הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימון

Loyal555

משתמש מתחיל
74
9
נק' מוניטין:
12
74
9
היי המטרה שלי זה לגדול היפרטרופיה וגם לנסות לעבוד בתוכנית שתבנה לי בסיס חזק בתרגילים חופשיים (מתח מקבילים) על מנת שאוכל להתאמן בבית בימין שאין זמן לחדר כושר

אשמח לחוות דעת מה אפשר לשפר
Fbw 3 פעמים שבוע 3
סקוואט 4x6-8
בנץ פרס 4x6-8
מתח 4х5 (מנסה לעלות ל8-10 חזרות ואז אעלה משקל)
שולדר פרס 4х8
מקבילים 3х8-12
קדמית 2х8-12

אשמח גם לדעת האם כדאי להוסיף את התרגילים הבאים ואם כן אז איך וכמה:
הרחקת כתפיים
עליות תאומים
פרפר
חתירה

Fbw 3 פעמים שבוע 3
סקוואט 4x6-8
בנץ פרס 4x6-8
שולדר פרס 4х8
מקבילים 3х8-12
קדמית 2х8-12
זרום על זה.
הרחקת כתפיים
עליות תאומים
פרפר
חתירה
אין בעיה שתוסיף את כולם.

כן כרגע האימון לוקח קצת יותר משעה ובימים שאני מתאמן בעומס מגיע לשעה וחצי לא תמיד יהיה לי את הזמן לזה
אז טכנית אתה יכול להוסיף את התרגילים האלו, אם אין לך את הזמן זאת בעיה שלא אצליח לפתור לך, לכולנו יש אותו כמות זמן ביום.

היי המטרה שלי זה לגדול היפרטרופיה וגם לנסות לעבוד בתוכנית שתבנה לי בסיס חזק בתרגילים חופשיים (מתח מקבילים) על מנת שאוכל להתאמן בבית בימין שאין זמן לחדר כושר

Fbw 3 פעמים שבוע 3
סקוואט 4x6-8
בנץ פרס 4x6-8
שולדר פרס 4х8
מקבילים 3х8-12
קדמית 2х8-12

הרחקת כתפיים
עליות תאומים
פרפר
חתירה

היי,
הידיים שלך מקבלות ממש מעט נפח. אם המגבלה שלך זה זמן אז אין לי טיפים להציע לך. אבל אעיר שהקצבת זמן נוסף כמעט בטוח תוביל ליותר מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
היי,
הידיים שלך מקבלות ממש מעט נפח. אם המגבלה שלך זה זמן אז אין לי טיפים להציע לך. אבל אעיר שהקצבת זמן נוסף כמעט בטוח תוביל ליותר מסת שריר.
היי תודה על המענה
האמת שאני מרגיש את הידיים שהן גדלו טוב בחודשים האחרונים, הקדמית נקרעת לי מהמתח כל פעם מחדש
יותר מודאג לגבי השרירים הגדולים כרגע

חוץ מהידיים יש עוד משהו שצועק לך שצריך שיפןר?

היי תודה על המענה
האמת שאני מרגיש את הידיים שהן גדלו טוב בחודשים האחרונים, הקדמית נקרעת לי מהמתח כל פעם מחדש
יותר מודאג לגבי השרירים הגדולים כרגע

חוץ מהידיים יש עוד משהו שצועק לך שצריך שיפןר?

לקחת היקפים?

• פותח/ת השרשור
לקחת היקפים?
האמת שסתם מדדתי לא מזמן ויש איזה עלייה של 2 סמ אבל לא ממש עקבתי בידיוק מתי התרחשה אבל המדידה הקודמת הייתה בערך לפני חצי שנה (במלחמה לא כל כך התאמנתי) כעת יד 38 היקף בייספ

האמת שסתם מדדתי לא מזמן ויש איזה עלייה של 2 סמ אבל לא ממש עקבתי בידיוק מתי התרחשה אבל המדידה הקודמת הייתה בערך לפני חצי שנה (במלחמה לא כל כך התאמנתי) כעת יד 38 היקף בייספ
קח היקפים. בכל אופן, אם אתה חושב שיש התקדמות בכוח / במסה אז אל תשנה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית