הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שיא ישראל בבנצ

• פותח/ת השרשור Yw
  • פורסם בתאריך

Yw

משתמש מתחיל
130
220
נק' מוניטין:
414
130
220
שלום,
יש לי כמה שאלות לגבי שיאי ישראל בבנצ׳ פרס;
רציתי לשאול מה הפדרציות שקיימות? האם יש איגוד שעורך בדיקות נגד חומרים ואפשר לדעת בוודאות שהמתחרים בו רק טבעיים ? מה הן הקטגוריות משקל שאפשר להתחרות בהן? ואם אפשר לציין את השיאים בכל קטגוריית משקל

תודה

בארץ קיימות 3 פדרציות פעילות:
ILPF - הפדרציה אותה אני מנהל בשותפות עם ג׳ניה שפירא. אנחנו השלוחה הישראלית של IPF. בדיקות סמים אנחנו התחלנו לבצע לפני כשנה. יש לציין אבל שכמו בכל ענף ספורט - drug tested זה לא תמיד drug free. אין דרך לסנן ב100% את מי שלוקח סטרואידים והוכחה לכך היא שעדיין בכל ענף ספורט בו יש בדיקות אנשים עדיין נתפסים ונפסלים אחרי שנים של השתתפות בספורט (ועכשיו תחשוב על מי ששם שנים בלי להיתפס...)

האיגוד של אולג שמקיים תחרויות במכון שלו - הפיטנסלנד.

האיגוד של אליהו הנקין שמקיים תחרויות בירושלים תחת בדיקות סימום של פוליגרף בלבד.

אני אומנם כמובן משוחד אבל המספרים מדברים בעד עצמם שהאיגוד שלנו הוא הגדול ביותר שמארגן את התחרויות הטובות ביותר שיש היום בארץ.

לגבי שיאי ישראל והקטגוריות אתה יכול לבחון את טבלת שיאי האיגוד שלנו, וכן את טבלת שיאי ישראל של כל הזמנים בקישורים הבאים:

קישור לצפייה: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ngKONws5OhIa8wT5AnenpsR8ElvuyJRg/edit?usp=sharing&ouid=109088197763231055687&rtpof=true&sd=true

קישור לצפייה: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1br5yihrn2ed4enDcITB4VU0AOXPj4WpB/edit?usp=sharing&ouid=109088197763231055687&rtpof=true&sd=true

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, מה התאריכים בהם האיגוד שלך עורך תחרויות? תוכל לציין תאריך לתחרות הבאה וזו שבאה אחריה?

תודה רבה, מה התאריכים בהם האיגוד שלך עורך תחרויות? תוכל לציין תאריך לתחרות הבאה וזו שבאה אחריה?
אין עדיין תאריכים מדוייקים, אבל אנחנו בגדול עושים את התחרויות שלנו בפסח, בקיץ, ובחנוכה. מוזמן לעקוב במדיה החברתית שלנו, נעדכן ברגע שיהיו פרטים מדויקים יותר

בארץ קיימות 3 פדרציות פעילות:
ILPF - הפדרציה אותה אני מנהל בשותפות עם ג׳ניה שפירא. אנחנו השלוחה הישראלית של IPF. בדיקות סמים אנחנו התחלנו לבצע לפני כשנה. יש לציין אבל שכמו בכל ענף ספורט - drug tested זה לא תמיד drug free. אין דרך לסנן ב100% את מי שלוקח סטרואידים והוכחה לכך היא שעדיין בכל ענף ספורט בו יש בדיקות אנשים עדיין נתפסים ונפסלים אחרי שנים של השתתפות בספורט (ועכשיו תחשוב על מי ששם שנים בלי להיתפס...)

האיגוד של אולג שמקיים תחרויות במכון שלו - הפיטנסלנד.

האיגוד של אליהו הנקין שמקיים תחרויות בירושלים תחת בדיקות סימום של פוליגרף בלבד.

אני אומנם כמובן משוחד אבל המספרים מדברים בעד עצמם שהאיגוד שלנו הוא הגדול ביותר שמארגן את התחרויות הטובות ביותר שיש היום בארץ.

לגבי שיאי ישראל והקטגוריות אתה יכול לבחון את טבלת שיאי האיגוד שלנו, וכן את טבלת שיאי ישראל של כל הזמנים בקישורים הבאים:

קישור לצפייה: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ngKONws5OhIa8wT5AnenpsR8ElvuyJRg/edit?usp=sharing&ouid=109088197763231055687&rtpof=true&sd=true

קישור לצפייה: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1br5yihrn2ed4enDcITB4VU0AOXPj4WpB/edit?usp=sharing&ouid=109088197763231055687&rtpof=true&sd=true

מחזק שמדובר באיגוד הכי גדול ומשגשג בארץ, ציוד איכותי ואווירה מעולה, אבל תיקון קטן.
אליהו הנקין מבצע בדיקות שתן ובדיקות פוליגרף ביום התחרות.
בתחרות האחרונה שלכם לא ידוע לי על אף בדיקות סימום, תקן אותי אם אני טועה.

התחרות הבאה של אליהו יהיה ביום ירושלים.

מחזק שמדובר באיגוד הכי גדול ומשגשג בארץ, ציוד איכותי ואווירה מעולה, אבל תיקון קטן.
אליהו הנקין מבצע בדיקות שתן ובדיקות פוליגרף ביום התחרות.
בתחרות האחרונה שלכם לא ידוע לי על אף בדיקות סימום, תקן אותי אם אני טועה.

התחרות הבאה של אליהו יהיה ביום ירושלים.
טוב לדעת, תודה על התיקון.

@Yw כמה אתה לוחץ אח ?
אני לא יודע מה הייתה היסטוריית האימונים של אליה פינץ, ביחס לכל שלב שלו. אבל מה שאני כן יודע, זה שהבחור כאן, הגיע בקלות הכי גדולה שאני מכיר, ללחיצה שמעטים מאוד מגיעים אליה באופן טבעי.
מבחינת כישרון זה כנראה סדר הגודל. וגם אם לא שם , אז סביר להניח שהכי קרוב כיום מבחינת פוטנציאל, מכל מי שראיתי

אני לא יודע מה הייתה היסטוריית האימונים של אליה פינץ, ביחס לכל שלב שלו. אבל מה שאני כן יודע, זה שהבחור כאן, הגיע בקלות הכי גדולה שאני מכיר, ללחיצה שמעטים מאוד מגיעים אליה באופן טבעי.
מבחינת כישרון זה כנראה סדר הגודל. וגם אם לא שם , אז סביר להניח שהכי קרוב כיום מבחינת פוטנציאל, מכל מי שראיתי
סיקרנת.. יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
אני זוכר נכון שאתה רופא שעושה רק בנץ'?
בנצ׳ ,מתח, strict press עם תוספת של Bent over row וtrap bar deadlif - לא יותר ולא פחות(לפעמים מקבילים אבל כרגע גם ככה לא מצליח להתאושש אז ירד מהתפריט) אבל אם שאלת מפאן תחרותי אז כן, רק בנצ׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית