הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי עזרה לחבר

• פותח/ת השרשור lolii
  • פורסם בתאריך

lolii

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
חבר שמתאמן הרבה שנים בן 30 רוצה לעבור שלב קדימה,מתאמן טבעי ללקיחת סארמ
כרגע לוקח קרדרין ואז מתחיל לשלב rad 140 סולו
עדיין לא ניסה את הראד מתכנן לקחת 10 מיליגרם
לכמה שבועות השאלה מה יהיו התופעות לוואי?ואם יצטרך pct?
שאלה שניה הוא לוקח ציפרלקס האם זה יכול להתנגש?

• פותח/ת השרשור
הבנתי לגבי הטרן
הוא כבר הזמין ראד ומתכנן לקחת 10 מיליגרם
המאמן שלו אמר שמינון כזה נמוך אין התנגשות ואין צורך בpct
השאלה אם זה יקרה

הוא מסתלבט לגבי הטרן ...חומר מאוד חזק עם תופעות לוואי קשות מבחינה נפשית... אני על טרן ארוך במינון של 600 מג לשבוע ועושה לי התקפי עצבים ועוד תופעות נפשיות לא נעימות בכלל זה לא צחוק ... סייקל ראשון שיעשה טסט אננטט וזהו...סארמס פחות מומלץ ...

למה לא מומלץ?
גם סארמס משביתים ציר והוא קרוב לוואי יצטרך פיסיטי אבל בלי קשר למה לקחת תרופת מחקר שקרוב לוואי שהוא ייפול גם ככה על זיוף/דילול כשאפשר לקחת חומר שייתן לו יותר תוצאות,יותר בטוח יותר אמין יותר קל להשיג ושהגוף שלו כבר מכיר

למה לא מומלץ?

נו זה מחזק מה שאני אומר ..מה גם אני מכיר את הבחור אישית מתאמן איתי בחדכ... נראה גדול עם הרבה מסת שריר והכול אבל תופעות לוואי כמו שהוא ציין בפוסט לא קלות בכלל בלשון המעטה...

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי
ולא תהיה התנקשות עם הציפרלקס?
כי ידוע שטסו מכפיל דיכאונות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

טסט*

הבנתי אחי
ולא תהיה התנקשות עם הציפרלקס?
כי ידוע שטסו מכפיל דיכאונות
תראה אני לא רופא אבל אעיד על עצמי שציפרלקס גם אני נוטל ובשילוב עם סטרואידים מעולם לא חוויתי בעיה כלשהי..ההפך עזר לי מבחינה נפשית

• פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים ש10 מיליגרם ל6 שבועות ישבית ציר?המאמן אמר שטיפה ירד ואז יתאזן בלי שיקום

אחי תגיד ''לחבר'' שלך... שלא יגע בחומרים.
ולא יקשיב לבחור במכון, כי הוא לא יודע בדיוק איך החומר ישפיע לו על הציר ואיזה תופעות זה יגרום לו.
במקום לזרוק את הכסף על טבליות סוכרזית/סארמס תשקיע את הכסף במאמן ותזונאי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית