ראד וכלומיד

מצב
השרשור נעול

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי!
אז נתקלתי באיזה שהו פוסט בreddit שמישהו עושה סייקל סארם (ראד 140) וכדי למנוע את השבתת הציר ושהביצים ימשיכו לתפקד ושהציר ישאר פעיל הוא משלב יחד עם זה כלומיד ואז הוא טען שכשאפסיק את הסייקל הוא יוצא מזה כביכול ב״נקי״ וחלק בלי צורך בפי סי טי ובלי פגיעה בציר.
מישהו מכיר את הפרוטקול הזה? אשמח לשמוע מה דעתכם

לא סיפקת לא מחקרים ולא סרטונים של russolift. הנושא כאן לא clomid.

עדיין מחכה למחקרים על עכברים ולסרטונים של russolift ש:
הנושא היה קלומיד ו ראד
מידע שאתה מבקש היה דחוס ל סרטון של דקה שהיה בערוץ אחר של רוססו לפי מה שאני רואה הערוץ הזה סגור נמחק או לא יודע מה קיבל באן..

אמרתי לפני זה מחקרים על עכברושים לא מעניין כדורים שנותנים להם אני לא אקח

ראד מבטל בזה שהוא בטבע הכימי שלו תופס את המקום על הרצפטור.

• פותח/ת השרשור
ניתקלתי עכשיו בסירטון של Ryanrusso על נושא הכלומיד/אינכלומפין כ״בסיס טסט״ בסייקל של אוראלי כמו סארם לדוגמא, ודעתו בנושא שזה כן יעשה קצת בעיות בנושא הרגשות,פוטנציאל לבעיות ראיה ועניין הרעילות לכבד אבל זה כן יעבוד כ״בסיס טסט״ במהלך סייקל אוראלי.

קישור לטיקטוק :

קישור לצפייה: https://vt.tiktok.com/ZS8K7NQCM/

בסירטון הוא אומר שמה שקורה שאנשים עושים סייקל שלראד 140 סולו ושזה נותן את האפקט שהוא אמור לתת אבל בשלב מסוים הגוף מפסיק לייצר בצורה טבעית טסט משמע אסטרוגן גם לכן לא ניתן לשמר את כל מה שהוא ״הרוויח״ בתקופה של הסייקל ראד 140 אז לפי ההיגיון (ושוב אומר כי בפורום יש איזה שהי גישה כזאת קצת לצאת על אנשים כאילו באים לריב איתך 😅) שילוב של כלומיד שגורם לזה שהגוף ימשיך לייצר טסט טבעי וכמובן שגם אסטורגן משמע אתה יוצא מהסייקל ״חלק״ ושומר את מה ש״הרווחת״ על סייקל…
*ושוב זה מהידע הדל שלי ומבחינת הגיונית איך שזה מצתייר*
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ואשמח לשמוע איזה תופעות לוואי יש לכלומיד בצריכה כזאת מתמשכת על סייקל אוראלי למשך שלושה חודשים לדוגמא, אם יש מחקר כזה או משהו דומה כי לא מצאתי 🫶🏽
שמע אחי אני לוקח ראד סולו 10 מג ביום ל40 יום כרגע אני ביום 15
אני מפחד שכשאפסיק זה ישבית את הציר ורמת הטסט תופחת
אתה ממליץ להפסיק עם זה עכשיו מהר או שזה כבר לא בר תיקון ותמיד אהיה עם טסט נמוך? אני מפחד שדפקתי תחיים

שמע אחי אני לוקח ראד סולו 10 מג ביום ל40 יום כרגע אני ביום 15
אני מפחד שכשאפסיק זה ישבית את הציר ורמת הטסט תופחת
אתה ממליץ להפסיק עם זה עכשיו מהר או שזה כבר לא בר תיקון ותמיד אהיה עם טסט נמוך? אני מפחד שדפקתי תחיים
תפסיק לחפש כל הזמן מה לעשות
אומרים לך תפסיק לקחת את זה אז תפסיק, מה כזה קשה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית