הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לעמוד בנפח

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אז ככה:

אני במסה כבר קרוב ל-8 חודשים, עליתי יפה במשקלי העבודה/חזרות לאורך זמן, ועליתי גם בקצב טוב במשקל גוף בזמן הזה (6 ק"ג).

לפני שבועיים בערך הייתי בחופשה במלון ולא התאמנתי באופן סדיר בשבוע הזה אולי רק פעם אחת (מתאמן 4 פעמים בשבוע, ab. מתאמן יחסית מתקדם בערך שלוש שנים). מאז אני רק מתדרדר במשקלים שעד לא מזמן הייתי מרים, לפחות באיזה 2-3 חזרות פחות ממה שהייתי עושה ברוב התרגילים, ולרוב אפילו יותר. עכשיו אני יכול במקום זה פשוט להוסיף עוד סט מאיזה תרגיל נוסף, אבל לא יודע כמה זה באמת יתרום להיפרטרופיה.
עד עכשיו חשבתי להמשיך עם המסה עוד איזה חודשיים-שלושה, ואז לתת איזה 4 חודשי חיטוב לקראת הקיץ. אבל במצב שלי היום שאני מתקשה לשמור על הנפח אני לא רוצה סתם לעלות במשקל ולהשמין בלי לתת עומס יסף לשרירים..

האם לדעתכם לעבור לסוג של נייטרלי עד החיטוב יהיה יעיל בשבילי כדי לא לעלות בא.ש יותר? במידה ואני באמת לא מצליח לשחזר את הנפח של מקודם, או להמשיך עם הקלוריות של המסה ולנסות לעשות את המיטב עד החיטוב בעוד חודשיים? ואולי פשוט להוסיף עוד איזה סט או מיני סט/דרופ סט במקומות שירדתי במשקלים?.. יכול להיות גם שזה פסיכולוגי, יכול להיות סוג של 'שחיקה' מהמסה אבל העובדה הקיימת נכון לעכשיו היא שאני לא מצליח לשחזר את "ההישגים" של המסה.. ונכון שבחיטוב אני גם אאבד שריר אבל לדעתי הנפח פחות קריטי ואפשר לשמר גם אם מורידים קצת נפח..

נערך לאחרונה:
התיאור שלך ממש לא מובן, כמה זמן היית בחופשה?
מאז אני רק מתדרדר במשקלים שעד לא מזמן הייתי מרים
מה זה אומר? הביצועים שלך רק ממשיכים לרדת בשבועיים האחרונים או שמההתחלה אתה מבצע 2-3 חזרות בכל סט ושם זה נשאר?

משקל? גובה?

לפני שבועיים בערך הייתי בחופשה במלון ולא התאמנתי באופן סדיר בשבוע הזה אולי רק פעם אחת (מתאמן 4 פעמים בשבוע, ab. מתאמן יחסית מתקדם בערך שלוש שנים). מאז אני רק מתדרדר במשקלים שעד לא מזמן הייתי מרים, לפחות באיזה 2-3 חזרות פחות ממה שהייתי עושה ברוב התרגילים
תאר את האימונים מהחופשה ועד עכשיו, כלומר כל אימון איזה תרגיל, סטים חזרות ומשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית