אהלן. חזרתי להתאמן לפני כחודשיים וחצי אחרי פציעה בכתף (שהחלימה). בגדול אני מתאמן מגיל 14 (היום 28) עם הפסקות פה ושם אבל היו לי תקופות מאוד יפות. לפני כשנה וחצי לפני הפציעה עשיתי אימונים כמה פעמים בשבוע.
כעת משהו מוזר לי, אני מתאושש לאט מדי?
למשל, ביום ראשון עשיתי אימון כזה:
חזה - לחיצה עם משקולות בשכיבה - 38 קילו כל יד X8 חזרות ול-3 סטים + פרפר בפולי 2 סטים
כתפיים - לחיצה במכונה 2 סטים
רגליים - לחיצה 3 סטים
גב - פולי עליון 3 סטים + חתירה 2 סטים
וזהו בערך לכוח, עשיתי עוד טיפה אירובי.
אתמול כבר כמעט ולא הייתי תפוס ברגליים ועשיתי אימון אירובי אינטרבלי מאוד אינטנסיבי (סיבולת + שריפת שומן) + סאונה
מה שמוזר לי, שאני עדיין מרגיש תפוס אפילו בינונית, בחזה. אני לא מבין איך, כאילו מה כבר עשיתי? 5 סטים סה"כ והיום כבר יום שלישי של מנוחה לחזה.
עם איך שאני תפוס עכשיו, אני לא רואה את עצמי עושה חזה אפילו מחר, שזה 4 ימים מלאים של מנוחה לחזה.
אוסיף כי עשיתי חימום + מתיחות באימון עצמו.
אני ישן טוב, ואוכל טוב.
תשמעו, אני באמת לא יודע מה לומר, אני חדור מוטיבציה להתאמן, וזה מתסכל מאוד.
כעת משהו מוזר לי, אני מתאושש לאט מדי?
למשל, ביום ראשון עשיתי אימון כזה:
חזה - לחיצה עם משקולות בשכיבה - 38 קילו כל יד X8 חזרות ול-3 סטים + פרפר בפולי 2 סטים
כתפיים - לחיצה במכונה 2 סטים
רגליים - לחיצה 3 סטים
גב - פולי עליון 3 סטים + חתירה 2 סטים
וזהו בערך לכוח, עשיתי עוד טיפה אירובי.
אתמול כבר כמעט ולא הייתי תפוס ברגליים ועשיתי אימון אירובי אינטרבלי מאוד אינטנסיבי (סיבולת + שריפת שומן) + סאונה
מה שמוזר לי, שאני עדיין מרגיש תפוס אפילו בינונית, בחזה. אני לא מבין איך, כאילו מה כבר עשיתי? 5 סטים סה"כ והיום כבר יום שלישי של מנוחה לחזה.
עם איך שאני תפוס עכשיו, אני לא רואה את עצמי עושה חזה אפילו מחר, שזה 4 ימים מלאים של מנוחה לחזה.
אוסיף כי עשיתי חימום + מתיחות באימון עצמו.
אני ישן טוב, ואוכל טוב.
תשמעו, אני באמת לא יודע מה לומר, אני חדור מוטיבציה להתאמן, וזה מתסכל מאוד.
נערך לאחרונה: