הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון PC ועוד כמה שאלות

njfgn jg

משתמש מתחיל
244
0
נק' מוניטין:
299
244
0
מצאתי מאמן במכון שיודע PC הבעיה היא שרוב הזמן שאני נמצא הוא לא נמצא.
בכל מקרה הוא הסביר לך קצת על התרגיל והחלטתי לנסות באימון של היום לתרגל קצת את הטכניקה שהוא הסביר.
בינתיים שמתי 10 ק"ג כל צד (40 סה"כ).

מהאימון של היום צילמתי רק שני סטים

עוד כמה שאלות שיש לי
1. בפרס הגעתי ל35 ק"ג ואני לא חושב שאני אצליח יותר להעלות 2.5 כל אימון הבעיה היא שאי אפשר להעלות 1.25 כל אימון כי אין משקולות של 0.6.
לשים משהו כמו 5-6 סוגרים כל צד יכול להיות תחליף?

2. בדדליפט אחד המאמנים הסביר לי שעדיף לאחוז את המוט ככה שיד אחת תהיה לכיוון שלי והיד השנייה תהיה לכיוון השני. זה עדיף על האחיזה הרגילה ששתי הידיים פונות לאותו הכיוון?

3. אם החלפתי את המתח בPC אין שום תרגיל שעובד לי על הגב בעצם? האם צריך להוסיף עוד תרגיל לגב כמו חתירה או מתח?

4. שמעתי מאחד המאמנים שיש בתוכנית יותר מידי לחץ על הגב וזה לא בריא בגילי (אני בן 14.5) האם זה נכון?
בגלל הגיל שלי אני מעלה מאימון לאימון קצת פחות ממה שצריך.

תודה לעוזרים ושבת שלום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הפאוורקלין, אתה צריך לעבוד קצת עם מישהו שמבין. אתה לוקח את הגב אחורה מדי, לא מתפוצץ מספיק, לא מוציא מרפקים קדימה ועוד כמה שטויות. 10 דקות עם מישהו מבין ויהיה סבבה.
לגבי השאלות האחרות:
1. 4 סוגרים יכולים להוות תחליף, אבל גם ככה אתה לא בדיוק יודע כמה כל פלטה שוקלת, ככה שכל ה-microloading הזה קצת מצחיק אלא אם יש באמת משקולות של חצי קילו. אפשר גם להוסיף שקי חול ודברים כאלה למוט.
2. זה שתי אחיזות שונות, אין עדיף ולא עדיף. בדרך כלל עושים אחיזה משולבת במשקלים גבוהים.
3. לא צריך להוסיף כרגע כלום.
4. כל תרגיל גורם לאיזשהו לחץ על איזשהו חלק בגוף. אנשים שלא מפעילים "לחץ" על השרירים הם אנשים חלשים. צריך להקפיד על טכניקה טובה והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
באיזה חלק של התנועה אני לוקח את הגב אחורה מידי?
את המרפקים אני אנסה אימון הבא להוציא יותר ומה זה אומר להתפוצץ?

כמו שאמרתי אצלי במכון יש רק מאמן אחד שיודע לעשות וללמד PC אבל רוב הפעמים שאני בא הוא לא נמצא.
פעם הבאה שאני אראה אותו אני אבקש ממנו לעזור לי עם הטכניקה.

סטאפ גרוע, הדרך היחידה לשפר- לקרוא את הספר / לפחות לראות את ה-DVD (המלא)
המוט צריך להגיע למצב של פרונט סקוואט (לשבת כל הכתף הקידמית, מרפקים למעלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית