הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדנה ללימוד טכניקה בתרגילים העיקריים

מצב
השרשור נעול
אשמח לבוא לכזה דבר.. איזור חיפה-קריות. אם זה יהיה בשעות נוחות יש גם סיכוי להדרים.

נערך לאחרונה:
אני זורם בכיף על היוזמה...

תצלמו DVD כמו ריפטו של טכניקה של תרגילים עיקריים סקוואט דדליפט פאוור קלין.. ותמכרו בסכום סימלי לדעתי זה יהיה בר הצלחה.

אני מעוניין. נראה לי שאם תעשו את זה במקום קרוב לרכבת הרבה אנשים יבואו.

מעוניין.
תצלום + עריכה לDVD, עליי.

אם אתם צריכים המלצה לחדר כושר קרוב לרכבת בעל אחלה כלוב, מוטות ופלטות אולימפיים יש לי אחד בשבילכם

אם אתם צריכים המלצה לחדר כושר קרוב לרכבת בעל אחלה כלוב, מוטות ופלטות אולימפיים יש לי אחד בשבילכם

קשה לי להאמין שיש חדר כושר שיש בו ציוד מתאים שיכול להקצות אותו רק לשימוש של "קורס". אני מנדב את הבית של AS-21 😃

p.s.
קרוספיט הרצליה היה יכול להיות אופציה, אבל לא כולם חושבים שני מטר קדימה בזמן שהם שורפים גשרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קשה לי להאמין שיש חדר כושר שיש בו ציוד מתאים שיכול להקצות אותו רק לשימוש של "קורס". אני מנדב את הבית של AS-21 😃

p.s.
קרוספיט הרצליה היה יכול להיות אופציה, אבל לא כולם חושבים שני מטר קדימה בזמן שהם שורפים גשרים.
זה נכון...למרות שאם נעשה את זה בשעת צהריים אולי זה אפשרי. בכל מקרה, רבים גם חדרי הכושר שנסגרים בשישי ב6. אולי אפשר "לשכור" את המקום אחרי שעות הפעילות

זה נכון...למרות שאם נעשה את זה בשעת צהריים אולי זה אפשרי. בכל מקרה, רבים גם חדרי הכושר שנסגרים בשישי ב6. אולי אפשר "לשכור" את המקום אחרי שעות הפעילות

אבל זה יכול ליצור מצב שיהיה להרבה אנשים לא נוח להגיע..

אני השמח לבוא ... אם המיקום יהיה נוח והמרצים יהיו השמנים של הפורום אני בא D=

אני בהחלט מעוניין
תל אביב

p.s.

צודק. עמרי באמת לא חושב שני מטר קדימה. בקושי לחשוב הוא יכול.

מוכן לשים סכום כזה,בשביל ללמוד טכניקה טובה של סקוואט,דדליפט ופאוור קלין.
מישהו שמעביר את ההדרכה יתקן אנשים שעושים טכניקה לקויה וכו'?
אני נמצא באיזור יבנה,ראשון,רחובות,אשדוד.

מוכן לבוא וגם לממן את הקורס למאמנים במכון שלי(:

מעוניין מאוד.. אבל זה גם תלוי אצלי במיקום ובזמן כי אני עובר דירה בקרוב + בגרויות.
בכל מקרה, גר בנהריה.

DVD זה רעיון מעולה ככה אין שאלה של איפה גרים וזה יפתור את בעיית הלא יודע אנגלית אז מתעצל לראות את הסרט.

אפשר לבקש מהמדריכי כושר בחינם מה הבעיה?

אני הייתי בא אבל אתם לא תעשו את זה באיזור ירושלים בטח..

אפשר לבקש מהמדריכי כושר בחינם מה הבעיה?
lol-jesus-brb.jpg

זה רעיון יפה מאוד.
עיר מגורים אזור חיפה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית