הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת העמסה UD2

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
בתחילת העמסה אני הולך לפי הספר:
מיד אחרי אימון:100 גרם סוכר ענבים
שעתיים אחרי:100 גרם סוכר ענבים או פסטה/אורז
באמצע הלילה: 100 גרם סוכר ענבים

בבוקר שאני קם ואין לי זמן לאכול אפשר עוד מנה של 100 גרם סוכר ענבים?

אישית הייתי מקיא יותר ממה שהייתי צורך אם הייתי לוקח 400ג' סוכר ענבים ביום.. אני באמת לא מבין מה הבעיה לדחוף פחמימה נורמלית.

אני מציע לשחק יותר עם מחשבון התזונה.

אתה לא צריך לאכול בזמן השינה,אל תגזים (ואני יודע שהוא המליץ על זה בספר זה פשוט מיותר אם אתה אוכל במהלך היום מה שצריך)

300 גרם סוכר ענבים ביום? אתה רוצה ששליש מהפחמימה שלך יהיה מסוכר ענבים? ובטח יש עוד סוכרים אחרי זה
עדיף שתאכל אוכל ותנצל את היום הזה כהעמסה 😃

• פותח/ת השרשור
למה לבסס את העמסה על סוכר ענבים ולא לאכול פחמימה נורמאלית?
אני מסיים אימון בערך ב8 בערב וצריך לקום ממש מוקדם לעבודה.חייב לדחוף במהירות לפני השינה.
יש עם זה בעיה חוץ מזה שזה מגעיל?

השאלה היא למה להעמיס לפני השינה? תתחיל העמסה לאחר האימון ככה היא גם תהיה יותר יעילה, תאכל משהו קל לפני האימון לדוגמה 50-70 פחמימה 20-30 חלבון, שומן לא מומלץ כי זה יעקב את תהליך העיכול אבל מה שבא לך אם נוח לך תהנה.
לאחר ה 8 בערב תאכל ארוחה עשירה בפחמימות וחלבון, ותמשיך את העמסה למחרת בבוקר ובצהריים.

• פותח/ת השרשור
להכניס 1000 גרם פחמימה ממש קשה לי בגלל זה אני מעדיף לנצל את הזמן של עד השינה עם שייקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית