הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע במסה

Gabay2008

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני תקוע על המשקל 80 קילו כבר המון זמן
הקלוריות שלי גבוהות 3000 ביום
ולא עולה במשקל יכול להיות שזה בגלל הגיל גם כי בשנה וקצת עשיתי עליה של 20 קילו והתחטבתי גם חייב עזרה

ולא עולה במשקל יכול להיות שזה בגלל הגיל גם כי בשנה וקצת עשיתי עליה של 20 קילו והתחטבתי גם חייב עזרה
3,000 קל׳ זה לא גבוה…
תוכל לרשום פה מה אתה אוכל ואולי באמת לקבל עצות על איך לבחור מאכלים יותר דחוסים קלורית.

להרבה אנשים קשה לצרוך קלוריות גבוהות (גם לי),עם זאת בנתונים שלך האמת שזה לא נחשב יותר מידי.
כדי להגיע ל88 ק״ג צרכתי 4,600 קל׳.

עוד אופציה זה לקחת איש מקצוע כדי לקבל דרכים וטיפים באמת כדי להתאים את התהליך בצורה אופטימלית לצרכים שלך ומבלי לסבול בדרך.

בהצלחה

עלייה במשקל בסופו של דבר זה פלוס קלורי מה מאמן כבר יכול לחדש על זה?
איך להגיע לפלוס קלורי בקלות ובלי לסבול.
אני הייתי תקוע על 75 ק״ג בערך שנתיים ולא הצלחתי לעלות מזה למרות שידעתי שצריך פלוס קלורי וכו׳.
כאשר הלכתי לאיש מקצוע הוא נתן לי כלים שעזרו לי לעלות עד 88 ק״ג ברצף ובלי לסבול כלל.

אז כן אני חושב שיכול לעזור, אם כי לא חובה

פלוס קלורי
אם מאמן לא יכול לחדש על זה, מה אתה מצפה שפה יחדשו לך?

אם אתה יודע שעליה במשקל זה פלוס קלורי משמע -נכון מאוד, שאתה לא אוכל מספיק
אם אתה לא רואה עליה במשקל זה סימן להוסיף קלוריות

אני הייתי תקוע על 75 ק״ג בערך שנתיים ולא הצלחתי לעלות מזה למרות שידעתי שצריך פלוס קלורי וכו׳.
כאשר הלכתי לאיש מקצוע הוא נתן לי כלים שעזרו לי לעלות עד 88 ק״ג ברצף ובלי לסבול כלל.

איזה טיפים נוא נתן שאתה גם היית נותן למשל?
באותה בעיה עמו פותח השרשור. שנים שאני מעלה ומוריד את אותם קילו.
כל טיפ יעזור.

כל טיפ יעזור.
צריך לעבור על התפריט ולראות באמת מה אפשר לשנות ולשפר.
חוץ מזה אפשר לנסות כל מיני דברים כדי להגביר את תחושת הרעב כמו-
אירובי יזום, תחילת אכילה בשעה מוקדמת ביום, אולי אפילו ימים יותר גבוהים בסופ"ש אם נוח,
יכול להיות בחירת מאכלים שיותר יקלו על העיכול, שתייה של קלוריות, צריכת שומן גבוהה, ארוחות במנות קטנות וכו'...
יש עוד המון דוגמאות לדברים שאפשר לנסות אבל צריך באמת להתייחס לכל מקרה פרטנית.

כל טיפ יעזור.
נתקעת במשקל? אם אתה מקפיד על הערכים של חלבון שומן פחמימה כמו שצריך תוסיף ג'אנק או שייקים ודברים כאלה, אם קשה לך לאכול יותר.
בשביל לגדול צריך לאכול.
כשאני על חומרים כדי לעלות במשקל אני צריך 6000+. פחות מזה אני תקוע ואף יורד...
ואני אוכל נקי לגמרי. זה פשוט הרגל ואימון הקיבה. תילחם ובסוף תצליח אחי

יש דבר יותר קל ממסה?
אני באמת לא שופט אנשים שאומרים "קשה לי לאכול" כי אף פעם לא הייתי במצב הזה אבל ניכר שמעולם לא הרגשתם את תחושת הרעב של החיטוב. שובע נעלם אחרי פרק זמן מסוים, רעב לא.
אם קשה לכם לאכול פשוט תאכלו מאכלים דחוסים יותר קלורית, הם גם יותר טעימים לרוב וגם יספקו לכם יותר קלוריות על אותה כמות של אוכל.
תגבירו עצימות באימונים או תשלבו אירובי להגברת הרעב, בעיקר תפתחו תודעת אכילה מתוך מחשבה שאתם כבר לא אוכלים רק כדי לשבוע או ליהנות מהאוכל ותבינו שאין "טיפים" או סודות, בסוף הקיבה זה שריר והיא תגדל יחד אתכם, פשוט צריך לאכול. כמו באימונים הכול עניין של השקעה והתמדה.

המלצתי פעם שעברה ללכת לדיאטן ספורט שיכול לעבוד עם נוער.
מה שאתה כותב לא באמת מאפשר לסייע לך. אם אתה תכתוב סתם מספר, אתה תקבל סתם המלצה כמו "תאכל יותר".

המלצתי פעם שעברה ללכת לדיאטן ספורט שיכול לעבוד עם נוער.
מה שאתה כותב לא באמת מאפשר לסייע לך. אם אתה תכתוב סתם מספר, אתה תקבל סתם המלצה כמו "תאכל יותר".
למה זאת סתם המלצה? אם אדם אוכל לפרק זמן מסוים את אותו האוכל, את אותה כמות קלוריות ולא עולה במשקל יש לזה רק סיבה אחת.
כמה יותר? זה כבר עניין אחר, אבל כל עוד הוא תקוע במשקל למשך תקופה ובאמת אוכל את כמות הקלוריות שהוא חושב שהוא אוכל הפתרון היחיד הוא פשוט לאכול יותר קלוריות.
מבלי לזלזל, אם בנאדם ראה תוצאות יפות עד עכשיו עם תפריט שהיה לו הוא לא צריך דיאטן ספורט רק "לרענן" את התפריט, אי אפשר לגדול לנצח עם אותה כמות קלוריות.

למה זאת סתם המלצה?
ברור שזו לא אמירה שגויה, זו אמירה נכונה אבל כללית. העניין הוא שמשתמע שהוא מבין את הנחיצות של עודף קלורי ועדיין לא מתקדם.
במילים אחרות, צריך לבדוק למה זה לא מתממש (לדוגמה, באשכול הקודם שלו הוא כתב שהוא חסר תיאבון). אם היה טורח לפרט מעבר ל-"אני אוכל 3000 קלוריות ולא עולה" אולי היה מקבל מענה מפורט או פתרונות ספציפיים יותר.

מבלי לזלזל, אם בנאדם ראה תוצאות יפות עד עכשיו עם תפריט שהיה לו הוא לא צריך דיאטן ספורט רק "לרענן" את התפריט, אי אפשר לגדול לנצח עם אותה כמות קלוריות.
הנחיצות של דיאטן היא בגלל הגיל (15, אני מאמין שנוער נוטה לעשות שטויות וצריך ליווי לתקופה עד שמבין איך לעבוד לבד) ועקב מה שתואר באשכול הקודם (חוסר תיאבון, הקאות).

מעניין. תוכל לשתף מספר טיפים או עקרונות שלא עשית לפני וכן עם המאמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית