הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

chen5353

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
יש לי שאלה
אני שומרת מאוד על אורח חיים בריא ובנוסף מתאמנת.
לאחרונה אני מרשה לעצמי בסוף יום להתפנק על גלידה במסגרת סהכ הקלוריות היומיות שאני צריכה לצרוך ולא עוברת את הכמות
השאלה שלי האם זה סבבה כל עוד לא נמצאת בחריגה של קלוריות

היי, לא יודע מה כמות הגלידה שהקצבת לעצמך לאכול בכל יום, אז אני אענה באופן כללי מבלי להתייחס לנושא המינון/כמות ולנושא התדירות.
זה רצוי לשלב מאכלים שאנחנו אוהבים בתזונה הרגילה שלנו. אין סיבה להימנע מלאכול דברים שאת אוהבת ואין צורך להיכנס למיינדסט של מאכלים אסורים
ומותרים - מיינדסט כזה לא יוביל לשומקום.

הניונסים הם כמה אוכלים מהמאכלים האלה? מה התדירות שאנחנו אוכלים אותם? על איזה מזונות אנחנו מוותרים כדי לאכול את המאכלים האלה? האם מרגישים רעבים במהלך היום? מה הסך הקלורי היומי?
כיוון שאין מידע שיכול לענות על השאלות האלה, התשובה שלי די כללית.

• פותח/ת השרשור
היי, לא יודע מה כמות הגלידה שהקצבת לעצמך לאכול בכל יום, אז אני אענה באופן כללי מבלי להתייחס לנושא המינון/כמות ולנושא התדירות.
זה רצוי לשלב מאכלים שאנחנו אוהבים בתזונה הרגילה שלנו. אין סיבה להימנע מלאכול דברים שאת אוהבת ואין צורך להיכנס למיינדסט של מאכלים אסורים
ומותרים - מיינדסט כזה לא יוביל לשומקום.

הניונסים הם כמה אוכלים מהמאכלים האלה? מה התדירות שאנחנו אוכלים אותם? על איזה מזונות אנחנו מוותרים כדי לאכול את המאכלים האלה? האם מרגישים רעבים במהלך היום? מה הסך הקלורי היומי?
כיוון שאין מידע שיכול לענות על השאלות האלה, התשובה שלי די כללית.
פעם ביום בערב אוכלת גלידה ב300 קלוריות ,לא מוותרת על החלבונים ויתר הערכים שאני צריכה אני אוכלת בוקר צהריים וערב מסודרות שכוללות חלבונים וביתרה אוכלת גלידה

לא נידבת יותר מדי מידע. לא יודע מה זה אומר "ארוחות מסודרות", כל אחד יגדיר את זה אחרת.
סבבה שאת אוכלת חלבונים אבל זה לא הדבר היחידי שחשוב.
אם הגלידה מסתכמת ב-300 קלוריות בכל יום אז סביר להניח שזה בסדר, אבל אין מידע על שאר התזונה שלך במהלך היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית