הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Body recomposition

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
שלום
אני התחלתי לפני כשבועיים להתאמן וכרגע אני שוקל 64 בגןבה 1.79 אני דיי רזה כן אבל יש לי בטן ואחוזי שומן בחזה ושמעתי שמתאמן מתחיל יכול להוריד אחוזי שומן ולעלות במסת שריר זה באמת אפשרי ?

אתה כנראה פשוט עם כמות שומן הגיונית לחלוטין ואפס שריר. פשוט תעלה במסת השריר וזה יסתדר

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה פשוט עם כמות שומן הגיונית לחלוטין ואפס שריר. פשוט תעלה במסת השריר וזה יסתדר
אבל זה הגיוני ? הבטן ממש גדולה ומצד שני רואים לי את כל העצמות כולל הריאות הידיים רזות בצורה מפחידה אפשר להגיד שאני כולי עצמות חוץ מהבטן וקצת דלדל בחזה זה יסתדר עם עליית מסת שריר? כי הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות מסה ואז חיטוב ורק אז זה יסתדר

אבל זה הגיוני ? הבטן ממש גדולה ומצד שני רואים לי את כל העצמות כולל הריאות הידיים רזות בצורה מפחידה אפשר להגיד שאני כולי עצמות חוץ מהבטן וקצת דלדל בחזה זה יסתדר עם עליית מסת שריר? כי הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות מסה ואז חיטוב ורק אז זה יסתדר
כן, זה הגיוני

יש 2 גישות: אחת שאומרת שאפשר לרדת באחוזי שומן ולעלות במסת שריר תוך כדי

והשנייה אומרת שאפשר לרדת גם במסת שומן ולעלות מסת שריר תוך כדי תוך כדי גירעון קלורי

הראשונה בטוח נכונה, השנייה נשמעת לי הגיונית למתאמנים מתחילים עם אחוז שומן גבוה. זה תלוי מאוד כמה שומן/שריר יש עליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית