הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לאכול מספיק

צכםכחחאח

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני בתת משקל חייב לאכול יותר אבל כשאני מפספס ארוחה/מתאפק עם האוכל יותר מדי (נגיד כי יש לי אימון או מתאמן לצבא) אז אני בסוף כבר לא רעב סתם מנשנש זבל עם קמצוץ קלוריות וחלבון. אני לא אוהב בשר רק דגים חלב. לפעמים אני גם סתם לא רעב, בכללי אוכל כמו ילד אני עובד על זה. האם אבקה יוגורט יכולים לעזור? זה מפוצץ סוכר, הערכים טובים במקום ארוחה אם נדפקתי בלי

אני בתת משקל
ידוע לך אם יש סיבה רפואית לתת משקל?
בן כמה אתה, מה הגובה וכמה שוקל?

אני לא אוהב בשר רק דגים חלב
אתה יכול לעלות במשקל גם עם דגים וחלב. כן מציע לך לבדוק האם באמת אתה לא אוהב בשר, או שאתה פשוט לא ניסית מספיק שיטות בישול\סוגי נתחים\איברים\תיבול וכדומה.

בכללי אוכל כמו ילד אני עובד על זה
ומה זה "אוכל כמו ילד"?
נסה לרשום פה יום אכילה לדוגמה.

האם אבקה יוגורט יכולים לעזור? זה מפוצץ סוכר

אבקה או יוגורט יכולים להיות חלק מהתפריט שלך, גם לא כולם מפוצצים סוכר. עם זאת, זה לא באמת פתרון כשלעצמו. בשביל למצוא את הפתרון צריך קודם להבין מה עוד אפשר לשנות ואם יש בעיה שגורמת לתת משקל. אני מניח שאתה מתחת ל-18. הייתי מציע לך להיעזר עם דיאטן\ית ספורט שעובד עם נוער.

• פותח/ת השרשור
ידוע לך אם יש סיבה רפואית לתת משקל?
בן כמה אתה, מה הגובה וכמה שוקל?
185 סמ בערך אולי קצת יותר פעם אחרונה שקלתי 49-50 פשוט לא אוכל אבל לפני כמה שנים הייתי שמנמן פשוט גבהתי
אתה יכול לעלות במשקל גם עם דגים וחלב. כן מציע לך לבדוק האם באמת אתה לא אוהב בשר, או שאתה פשוט לא ניסית מספיק שיטות בישול\סוגי נתחים\איברים\תיבול וכדומה.
בשר קצת כבד לי בדרך כלל רק המבורגר עם חברים משפחה על האש וכאלה ולפעמים שניצל
ומה זה "אוכל כמו ילד"?
נסה לרשום פה יום אכילה לדוגמה.

אבקה או יוגורט יכולים להיות חלק מהתפריט שלך, גם לא כולם מפוצצים סוכר. עם זאת, זה לא באמת פתרון כשלעצמו. בשביל למצוא את הפתרון צריך קודם להבין מה עוד אפשר לשנות ואם יש בעיה שגורמת לתת משקל. אני מניח שאתה מתחת ל-18. הייתי מציע לך להיעזר עם דיאטן\ית ספורט שעובד עם נוער.
הרבה פירות וכריכים קצת ביצים וזהו בגדול כל ארוחה כשיש גאנק אני מעדיף גאנק אין חלב כי ההורים לא קונים אבל הם מסכימים לי להביא כסף לקנות, לא אכפת לי לדחוף חלב או אבקה זה די קל את האמת אבל שמעתי שזה לא בריא כי אתה פשוט תשמין אם תאכל מלא וצריך לעשות את זה מדורג

נערך לאחרונה:
אני בתת משקל חייב לאכול יותר אבל כשאני מפספס ארוחה/מתאפק עם האוכל יותר מדי (נגיד כי יש לי אימון או מתאמן לצבא) אז אני בסוף כבר לא רעב סתם מנשנש זבל עם קמצוץ קלוריות וחלבון. אני לא אוהב בשר רק דגים חלב. לפעמים אני גם סתם לא רעב, בכללי אוכל כמו ילד אני עובד על זה. האם אבקה יוגורט יכולים לעזור? זה מפוצץ סוכר, הערכים טובים במקום ארוחה אם נדפקתי בלי
לצו ראשון הגעתי כשאני שוקל 55 קילו על 182 ס"מ, במקום קיבלתי פרופיל 45 והבנתי שאני צריך לעלות במשקל, הלכתי לדיאטנית שאמרה לי שאני צריך לאכול יותר והוסיפה לי כמה דברים לאכול במהלך היום, פעם אחת הצלחתי לשקול 58 אבל זה חזר ל55. עד שהלכתי למאמן (אליהו הנקין).
כחלק מהעבודה אתו הוא רצה שאני אוכל ביום 2600 קלוריות, זה היה המון, יותר מידי, זה לקום בבוקר "נעול" על לאכול ובכל זאת הערב מתקרב ואתה עדיין רק ב1500.
אז באותה תקופה לא הבנתי למה צריך לאכול כדי להיות חזק ולא הגעתי ל2600 קלוריות, אבל כל פעם שדיברתי אתו הוא שאל כמה אני אוכל, אז שיחה ראשונה אתה מתחמק באלגנטיות, שניה אתה מסנן משהו על זה שאתה עוד רגע שם ואת השלישית אין לך איך להכחיש ולכן התחלתי להתייחס לזה ברצינות, אז בהתחלה יצא לי בסוף היום למלא כוס בחלב לפוצץ בשוקולית ולשתות, אך עם הזמן הקיבה מתרגלת לאכול הרבה ואתה מצליח לאכול 2600 קלוריות בלי סוכר לבן (בשיא ארוחת בוקר כללה 6 ביצים, טונה וארבע פרוסות לחם).
המסקנה שאתה צריך לקחת מכל הסיפור הזה היא כשזה מגיע לנושא של עלייה במשקל בצורה דרסטית יש לך רק שתי אופציות:
1- להוציא כסף על גיינר שיפתור לך את בעיית השובע.
2- פשוט לאכול יותר, זה אומנם קשה, קשה מאוד, הרי אתה לא סתם שוקל כל כך נמוך, נדרשת נעילות גבוהה אבל עם הזמן אתה תראה שזה עובד.
סוף דבר אחרי חצי שנה הגעתי לערעור על הצו ראשון כשאני שוקל 67.

• פותח/ת השרשור
לצו ראשון הגעתי כשאני שוקל 55 קילו על 182 ס"מ, במקום קיבלתי פרופיל 45 והבנתי שאני צריך לעלות במשקל, הלכתי לדיאטנית שאמרה לי שאני צריך לאכול יותר והוסיפה לי כמה דברים לאכול במהלך היום, פעם אחת הצלחתי לשקול 58 אבל זה חזר ל55. עד שהלכתי למאמן (אליהו הנקין).
כחלק מהעבודה אתו הוא רצה שאני אוכל ביום 2600 קלוריות, זה היה המון, יותר מידי, זה לקום בבוקר "נעול" על לאכול ובכל זאת הערב מתקרב ואתה עדיין רק ב1500.
אז באותה תקופה לא הבנתי למה צריך לאכול כדי להיות חזק ולא הגעתי ל2600 קלוריות, אבל כל פעם שדיברתי אתו הוא שאל כמה אני אוכל, אז שיחה ראשונה אתה מתחמק באלגנטיות, שניה אתה מסנן משהו על זה שאתה עוד רגע שם ואת השלישית אין לך איך להכחיש ולכן התחלתי להתייחס לזה ברצינות, אז בהתחלה יצא לי בסוף היום למלא כוס בחלב לפוצץ בשוקולית ולשתות, אך עם הזמן הקיבה מתרגלת לאכול הרבה ואתה מצליח לאכול 2600 קלוריות בלי סוכר לבן (בשיא ארוחת בוקר כללה 6 ביצים, טונה וארבע פרוסות לחם).
המסקנה שאתה צריך לקחת מכל הסיפור הזה היא כשזה מגיע לנושא של עלייה במשקל בצורה דרסטית יש לך רק שתי אופציות:
1- להוציא כסף על גיינר שיפתור לך את בעיית השובע.
2- פשוט לאכול יותר, זה אומנם קשה, קשה מאוד, הרי אתה לא סתם שוקל כל כך נמוך, נדרשת נעילות גבוהה אבל עם הזמן אתה תראה שזה עובד.
סוף דבר אחרי חצי שנה הגעתי לערעור על הצו ראשון כשאני שוקל 67.
אני מבין ומעדיף לאכול אבל לא הבנתי למה 2600 לא צריך בשביל לצאת מתת משקל.
בלי קשר אם אפשר לדעת איפה שירתת או כמה פרופיל קיבלת?

אני מבין ומעדיף לאכול אבל לא הבנתי למה 2600 לא צריך בשביל לצאת מתת משקל.
את הפואנטה של "פלוס קלורי" אתה מכיר?
בלי קשר אם אפשר לדעת איפה שירתת או כמה פרופיל קיבלת?
פרופיל 97 ושירתי ב:
1713289982818.png

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=eGQzxQwqgyw

או במילים אחרות- בגדוד הכי מובחר שאפשר לשלוח לקרב💪🔫💣🔭

כן אבל 2600 זה פלוס קלורי ענקי אם אתה שקלת 55 אז הוא לא צריך להיות כזה גבוה
אם אתה בגובה של 182 על 55 קילו והלכת להתאמן עם אליהו וכמו דביל אמרת לו שאין לך הגבלת זמן אז קיבלת 10X10 סקוואט כנ"ל בנץ פרס ודדליפט 5X5 אז אתה יכול להיות בפלוס כזה

חשוב לי לתת את הערה שלי.
תת משקל בהרבה פעמים זה רק תסמין למשהו אחר, אני לא מכיר אותך ובגלל זה בעיני כדאי להיות יותר זהירים, תשקול להתייעץ עם אנשי מקצוע שיראו אותך פנים אל פנים וידעו טוב יותר לעזור לך.

עצות "פרקטיות"? רשמו לך, לאכול.

😃

גם אני בוגר היחידה.
אבל כמעט 30 שנה לפניך, לפי החשבון משתמש שלך.
תקופת מוטי ברוך.
שמח לראות שיש בפורום עוד אנשים אכותיים🤣🤣🤣
ש: אתה נמצא בחדר מלא אנשים, רק אחד מהם היה בסיירת צנחנים איך תדע מי זה?
ת: הוא כבר יאמר לך....

זה ממש אוף טופיק….

כשהייתי צעיר,השירות הצבאי היה חלק משמעותי ממה שהרגשתי שהיא הזהות שלי.
לאורך השנים וככל שהחיים מתמלאים בתוכן, הנפח שהשירות הצבאי תפס מהזהות שלי הלך ופחת.

היום, בגיל שאני גם כבר לא עושה יותר מילואים, השירות עדיין מהווה חלק ממי שאני, ממי שהפכתי להיות, אבל החלק הזה הוא רכיב מאד קטן ממה שאני תופס כשמגדיר אותי.

פעם צנחן, תמיד צנחן, זה מדויק (נכון גם לגולנציקים, נחלאווים, גבעתי - יש כבוד לכל טוחני הג׳בלאות).
אבל החיים הם הרבה הרבה יותר ממה עשית 3-4 שנים אחרי התיכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית