הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום חזה אחורית ויום שני גב קדמית ושלישי כתפיים ורגליים, למה זה טוב להגדלת שריר?

• פותח/ת השרשור San_H
  • פורסם בתאריך

San_H

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
שלום, אני שומע מאנשים שרוצים להגדיל שריר שיום ראשון להתאמן חזה אחרוית ויום שני גב וקדמית ושלישי כתפיים ורגליים ורביעי מנוחה וחמישי חוזרים זה הכי טוב.
כי לכל שירי יש שלושה ימים מנוחה.
אבל איך זה?
אם בוא נגיד מתאמנים יום ראשון חזה , יש תרגילים בחזה שמאמנים בהם גם קצת כתפיים.בחלק מתהרגילים יש פוקוס גדול על שריר ופוקוס קטן על שריר אחר.אז אני מעדיף לקחת שלושה ימי מנוחה אחרי שלושה ימים של אימונים, זה טוב?

זה לא פוגע בשריר זה שעובדים עליו יותר מפעמיים בשבוע, מה גם שעבודה קטנה ועקיפה על השריר היא לא מה שישפיע על התקדמות או תקיעה בו. וגם 3 ימי מנוחה זה לא בהכרח האידיאל, האמת שזה לא הפקטור שכל כך משנה.

שלום, אני שומע מאנשים שרוצים להגדיל שריר שיום ראשון להתאמן חזה אחרוית ויום שני גב וקדמית ושלישי כתפיים ורגליים ורביעי מנוחה וחמישי חוזרים זה הכי טוב.
כי לכל שירי יש שלושה ימים מנוחה.
אבל איך זה?
אם בוא נגיד מתאמנים יום ראשון חזה , יש תרגילים בחזה שמאמנים בהם גם קצת כתפיים.בחלק מתהרגילים יש פוקוס גדול על שריר ופוקוס קטן על שריר אחר.אז אני מעדיף לקחת שלושה ימי מנוחה אחרי שלושה ימים של אימונים, זה טוב?
בהנחה שיש לך זמן אני חושב שעדיף לעבוד 3 פעמים בשבוע על קבות שרירים

הכל עניין של תדירות ונפח. פעמיים בשבוע זה גם משהו שעושים, העניין הוא לדעת להשתמש בסרגל מאמצים כמו שצריך ולהתקדם באופן הדרגתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית