שאלות לגבי תכנית אימון לחיטוב - מה לעשות אם לא מצליח לסיים סט? ויש חשיבות לאיזו תכנית לבחור?

• פותח/ת השרשור alexZ
  • פורסם בתאריך

alexZ

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום! אני רוצה לעשות חיטוב. בן 38, 170 סמ, שוקל 68. כמה שאלות לגבי התכניות כאן:

1) לפי מה לבחור תכנית? לפחות החודש אני גר באותו בניין עם החדר כושר, אין לי בעיה ללכת 4 פעמים בשבוע. האם זה בהחלט עדיף על 3 פעמים בשבוע?
2) המשקלים שאני עושה לא גבוהים, ואני מניח שאוכל להעלות אותם. אבל מה לעשות אם לא הצלחתי סט מסוים, כתוב לעשות 8 חזרות, עשיתי 5 ומרגיש שלא אצליח (לפי מה שקראתי צריך להמנע מכשל). לנוח ולעשות עוד 3?

תודה רבה!

1) לפי מה לבחור תכנית? לפחות החודש אני גר באותו בניין עם החדר כושר, אין לי בעיה ללכת 4 פעמים בשבוע. האם זה בהחלט עדיף על 3 פעמים בשבוע?
זה לא כזה משנה, אין הבדל בין 3 ל-4 אימונים בשבוע כל עוד הנפח השבועי פר שריר דומה בין האופציות. תבחר בתדירות שהכי נוחה לך

2) המשקלים שאני עושה לא גבוהים, ואני מניח שאוכל להעלות אותם. אבל מה לעשות אם לא הצלחתי סט מסוים, כתוב לעשות 8 חזרות, עשיתי 5 ומרגיש שלא אצליח (לפי מה שקראתי צריך להמנע מכשל). לנוח ולעשות עוד 3?
אם המטרה שלך היא לבצע 8 חזרות בסט ואתה מצליח רק 5, אז תעבוד עם משקלים קלים יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה!

אם המטרה שלך היא לבצע 8 חזרות בסט ואתה מצליח רק 5, אז תעבוד עם משקלים קלים יותר.

סבבה, באימון/סט הבא אוריד משקל. אני מניח אז במקרה כזה להוריד משקל, לנוח, ולהשלים את הסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית