הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מאסה.

papuk18

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
378
149
1
טוב, הבנתי שזה לא הולך בחיטוב אני סתם תקוע על 9 אחוז שומן ואני נואש ועייף כל הזמן וכו וכו, מתחיל מאסה להוסיף כמה שיותר שריר נקי, נתונים:1.76 , משקל 70, א.ש - 9, BMR משוער - 2000 אחרי ההכפלה,
ערכי התפריט:
סה"כ קלוריות: 2300
פחמימה: 100 ~ גרם, שומן - 120 ~ גרם, חלבון - 200 ~ גרם,
מתאמן בנפח נמוך בעצימות דיי גבוהה.
הקלוריות על חיובי נמוך יחסית עקב נטייה להשמנה, לא בא לי לצבור הרבה שומן ולהיכנס לסייקלים של מאסה\חיטוב לכן עדיף לעשות מאסה טובה פעם אחת וזהו, מטרה להגיע לסביבות ה80.הערות\הארות יתקבלו בברכה 😃

---------- התגובה התווספה ב 15:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:29 ----------

הערה נוספת: כמות פחמימה יחסית נמוכה עקב רגישות חרא לאינסולין

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם זה, אבל אני מהמר שעם מאזן קלורי כזה תעלה לאט מאוד, אם בכלל.
קח בחשבון שהייתי שמן בעבר ויש לי נטייה גדולה להשמנה, וכל עוד המאזן קלוריו חיובי למה שלא אעלה? טוב מקסימום אני ירוץ עם זה שבועיים אם אני לא יעלה בכלל אני יוסיף באיזור ה 300 קלוריות מחלבון\שומן:Banane36:

ככה עוד 3 שנים תגיע ל75 קילו על 8 אחוז, תגיד שהגעת לפוטנציאל הגנטי שלך
ותתחיל להזריק.

• פותח/ת השרשור
ככה עוד 3 שנים תגיע ל75 קילו על 8 אחוז, תגיד שהגעת לפוטנציאל הגנטי שלך
ותתחיל להזריק.
שמע אני לא מהאנשים מהסוג שלך שאתה אוכל מה בראש ומעלה הרוב שריר 😛
אני אוכל קצת יותר ממה שצריך ורואים את זה כבר יותר מדי טוב, אני מתנפח בפנים ונהיה גוש שומן חסר אסתטיקה, מאמין שאני יעלה עם זה יותר ממה שצריך אפילו איך שאני מכיר את עצמי 😵‍💫🥊

שמע אני לא מהאנשים מהסוג שלך שאתה אוכל מה בראש ומעלה הרוב שריר 😛
אני אוכל קצת יותר ממה שצריך ורואים את זה כבר יותר מדי טוב, אני מתנפח בפנים ונהיה גוש שומן חסר אסתטיקה, מאמין שאני יעלה עם זה יותר ממה שצריך אפילו איך שאני מכיר את עצמי 😵‍💫🥊

כי האימונים שלך גרועים, ולמה אתה חושב שאני אוכל כל מה שאני רוצה.
ה"גאנק" שאני מכניס זה רק תוספת.

• פותח/ת השרשור
כי האימונים שלך גרועים, ולמה אתה חושב שאני אוכל כל מה שאני רוצה.
ה"גאנק" שאני מכניס זה רק תוספת.
בוודאות זה לא האימונים כי עשיתי כבר תקופת מאסה, שעשיתי אותה עם הרבה פחמימה= עליתי הרבה בשומן, לעומת מאסה עם פחות פחמימה שעליתי הרבה יותר נקי ואיכותי, אני מתאמן עצים מאוד ולא בנפח, טכניקה טובה, לא חושב שזה בעיה באימונים, גנטיקה חרא! מה לעשות...

בוודאות זה לא האימונים כי עשיתי כבר תקופת מאסה, שעשיתי אותה עם הרבה פחמימה= עליתי הרבה בשומן, לעומת מאסה עם פחות פחמימה שעליתי הרבה יותר נקי ואיכותי, אני מתאמן עצים מאוד ולא בנפח, טכניקה טובה, לא חושב שזה בעיה באימונים, גנטיקה חרא! מה לעשות...

לא מאמין במושג הזה- גנטיקה חרא, רוב האנשים משתמשים בזה כתירוץ.
מה תוכנית האימונים שלך?
ומה המשקלים?

אם היית שמן יש מצב שצריך להיזהר קצת בפחמימות ולא להכניס כל דבר לפה, אבל מ-200 קלוריות חיובי אתה לא תגדל. רק הסטייה של חישוב הנייטרלי יכולה להיות 200 קלוריות, והגוף לא מכונה (כלומר הוא שורף לפעמים יותר ממה שמופיע בטבלה).

• פותח/ת השרשור
אם היית שמן יש מצב שצריך להיזהר קצת בפחמימות ולא להכניס כל דבר לפה, אבל מ-200 קלוריות חיובי אתה לא תגדל. רק הסטייה של חישוב הנייטרלי יכולה להיות 200 קלוריות, והגוף לא מכונה (כלומר הוא שורף לפעמים יותר ממה שמופיע בטבלה).
תודה על העזרה 😉
יהיה טוב:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית