הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דפיקות לב

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
שלום לכולם,
התחלתי לא מזמן סייקל אחרי חשיבה רבה, הייתי על מינונים ממש נמוכים של סוסטנון ובולדנון.. 1cc בשבוע על שניהם, לילה אחד פשוט הגיע אלי דופק לב כלכך גבוה שהייתי בטוח שאני הולך לקבל התקף לב...
אני מאמין שתשאלו מה החברה אז החברה היא וורטאקס, אני מניח שזה מהבולדנון. בכל אופן אני ממש אבל ממש מפחד להמשיך עם הדבר הזה. האם מישהו חווה דבר שכזה בעבר? חשוב לי לציין שהתזונה שלי מעולה הכל מעולה.. יכול להיות שהגוף פשוט רגיש לחומר? חשוב לציין שהדפיקות לב באות והולכות אז לפעמים אני מרגיש בעננים ולפעמים לא.
אשמח לעזרה,
תודה רבה ושבוע טוב.
(עריכה> חשוב לי לציין שהדבר גורם לי להתקפי חרדה לפעמים ברמה שלא הצלחתי להתקלח או שהייתי צריך לעצור אימון.)

תשובה נבחרת
בולדנון גורם לחרדות זה הכל.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

במקרה ואתה לא יכול להמשיך להתמודד אם זה פשוט תעצור את הבולדנון.

תשובה נבחרת
  • פותח/ת השרשור

הבנתי אותך, חשוב לי מאוד לציין שבגלל שזה סייקל ראשון שלי אני מאוד בטראומה מהדבר. מפחד אפילו לעבור לחומר קל כמו דאקה. שאגב גם שם הבנתי שזה קורה. מה עליי לעשות? לוקח אספירין לוקח כל מה שצריך... בנוסף ארומזין..

אני אוהב בולד בכל אסטר , לצערי גם לי הוא עושה חרדות בלי קשר למינון אז או שאתה נושך את הלשון ומסיים את הסייקל עד הסוף או שאתה מוריד אותו לגמרי ולוקח בחשבון שזה יקח לפחות 3-6 חודשים עד שהוא יצא סופית מהגוף או מוסיף מינון קטן של ציפרלקס או ברינטולקס כל יום במקרה ואתה מוסיף ssri תבדוק פרולקטין בבדיקות דם לתרופות האלה יש נטייה לעלות אותו.

הבנתי אותך, חשוב לי מאוד לציין שבגלל שזה סייקל ראשון שלי אני מאוד בטראומה מהדבר. מפחד אפילו לעבור לחומר קל כמו דאקה. שאגב גם שם הבנתי שזה קורה. מה עליי לעשות? לוקח אספירין לוקח כל מה שצריך... בנוסף ארומזין..
סייקל ראשון זה טסט נטו..
לא היית צריך להוסיף בולד.
אין סיבה לקחת אספרין וארומסין בלי בדיקות דם ובלי תסמינים של אסטרוגן גבוה או המטוקרית גבוה..

כמה זמן אתה בסייקל?

• פותח/ת השרשור
אני אוהב בולד בכל אסטר , לצערי גם לי הוא עושה חרדות בלי קשר למינון אז או שאתה נושך את הלשון ומסיים את הסייקל עד הסוף או שאתה מוריד אותו לגמרי ולוקח בחשבון שזה יקח לפחות 3-6 חודשים עד שהוא יצא סופית מהגוף או מוסיף מינון קטן של ציפרלקס או ברינטולקס כל יום במקרה ואתה מוסיף ssri תבדוק פרולקטין בבדיקות דם לתרופות האלה יש נטייה לעלות אותו.
הבנתי, כנראה שאוריד ואתחיל דאקה. האם יצא לך להשתמש בדאקה ולהרגיש דופק מואץ או חרדות במידה ואכן השתמשת?

סייקל ראשון זה טסט נטו..
לא היית צריך להוסיף בולד.
אין סיבה לקחת אספרין וארומסין בלי בדיקות דם ובלי תסמינים של אסטרוגן גבוה או המטוקרית גבוה..

כמה זמן אתה בסייקל?
נכון לעכשיו, שבוע רביעי.

הבנתי, כנראה שאוריד ואתחיל דאקה. האם יצא לך להשתמש בדאקה ולהרגיש דופק מואץ או חרדות במידה ואכן השתמשת?

נכון לעכשיו, שבוע רביעי.
סייקל ראשון וכבר אתה יודע שבולד לא בשבילך בטוח שרוצה לבדוק איך תגיב לדקה עכשיו?
קח בחשבון גם דקה זה אותו אסטר כמו של בולד רק הדקה קצת יותר אגרסיבית וקח לפחות 9 חודש עד שיצא עד הסוף מהגוף יחד אם זה היא סוגרת את הציר הרבה יותר חזק מטסט או בולד..
אני ממליץ לך להוריד בולד להוריד ארומסין להוריד אספרין לחכות לפחות חודש ולצאת לבדיקות דם
לא יודע מה המינון שלך עם סוסט אבל קח בחשבון או שאתה מחלק את המנה השבועית ל זריקות של יום כן יום לא.. או לפחות 3 פעמים בשבוע... שני רביעי ו שישי..
היית צריך לעשות קצת שיעורי בית לפני שהתחלת אבל גם ככה אפשר ללמוד מטעויות.

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון וכבר אתה יודע שבולד לא בשבילך בטוח שרוצה לבדוק איך תגיב לדקה עכשיו?
קח בחשבון גם דקה זה אותו אסטר כמו של בולד רק הדקה קצת יותר אגרסיבית וקח לפחות 9 חודש עד שיצא עד הסוף מהגוף יחד אם זה היא סוגרת את הציר הרבה יותר חזק מטסט או בולד..
אני ממליץ לך להוריד בולד להוריד ארומסין להוריד אספרין לחכות לפחות חודש ולצאת לבדיקות דם
לא יודע מה המינון שלך עם סוסט אבל קח בחשבון או שאתה מחלק את המנה השבועית ל זריקות של יום כן יום לא.. או לפחות 3 פעמים בשבוע... שני רביעי ו שישי..
היית צריך לעשות קצת שיעורי בית לפני שהתחלת אבל גם ככה אפשר ללמוד מטעויות.
מובן, אני מעריך את התשובה המפורטת שלך!!😃
לגבי פיסיטי, יש בכלל למה? או שזה יחסית כלום זמן? אני באמת רוצה לדעת

• פותח/ת השרשור
אם זה לא עושה לך טוב תפסיק עם זה
היי, תודה רבה על התשובה, כרגע הפסקתי. כפי שכתבתי פה אני מאוד רוצה להתחיל דאקה קצר, אבל גם מפחד שיקרה לי אותו הדבר עם זה. האם אתה יודע אם גם מדאקה קצר זה יכול לקרות? תודה רבה!!

היי, תודה רבה על התשובה, כרגע הפסקתי. כפי שכתבתי פה אני מאוד רוצה להתחיל דאקה קצר, אבל גם מפחד שיקרה לי אותו הדבר עם זה. האם אתה יודע אם גם מדאקה קצר זה יכול לקרות? תודה רבה!!
אין לי מושג. אין לי ניסיון עם זה.
יש לי ניסיון קצר יחסית עם טרן והפסקתי מהר מאוד יחסית. לא שווה לקחת את החומר הזה.

• פותח/ת השרשור
יש לי ניסיון קצר יחסית עם טרן והפסקתי מהר מאוד יחסית. לא שווה לקחת את החומר הזה.
מובן תודה. לא כלכך שאלתי את הבחור הראשון פה שענה אולי אתה תוכל לעזור לי.. בשביל סייקל בן 4 שבועות ידוע לך אולי מה החומר שאצטרך לפיסיטי? בנוסף תוכל בבקשה להרחיב על מה הרגשת על טרן קצר? אם כן אודה לך. תודה בכל אופן:)

דקה קצר או לא קצר זה אותו הדבר..
כל אחד מגיב אחרת לחומרים אין לדעת מה זה יעשה לך אבל אין סיבה לקחת עכשיו בסייקל ראשון.
דקה יכול לעשות קצת דיכאון סה"כ או אין אונות במקרה ואתה משתמש בדקה בצורה לא נכונה בלי לעשות בדיקות דם.
לחץ דם יכול לעלות במקרה ותתחיל להתנפח כמו בלון

מה דווקא מתגובות קודמות שלך שקראתי רשמת שאתה מרוצה...אני על טרן ארוך ומאוד מרוצה מהתוצאות חוץ מהעובדה שאני נהייתי חרדתי,דיכאוני ומדוכדך ממנו וגורם לי גם לנדודי שינה (לא בצחוק) אבל אני כנראה אשלב תרופה אנטי דיכאונית בשביל לנסות למזער סיידס שלו...בעברי ניסתי טרן קצר לסייקל מאוד ארוך והיה לי אותם סיידס אבל היה יותר קל לשלוט בגלל האסטר הקצר

מה דווקא מתגובות קודמות שלך שקראתי רשמת שאתה מרוצה...אני על טרן ארוך ומאוד מרוצה מהתוצאות חוץ מהעובדה שאני נהייתי חרדתי,דיכאוני ומדוכדך ממנו וגורם לי גם לנדודי שינה (לא בצחוק) אבל אני כנראה אשלב תרופה אנטי דיכאונית בשביל לנסות למזער סיידס שלו...בעברי ניסתי טרן קצר לסייקל מאוד ארוך והיה לי אותם סיידס אבל היה יותר קל לשלוט בגלל האסטר הקצר
10מג ציפרלקס ביום או 5מג ברינטולקס מה כן בדיקות דם חייב פרולקטין יעלה תוסיף כאבר 0.25 כל 4 יום ורק רפואי

מובן תודה. לא כלכך שאלתי את הבחור הראשון פה שענה אולי אתה תוכל לעזור לי.. בשביל סייקל בן 4 שבועות ידוע לך אולי מה החומר שאצטרך לפיסיטי? בנוסף תוכל בבקשה להרחיב על מה הרגשת על טרן קצר? אם כן אודה לך. תודה בכל אופן:)
לפיסיטי טמוקסי. לא חושב צריך לקחת גם כלומיד.
על טרן הייתי יותר חרדתי, יותר פראנויות, דיכאונות ועוד.. הרגשתי את הכוח שזה הביא לי באימונים אבל גם באותה תקופה היה לי משהו בחיים שהחמיר על הכל. הדיכאון הפך לדיכאון מאוד קשה לפעמים. הרגשתי כמו אלוהים עם בעיות נפשיות וזה הוציא ממני את הכי גרוע מהבחינה הזאת. עשיתי משהו שישאר איתי לכל החיים וזה לקח לא לגעת בזה שוב.
רשמתי שאני מרוצה אבל לא היה משהו שעשה לי טריגר לכל הדברים שרשמתי עכשיו בתגובה. ברגע שהיה לי טריגר התחיל לי הדברים האלה וגם ברור שינה לא משהו.
לא משנה מה אני לא אקח את זה שוב כי זה לא שווה את הבעיות שזה עשה לי, it's a love and hate relationship.
מקווה בישבילך שלא יהיה לך משהו בחיים שיגרום להגביר את הסיידס הנוראיים האלה.
לקחתי טרן קצר כי באמת כמו שקורה עכשיו, זה יוצא מהר מהמערכת במקרה שיהיה רע.

לפיסיטי טמוקסי. לא חושב צריך לקחת גם כלומיד.
על טרן הייתי יותר חרדתי, יותר פראנויות, דיכאונות ועוד.. הרגשתי את הכוח שזה הביא לי באימונים אבל גם באותה תקופה היה לי משהו בחיים שהחמיר על הכל. הדיכאון הפך לדיכאון מאוד קשה לפעמים. הרגשתי כמו אלוהים עם בעיות נפשיות וזה הוציא ממני את הכי גרוע מהבחינה הזאת. עשיתי משהו שישאר איתי לכל החיים וזה לקח לא לגעת בזה שוב.

רשמתי שאני מרוצה אבל לא היה משהו שעשה לי טריגר לכל הדברים שרשמתי עכשיו בתגובה. ברגע שהיה לי טריגר התחיל לי הדברים האלה וגם ברור שינה לא משהו.
לא משנה מה אני לא אקח את זה שוב כי זה לא שווה את הבעיות שזה עשה לי, it's a love and hate relationship.
מקווה בישבילך שלא יהיה לך משהו בחיים שיגרום להגביר את הסיידס הנוראיים האלה.
לקחתי טרן קצר כי באמת כמו שקורה עכשיו, זה יוצא מהר מהמערכת במקרה שיהיה רע.
תנסה hexahydrobenzylcarbonate
הסיידס משתנה גם לפי האסטרים פרבולאן נועד לאותה התקופה לשימוש בני אדם יש עליו מספיק מחקרים תן לו צאנס..

תנסה hexahydrobenzylcarbonate
הסיידס משתנה גם לפי האסטרים פרבולאן נועד לאותה התקופה לשימוש בני אדם יש עליו מספיק מחקרים תן לו צאנס..
קראתי על זה דבר פה ושם שהסיידס היו הרבה יותר מעודנים על זה...נראה בעתיד...כרגע הפסקתי לחלוטין ולא אחזור לזה בקרוב. בעתיד אחשוב על לנסות את זה. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית