עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על זה שמעתי שיש חלבון מי גבינה וחלבון קזאין באבקת חלבון, כלומר האם המעדנים האלו מוסיפים להם אבקת חלבון? אני פשוט תוהה איך במעדן כל כך קטן יש כל כך הרבה חלבון. פעם לא היה במעדן רגיל כל כך הרבה חלבון, מה השתנה שעכשיו מציליחים? האם זה רק האבקות שמוסיפים למאכלים? והאם החלבון הזה שביוגורטים באמת נספג לגוף?חלבון מי גבינה וחלבון קזאין.
הביקוש למוצרי חלבון עלה, פעם תוספי חלבון היו מוקצה.פעם לא היה במעדן רגיל כל כך הרבה חלבון, מה השתנה שעכשיו מציליחים?
באיזה דרך בידיוק, פשוט "הוסיפו" את זה? האם האבקת חלבון במעדן דנונה פרו 20 גרם, זה פשוט דנונה לקחו אבקת חלבון של myprotein ושמו בפנים, ואחר כך משווקים את זה ביותר כסף?הביקוש למוצרי חלבון עלה, פעם תוספי חלבון היו מוקצה.
היום כשזה מיינסטרים וכמעט כולם בצורה כזו או אחרת מתאמנים פשוט זיהו את זה והוסיפו למעדנים
אגב לידיעתך גם היום אצל חלק מהמומחים זה עדיין נחשב מוקצה. לא מעט רופאים וגם אפילו כמה מומחים עדיין מזהירים אותי מאבקת חלבון או בכללי מצריכה גבוהה של חלבון(אבל אפילו מוצרים סתם כמו דנונה פרו זה מרגיש להם קצת "בלוף" שיש בזה הרבה חלבון וזה תמוהה בעיניהם...)הביקוש למוצרי חלבון עלה, פעם תוספי חלבון היו מוקצה.
היום כשזה מיינסטרים וכמעט כולם בצורה כזו או אחרת מתאמנים פשוט זיהו את זה והוסיפו למעדנים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
ובכנות זה קצת מעצבן ללכת נגד חוות דעת של רופאים שאתה אמור לסמוך עליהם....
האדם ממוצע בהקשר של בריאות נוטה להקשיב לרופא שלמד 6 שנים ועוד 4 שנים כדי להיות מומחה, מאשר להקשיב לאיזה מאמן כושר שעבר הסמכה בוינגייט של שנה. אני מודע לכך שבתוכנית של הרופאים יש נגיעה קטנה בתזונה.תשמע עם כל הכבוד ואהבה שלי לרופאים ולרפואה.. לפעמים יש דברים שצריך לקחת בעירבון מוגבל.
כן אני יודע שיש רופאים כאלו ויש אחרים.אני אשים את זה פה...
וכן בסופו של דבר היום רופא משפחה רושם קלונקס/קסנקס לכל פציינט בלי ליידע אותו בכלל על הסכנה שבכדור.
אני בא לומר שיש רופאים שיודעים וקשובים לחולים שלהם ויש כאלה שפשוט ידחפו לך כדור ויגידו לך שיהיה בסדר.. בלי לידע אותך שאותו כדור יכול להיות צוהר לגיהינום.
אני גם בדעה של הרופא לגבי הריטלין.. אין סיבה לדחוף חומר פסיכואקטיבי לכל ילד.
ולגבי בדיקות דם אני חושב שפעם בשנה לעשות בדיקות דם כלליות זה הגיוני ואפילו מומלץ... זה שזה עולה כסף לקופה זה לא בעיה שלנו.
לגבי חלבון אני מודע לזה שיש "הייפ" לדחוף חלבון *לכל מוצר.. וזה נכון שצריכת חלבון מוגברת עלולה לייצר עומס על הכליות , אבל לאדם בריא עם תפקודי כליות תקינים.. אין בעיה להנות מתזונה עשירה בחלבון.
ושייק חלבון זה בסך הכל סוג של השלמת מזון לאותם אנשים שלא מגיעים לכמות חלבון היומית שלהם.
*
לדוגמא מוצר מיותר לגמרי?!!? למה צריך חומוס פרו?? WTF??![]()
חחחח לא ידעתי שיש דבר כזה חומוס פרו....
אז להתאמן עבור חיטוב (ששם צריך להגדיל חלבון ולהפחית פחמימות תוך מאזן קלורי שלילי), זה המצב הכי מסוכן לכליות?
או שעומס לכליות לא בהכרח אומר סיכון לכליות?
ומה התאוריה שלו?מצליחים לדחוף כל כך הרבה חלבון בגביע קטן ולדעתו זה סוג של בלוף.
מקור החלבון הוא החלבון שנמצא בחלב. אנחנו מייצרים את היוגורט מחלב ומחמצת. תהליך הריכוז מאפשר לנו לקבל יוגורט עשיר בחלבון שמקורו בחלב ממנו ייצרנו את היוגורט. https://danone.strauss-group.com/product/דנונה-pro/באיזה דרך בידיוק, פשוט "הוסיפו" את זה?
אתה לא חייב להגדיל את כמות החלבון בחיטוב. אתה לא צריך להפחית בהכרח פחמימות.אז להתאמן עבור חיטוב (ששם צריך להגדיל חלבון ולהפחית פחמימות תוך מאזן קלורי שלילי)
א.אז איך אתה מגיע לגירעון קלורי? בסופו של דבר האוכל מתחלק לפחמימות, שומנים, חלבונים- אתה ממש לא רוצה להוריד את החלבונים- כי אז אתה תאבד מסת שריר. אתה רוצה להוריד פחמימות או שומנים....יש הסכמה מדעית רחבה שצריכת חלבון לא פוגעת בכליות, מה שאתה מספר מהרופא שלך זה תפיסות של לפני 20 ו30 שנה
אתה יכול למצוא אין ספור מחקרים בנושא שיציבו את הרופא שלך בעמדת מיעוט.
כמו בכל תחום יש אנשי מקצוע פחות טובים, פחות מעודכנים במידע חדש, יותר שמרנים וכן האלה
לא נותן לך לעשות בדיקות דם.. נו באמת הרופא שלי מתזכר אותי ביוזמתו לעשות
ומה התאוריה שלו?
ממש פלאי הטכנולוגיה... להכניס 25 גרם חלבון במעדן
מספיק לראות לצורך העיניין סקופ של אבקת חלבון ולהבין שזה לא משהו שלא נכנס בגביע ולא צריך את טסלה או נאסא כדי להצליח
מקור החלבון הוא החלבון שנמצא בחלב. אנחנו מייצרים את היוגורט מחלב ומחמצת. תהליך הריכוז מאפשר לנו לקבל יוגורט עשיר בחלבון שמקורו בחלב ממנו ייצרנו את היוגורט. https://danone.strauss-group.com/product/דנונה-pro/
במילים פשוטות, אותו תהליך כמו של כעמט כל מוצר חלבון שקיים בשוק
אז פעם זה בצורת מעדן, פעם אבקה ופעם עוגיה WHO CARES
אתה לא חייב להגדיל את כמות החלבון בחיטוב. אתה לא צריך להפחית בהכרח פחמימות.
אתה לא אמור לסמוך על רופאים בנוגע לתזונה, אני לא מבין למה אתה חושב שכן.אגב לידיעתך גם היום אצל חלק מהמומחים זה עדיין נחשב מוקצה. לא מעט רופאים וגם אפילו כמה מומחים עדיין מזהירים אותי מאבקת חלבון או בכללי מצריכה גבוהה של חלבון(אבל אפילו מוצרים סתם כמו דנונה פרו זה מרגיש להם קצת "בלוף" שיש בזה הרבה חלבון וזה תמוהה בעיניהם...)
אז אתה מודע לכך שרוב האנשים טועים, כי אם רופא לא למד תזונה ומקשיבים להם, המציאות עגומה.האדם ממוצע בהקשר של בריאות נוטה להקשיב לרופא שלמד 6 שנים ועוד 4 שנים כדי להיות מומחה, מאשר להקשיב לאיזה מאמן כושר שעבר הסמכה בוינגייט של שנה. אני מודע לכך שבתוכנית של הרופאים יש נגיעה קטנה בתזונה.
ברור שאני לא סומך על הרופא לגמרי, כשיש לי נזילה בברז הרופא לא יעזור לי, אלא האינסטלטור. הרופא אמור לאבחן מחלות ולטפל בהם עם תרופות וניתוחים. בשביל למנוע מחלות, לשמור על הבריאות, ולהביא את המשיח, התועלת של הרופא מוגבלת. יש יותר סיכוי לתזונאי לעזור לי.אם אתה אומר שצריך לפעמים לקחת את הרופא בעירבון מוגבל, זה אומר שאתה לא סומך עליו לגמרי, ואתה חושב שהוא לא מבין גדול.
ואם אני יודע יותר טוב ממנו אז מה הטעם ללכת אליו מלכתחילה?
בתור מי שלא למד רפואה אל תגיד לו איפה הוא טועה ברפואה, בתזונה זה סיפור אחר.בתור אדם שלא מבין ברפואה מלבד ידע מזדמן שאני קורא באינטרנט להתחיל לבוא ולהגיד איפה הרופא שלי טועה וצודק -זה די יהירות לדעתי.
ועל כל מסמך שאני קראתי ואני חושב שאני איזה גאון - הוא 10 שנים השקיע כדי להיות רופא וקרא הרבה יותר מסמכים.
אל תשווה לי בין נזילה בברז שמן הסתם אני אבקש מאינסטלטור לתזונה שכן אני מצפה שרופא יבין בזה. -זה שהם לא מבינים זה בעיה נפרדת.אתה לא אמור לסמוך על רופאים בנוגע לתזונה, אני לא מבין למה אתה חושב שכן.
רופא לומד לאבחן מחלות ולטפל בהם עם הארגז כלים שלו, שכוללים תרופות וניתוחים.
רופא לומד אולי 7 שעות על תזונה במהלך כל שנות הלימודים שלו, וזה תזונה בנוגע לסוכרת ותו לא.
מה עוד אתה חושב שרופא אמור לדעת? אסטרונומיה?
עצוב לראות אנשים לוקחים המלצות על תזונה, אימונים ואפילו בריאות מרופאים. אני לא אומר שאף רופא לא מבין בתזונה ובריאות, יש כאלו שיודעים אפילו הרבה, אבל זה לא בגלל שהוא רופא, זה נטו כי אולי זה מעניין אותו לקרוא מהצד, כמו שאינסטלטור יכול לקרוא מהצד.
איזה מומחה מזהיר על חלבון יתר ואבקת חלבון? ומה הופך אותו למומחה? כי אני מכיר לא מעט מומחים שזה באמת המומחיות שלהם שאומרים להיפך.
אז אתה מודע לכך שרוב האנשים טועים, כי אם רופא לא למד תזונה ומקשיבים להם, המציאות עגומה.
ברור שאני לא סומך על הרופא לגמרי, כשיש לי נזילה בברז הרופא לא יעזור לי, אלא האינסטלטור. הרופא אמור לאבחן מחלות ולטפל בהם עם תרופות וניתוחים. בשביל למנוע מחלות, לשמור על הבריאות, ולהביא את המשיח, התועלת של הרופא מוגבלת. יש יותר סיכוי לתזונאי לעזור לי.
הטעם ללכת לרופא זה כשאני חושש או יודע שאני חולה, זה המקצוע שבשבילו למד כל כך קשה, לא כדי להפחיד נערים שמשקולות ינמיך אותם, דדליפט יפרוץ את הדיסק, וחלבון יסרטן את הכליות.
בתור מי שלא למד רפואה אל תגיד לו איפה הוא טועה ברפואה, בתזונה זה סיפור אחר.
כאחד שמכיר את התזונה והכושר יותר מהרופא, אני מצפה מהם לאותה צניעות.
נ.ב. אני לא מכיר את הרופאים החרטטנים והירים שמזהירים מחלבון וכדומה. הרופאה שלי מדהימה ותתייעץ איתי בנוגע לתזונה וכושר, ואני ב100% סומך על דעתה המקצועית בתחום שלה.
אתה לא חייב לאהוב את המקצוע, אבל זה המקצוע.אל תשווה לי בין נזילה בברז שמן הסתם אני אבקש מאינסטלטור לתזונה שכן אני מצפה שרופא יבין בזה. -זה שהם לא מבינים זה בעיה נפרדת.
תזונה זה חלק מרפואה, כי אם אתה תאכל כל היום אוכל לא בריא, בסוף הבריאות שלך תיפגע. ואם תיקח צמח או תוסף תזונה מסוכן -אחר כך יכול לבוא לך מחלה, אז כן הייתי מצפה וכך גם כל האוכלוסייה מצפה שהוא יבין גם בתזונה. -זה שהם לא לומדים את זה ברפואה זה בושה ונושא עגום בפני עצמו.
רופא אמור לדאוג לבריאות המטופלים שלו, וכחלק מזה הוא אכן אמור לאבחן מחלות או בעיות רפואיות, אבל אפילו יותר חשוב מזה הוא צריך לדעת איזה מזון או איזה פעילויות גופניות או אורחות חיים , יכול להועיל לגוף ומה יכול לסכן את הגוף. זה שהם לא לומדים את זה זה בעיה. ופשוט בושה בעיני... זה להיות "רופא חלקי"
מורידים רכיבים אחרים שהם לא חלבון כמו מים, פחמימות, שומנים וכד', ו\או שמוסיפים חלבון דרך אבקה\ריכוז.באיזה דרך בידיוק, פשוט "הוסיפו" את זה? האם האבקת חלבון במעדן דנונה פרו 20 גרם, זה פשוט דנונה לקחו אבקת חלבון של myprotein ושמו בפנים, ואחר כך משווקים את זה ביותר כסף?
המומחים שלך צריכים לדעת את גבולות הידע שלהם, להתעדכן בספרות המקצועית ולדעת לגבות את עצמם.אגב לידיעתך גם היום אצל חלק מהמומחים זה עדיין נחשב מוקצה. לא מעט רופאים וגם אפילו כמה מומחים עדיין מזהירים אותי מאבקת חלבון או בכללי מצריכה גבוהה של חלבון(אבל אפילו מוצרים סתם כמו דנונה פרו זה מרגיש להם קצת "בלוף" שיש בזה הרבה חלבון וזה תמוהה בעיניהם...)