הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Body dysmorphia

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי,
היום קראתי על ״body dysmorohia” שזה בעצם גורם לחוויה נפשית מדוכא לגבי הנראות שלך והבנתי שאני לגמרי נמצא בתוך זה וסובל מזה…מוצא את עצמי תמיד מסתכל במראה ותמיד יש תחושה שזה לא מספיק, התעסקות מאוד גדולה בנראות החיצונית, השוואה לכל מני אנשים אחרים ברשתות החברתיות. עכשיו אני מאוד אוהב את תחום פיתוח הגוף ואת מה שהוא עושה חיצונית כמובן אבל פתאופ הבנתי כמה שזה מעסיק אותי ביום וכמה שזה גם מונע ממני דברים לדוגמא ללכת עם המשפחה לנופש כי אני לא מפסיק לחשוב על זה שאני לא יוכל לאכול שם מסודר וזה יהרוס לי…

נערך לאחרונה:
אל תמהר לאבחן את עצמך, לא כל חוסר שלמות עם איך שאתה נראה היא body dysmorphia.
אם אתה מודאג ורואה הרבה סימנים תפנה לפסיכולוג\פסיכיאטר ותמשיך משם.

משווה את עצמי לאחרים במדיה החברתית (יוטיוב,אינסטגרם) ועוד דברים בסגנון
תפחית צריכה. זה לא מסייע לך כי מה שאתה רואה לא מייצג את המציאות, בנוסף לזה שזה בזבוז זמן אדיר.

אל תמהר לאבחן את עצמך, לא כל חוסר שלמות עם איך שאתה נראה היא body dysmorphia.
אם אתה מודאג ורואה הרבה סימנים תפנה לפסיכולוג\פסיכיאטר ותמשיך משם.

תפחית צריכה. זה לא מסייע לך כי מה שאתה רואה לא מייצג את המציאות, בנוסף לזה שזה בזבוז זמן אדיר.
מסכים לגבי התגובה על יוטיוברים או אנשים האינסטהגרם
אבל לדעתי כן קיים body dysmorphia אצל רוב האוכלוסייה המתאמנת. אני חושב שזה נובע בעיקר תוצאות שהשגת אז זה גורם לך לרצות עוד ואף פעם לא להיות מרוצה. לא חושב שפסיכולוג או פסיכיאטר יכול לעזור עם זה. פשוט צריך לחיות עם זה.
אני התחלתי כשמן בלי הרבה מסת שריר, ברגע שעשיתי חיטוב קיצוני בעזרת תזונאית נהדרת של וינגייט(אני ציני), הגעתי למצב שאני שאני יחסית חטוב ופעם ראשונה הייתי ככה ועדיין לא הייתי מרוצה וככה לאורך כל השנים גדלתי במסת שריר, הייתי חזק יותר וכו' ואני אף פעם לא מרוצה מאיך שאני נראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית