הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד וכלומיד

מצב
השרשור נעול

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי!
אז נתקלתי באיזה שהו פוסט בreddit שמישהו עושה סייקל סארם (ראד 140) וכדי למנוע את השבתת הציר ושהביצים ימשיכו לתפקד ושהציר ישאר פעיל הוא משלב יחד עם זה כלומיד ואז הוא טען שכשאפסיק את הסייקל הוא יוצא מזה כביכול ב״נקי״ וחלק בלי צורך בפי סי טי ובלי פגיעה בציר.
מישהו מכיר את הפרוטקול הזה? אשמח לשמוע מה דעתכם

אכתוב ואבדוק 🙌🏽
ובהקשר לשאלה השניה שלך, אז כרגע לפחות המטרה שלי היא לעשות סייקל שאני יוכל לשמר את התוצאות שלו או לפחות 80%-90% מהתוצאות שהשגתי בסייקל גם כשהחליט להפסיק (והבנתי שזה ניתן לשימור ממה שראיתי באינטרנט ובעיקר בreddit) מהסיבה שאני לא יודע אם בוודאות אני ארצה להמשיך בעולם הזה של סייקלים שברובם כשמדובר בסייקלים כבדים יותר כמו טסט סולו וכו׳ לא ניתן לשמר את התוצאות לפחות את רובן ותמצא את עצמך מסייקל לסייקל.
אז אני רואה את זה כ״טעימה״ בעולם הזה ובמידה ויאהב ובאמת יחליט שזה בישבילי אז אכנס לזה עד הסוף וימשיך לסייקל טסט סולו כמו שצריך ואם לא אז לפחות אני יוכל לשמר את מה שכן עבדתי עליו…
*תקנו אותי אם אני טועה*
טסט' זה לא סייקל כבד יותר. זה סייקל הכי בסיסי.

אין דבר כזה טעימות.

איפה הוא אומר את זה? וגם אם כן, על סמך מה הוא אומר את זה ?

שוב, אשמח למחקר על העכברים שמראה שאם נותנים להם טסט חיצוני יחד עם ראד, כמו שאתה טוען, אז הטסט' לא נקלט ברצפטורים.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בהרבה מקומות בחול כלומיד מגיע כאופציה נוספת למי שסובל מהיפוגונדיזם לפני שמגיע טסט'. בבקשה לא לספק אינפורמציה שגויה

יש לך ליטרלי את גוגל.. תקיש clomid side effects.
מציע לקרוא טוב טוב.

יש לא מעט פרסומים בreddit על אנשים שעושים clomid/enclomiphene יחד עם rad/lgd או והטסט' שלהם גבוה והציר "דולק".

אבל שוב, למה לא לקחת טסט' ?
אני בחיים לא מספק מידע שגוי
קיצור תעשו מה שבראש שלכם אני שומע מספיק מהשפחה על "ילדי הסארמים" שנכנסים למיון ובוכים כמו חתלתולים הצילו הצילו...
כלומיד ו hcg נותנים למטופלים שחשוב להם לשמר זרע ורוב הפעמים הם נכשלים אתה צריך דף לבן שרשום מה קרה לעכברוש תעשה גוגל.

לגבי הכלומיד
אחרת טיפולים היו תמיד מתחילים מ כלומיד ולא מטסט חיצוני
זה misinformation או בורות.
מסכים שזה לא אפקטיבי כמו טסט' חיצוני אבל זה בהחלט ניתן כטיפול אלטרנטיבי. לא בארץ אבל בחול כן.

לגבי שאר הדברים, סה"כ שאלתי אם יש לך מקורות ומחקרים... אפילו את זה לא סיפקת.

לגבי הכלומיד זה misinformation או בורות.
מסכים שזה לא אפקטיבי כמו טסט' חיצוני אבל זה בהחלט ניתן כטיפול אלטרנטיבי. לא בארץ אבל בחול כן.

לגבי שאר הדברים, סה"כ שאלתי אם יש לך מקורות ומחקרים... אפילו את זה לא סיפקת.
זה לא מיס אינפורמאשיון ולא בורות.
תאמין מתי אומר ש קלומיד לא עובד אם טסט או אם אנדרוגנים אחרים בין היתר גם סארמים קשים כמו ראד
בדקו את זה הרבה לפני שנולדנו וגם אחרי ואני אישית בדקתי את זה אם עוד 5 אנשים
בדיקות בסיס
בדיקות על טסט
בדיקות על טסט + קלומיד מיום 1
בדיקות על טסט + קלומיד שקלומיד נכנס לפועל ראשון
בדיקות על טסט + קלומיד + hmg
יותר מזה בכל השנים אין לך מושג כמה בדיקות עשיתי אם חומרים שלא מוכרים פה בין האנשים...

בדיקות מעבדה על עכברושים בעולם פיתוח הגוף לא מעניין אותי.
בולד מרסק כליות לבעלי חיים במינונים של 0.2מג פר קילו משקל גוף עלינו הוא משפיע אחרת.

ואני יכול להמשיך , אני לא בא להתנסות וזה לא מעניין אותי באמת אני עד היום מנסה דבר אחד להוריד את אחוזי הנזק שאנשים עושים לעצמם עקב בשימוש לא נכון באנאבולים / ברו סיינס / וזבלים שמוכרים כדורים סתם ככה בחדרי הכושר.

נושא קלומיד - על 100מג טסט לקחתי 200מג קלומיד ביום למשך 4 שבועות אם כל החרא שאכלתי ה fsh שלי היה 0.3

ברגע שהורדתי טסט חיצוני אחרי 12 יום מזריקה האחרונה

Lh 29
Fsh 38

הרעלה ודימום מקומי קל באיזור הביצים.

זה פשוט לא עובד...
אנקלומפין יכול לעזור לאנשים מסויימים לשמר יצור כזה קטן שהמקסימום שזה יהיה רלוונטי זה לגמור לתוך כוס ולבקש במרפה שיזריקו לתוך האישה אחרת זה לא יהיה מספיק בשביל שהיא תכנס להריון בצורה רגילה.

דבר אחד אני לא נלחם על כלום בדרך כלל פניות אני מקבל מתי נגרם כבר נזק ואין מישהו אחר שיכול לעזור

ומה הסיכוי שלך לשמר תוצאות של סייקל טסט במידה והחלטת להפסיק ?
אם אתה עושה pct כמו שצריך, אתה תשמר 80, 90%. תלוי גנטיקה, תלוי תזונה, תלוי שינה, תלוי אימונים.

זה לא מיס אינפורמאשיון ולא בורות.
תאמין מתי אומר ש קלומיד לא עובד אם טסט או אם אנדרוגנים אחרים בין היתר גם סארמים קשים כמו ראד
בדקו את זה הרבה לפני שנולדנו וגם אחרי ואני אישית בדקתי את זה אם עוד 5 אנשים
בדיקות בסיס
בדיקות על טסט
בדיקות על טסט + קלומיד מיום 1
בדיקות על טסט + קלומיד שקלומיד נכנס לפועל ראשון
בדיקות על טסט + קלומיד + hmg
יותר מזה בכל השנים אין לך מושג כמה בדיקות עשיתי אם חומרים שלא מוכרים פה בין האנשים...

בדיקות מעבדה על עכברושים בעולם פיתוח הגוף לא מעניין אותי.
בולד מרסק כליות לבעלי חיים במינונים של 0.2מג פר קילו משקל גוף עלינו הוא משפיע אחרת.

ואני יכול להמשיך , אני לא בא להתנסות וזה לא מעניין אותי באמת אני עד היום מנסה דבר אחד להוריד את אחוזי הנזק שאנשים עושים לעצמם עקב בשימוש לא נכון באנאבולים / ברו סיינס / וזבלים שמוכרים כדורים סתם ככה בחדרי הכושר.

נושא קלומיד - על 100מג טסט לקחתי 200מג קלומיד ביום למשך 4 שבועות אם כל החרא שאכלתי ה fsh שלי היה 0.3

ברגע שהורדתי טסט חיצוני אחרי 12 יום מזריקה האחרונה

Lh 29
Fsh 38

הרעלה ודימום מקומי קל באיזור הביצים.

זה פשוט לא עובד...
אנקלומפין יכול לעזור לאנשים מסויימים לשמר יצור כזה קטן שהמקסימום שזה יהיה רלוונטי זה לגמור לתוך כוס ולבקש במרפה שיזריקו לתוך האישה אחרת זה לא יהיה מספיק בשביל שהיא תכנס להריון בצורה רגילה.

דבר אחד אני לא נלחם על כלום בדרך כלל פניות אני מקבל מתי נגרם כבר נזק ואין מישהו אחר שיכול לעזור
אני לא מתכוון להתווכח איתך. שימוש בכלומיד כאופציה נוספת לטיפול בהיפוגניזם אצל גברים בחול חי, קיים ובועט. זו עובדה. יש מקומות בעולם שנותנים בנוסף לtrt, אינכלומופין במקום hcg בשביל לשמר תפקוד אשכי. רוצה להתווכח גם ש1+1=3 ? אני יודע ש1+1=2.

מוזמן ללכת לרדיט, אנשים שם מפרסמים בדיקות דם שלהם על sarms + clomid/enclomiphene, בפרט rad140. לך תתווכח איתם, תגיד להם שהם מזייפים בדיקות ודם ושהניסויים על בני אדם שעשית הם הכי נכונים שיש.

נערך לאחרונה:
אם אתה עושה pct כמו שצריך, אתה תשמר 80, 90%. תלוי גנטיקה, תלוי תזונה, תלוי שינה, תלוי אימונים.

אני לא מתכוון להתווכח איתך. שימוש בכלומיד כאופציה נוספת לטיפול בהיפוגניזם אצל גברים בחול חי, קיים ובועט. זו עובדה. יש מקומות בעולם שנותנים בנוסף לtrt, אינכלומופין במקום hcg בשביל לשמר תפקוד אשכי. רוצה להתווכח גם ש1+1=3 ? אני יודע ש1+1=2.

מוזמן ללכת לרדיט, אנשים שם מפרסמים בדיקות דם שלהם על sarms + clomid/enclomiphene, בפרט rad140. לך תתווכח איתם, תגיד להם שהם מזייפים בדיקות ודם ושהניסויים על בני אדם שעשית הם הכי נכונים שיש.
אין ויכוח שכלומיד זה תרופת פוריות שמשתמשים בה בחול לא מבין מאיפה זה הגיע שלא אבל ראד + קלומיד?
לא ולא ובאמת לא מעניין אותי מה כל אחד עושה.

בוא תסביר לי למה לא מריצים קלומיד כל סייקל וכל קרוז

נערך לאחרונה:
בוא תסביר לי למה לא מריצים קלומיד כל סייקל וכל קרוז
זה משהו שהוא אפשרי לעשות על מנת לשמר פוריות. עושים את זה בחול על trt כתחליף לhcg. מוזמן לבדוק אותי.

וחוץ מזה, אל תשווה sarms לאנדרוגנים כמו אנאבוליים מבחינה ההשבתה שלהם.

זה משהו שהוא אפשרי לעשות על מנת לשמר פוריות. עושים את זה בחול על trt כתחליף לhcg. מוזמן לבדוק אותי.

וחוץ מזה, אל תשווה sarms לאנדרוגנים כמו אנאבוליים מבחינה ההשבתה שלהם.
תקרא בבקשה את מה שרשמתי בהתחלה ותבין שאתה הלכת לכיוון לא מובן!
רשמתי במפורש איזה פרוטוקולים מריצים בחול בשביל לנסות לשמר פוריות!
תחזור לדף הראשון להודעה הראשונה שלי ותקרא..

אתה לא מכבד את הכוח של הסארמים ואתה מסתכל על זה כמו כדור אקמול ופה הטעות שלך.

תקרא בבקשה את מה שרשמתי בהתחלה ותבין שאתה הלכת לכיוון לא מובן!
רשמתי במפורש איזה פרוטוקולים מריצים בחול בשביל לנסות לשמר פוריות!
תחזור לדף הראשון להודעה הראשונה שלי ותקרא..
אני רשמתי עובדות. אל תחזיר אותי אחורה.

אתה לא מכבד את הכוח של הסארמים ואתה מסתכל על זה כמו כדור אקמול ופה הטעות שלך.
יכולת הסקת המסקנות שלך שואפת ל0.

כמו שרשמתי, מוזמן ללכת לרדיט, לאנשים שעשו בדיקות דם ולהגיד להם שהם שקרנים והם לא מבינים כלום ורק אתה מבין ויודע הכל.

אני רשמתי עובדות. אל תחזיר אותי אחורה.

יכולת הסקת המסקנות שלך שואפת ל0.

כמו שרשמתי, מוזמן ללכת לרדיט, לאנשים שעשו בדיקות דם ולהגיד להם שהם שקרנים והם לא מבינים כלום ורק אתה מבין ויודע הכל.
אתה מדבר שטויות לאוויר היכולת שלך ללמוד או להבין משהו שואפת ל 0 ..
אני מבין שהתנך האנאבולי שלך זה reddit והבדיקות דם שלהם בלי להפעיל הגיון יותר מדי אז תמשיך בדרך הזאת ובאמת מקווה לך להרבה בריאות בהמשך הדרך אין לי מה עוד להוסיף כי אתה ראש בקיר לכן הצלחה לך..

אתה מדבר שטויות לאוויר היכולת שלך ללמוד או להבין משהו שואפת ל 0 ..
אני מבין שהתנך האנאבולי שלך זה reddit והבדיקות דם שלהם בלי להפעיל הגיון יותר מדי אז תמשיך בדרך הזאת ובאמת מקווה לך להרבה בריאות בהמשך הדרך אין לי מה עוד להוסיף כי אתה ראש בקיר לכן הצלחה לך..
אתה מבין שברדדיט אנשים כותבים שם דברים מניסיונם האישי ? זה הרבה יותר מאשר כאן
רק בגלל שלך עובד א' ב' וג' לא אומר שזה יעבוד לכל אחד.. אני רואה בלי סוף שאתה ממליץ פה על דברים שעבדו לך אבל יש מצב שהם לא יעבדו לכל אחד..
לא מבין למה אתה תוקף אותו, לך באמת תקרא שם ותראה. אם אתה טועה אז זה בסדר להודות שזה שטעית.

רק בגלל שלך עובד א' ב' וג' לא אומר שזה יעבוד לכל אחד.. אני רואה בלי סוף שאתה ממליץ פה על דברים שעבדו לך אבל יש מצב שהם לא יעבדו לכל אחד..
לא מבין למה אתה תוקף אותו, לך באמת תקרא שם ותראה. אם אתה טועה אז זה בסדר להודות שזה שטעית.
אני לא תוקף אין הבדל בין מה שאני עושה לעומק לבין אנשים אחרים שאין לדעת מה ואיך הם עושים ומפרסמים בפלטפורמה אחרת.
אני לא ממליץ על דברים שהיו טובים לי אני מסביר איך ראד עובד ו איך כלומיד עובד ואני מספק מספיק מידע כלפי זה אם אני ועוד 5 אנשים בבדיקות צמודות זה לא מספיק טוב אז שreddit יהיה הכיוון להכל.

עזוב, אני כותב לו עובדות והוא חוזר כמו תקליט שבור וכמה הוא כן ואחרים לא.

אני מבקש סימוכין למאמרים/מחקרים שהוא בעצמו טוען שיש והוא לא באמת מביא. הוא מביא סרטונים של rusolift שהוא בעצמו לא ראה אותם כי אם היה רואה אותם, הוא היה מבין שהוא טועה.

אין טעם להתווכח איתו 🤷🏻‍♂️

עזוב, אני כותב לו עובדות והוא חוזר כמו תקליט שבור וכמה הוא כן ואחרים לא.

אני סימוכין למאמרים/מחקרים שהוא בעצמו טוען שיש והוא לא מבין, מביא סרטונים של rusolift שהוא בעצמו לא ראה אותם.

אין מה טעם להתווכח איתו 🤷🏻‍♂️
בדיוק שני שניות בreddit
Screenshot_20230419_124050_Reddit.jpg
Screenshot_20230419_124011_Reddit.jpg

כל אחד נהיה פה אנאבוליק דוק , בגלל זה הראש בקיר לא חבל...

האירוניה התאבדה.

לא הבנת בכלל למה התכוונתי מreddit אבל שיהיה.

אין לי מה עוד להוסיף. 🤷🏻‍♂️
אמרתי עוד לפני זה ראש בקיר אין מה להוסיף מבין הכל מתי לא שואל אבל הגישה וכולי... באמת מתיש ומוריד חשק לנסות להסביר בדרכים אחרות

אנסה בפעם האחרונה לפי סרטון של קליניקה שבילים פשוטות מסביר מה ההבדל בין קלומיד ו אנקלומפין אבל גם על הדרך מסביר למה קלומיד לא יעבוד אם טסט חיצוני סקרן לשמוע מה יהיה להגיד על זה..

קישור לצפייה: https://youtu.be/5G3pQUbJJlI

נערך לאחרונה:
הדבר היחיד שיש לי להגיד שאם זה הסרטון שהבאת אז אין לך מושג על מה דיברתי עד עכשיו 😮‍💨
הוא מדבר מפרספקטיבה של e2 למה גברים על trt צריכים enclomiphene לעומת clomid.
אני אסביר לך, הוא אומר ש enclomiphene יש זמן מחצית של כמה שעות משמע החסימה של רצפטורים e2 תהיה פחותה לעומת clomid שיש לו זמן מחצית חיים של כמה ימים משמע הרצפטורים של הe2 יהיו יותר חסומים.

בשום סיטואציה הוא לא אמר שאין לקחת clomid יחד עם טסט חיצוני... נהפוך הוא, הוא אומר במפורש שצריך לקחת את זה על מנת לשמר תפקוד אשכי.

הדבר היחיד שיש לי להגיד שאם זה הסרטון שהבאת אז אין לך מושג על מה דיברתי עד עכשיו 😮‍💨
הוא מדבר מפרספקטיבה של e2 למה גברים על trt צריכים enclomiphene לעומת clomid.
אני אסביר לך, הוא אומר ש enclomiphene יש זמן מחצית של כמה שעות משמע החסימה של רצפטורים e2 תהיה פחותה לעומת clomid שיש לו זמן מחצית חיים של כמה ימים משמע הרצפטורים של הe2 יהיו יותר חסומים.

בשום סיטואציה הוא לא אמר שאין לקחת clomid יחד עם טסט חיצוני... נהפוך הוא, הוא אומר במפורש שצריך לקחת את זה על מנת לשמר תפקוד אשכי.
אני לא יודע אולי העברית שלי לא נכונה /: ..
רשמתי מסביר הבדל בין כלומיד ל אנכלומפין...
רשמתי מסביר למה כלומיד לא יעבוד לא בקטע שהוא ספציפית אומר לא לקחת קלומיד הוא לא יעבוד אבל הוא מסביר את הפונקציה החשובה של קלומיד שדרכה הוא עוזר לגוף לייצר יותר "טסט" ..

אני אנסה עוד הפעם...
50מג טסט בשבוע
100 יחידות פרגניל
12.5 אנכלומפין
כן יכול לעבוד על אנשים מסויימים...

אבל קלומיד לא יעבוד כי הוא מנסה לבטל אסטרוגן בשביל לעלות את רמות הטסט כי ככה הגוף שלנו עובד בשביל לאזן את המערכת ההורמונלית

אני מבין שלא משנה כמה אני אנסה להסביר זה לא מובן כנראה הדברים שאני רואה ו מבין איך הם עובדים הם קצת יותר מדי מסובכים לאנשים אחרים.

אגב Stark הגישה שלך פלצנית ו מקובעת חבל מאוד אתה מנסה כל פעם להוציא אותי מדבר שטויות משקיע בזה הרבה ואני מתי קורא את מה שאתה רושם בתגובתך פשוט face palm אחד גדול..

Rad בן זונה קטן וחזק שמבטל כל חומר אנאבולי אחר מלהתיישב על רצפטורים אנדרוגנים ולהיכנס לפועל זה למה אני נגד השימוש בו כי גם בסיס טסט איתו הוא פשוט מבטל אותו.. אז פה נסכם את זה שכלומיד פשוט לא יעשה כלום..
על בסיס מה אתה אומר את זה ? יש מחקר ?
על 🐀..
בפועל מה שקורה לאנשים באת השימוש בו בין אם זה סולו או בשילוב טסט זה מה שקורה לבסוף לפי בדיקות דם ולפי רמות אינדקס כללי של אנדרוגנים.
הוא תופס את רוב המקום ומבטל הורמונים בסיסים.
אתה מוזמן לבדוק מספר מחקרים שפורסמו ו בדיקה אישית של russolifts שבדק אותו במספר מינונים ושילובים אחרים שלו אם בסיס או סארמים אחרים.
לא סיפקת לא מחקרים ולא סרטונים של russolift. הנושא כאן לא clomid.

עדיין מחכה למחקרים של ראד140 על עכברים ולסרטונים של russolift ש:

מבטל כל חומר אנאבולי אחר מלהתיישב על רצפטורים אנדרוגנים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית