הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע - צריך המלצה לאיש מקצוע

• פותח/ת השרשור Tomerbi
  • פורסם בתאריך

Tomerbi

משתמש מתחיל
47
1
נק' מוניטין:
1
47
1
אני רזה מאוד, מתאמן כבר הרבה זמן ומנסה לעלות במשקל ובמסה ללא יותר מידי הצלחה. אני די תקוע במקום, ניסיתי לבנות לעצמי תפריטים ולא ממש הלך. אני חושב שאני צריך עזרה של איש מקצוע, איפה מוצאים אחד טוב שמתאים למה שתיארתי?

מתייעצים בפורום כושר גדול.
לא מניסיון אבל ממליץ על השירות של האתר או עוד כמה מאמנים אם אתה רוצה בפרטי, חכה לעוד תשובות עם יותר ניסיון

• פותח/ת השרשור
מתייעצים בפורום כושר גדול.
לא מניסיון אבל ממליץ על השירות של האתר או עוד כמה מאמנים אם אתה רוצה בפרטי, חכה לעוד תשובות עם יותר ניסיון
מה הכוונה פורום כושר גדול?

תתחיל ללמוד קצת לבד ולעשות דברים בצורה עקבית, תתאזר בסבלנות. יש מדריכים בסיסיים שיכולו לעזור לך עד שתמצא מישהו מתאים.
אל תהיה אימפוליסיבי מדי ושים לב שהציפיות שלך מעצמך ומהגוף שלך הן ריאליות.

יכול להתחיל פה: Definitive Diet Setup Guide: How to Build and Adjust a Smart Nutrition Plan

לגבי איש מקצוע - יש את הייעוץ האישי של הפורום (LBS - ייעוץ בתזונה וכושר), יש את @OA, וכנראה שדיאטני\ות ספורט באזור שלך.
מוזמן להתייעץ על דברים ספציפיים אם יש לך עוד שאלות.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תתחיל ללמוד קצת לבד ולעשות דברים בצורה עקבית, תתאזר בסבלנות. יש מדריכים בסיסיים שיכולו לעזור לך עד שתמצא מישהו מתאים.
אל תהיה אימפוליסיבי מדי ושים לב שהציפיות שלך מעצמך ומהגוף שלך הן ריאליות.

יכול להתחיל פה: Definitive Diet Setup Guide: How to Build and Adjust a Smart Nutrition Plan

לגבי איש מקצוע - יש את הייעוץ האישי של הפורום (LBS - ייעוץ בתזונה וכושר), יש את @OA, וכנראה שדיאטני\ות ספורט באזור שלך.
מוזמן להתייעץ על דברים ספציפיים אם יש לך עוד שאלות.

בהצלחה 😃
תוכל להרחיב למה אתה מתכוון ב'ציפיות ריאליות מעצמי ומהגוף שלי'?

אני רזה מאוד, מתאמן כבר הרבה זמן ומנסה לעלות במשקל ובמסה ללא יותר מידי הצלחה. אני די תקוע במקום, ניסיתי לבנות לעצמי תפריטים ולא ממש הלך. אני חושב שאני צריך עזרה של איש מקצוע, איפה מוצאים אחד טוב שמתאים למה שתיארתי?
יש לי חברה לליווי של אימונים ותזונה שלדעתי יתאימו למטרה שלך,
המשרדים נמצאים בפתח תקווה לפגישות חודשיות / זום.

אם יכול לעניין אותך מוזמן לשלוח ה.פ לקבל עוד פרטים.

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית