עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
3,000 קל׳ זה לא גבוה…אני תקוע על המשקל 80 קילו כבר המון זמן
הקלוריות שלי גבוהות 3000 ביום
ולא עולה במשקל יכול להיות שזה בגלל הגיל גם כי בשנה וקצת עשיתי עליה של 20 קילו והתחטבתי גם חייב עזרה
איך להגיע לפלוס קלורי בקלות ובלי לסבול.עלייה במשקל בסופו של דבר זה פלוס קלורי מה מאמן כבר יכול לחדש על זה?
אם מאמן לא יכול לחדש על זה, מה אתה מצפה שפה יחדשו לך?פלוס קלורי
איזה טיפים נוא נתן שאתה גם היית נותן למשל?איך להגיע לפלוס קלורי בקלות ובלי לסבול.
אני הייתי תקוע על 75 ק״ג בערך שנתיים ולא הצלחתי לעלות מזה למרות שידעתי שצריך פלוס קלורי וכו׳.
כאשר הלכתי לאיש מקצוע הוא נתן לי כלים שעזרו לי לעלות עד 88 ק״ג ברצף ובלי לסבול כלל.
אז כן אני חושב שיכול לעזור, אם כי לא חובה
צריך לעבור על התפריט ולראות באמת מה אפשר לשנות ולשפר.איזה טיפים נוא נתן שאתה גם היית נותן למשל?
באותה בעיה עמו פותח השרשור. שנים שאני מעלה ומוריד את אותם קילו.
כל טיפ יעזור.
נתקעת במשקל? אם אתה מקפיד על הערכים של חלבון שומן פחמימה כמו שצריך תוסיף ג'אנק או שייקים ודברים כאלה, אם קשה לך לאכול יותר.איזה טיפים נוא נתן שאתה גם היית נותן למשל?
באותה בעיה עמו פותח השרשור. שנים שאני מעלה ומוריד את אותם קילו.
כל טיפ יעזור.
המלצתי פעם שעברה ללכת לדיאטן ספורט שיכול לעבוד עם נוער.אני תקוע על המשקל 80 קילו כבר המון זמן
הקלוריות שלי גבוהות 3000 ביום
ולא עולה במשקל יכול להיות שזה בגלל הגיל גם כי בשנה וקצת עשיתי עליה של 20 קילו והתחטבתי גם חייב עזרה
למה זאת סתם המלצה? אם אדם אוכל לפרק זמן מסוים את אותו האוכל, את אותה כמות קלוריות ולא עולה במשקל יש לזה רק סיבה אחת.המלצתי פעם שעברה ללכת לדיאטן ספורט שיכול לעבוד עם נוער.
מה שאתה כותב לא באמת מאפשר לסייע לך. אם אתה תכתוב סתם מספר, אתה תקבל סתם המלצה כמו "תאכל יותר".
ברור שזו לא אמירה שגויה, זו אמירה נכונה אבל כללית. העניין הוא שמשתמע שהוא מבין את הנחיצות של עודף קלורי ועדיין לא מתקדם.למה זאת סתם המלצה?
הנחיצות של דיאטן היא בגלל הגיל (15, אני מאמין שנוער נוטה לעשות שטויות וצריך ליווי לתקופה עד שמבין איך לעבוד לבד) ועקב מה שתואר באשכול הקודם (חוסר תיאבון, הקאות).מבלי לזלזל, אם בנאדם ראה תוצאות יפות עד עכשיו עם תפריט שהיה לו הוא לא צריך דיאטן ספורט רק "לרענן" את התפריט, אי אפשר לגדול לנצח עם אותה כמות קלוריות.
מעניין. תוכל לשתף מספר טיפים או עקרונות שלא עשית לפני וכן עם המאמן?איך להגיע לפלוס קלורי בקלות ובלי לסבול.
אני הייתי תקוע על 75 ק״ג בערך שנתיים ולא הצלחתי לעלות מזה למרות שידעתי שצריך פלוס קלורי וכו׳.
כאשר הלכתי לאיש מקצוע הוא נתן לי כלים שעזרו לי לעלות עד 88 ק״ג ברצף ובלי לסבול כלל.
אז כן אני חושב שיכול לעזור, אם כי לא חובה
תקרא כמה תגובות למעלה פירטתימעניין. תוכל לשתף מספר טיפים או עקרונות שלא עשית לפני וכן עם המאמן?