הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיות גדול

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
שלום לכולם,
אני כבר תקופה חושב על זה ורוצה להיות פשוט גדול, להיות מאלה שאומרים עליהם בואנה איזה גוף יש לו.
לפני שתגידו מה הדביל הזה רוצה שיאכל ויתאמן... אז יש לי רקע בפאורליפטינג במשך שנים התאמנתי, גדלתי, הגעתי למשקלים יפים אבל אז הקורונה
והאוניברסיטה השאירו את זה מאחור, כרגע אני בשתי שליש מהמשקלים שהייתי בהם (שזה גרוע מבחנתי) ולא מצליח להתמיד כמו שצריך (שלוש פעמים בשבוע גג)
יש לי "כוח" מה שנקרא, אבל אין לי מספיק נפח שאני רוצה.
עכשיו זה לא שאני לא אוכל או מתאמן פשוט השגרה לא מאפשרת להשיג את הנפח שאני רוצה.
אשמח לדעת אם יש תוסף שיכול לעזור מאוד, או אולי אפשר לקחת הורמון גדילה (אני נמוך)
חשבתי לקחת סטרואידים, אבל אני לא יודע אם יש כעת התקציב לכך.

אשמח לדעת אם יש משהו שאוכל לעשות, תודה!

לא מצליח להתמיד כמו שצריך (שלוש פעמים בשבוע גג)
אני חושב שאפשר להתקדם יופי דרך 3 אימונים בשבוע.
כמובן שיש את החיים באמצע ולא תמיד זה אפשרי.
מיצית את האפשרות שלך לנצל את הזמן יותר טוב? לשפר הרגלים שקשורים לזה? המוטיבציה שלך במקום בסדר?

1-אתה מתכוון לנפח אימונים או פשוט נפח בגוף (להיות גדול)? גדילה זו בסוף פונקציה של כמה אתה אוכל - קלוריות וחלבון. איך נראית העלייה במשקל שלך?
2-לא מאמן, אבל הייתי שוקל לקחת את האימונים יותר לכיוון של היפרטרופיה\בילדינג לאיזה תקופה אם גודל זה מה שמעניין אותך.
איך? אין לי שמץ, אני לא מאמן. ייתכן שיהיה כדאי לך להיעזר באחד.

אשמח לדעת אם יש תוסף שיכול לעזור מאוד
תוספים לא משנים את התמונה כ"כ, הם פשוט עוזרים קצת.
מה שעוזר מעט זה מה שאתה מכיר מפורום מחקרים כמבוסס - קריאטין, קפאין וכד' אבל עם ראיות יותר חלשות...
זה נחמד אבל לא הייתי מסתמך על זה כמשהו שיוציא מתקיעה או יגביר התקדמות משמעותית.

או אולי אפשר לקחת הורמון גדילה (אני נמוך)
לעניות דעתי הורמון גדילה לא מגביה לאחר גיל ההתבגרות מאחר שלוחיות הגדילה בעצמות נסגרות.
בלי קשר לזה, לא הייתי מתקרב להורמון גדילה או סטרואידים בכל מקרה, אתה אדם בריא וכדאי שתישאר כזה אם אתה מעוניין להתקדם לאורך זמן.

אני ממש לא ממליץ לך לגעת בסטרואידים.
אבל גם כשאתה על סטרואידים צריך שגרת אימונים של 5 אימונים בשבוע , סטרואידים זה לא קסם..,

אין הטיפה חוצבת בסלע אלא מכוח התמדתה.
בסוף הפתרון הוא כן לאכול ולהתאמן כמו שצריך, אבל הדבר החשוב באמת הוא לעשות את זה לאורך זמן ארוך מאוד, למעשה זה אורח חיים ולא תהליך שמסתכם על פני רצף זמן.
לכל אחד יש את ההגדרה שלו לגבי מה זה "פשוט גדול", ואם אתה שואל אותי באופן אישי זה לא בריא להציב לעצמך מטרה שתלויה בדעה של אחרים עליך וביום שתתרכז רק במה אתה חושב על מה שאתה רואה מול המראה זה יעשה לך פלאים לא רק בהיבט של כמה אתה גדול, יכול להיות שהגודל שאתה שואף אליו לא יכול להיות מושג באופן טבעי אבל לפי איך שזה נשמע גם חומרים לא יעזרו לך, חומרים עוזרים לגוף שלך להתאושש מאימונים ולבנות מסת שריר בקצב שאדם טבעי לא יכול להגיע אליו אבל הם רק פותחים לך את הדלת, בסוף אתה זה שצריך להיכנס דרכה ולהתאמן בנפח ועצימות יותר גבוהים מאדם טבעי כדי להשיג את זה ואם השגרה לא מאפשרת לך לעשות את זה בתור טבעי אז בתור מוזרק זה בטוח מיותר גם אם החלטת שהסיכון שווה את זה.
אני לא יודע מה השגרה שלך אבל הייתי ממליץ לך להתחיל מלמצוא זמן ל-3 אימונים בשבוע ובתוך הזמן שאתה מפנה תדע איך לנצל אותו בצורה הכי נכונה לאימון הכי אפקטיבי למטרות שלך ולתזונה האופטימלית למטרות שלך, לא בושה ואפילו מומלץ להיעזר באיש מקצוע אם אתה לא מצליח לבד. אחר כך אולי תחשוב על חומרים, קודם כל תבין שזה לא התרד של פופאי שצריכה שלהם תגדיל אותך ישר, בפן המעשי חומרים לא עושים שום דבר, הם פותחים לך את הדלת להגיע למקומות שבלתי אפשרי בשביל אדם טבעי להגיע אליהם אבל בסוף המאמץ שזה דורש ממך הוא אפילו גבוה יותר.
בהצלחה!

אני מזדהה עם המצב שלך, גם אני לא התאמנתי בצורה סדירה כבר 3 וחצי שנים מאז שהתחלתי את התואר והשיאים הנוכחיים רחוקים מהשיאים שלי מפעם.
אם אתה מחפש נפח אז כמו שכבר המליצו, אולי כדאי לך לנסות להתאמן בסגנון של "בילדינג" עם עודף קלורי.
לי זה נותן פתרון כי זה פחות תובעני מאימוני כוח שלוקחים כמעט שעתיים פר אימון וגורמים לתשישות רבה שעלולה לפגוע בשגרה.
בנוסף בזכות זיכרון שריר אז ההתקדמות מאוד קלה וזורמת.
לא חושב שיש טעם להשתמש בסטרואידים כי אתה יודע שיש לך עוד "שליש" התקדמות שאתה יכול להשיג בצורה יחסית קלה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התגובות!
אני מזדהה עם המצב שלך, גם אני לא התאמנתי בצורה סדירה כבר 3 וחצי שנים מאז שהתחלתי את התואר והשיאים הנוכחיים רחוקים מהשיאים שלי מפעם.
אם אתה מחפש נפח אז כמו שכבר המליצו, אולי כדאי לך לנסות להתאמן בסגנון של "בילדינג" עם עודף קלורי.
לי זה נותן פתרון כי זה פחות תובעני מאימוני כוח שלוקחים כמעט שעתיים פר אימון וגורמים לתשישות רבה שעלולה לפגוע בשגרה.
בנוסף בזכות זיכרון שריר אז ההתקדמות מאוד קלה וזורמת.
לא חושב שיש טעם להשתמש בסטרואידים כי אתה יודע שיש לך עוד "שליש" התקדמות שאתה יכול להשיג בצורה יחסית קלה.
בהצלחה.

אני כרגע מתאמן בתוכנית של 5/3/1 אבל מותאמת לבילדינג, אין ספק שאני אחרי אימונים מרגיש מאוד תשוש אבל נהנה מזה, מצד שני לפני אימונים אני חסר מוטיבציה כי אני יודע מה מחכה לי באימון בלי להרגיש שאני "גדל"..
הדיסוננס שאני חובה זה כי מצד אחד אני אוהב להרים כבד ואוהב מאוד דדליפט, הבעיה שאני לא יודע איך להכניס את זה לתוך תוכנית בילדינג ולמעשה כמעט אף פעם לא עשיתי תוכנית בלדינג .. מאז ומתמיד הייתי בסצנת הפאורליפטינג ואהבתי את זה מאוד כשיכולתי להתאים את זה לשגרת החיים שלי, מה שעכשיו יותר קשה..

אני חושב שאפשר להתקדם יופי דרך 3 אימונים בשבוע.
כמובן שיש את החיים באמצע ולא תמיד זה אפשרי.
מיצית את האפשרות שלך לנצל את הזמן יותר טוב? לשפר הרגלים שקשורים לזה? המוטיבציה שלך במקום בסדר?

1-אתה מתכוון לנפח אימונים או פשוט נפח בגוף (להיות גדול)? גדילה זו בסוף פונקציה של כמה אתה אוכל - קלוריות וחלבון. איך נראית העלייה במשקל שלך?
2-לא מאמן, אבל הייתי שוקל לקחת את האימונים יותר לכיוון של היפרטרופיה\בילדינג לאיזה תקופה אם גודל זה מה שמעניין אותך.
איך? אין לי שמץ, אני לא מאמן. ייתכן שיהיה כדאי לך להיעזר באחד.

תוספים לא משנים את התמונה כ"כ, הם פשוט עוזרים קצת.
מה שעוזר מעט זה מה שאתה מכיר מפורום מחקרים כמבוסס - קריאטין, קפאין וכד' אבל עם ראיות יותר חלשות...
זה נחמד אבל לא הייתי מסתמך על זה כמשהו שיוציא מתקיעה או יגביר התקדמות משמעותית.

לעניות דעתי הורמון גדילה לא מגביה לאחר גיל ההתבגרות מאחר שלוחיות הגדילה בעצמות נסגרות.
בלי קשר לזה, לא הייתי מתקרב להורמון גדילה או סטרואידים בכל מקרה, אתה אדם בריא וכדאי שתישאר כזה אם אתה מעוניין להתקדם לאורך זמן.
1. נפח בגוף כלומר גדול יותר בגוף, יש עליה במשקל אבל בגלל השגרת חיים אני מנסה לשמור על נטרלי/פלוס קלורי דיי קטן כי אני לא יכול להיות עכשיו קבב בגלל כל השגרה הזאת.
2. זה באמת החשיבה, אני רק צריך לחשוב איך אני עושה את זה תוך כדי שאני אהנה מהאימונים ולא יהיו לי אפורים ומשעממים.. בתאכלס אני כבר לא נהנה מהאימונים כמו פעם לצערי בעיקר בגלל זה שאני לא רואה תוצאות, אני לא מפסיק מהסיבה שבסוף האימון זה נותן הרגשה טובה אבל מה שלוקח אותי לחדר כושר זה המצפון ולא הכיף ואני יודע שזה זמני ובדיוק בשביל זה הפוסט נועד.
3. הורמון גדילה זה היה הכיוון העיקרי שלי, אבל אם אתה אומר שזה לא רלוונטי אז זה לא רלוונטי.

אני ממש לא ממליץ לך לגעת בסטרואידים.
אבל גם כשאתה על סטרואידים צריך שגרת אימונים של 5 אימונים בשבוע , סטרואידים זה לא קסם..,
אני יודע, לא חשבתי שזה קסם בכלל.. גם אני לא ממהר לקחת, פשוט זה רעיון שעלה לי לראש.

אין הטיפה חוצבת בסלע אלא מכוח התמדתה.
בסוף הפתרון הוא כן לאכול ולהתאמן כמו שצריך, אבל הדבר החשוב באמת הוא לעשות את זה לאורך זמן ארוך מאוד, למעשה זה אורח חיים ולא תהליך שמסתכם על פני רצף זמן.
לכל אחד יש את ההגדרה שלו לגבי מה זה "פשוט גדול", ואם אתה שואל אותי באופן אישי זה לא בריא להציב לעצמך מטרה שתלויה בדעה של אחרים עליך וביום שתתרכז רק במה אתה חושב על מה שאתה רואה מול המראה זה יעשה לך פלאים לא רק בהיבט של כמה אתה גדול, יכול להיות שהגודל שאתה שואף אליו לא יכול להיות מושג באופן טבעי אבל לפי איך שזה נשמע גם חומרים לא יעזרו לך, חומרים עוזרים לגוף שלך להתאושש מאימונים ולבנות מסת שריר בקצב שאדם טבעי לא יכול להגיע אליו אבל הם רק פותחים לך את הדלת, בסוף אתה זה שצריך להיכנס דרכה ולהתאמן בנפח ועצימות יותר גבוהים מאדם טבעי כדי להשיג את זה ואם השגרה לא מאפשרת לך לעשות את זה בתור טבעי אז בתור מוזרק זה בטוח מיותר גם אם החלטת שהסיכון שווה את זה.
אני לא יודע מה השגרה שלך אבל הייתי ממליץ לך להתחיל מלמצוא זמן ל-3 אימונים בשבוע ובתוך הזמן שאתה מפנה תדע איך לנצל אותו בצורה הכי נכונה לאימון הכי אפקטיבי למטרות שלך ולתזונה האופטימלית למטרות שלך, לא בושה ואפילו מומלץ להיעזר באיש מקצוע אם אתה לא מצליח לבד. אחר כך אולי תחשוב על חומרים, קודם כל תבין שזה לא התרד של פופאי שצריכה שלהם תגדיל אותך ישר, בפן המעשי חומרים לא עושים שום דבר, הם פותחים לך את הדלת להגיע למקומות שבלתי אפשרי בשביל אדם טבעי להגיע אליהם אבל בסוף המאמץ שזה דורש ממך הוא אפילו גבוה יותר.
בהצלחה!
אמרת דברים חכמים ויפים מאוד מאוד!
אני ממש לא נותן ואף פעם לא נתתי לאנשים להכתיב לי מה נכון או מה לא נכון עבורי, ההרגשה שלי כלפי הגודל שלי היא דעה שלי כלפי עצמי ואיך אני מרגיש.. אין לי בעיה עם הביטחון העצמי או עם ההרגשה שלי כלפי עצמי פשוט אתה יודע ... רוצה עוד, להרגיש גדול יותר חזק יותר מנופח יותר, בלי קשר למה שאנשים אמרו עלי.
דבר שני, אני מבין מה אתה אומר ואני מקבל את זה לא ידעתי שככה זה עובד עם סטרואידים יותר חשבתי שזה כמו התרד של פופאי.
אני כמעט כל שבוע מצליח לשמור על שלושה אימונים בשבוע אולם בתקופת מבחנים, עבודה ואוטוטו שוב סמסטר זה ממש לא פשוט ובגלל זה התחלתי לחשוב על דרכים שקצת "עוקפות" אבל אני לא באמת מתכוון לקחת כדור ופתאום יהיה לי שרירים, אני גם אוהב את האימונים וזה עושה לי טוב בנפש.

אני כרגע מתאמן בתוכנית של 5/3/1 אבל מותאמת לבילדינג, אין ספק שאני אחרי אימונים מרגיש מאוד תשוש אבל נהנה מזה, מצד שני לפני אימונים אני חסר מוטיבציה כי אני יודע מה מחכה לי באימון בלי להרגיש שאני "גדל"..
הדיסוננס שאני חובה זה כי מצד אחד אני אוהב להרים כבד ואוהב מאוד דדליפט, הבעיה שאני לא יודע איך להכניס את זה לתוך תוכנית בילדינג ולמעשה כמעט אף פעם לא עשיתי תוכנית בלדינג .. מאז ומתמיד הייתי בסצנת הפאורליפטינג ואהבתי את זה מאוד כשיכולתי להתאים את זה לשגרת החיים שלי, מה שעכשיו יותר קשה..
הייתי ממליץ לך לקרוא על Westside.
מדובר בשיטה שפיתח לואי סימונס בארה"ב, הוא אימן חלק מהפאוורליפטרים המרשימים ביותר בעולם.
השיטה שלו מתבססת על כמה הרמות כבדות מאוד פעמים בודדים בשבוע, וכל שאר הזמן פיתוח גוף. הוא היה בדעה שפאוורליפטר צריך להיות מפתח גוף מעולה, ואם מעט מהזמן לתרגל את ההרמות הכבדות כדי לשפשף את המיומנות הזאת. הוא טען שלעשות עשרות סטים קלים של סקוואט לחזרות רבות לא מכון את המתאמן טוב מספיק לסינגל התחרותי שלו, לכן הסינגל הכבד חייב להיעשות כל שבוע רק כדי לא להישחק חייבים לעשות שינוי טכני קל באותו סינגל.
אני אישית כפאוורליפטר לא משתמש בשיטה שלו, אני לא חושב שהוא אופטימלי לי, אבל מדובר בשיטה שעבדה והוציאה פאוורליפטרים ענקיים, שריריים וחזקים.
אם היה לי קריצה אפילו לכיוון פיתוח גוף, בלי ספק הייתי מאמץ את ווסטסייד.
ואין תוכנית יותר מעניינת ממנה, ככה שבוודאות לא תשתעמם.

תודה רבה לכולם על התגובות!

יכול להיות שאתה צריך יותר להשקיע בביצוע התרגילי בילדינג או שאולי להוסיף עוד קצת נפח, בהנחה שאתה עם עודף קלורי.
אני חושב שכדאי לך לבדוק קצת על אימוני בילדינג, אולי הם יהיו לך מהנים.
אתה כמובן יכול להמשיך לאמן SBD אבל תשקול לנסות להשתמש במשקלים קצת יותר נמוכים בשביל להכניס יותר נפח ולהקל על עצמך בתשישות וגם תשקול להוסיף קצת וריאציות.
באופן אישי אני כרגע עושה fbw דיי פשוט ואני מתקדם בdouble progression בכל התרגילים, אני לא מרים כבד בSBD כמו פעם אבל אני כן מתקדם בהם לאט לאט ובצורה עקבית.
אתה יכול להתקדם גם עם 531 ואפילו לשחק עם החזרות, למשל 10/8/6, תנסה לשחק עם זה ותהנה מהדרך.

שלום לכולם,
אני כבר תקופה חושב על זה ורוצה להיות פשוט גדול, להיות מאלה שאומרים עליהם בואנה איזה גוף יש לו.
לפני שתגידו מה הדביל הזה רוצה שיאכל ויתאמן... אז יש לי רקע בפאורליפטינג במשך שנים התאמנתי, גדלתי, הגעתי למשקלים יפים אבל אז הקורונה
והאוניברסיטה השאירו את זה מאחור, כרגע אני בשתי שליש מהמשקלים שהייתי בהם (שזה גרוע מבחנתי) ולא מצליח להתמיד כמו שצריך (שלוש פעמים בשבוע גג)
עכשיו זה לא שאני לא אוכל או מתאמן פשוט השגרה לא מאפשרת להשיג את הנפח שאני רוצה.
אשמח לדעת אם יש תוסף שיכול לעזור מאוד, או אולי אפשר לקחת הורמון גדילה (אני נמוך)
חשבתי לקחת סטרואידים, אבל אני לא יודע אם יש כעת התקציב לכך.

אשמח לדעת אם יש משהו שאוכל לעשות, תודה!
כמה זמן אתה יכול להתאמן כל אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית