 סטים ?

עריכה - ואין תאומים גם

ארבע ראשי לא מוגדר כ"שריר" אלא רגליים.

כמו שאתה לא מחשב נפח לכתף קדמית / לגב תחתון / לחזה עליון או כל שטות אחרת.

שריר הוא - רגליים, גב, חזה, כתפיים, יד קדמית, יד אחורית.

• פותח/ת השרשור
ארבע ראשי לא מוגדר כ"שריר" אלא רגליים.

כמו שאתה לא מחשב נפח לכתף קדמית / לגב תחתון / לחזה עליון או כל שטות אחרת.

שריר הוא - רגליים, גב, חזה, כתפיים, יד קדמית, יד אחורית.

ולגבי ההמלצה שמעתי משהו שאומרים שצריך בשבוע לכל שריר לפחות 10 סטים
זה נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית