הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד וכלומיד

מצב
השרשור נעול

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי!
אז נתקלתי באיזה שהו פוסט בreddit שמישהו עושה סייקל סארם (ראד 140) וכדי למנוע את השבתת הציר ושהביצים ימשיכו לתפקד ושהציר ישאר פעיל הוא משלב יחד עם זה כלומיד ואז הוא טען שכשאפסיק את הסייקל הוא יוצא מזה כביכול ב״נקי״ וחלק בלי צורך בפי סי טי ובלי פגיעה בציר.
מישהו מכיר את הפרוטקול הזה? אשמח לשמוע מה דעתכם

פרוטוקול מטומטם ואידיוטי.
בטח למה לא בוא גם ניקח טמוקסיפן לחודשיים על הדרך וגם אנכלומפין.
אין לכם מושג כמה חרא התרופות פיסיטי האלה מזיינות את הגוף ויותר מידי את המוח.

תעשה סייקל נורמלי, תעשה פיסיטי נורמלי ~סולו~ בלי לשגע את המוח וסגור סיפור, תפסיקו לנסות להמציא את הגלגל מחדש ממש לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, חאלס.

ברו סיינס לא הגיוני בכלל..
נעשה קצת סדר שלא יחשבו אפילו לשניה לעשות משהו כזה..

קלומיד לא עובד על כל גבר לצערי זה לא סארם שפותח בשביל הצריכה הגברית יותר מזה הוא לא מאושר על ידי ה fda לשימוש לגברים.

Rad בן זונה קטן וחזק שמבטל כל חומר אנאבולי אחר מלהתיישב על רצפטורים אנדרוגנים ולהיכנס לפועל זה למה אני נגד השימוש בו כי גם בסיס טסט איתו הוא פשוט מבטל אותו.. אז פה נסכם את זה שכלומיד פשוט לא יעשה כלום..

יש מספר מקומות בעולם שנותנים למטופלים שלהם אנכלומפין באת השימוש ב טסט חיצוני ועל הדרך מוסיפים גם hcg מדובר בפרוטוקולים מסובכים שלא כל אחד מקבל בטוב אתן דוגמה..
טסט סיפ 75מג
אנכלומפין 12מג יום כן יום לא וכולי..
100 יחידות hcg יום כן יום לא וכולי..

המטרה פה לנסות לשמר פוריות של מטופל שסובל ממחסור בטסט ולצערי אין באמת פרוטוקול או דרך או הבנה איך לעשות את זה כי חומר אחד מבטל את השני ויוצא פה פרדוקס שלילי או חיובי זה משתנה מבן אדם ל אדם.

במילים פשוטות ראד ו כלומיד בחיים לא יעבוד
בדיוק כמו קולה וחלב ביחד .. 🤢...

rad בן זונה קטן וחזק שמבטל כל חומר אנאבולי אחר מלהתיישב על רצפטורים אנדרוגנים ולהיכנס לפועל זה למה אני נגד השימוש בו כי גם בסיס טסט איתו הוא פשוט מבטל אותו..
על בסיס מה אתה אומר את זה ? יש מחקר ?

על בסיס מה אתה אומר את זה ? יש מחקר ?
על 🐀..
בפועל מה שקורה לאנשים באת השימוש בו בין אם זה סולו או בשילוב טסט זה מה שקורה לבסוף לפי בדיקות דם ולפי רמות אינדקס כללי של אנדרוגנים.
הוא תופס את רוב המקום ומבטל הורמונים בסיסים.
אתה מוזמן לבדוק מספר מחקרים שפורסמו ו בדיקה אישית של russolifts שבדק אותו במספר מינונים ושילובים אחרים שלו אם בסיס או סארמים אחרים.

• פותח/ת השרשור
על 🐀..
בפועל מה שקורה לאנשים באת השימוש בו בין אם זה סולו או בשילוב טסט זה מה שקורה לבסוף לפי בדיקות דם ולפי רמות אינדקס כללי של אנדרוגנים.
אתה מוזמן לבדוק מספר מחקרים שפורסמו ו בדיקה אישית של russolifts שבדק אותו במספר מינונים ושילובים אחרים שלו אם בסיס או סארמים אחרים.
אשמח לקישור לסירטון של russolifts אחי

על 🐀..
אשמח שתפנה אותי למחקר בהם נתנו לגברים trt וrad140 ורואים שrad140 תפס את כל הרצפטורים ולא נתן לטסט' להיכנס.

אפרסם בהמשך את הבדיקות של רוסו לא נעשה מחקרים על בני אדם עם הסארם הזה זה למה הוא חוקי למכירה בגדר חומר לבדיקות מעבדה ולא תרופה או תוסף תזונה.

אפרסם בהמשך את הבדיקות של רוסו לא נעשה מחקרים על בני אדם עם הסארם הזה זה למה הוא חוקי למכירה בגדר חומר לבדיקות מעבדה ולא תרופה או תוסף תזונה.
יש מחקרים על בני אדם עם rad140. הוא תרופה בשלב 2. אם לא מחקרים על בני אדם אז על עכברים.. אשמח לראות מחקר שנתנו לעכבר טסט' חיצוני וrad 140.

יש מחקרים על בני אדם עם rad140. הוא תרופה בשלב 2. אם לא מחקרים על בני אדם אז על עכברים.. אשמח לראות מחקר שנתנו לעכבר טסט' חיצוני וrad 140.
אשמח לראות הרבה חזה ותחת טוב כל יום מהבוקר עד הלילה בכל שניה שאבקש..
יש מלא מחקרים על הסארם הזה הכל על עכברים אתה לא יכול לתת לעכבר טסט חיצוני הזה לאותו מבנה של בן אדם כי זה לא עובד ככה ואני לא חושב שנחקרים שעושים על חיות מעבדה זה בגדר פיתוח גוף ולפי הבנה של מה טוב לנו או לא.
תריץ ראד 140 אם טסט או סולו
תעשה בדיקות דם לפי פנל רגיש ל e2 ו אינדקס אנדרוגני.

לאחר מכן תריץ ראד 140 אם בסיס טסט תעשה את אותה הבדיקה
גם כן לפי פנל רגיש ואתה תראה שרמות הטסט לא גבוהות לפי המינון שאתה לוקח רמות ה e2 גם כן אבל הפרדוקס יהיה שרמות ה אינדקס האנדרוגינוס בגוף יהיה גדול פי 3 מרמות של על טסט סולו או לפי טיפול עם פרווירון.

אני לא משווה עכבר ל בן אדם
אני לא מסתכל על מחקרים שנעשים בגדר שהוא לא רלוונטי למטרות שלו אני כן לוקח בחשבון את הטוב והרע של אותה התרופה אבל מספיק שמישהו אחר בעל שם בדק את הנושא לפי התנאים שלנו והגיע למסקנה מסויימת לפי זה אני התנהל בין אם אני כן יגע בזה או לא.

יש מלא מחקרים על הסארם הזה הכל על עכברים אתה לא יכול לתת לעכבר טסט חיצוני הזה לאותו מבנה של בן אדם כי זה לא עובד ככה ואני לא חושב שנחקרים שעושים על חיות מעבדה זה בגדר פיתוח גוף ולפי הבנה של מה טוב לנו או לא.

גם כן לפי פנל רגיש ואתה תראה שרמות הטסט לא גבוהות לפי המינון שאתה לוקח רמות ה e2 גם כן אבל הפרדוקס יהיה שרמות ה אינדקס האנדרוגינוס בגוף יהיה גדול פי 3 מרמות של על טסט סולו או לפי טיפול עם פרווירון.

אני לא מסתכל על מחקרים שנעשים בגדר שהוא לא רלוונטי למטרות שלו אני כן לוקח בחשבון את הטוב והרע של אותה התרופה אבל מספיק שמישהו אחר בעל שם בדק את הנושא לפי התנאים שלנו והגיע למסקנה מסויימת לפי זה אני התנהל בין אם אני כן יגע בזה או לא.
א) כן נותנים לעכברים טסט' חיצוני. כמו שנותנים להם rad140. בין אם זה זריקה או מריחה.
ב) טענת שיש מחקרים כאלו, אני סה"כ ביקשתי את אותם מחקרים על מנת שאוכל לעיין בהם.
ג) אני לא הולך להריץ ראד140 ואני לא מתכוון להריץ עליי ניסויים. אחת הטעויות הכי גדולות בסטטיסטיקה זו דוגמא בודדת.

פעם הבאה תגיד שזה דעתך בלבד ואל תגיד שיש מחקרים כאלו. אשמח גם לסרטונים של russolift למרות שאני לא הכי תופס ממנו, בניגוד לmpmd שמתבסס על מחקרים.

חח הוא סהכ רצה לראות את המחקרים שדיברת עליהם...אתה מסביר פה דברים חשובים אז טבעי לרצות לראות גם מחקרים שמגבים זאת ..אני גם מתעניין בראד 140

RAD לא מבטל שום הורמון הוא פשוט תופס את המקום ברצפטורים משמע הטסט הופך להיות טסט חופשי ויש יותר המרה לאסטרוגן, שום דבר לא "מתבטל" אתה תראה הרבה יותר תוצאות מראד עם בסיס טסט מאשר בלי בסיס טסט.

• פותח/ת השרשור
RAD לא מבטל שום הורמון הוא פשוט תופס את המקום ברצפטורים משמע הטסט הופך להיות טסט חופשי ויש יותר המרה לאסטרוגן, שום דבר לא "מתבטל" אתה תראה הרבה יותר תוצאות מראד עם בסיס טסט מאשר בלי בסיס טסט.
ובהרצה של ראד 140 עם כלומיד ששומר את הציר ״חי״ בתקופת השימוש משמע טסט טבעי מיוצר בנוסף למה שהראד 140 מביא איתו חיצונית זה לא פיתרון? לפי ההיגיון זה נשמע שזה מתיישב והגיוני אבל שוב אני בעל ממש מעט ידע בנושא לא מתיימר להיות מבין גדול 🫡

ובהרצה של ראד 140 עם כלומיד ששומר את הציר ״חי״ בתקופת השימוש משמע טסט טבעי מיוצר בנוסף למה שהראד 140 מביא איתו חיצונית זה לא פיתרון? לפי ההיגיון זה נשמע שזה מתיישב והגיוני אבל שוב אני בעל ממש מעט ידע בנושא לא מתיימר להיות מבין גדול 🫡
זה פתרון, אבל לכלומיד יש את התופעות לוואי שלו.

למה להתעסק עם כל הקקה הזה ולא לקחת טסט' ולסגור את הסיפור הזה ?

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/anczJfTKF8k?feature=share

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/csdnMDhGwfY?feature=share

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/3LqQDV78fPw?feature=share

קישור לצפייה: https://youtu.be/6bsGtpH_1C8

יש עוד סרטונים אבל הערוץ השני שלו לא קיים יותר.

במופרש נאמר שראד 140 לוקח את רוב המקום של הרצפטורים האנדרוגנים ופשוט לא נותן לשום דבר להתיישב גם בסיס טסט לא יעמוד מולו לכן ראד לפח וראד ו כלומיד לא יהיה בחיים ..

מי שרוצה יש עוד הרבה סרטונים על ראד בערוץ החדש הזה שלו..

בקשר למחקרים הכל על עכברים.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

זה לא פתרון זה פשוט לא יעבוד לא מצליח להבין מאיפה אתם חושבים שזה יעבוד!

• פותח/ת השרשור

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/anczJfTKF8k?feature=share

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/csdnMDhGwfY?feature=share

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/3LqQDV78fPw?feature=share

קישור לצפייה: https://youtu.be/6bsGtpH_1C8

יש עוד סרטונים אבל הערוץ השני שלו לא קיים יותר.

במופרש נאמר שראד 140 לוקח את רוב המקום של הרצפטורים האנדרוגנים ופשוט לא נותן לשום דבר להתיישב גם בסיס טסט לא יעמוד מולו לכן ראד לפח וראד ו כלומיד לא יהיה בחיים ..

מי שרוצה יש עוד הרבה סרטונים על ראד בערוץ החדש הזה שלו..

בקשר למחקרים הכל על עכברים.

זה לא פתרון זה פשוט לא יעבוד לא מצליח להבין מאיפה אתם חושבים שזה יעבוד!

בסירטון הוא אומר שמה שקורה שאנשים עושים סייקל שלראד 140 סולו ושזה נותן את האפקט שהוא אמור לתת אבל בשלב מסוים הגוף מפסיק לייצר בצורה טבעית טסט משמע אסטרוגן גם לכן לא ניתן לשמר את כל מה שהוא ״הרוויח״ בתקופה של הסייקל ראד 140 אז לפי ההיגיון (ושוב אומר כי בפורום יש איזה שהי גישה כזאת קצת לצאת על אנשים כאילו באים לריב איתך 😅) שילוב של כלומיד שגורם לזה שהגוף ימשיך לייצר טסט טבעי וכמובן שגם אסטורגן משמע אתה יוצא מהסייקל ״חלק״ ושומר את מה ש״הרווחת״ על סייקל…
*ושוב זה מהידע הדל שלי ומבחינת הגיונית איך שזה מצתייר*

ואשמח לשמוע איזה תופעות לוואי יש לכלומיד בצריכה כזאת מתמשכת על סייקל אוראלי למשך שלושה חודשים לדוגמא, אם יש מחקר כזה או משהו דומה כי לא מצאתי 🫶🏽

בסירטון הוא אומר שמה שקורה שאנשים עושים סייקל שלראד 140 סולו ושזה נותן את האפקט שהוא אמור לתת אבל בשלב מסוים הגוף מפסיק לייצר בצורה טבעית טסט משמע אסטרוגן גם לכן לא ניתן לשמר את כל מה שהוא ״הרוויח״ בתקופה של הסייקל ראד 140 אז לפי ההיגיון (ושוב אומר כי בפורום יש איזה שהי גישה כזאת קצת לצאת על אנשים כאילו באים לריב איתך 😅) שילוב של כלומיד שגורם לזה שהגוף ימשיך לייצר טסט טבעי וכמובן שגם אסטורגן משמע אתה יוצא מהסייקל ״חלק״ ושומר את מה ש״הרווחת״ על סייקל…
*ושוב זה מהידע הדל שלי ומבחינת הגיונית איך שזה מצתייר*

ואשמח לשמוע איזה תופעות לוואי יש לכלומיד בצריכה כזאת מתמשכת על סייקל אוראלי למשך שלושה חודשים לדוגמא, אם יש מחקר כזה או משהו דומה כי לא מצאתי 🫶🏽
לא זה כל הקטע שכלומיד לא יעבוד פה!
כלומיד זה לא כדור פלא שעושה מה שטסט חיצוני עושה זה לא עובד ככה כלומיד לא יעבוד אם טסו חיצוני והוא לא יעבוד גם אם ראד!

אחרת טיפולים היו תמיד מתחילים מ כלומיד ולא מטסט חיצוני

איפה הוא אומר את זה? וגם אם כן, על סמך מה הוא אומר את זה ?

שוב, אשמח למחקר על העכברים שמראה שאם נותנים להם טסט חיצוני יחד עם ראד, כמו שאתה טוען, אז הטסט' לא נקלט ברצפטורים.

אחרת טיפולים היו תמיד מתחילים מ כלומיד ולא מטסט חיצוני
בהרבה מקומות בחול כלומיד מגיע כאופציה נוספת למי שסובל מהיפוגונדיזם לפני שמגיע טסט'. בבקשה לא לספק אינפורמציה שגויה

ואשמח לשמוע איזה תופעות לוואי יש לכלומיד בצריכה כזאת מתמשכת על סייקל אוראלי למשך שלושה חודשים לדוגמא, אם יש מחקר כזה או משהו דומה כי לא מצאתי
יש לך ליטרלי את גוגל.. תקיש clomid side effects.
מציע לקרוא טוב טוב.

יש לא מעט פרסומים בreddit על אנשים שעושים clomid/enclomiphene יחד עם rad/lgd או והטסט' שלהם גבוה והציר "דולק".

אבל שוב, למה לא לקחת טסט' ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איפה הוא אומר את זה? וגם אם כן, על סמך מה הוא אומר את זה ?

שוב, אשמח למחקר על העכברים שמראה שאם נותנים להם טסט חיצוני יחד עם ראד, כמו שאתה טוען, אז הטסט' לא נקלט ברצפטורים.

בהרבה מקומות בחול כלומיד מגיע כאופציה נוספת למי שסובל מהיפוגונדיזם לפני שמגיע טסט'. בבקשה לא לספק אינפורמציה שגויה

יש לך ליטרלי את גוגל.. תקיש clomid side effects.
מציע לקרוא טוב טוב.

יש לא מעט פרסומים בreddit על אנשים שעושים clomid/enclomiphene יחד עם rad/lgd או והטסט' שלהם גבוה והציר "דולק".

אבל שוב, למה לא לקחת טסט' ?
אכתוב ואבדוק 🙌🏽
ובהקשר לשאלה השניה שלך, אז כרגע לפחות המטרה שלי היא לעשות סייקל שאני יוכל לשמר את התוצאות שלו או לפחות 80%-90% מהתוצאות שהשגתי בסייקל גם כשהחליט להפסיק (והבנתי שזה ניתן לשימור ממה שראיתי באינטרנט ובעיקר בreddit) מהסיבה שאני לא יודע אם בוודאות אני ארצה להמשיך בעולם הזה של סייקלים שברובם כשמדובר בסייקלים כבדים יותר כמו טסט סולו וכו׳ לא ניתן לשמר את התוצאות לפחות את רובן ותמצא את עצמך מסייקל לסייקל.
אז אני רואה את זה כ״טעימה״ בעולם הזה ובמידה ויאהב ובאמת יחליט שזה בישבילי אז אכנס לזה עד הסוף וימשיך לסייקל טסט סולו כמו שצריך ואם לא אז לפחות אני יוכל לשמר את מה שכן עבדתי עליו…
*תקנו אותי אם אני טועה*

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית