הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה וחלבון בזמן כאבי בטן

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
ערב טוב חברים
שלשום עשיתי אימון חזק מאוד, שהיה מוצלח מכל הבחינות. התקדמות משמעותית בכוח, אגרסיות חיוביות מטורפות! באמת וואו. ואני בחיטוב.
לקראת סוף האימון התחלתי לחוש כאבי בטן מעט... חיכיתי להגיע הביתה. סיימתי את האימון הפסיכי הזה, הגעתי הביתה... ומאז, כל מה שאני אוכל יוצא לי מהגוף דקה אחרי. אני מסוגל לאכול קרקר ואחרי דקה הוא יצא...
אני כל היום רעב ולא מסוגל לאכול כלום, בטח לא חלבון. כבר יומיים שאני על כמות חלבון כמעט אפסית, וגם הפחמימות והשומנים שהכנסתי יצאו ממני דקה אחרי!
מה עושים על מנת לא לאבד שריר וכוח במצב כזה?

כשלי יש ארוע כזה אני לוקח כדור של קלבטן פורטה. זה ישים ברקס על ההוצאה. אחר כך מה שחשוב זה להחזיר נוזלים. אחר כך תזונה, בדרך כלל אורז לבן וחזה עוף עם מעט תבלינים. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כשלי יש ארוע כזה אני לוקח כדור של קלבטן פורטה. זה ישים ברקס על ההוצאה. אחר כך מה שחשוב זה להחזיר נוזלים. אחר כך תזונה, בדרך כלל אורז לבן וחזה עוף עם מעט תבלינים. בהצלחה
זה נמכר בסופר פארם?

היה לי ווירוס כזה השבוע, שבוע לא התאמנתי וירדתי הרבה במשקל.

קודם כל הבריאות אחר כך האימונים.
ישנתי המון, שתיתי מספיק, ואכלתי מרק ואורז, זהו. לוקח זמן וזה עובר, מאכלים מסוימים מחמירים את זה, תדאג לאכול מה שלא מפריע לבטן כמו מרק עוף ואורז.

• פותח/ת השרשור
היה לי ווירוס כזה השבוע, שבוע לא התאמנתי וירדתי הרבה במשקל.

קודם כל הבריאות אחר כך האימונים.
ישנתי המון, שתיתי מספיק, ואכלתי מרק ואורז, זהו. לוקח זמן וזה עובר, מאכלים מסוימים מחמירים את זה, תדאג לאכול מה שלא מפריע לבטן כמו מרק עוף ואורז.
מעניין שגם לך זה קרה השבוע, כנראה משהו שמסתובב עכשיו לצערנו

אני כל היום רעב ולא מסוגל לאכול כלום, בטח לא חלבון. כבר יומיים שאני על כמות חלבון כמעט אפסית, וגם הפחמימות והשומנים שהכנסתי יצאו ממני דקה אחרי!
מה עושים על מנת לא לאבד שריר וכוח במצב כזה?
אין יותר מדי מה לעשות באמת, אתה תצטרך לעבור את הכמה ימים האלה ולאכול דברים שלא מפריעים לבטן שלך כמו שאלחנן אמר. שריר אתה לא תאבד מכמה ימים, ברגע שזה יעבור אתה תחזור לעצמך תוך אימונים בודדים.

מרק ירקות או מרק עוף יכולים להיות אופציה טובה.
אם אתה נוהג לצרוך קטניות, קפאין, מוצרי חלב - תפחית עד שזה יעבור.

אם זה נמשך מעבר לכמה ימים כדאי לפנות לרופא ולשמוע על פתרונות או בדיקות שהוא יציע לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית